رفتن به مطلب

راهنمایی بستن سیستم برای کار موسیقی

Recommended Posts

سلام خسته نباشید

یک سیستم پیشنهادی تا سقف 1.600.000 فقط کیس و بدون گرافیک(گرافیک دارم) برای کار موسیقی می خواستم لطفا راهنمایی کنید

*سیستم قابل ارتقا باشه برای بعدا

لینک به دیدگاه

قربان شما با هر سیستمی میتونید این کارو انجام بدید!
ولی آره، ببینید کلا تو پیسی و لپتاب هر کدوم که مادربوردشون گیمینگه کار کن که تو پی سی قطعا ایسوس و گیگا مادربوردای گیمینگ خوبی از نظر کیفیت صدا دارن!
الانم یکی از دوستان با یه لپتاب ایسر گیمینگ ( نمیدونم حالا  :D ) آهنگاشو با اف ال میکس کرد و ترکش tune of the week  a state of trance شد...
خب این از اینش.....
پس رو هدفون خوبم بنا به نوع آهنگت کار کن...

من خودم ترنس کار میکنم با اف ال هدفون ترجیحی من philips هستش...
من رو مادربورد p8h77 v ایسوس و لپتاب hp pavilion g6 کار میکنم که شاید خوشایند نباشه!!!!!!!

میمونه رم آقا 8 حداقلته ولی اگه وارد کار با پلاگینای ارکسترال و اپیک بشی 16 بنداز خودتو راحت کن!

حتمن حتمنم ssd بنداز که تو لود پلاگینات سریع تر بیاد بالا!
من seagate baracuda 1t 64bf sata3  دارم که تو لود پلاگینا باز کم میاره!!

باز درخدمتم..... :)

لینک به دیدگاه

سلام

میشه بیشتر توضیح بدین که چه کارهایی میخواین باهاش بکنین. آیا Audio Interface دارین یا میخواین از کارت صوتی آنبورد استفاده کنین؟

لینک به دیدگاه

سلام

میشه بیشتر توضیح بدین که چه کارهایی میخواین باهاش بکنین. آیا Audio Interface دارین یا میخواین از کارت صوتی آنبورد استفاده کنین؟

کارت صدا اکسترنال دارم

قربان شما با هر سیستمی میتونید این کارو انجام بدید!

ولی آره، ببینید کلا تو پیسی و لپتاب هر کدوم که مادربوردشون گیمینگه کار کن که تو پی سی قطعا ایسوس و گیگا مادربوردای گیمینگ خوبی از نظر کیفیت صدا دارن!

الانم یکی از دوستان با یه لپتاب ایسر گیمینگ ( نمیدونم حالا  :D ) آهنگاشو با اف ال میکس کرد و ترکش tune of the week  a state of trance شد...

خب این از اینش.....

پس رو هدفون خوبم بنا به نوع آهنگت کار کن...

من خودم ترنس کار میکنم با اف ال هدفون ترجیحی من philips هستش...

من رو مادربورد p8h77 v ایسوس و لپتاب hp pavilion g6 کار میکنم که شاید خوشایند نباشه!!!!!!!

میمونه رم آقا 8 حداقلته ولی اگه وارد کار با پلاگینای ارکسترال و اپیک بشی 16 بنداز خودتو راحت کن!

حتمن حتمنم ssd بنداز که تو لود پلاگینات سریع تر بیاد بالا!

من seagate baracuda 1t 64bf sata3  دارم که تو لود پلاگینا باز کم میاره!!

باز درخدمتم..... :)

یعنی میگی فقط رم مهمه تو کار؟

من vst زیادی می خوام استفاده کنم

لینک به دیدگاه

کارت صدا اکسترنال دارم

یعنی میگی فقط رم مهمه تو کار؟

من vst زیادی می خوام استفاده کنم

مشکل لودینگ داری!؟

خب آره رم خیلی مهمه یدونه omisphere با چندتا کلون برای ساخت یک پد عالی پدر آدمو در میاره اگه رمت پایین باشه!

میگم یدونه ssd با ظرفیت کمم بندازی و با hdd ترکیب کنی بهتره باز (واسه لود اولیه)

در ضمن ورودتون رو به لیون کامپیوتر تبریک میگم  :)

لینک به دیدگاه

مشکل لودینگ داری!؟

خب آره رم خیلی مهمه یدونه omisphere با چندتا کلون برای ساخت یک پد عالی پدر آدمو در میاره اگه رمت پایین باشه!

