رفتن به مطلب

تست کارتهای گرافیک با 3DMark

LEE
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با درود:

دوست عزیز ، با این کارت گرافیکها که نصب کردید ، سیستم شما دیگه عالی شده. ( آخرشه ).

چون یادمه ، زمانی که سیستم جدید را خریده بودید ( چند ماه پیش ) و عکسهای آن را در تاپیکی گذاشته بودید ( عکسی در مغازه ای که قطعات را خریده بودید ) ، کارت گرافیک نخریده بودید و از کارت گرافیک سری 200 انویدیا استفاده می کردید .

البته با اجازۀ شما ، حجم عکسهای ارسالی را کاهش دادم ( بدون تغییر در سایز و کیفیت ) ، تا دوستانی که از اینترنت سرعت پایین ( DialUp ) استفاده می کنند ، سریعتر بتوانند دانلود کنند.

post-6927-061131600 1297698266_thumb.jpg

post-6927-014335200 1297698294_thumb.jpg

post-6927-061897900 1297698319_thumb.jpg

با تشکر...

تست هارد اکسترنال ADATA Nobility NH03 USB 3.0 1TB

http://lioncomputer....2659#entry62659

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB - Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

سلام

مخلصیم ما/@};-

مرسی /

آره اون موقع گرافیک نگرفتم GTX285 2GB 512Bit Sparkle بود

لینک به دیدگاه

• ارسال 1.3k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

خوبه مهندس. با Afterburner اور کردی؟ خیلی بالاتر از اینا جا داره. اگه ولتاژ بدی حداقل تا Core 900 باید بره. با Fermi Bios Editor هم میتونی فن رو آنلاک کنی تا 100% بره واسه خنک شدن بیشتر. این فایل رو برات میگذارم. ولی مسئولیت استفاده ازش با خودته!!! @};-

USB flash tool for NVIDIA GPU_s +Fermi BIOS guide.rar

راستی کارتها به هم چسبیدن یا فاصله دارن؟ یه عکس اگه بذاری خیلی خوب میشه clapping.gif

سلام بهمن جان خوبی ؟

آقا من نمیتونم ولتاژ گرافیکم رو تغییر بدم با برنامه AfterBurn v2.

چیکار کنم ؟؟ یعنی اصلاً فعال نیست قفل هست / از جنرال هم آنلاک کردم ولی بار اکتیو نشد /

البته با NIBItor تغییر میدم ولی اصلاً کاری فکر کنم انجام نمیده میبرم رو 1.1 و کلاک رو هم روی 825،830،850 ولی موقع تست هنگ میکنه میاد بیرون

مرسی

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام بهمن جان خوبی ؟

آقا من نمیتونم ولتاژ گرافیکم رو تغییر بدم با برنامه AfterBurn v2.

چیکار کنم ؟؟ یعنی اصلاً فعال نیست قفل هست / از جنرال هم آنلاک کردم ولی بار اکتیو نشد /

البته با NIBItor تغییر میدم ولی اصلاً کاری فکر کنم انجام نمیده میبرم رو 1.1 و کلاک رو هم روی 825،830،850 ولی موقع تست هنگ میکنه میاد بیرون

مرسی

سلام مرسی شما خوبی؟ ورژن Afterburner پایینه. آخرین ورژنش رو از این لینک دانلود کن حل میشه. با Nibitor ولتاژ رو لازم نیست تغییر بدی. فقط اگه خواستی با Fermi Bios Editor ماکسیمم فن رو تا 100 درصد میتونی بالاببری. لیمیت ماکسیمم ولتاژ رو هم میتونی بالا ببری. ولی خیلی توصیه نمیکنم. @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام مرسی شما خوبی؟ ورژن Afterburner پایینه. آخرین ورژنش رو از این لینک دانلود کن حل میشه. با Nibitor ولتاژ رو لازم نیست تغییر بدی. فقط اگه خواستی با Fermi Bios Editor ماکسیمم فن رو تا 100 درصد میتونی بالاببری. لیمیت ماکسیمم ولتاژ رو هم میتونی بالا ببری. ولی خیلی توصیه نمیکنم. @};-

