رفتن به مطلب

راهنمایی درمورد انتخاب قطعات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود، من میخوام سیستمی بگیرم با سی پی یو : skylake 6700k و جی پی یو : GTX 970 4GB GDDR5 و رم : Ripjaws 16GB 8X2 DDR4

+ یه ssd samsung evo 250GB

واسه اینا چه مادربرد و پاور و کولری پیشنهاد میکنید؟ چون خودم که سوکتای 1151 رو میگشتم تعدادشون زیاد بود و قیمتم از 400 هزار تومن بود تا بالای یک و نیم!

اگه تو عملکرد سیستم فرقی نمیکنه ترجیح میدم مادربرد ارزون تو رنج 400-500 باشه

پاور هم نمیدونم چن وات نیازه و چه مدلی.. و همینطور کولر..

------------------------------------------------------------------------------------------------

یه چنتا سوال دیگه هم دارم که ممنون میشم جواب بدین..

به نظرتون همین سیستم بالایی که گفتم انتخاب کنم یا سی پیو های ارزون تر مثل 8320 هشت هسته ای amd هم نزدیکه به عملکرد 6700k؟ (واسه گیمینگ میخوام)

همینطور در مورد کارت گرافیکای AMD؟

و سوال آخر اینکه اگه سی پیو amd باشه بهتره گرافیکم amd باشه یا فرقی نمیکنه؟

لینک به دیدگاه

درود، من میخوام سیستمی بگیرم با سی پی یو : skylake 6700k و جی پی یو : GTX 970 4GB GDDR5 و رم : Ripjaws 16GB 8X2 DDR4

+ یه ssd samsung evo 250GB

واسه اینا چه مادربرد و پاور و کولری پیشنهاد میکنید؟ چون خودم که سوکتای 1151 رو میگشتم تعدادشون زیاد بود و قیمتم از 400 هزار تومن بود تا بالای یک و نیم!

اگه تو عملکرد سیستم فرقی نمیکنه ترجیح میدم مادربرد ارزون تو رنج 400-500 باشه

پاور هم نمیدونم چن وات نیازه و چه مدلی.. و همینطور کولر..

از آن جایی که CPU رو با پسوند K انتخاب کردید، و بقیه قطعات هم در سطح مناسبی هستن مادربرد رو بهتره که از چیپست Z170 بگیرید تا قابلیت اورکلاک این سیستم رو هم داشته باشید.

بهترین گزینه ها برای شما:

MSI Z170 M3

GIGABYTE Z170X Gaming 3 

که برد گیگابایت قابلیت SLI هم داره.

به نظرتون همین سیستم بالایی که گفتم انتخاب کنم یا سی پیو های ارزون تر مثل 8320 هشت هسته ای amd هم نزدیکه به عملکرد 6700k؟ (واسه گیمینگ میخوام)

برای گیمینگ CPU های Intel ارجحیت کامل دارن.

همینطور در مورد کارت گرافیکای AMD؟

مشکلی ندارن و مدل های خوبی عرضه می شن. اما کارت انتخابی شما (GTX 970) در رنج قیمتی خودش بهترین کارت هست. 

ضمنا کارت های Gigabyte و Zotac مدل GTX 980 تخفیف خیلی خوبی خوردن. اگه بتونید 980 بگیرید برد کردید.

http://lioncomputer.ir/category/249/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA+%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9/#/filter606_GTX+980/status_%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF/

و سوال آخر اینکه اگه سی پیو amd باشه بهتره گرافیکم amd باشه یا فرقی نمیکنه؟

تفاوتی ندارد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...