رفتن به مطلب

مشکل در نصب بازی ها از روی DVD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

مشکل من اینه که DVD بازی هایی که میخرم بعد از مدتی خش میفتن و یا یه لکه هایی روشون به وجود میاد که دیگه رایتر قادر به خوندن بعضی از اونا نیست. برای همین خیلی از بازی هام هستند که مثلا از 20 گیگ بازی یکی دو گیگشون رو رایتر نمیتونه بخونه.

یه رایتر نو هم خریدم ولی مشکل رفع نشد.

میخواستم بدونم آیا میشه کاری کرد تا رایتر بتونه DVD رو بخونه یا این که یه جوری همین یکی دو گیگ رو دانلود کنم و لازم نباشه کل بازی دانلود بشه.

بازی هام هم کرکی اند همشون.

خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

از Iso Buster استفاده کن خیلی خوبه واقعن

ممنون

ولی من بیشتر به دنبال راهی میپردم که قسمت از دست رفته بازی رو دانلود کنم

مارک dvd ها چی هست؟

مارک های مختلف ولی بیشترشون پرینکو هستند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از dvd های خراب ایمیج بگیربصورت iso .  (یکی از بهترین برنامه ها بریا این منظور Blindwrite هست که سکتور به سکتور سطح دیسک رو بررسی میکنه)

بعد توسط برنام ای مثل power iso مانت کن تو درایو مجازی

dvd نصب رو قرار بده جایی که محتویات dvd خراب نیاز بود مسیر درایو مجازی رو بده  تا نصب تموم بشه

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

از dvd های خراب ایمیج بگیربصورت iso .  (یکی از بهترین برنامه ها بریا این منظور Blindwrite هست که سکتور به سکتور سطح دیسک رو بررسی میکنه)

بعد توسط برنام ای مثل power iso مانت کن تو درایو مجازی

dvd نصب رو قرار بده جایی که محتویات dvd خراب نیاز بود مسیر درایو مجازی رو بده  تا نصب تموم بشه

ممنون

ولی مشکل این جاست که این برنامه ها کارساز نیستند(با چند برنامه از جمله همین Blindwrite امتحان کردم)

بیشتر به دنبال راهی برای دانلود هستم.

انگار میگن با تورنت میشه یه کارایی کرد. کسی چیزی نمیدونه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از همونی که میگه خوب بپرس

هیچ کاری نمیشه کرد

رو نت فایلها بصورت فشرده در پارتهای مختلف موجوده و شما اگه پارت مورد نظرت رو هم بخوای دانلود کنی برای اکسترکت کردن نیاز به کل پارتها هست

بعید میدونم تک تک فایلهای بازی بصورت ازاد خارج از فایل فشرده رو نت موجود باشه که بخوای دانلود کنی

لینک به دیدگاه

دی وی دی ها رو بهتره با مایع های مخصوص که براشون هست خش گیری کنید و ببینید دستگاه میتونه بخونه یا نه. خط دی وی دی رو اگر عمیق نباشه و مقدارش کم باشه رایترهای قوی میتونن بخونن ولی لکه های سفید مانند رو خیر و باید سعی کنید لکه ها رو پاک کنید. در مورد دانلود تورنت هم فکر نمیکنم بشه چون معلوم نیست فایلهای شما کدوم نسخه از بازیه و چطوری و با چه حجمی فشرده سازی شده که بشه عینش رو دانلود کرد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...