سلام / چطوری بهمن جان ؟

آقا کار کرد مرسی/

اینم عکس تست ها/ دیگه نرفتم رو 900 و به بالا /

دمای هوای ورودی به داخل کیس 12 درجه بالای صفر و دور فن ها 83%

عکس بالا در حالت 1280-720

عکس بالا در حالت بنچمارک 1920-1080

اینم مربوط به مانیتورینگ دما در حالت 1280-720

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام مرسی شما خوبی؟ خیلی خوبه [-X راستی ولتاژ دیفالت کارتا چند بود؟ با این ولتاژ خیلی خوب اور شده. با چیز دیگه هم تست کردی ببینی پایدار هست یا نه؟ بدون نگرانی میتونی حد اقل تا 1.15 ولت بالا ببریش. اون وقت فکر کنم راحت 930 یا بالاتر رو بزنه @};- ولتاژ حد اکثر برای 580 1.25 ولته!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام مرسی شما خوبی؟ خیلی خوبه clapping.gif راستی ولتاژ دیفالت کارتا چند بود؟ با این ولتاژ خیلی خوب اور شده. با چیز دیگه هم تست کردی ببینی پایدار هست یا نه؟ بدون نگرانی میتونی حد اقل تا 1.15 ولت بالا ببریش. اون وقت فکر کنم راحت 930 یا بالاتر رو بزنه :p ولتاژ حد اکثر برای 580 1.25 ولته!!!

آقا با nibitor هردوتارو 0.98 نشون میده@};-

ولی afterburn اصلی رو 1.025 و ماله فیزیکس رو 1.013 نشون میده /[-X?

آره با Lost Planet2 هم تست کردم پایدار بود /B)

لینک به دیدگاه

درود

من 5970 بلک ادیشن دارم تو 3d mark 11 تو قسمت تسلیشن 6تا 8 فریم مید!!! طبیعی هست؟

و اینکه تو لاست پلنت 2 تو پارت دوم از بنچ مارک ها میاد زیر 10 فریم با دایرکت ایکس 11!!!

مشکلی هست؟

ویرایش شده توسط Persian geek
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من 5970 بلک ادیشن دارم تو 3d mark 11 تو قسمت تسلیشن 6تا 8 فریم مید!!! طبیعی هست؟

و اینکه تو لاست پلنت 2 تو پارت دوم از بنچ مارک ها میاد زیر 10 فریم با دایرکت ایکس 11!!!

مشکلی هست؟

در حالت performance ؟ امتیاز گرافیکش در 3dmark 11 performance چند میاد؟ cpu شما هم مهمه. مدلش چیه؟

لینک به دیدگاه

در حالت performance ؟ امتیاز گرافیکش در 3dmark 11 performance چند میاد؟ cpu شما هم مهمه. مدلش چیه؟

درود ممنون که جواب دادید :این عکس رو داشته باشید(3D Mark_Vantage_فقط بعد از تست سیستم هنگید مجبور شدم با موبایل عکس بگیرم و بقیه رو اضافه کنم)

whnhahp02he18iqupv06_thumb.jpg

سیستم هم به این شرحه:

core i7 860 3.8

2*2Gail 1600

XFX5970 Black Edition

و اینکه با MSI Kombustor تست گرفتم به این شرح:

در ثانیه های اول میانگین یه این شرحه:

5dwtfw9y7wsol140bll_thumb.jpg

حالا در دقیقه 13 از تست که جزیات هم معلومه138 فریم اورج هست.

hqrvdmkxjnznx41yppof_thumb.jpg

این اختلاف فریم یعنی اینکه کارت خرابه؟ممنون میشم کمک کنید.کارت رو دارم میخرم میخوام هراب نباشه.تست های دیگه رو هم چند دقیقه دیگه میذارم

خیلییییی متشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

امتیاز vantage که ظاهرا مشکلی نداره. همینطور kombuster هم به نظر نرمال میاد. دمای کارت هم نرماله. البته چون شما گفتید تو dx11 و tesselation افت شدید داره من خواستم امتیاز 3dmark 11 تون رو بگذارید که در مقایسه با امتیاز های نرمال 5970 در این تست بشه در مورد dx11 نتیجه گیری کرد

لینک به دیدگاه

درود کلاک پردازنده رو برگردوندم به دیفالت و این اپدیت رو هم نصب کردم.تا 15 مین دیگه میزارم مال 11 رو بازم ممنون3DMark_11_v100_to_v101_updater.exe

لینک به دیدگاه

درود کلاک پردازنده رو برگردوندم به دیفالت و این اپدیت رو هم نصب کردم.تا 15 مین دیگه میزارم مال 11 رو بازم ممنون3DMark_11_v100_to_v101_updater.exe

عجب اشتباهی کردم اپدیت کردم!!!!!!!سریال میخواد کسی داره؟

اینم پرفورمنس ونتیچ:

<a  href=http://up.iranblog.com/images/yrpm0e9n29nmtlig4ln_thumb.jpg' alt='yrpm0e9n29nmtlig4ln_thumb.jpg'>

yrpm0e9n29nmtlig4ln_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Persian geek
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عجب اشتباهی کردم اپدیت کردم!!!!!!!سریال میخواد کسی داره؟

اینم پرفورمنس ونتیچ:

<a  href=http://up.iranblog.com/images/yrpm0e9n29nmtlig4ln_thumb.jpg' alt='yrpm0e9n29nmtlig4ln_thumb.jpg'>

yrpm0e9n29nmtlig4ln_thumb.jpg

سلام من از این استفاده کردم

3D11-PRO-S2CXQ-9VES4-V4RQU-EHRSP-UJWZN

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این تست هارو با heaven و 3d vantage انجام دادم

دمای هوای ورودی به کیس 11 درجه بود

عکس بالا در حالت اکستریم هست

عکس بالا در حالت پرفرمانس هست

اینم مانیتورینگ دما در طول این دو تا تست

@};-

این عکس ها هم مربوط به کارت گرافیکی فبلیم هستن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

5bslizd8lnzqzgf1pkj_thumb.jpg

ااکستریم-

مشکل نداره. 3dmark 11 مخصوصا در حالت extreme خیلی سنگینه و امتیاز و فریم ریت کارت شما نرماله @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظرشما چقدر طول خواهد کشید تا با یک کارت تک هسته ای بشه در 3dmark11 extreme به میانگین 60 فریم در ثانیه رسید؟؟ این طور که به نظر میاد هنوز سخت افزار در این زمینه از امکانات نرم افزاری directx11 خیلی عقب باشه. نظر شما چیه؟ من که فکر میکنم تا سخت افزار بتونه به اون سطح از قدرت برسه دیگه directx11 منسوخ شده و نسخه جدیدتری اومده باشه.

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

سلام دوستان این هم از نتیجه hd5970 اورکلاک شده core 960 memory1200

;)

post-6751-055995700 1298094548_thumb.jpg

یا علی-4000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مطمین هستم اگه پردازنده شما 860 و تو این مایه ها بود اینقدر نمیگرفت!!!بایوس گرافیک رو برای من میفرستید اقا بابک؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام خدمت دوستان این هم تست کارت 6870! ;)?

http://3dmark.com/3dm11/689272

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • 10 ماه بعد...

دوستان نظر بدن گرافیک چند هرتز دیگه بدون افزایش ولتاژ ظرفیت اور دارهpost-6621-0-85237700-1331124533_thumb.png

ویرایش شده توسط AM3
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر من اول فرکانس هسته رو برو بالا تا اون جا که تو تستهای سنگین کاملا پایدار باشه.مثلا 1 ساعت با OCCT 4.0 بذار بره.بعد 10 مگاهرتز ،10مگاهرتز به فرکانس حافظه اضافه کن تا جایی که آرتیفکس گرفتی و بعد 2سه مگاهرتز بیا پایین تا به بالا ترین فرکانس پایدار برسی.البته اینو بدون اگر کارتت تو اون فرکانس ولتاژ کم بیاره و آرتیفکس نگیره فریم ریتت خراب میشه.با توجه به اینکه کارت شما از خنک کننده خوبی بهره میبره مشکلی دمایی با اندکی افزایش ولتاژ نیز نخواهید داشت.

http://www.guru3d.com/article/msi-r6950-twin-frozr-ii-oc-review/22

تو این لینک تا 987 مگاهرتز هسته رو بالا برده و و حافظه رو تا 1380 مگاهرتز.

تو لینک پایین توضیحاتی در مورد افزایش ولتا/ز هم داده.

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/HD_6950_Twin_Frozr_II/31.html

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

با سلام مجدد بریم سر اصل مطلب

ولتاژ دیفالت=1.060 اور تا=1.10

gpu clockاز 810به 946

memory clock از 1250 به 1440

تست 10 دقیقه باfuture mark استیبل

20 دقیقه با kombustor استیبل

اگر مشکلی موردی اساتید میبینند خوشحال میشم بگنpost-6621-0-91306700-1331365714_thumb.png

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...