میگم یدونه ssd با ظرفیت کمم بندازی و با hdd ترکیب کنی بهتره باز (واسه لود اولیه)

در ضمن ورودتون رو به لیون کامپیوتر تبریک میگم  :)

اره ولی خب الان یک لپ تاپ داغون دارم نیازه یک سیستم pc بگیرم سیستم چی پیشنهاد میدی؟

ممنون دوست عزیز

لینک به دیدگاه

درود
برای کار موسیقی
یه سیستم مثل سیستم امضا من بگیری از همه لحاظ مشکل نخواهی داشت
خود من با این سیستم 
کیوبیس 8 64 بیت 100 تا ترک باز میکنم بدون مشکل
اگر از بانک های مثل کانتکت استفاده میکنی حتما باید رمت حداقل 8 باشه
سی پی یو که به هیچ عنوان کمتر 4 هسته ای نگیر
ssd حتما باید داشته باشی برای لود سریع وی اس تی ها و نرم افزار

لینک به دیدگاه

شما اول از همه یه CPU مناسب با تعداد هسته بالا میخوای (تعداد هسته های اضافه اینجا واقعا تفاوت ایجاد میکنن، برعکس گیمینگ) و من پیشنهاد میکنم که یک CPU بدون قابلیت Overclock استفاده کنین چون شما اگه سیستمتون رو برای کار بخواین پایداری حرف اول رو میزنه.

در مورد RAM لازم نیست که گرونترین و سریعترین رم بازارو بگیرین و یه رم با سرعت متوسط کفایت میکنه. اگه بودجه تون اجازه میده 16 گیگ رم میتونه مفید باشه وگرنه فعلا میتونین 8 گیگ بگیرین و بعدا 8 گیگ دیگه اضافه کنین. البته رمهای با سرعت متوسط قیمت چندانی ندارن.

در مورد SSD هم اگه میخواین تعداد زیادی ترک رو بطور همزمان ریکورد کنین، SSD واجبه وگرنه میتونین فعلا یه HDD بگیرین و بعدا اگه احساس نیاز کردین یه SSD به سیستمتون اضافه کنین.

لینک به دیدگاه

شما اول از همه یه CPU مناسب با تعداد هسته بالا میخوای (تعداد هسته های اضافه اینجا واقعا تفاوت ایجاد میکنن، برعکس گیمینگ) و من پیشنهاد میکنم که یک CPU بدون قابلیت Overclock استفاده کنین چون شما اگه سیستمتون رو برای کار بخواین پایداری حرف اول رو میزنه.

در مورد RAM لازم نیست که گرونترین و سریعترین رم بازارو بگیرین و یه رم با سرعت متوسط کفایت میکنه. اگه بودجه تون اجازه میده 16 گیگ رم میتونه مفید باشه وگرنه فعلا میتونین 8 گیگ بگیرین و بعدا 8 گیگ دیگه اضافه کنین. البته رمهای با سرعت متوسط قیمت چندانی ندارن.

در مورد SSD هم اگه میخواین تعداد زیادی ترک رو بطور همزمان ریکورد کنین، SSD واجبه وگرنه میتونین فعلا یه HDD بگیرین و بعدا اگه احساس نیاز کردین یه SSD به سیستمتون اضافه کنین.

خب چه cpu ایی یعنی چه مدلی پشنهادی میکنید؟

سیستم ddr4 ببندم یا ddr3 ?

همین طور مادربورد تاثیری داره؟

درود

برای کار موسیقی

یه سیستم مثل سیستم امضا من بگیری از همه لحاظ مشکل نخواهی داشت

خود من با این سیستم 

کیوبیس 8 64 بیت 100 تا ترک باز میکنم بدون مشکل

اگر از بانک های مثل کانتکت استفاده میکنی حتما باید رمت حداقل 8 باشه

سی پی یو که به هیچ عنوان کمتر 4 هسته ای نگیر

ssd حتما باید داشته باشی برای لود سریع وی اس تی ها و نرم افزار

سیستمت خوبه ولی به بودجه من نمی خوره هرچند این سیپیو دست دوم می تونم گیر بیارم ولی میگن بعدا تو آپدیت سیستم دچار مشکل میشم

همین طور گرافیک سیستمون هم خب بالاست خیلی و من نیازی به گرافیک ندارم

لینک به دیدگاه

من الان دقیقا نمیدونم که الان تو بازار نسبت قیمت به کارایی کدوم سی پی یو و رم بالاتره و از دوستان خواهش میکنم بر اساس موارد ذکر شده و قیمت مورد مناسب رو پیشنهاد بدن.

مادربورد هم تاثیر داره اما نه خیلی زیاد.

لینک به دیدگاه

من فقط خواستم بگم برای استاد عظیم زاده 4-5 سال پیش سیستم بستیم 16 گیگ رم داشت الان فکر کنم حداقلتون باید 16 باشه

بعد از اون پردازنده با ترید بالا

و حتما اگه پلاگین می خواهید یه ssd

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینا با بودجه شما واسه حداقل

گرافیکتون چیه ؟ که با پاور مشکلی نداشته باشه

3.jpg

لینک به دیدگاه

اینا با بودجه شما واسه حداقل

گرافیکتون چیه ؟ که با پاور مشکلی نداشته باشه

3.jpg

خوبه ولی فکر کنم بعدا باید رم و ssd بهش اضافه کنین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوبه ولی فکر کنم بعدا باید رم و ssd بهش اضافه کنین

بله

بودجشون اجازه نمیده

رم 16 هستش 2 تا 8 گیگ

لینک به دیدگاه

بله

بودجشون اجازه نمیده

رم 16 هستش 2 تا 8 گیگ

بله درسته  دقت نکرده بودم

بستگی به بودجه

اگه 1600 دارن می تونن الان 8 گیگ بخرن بعدا رم و SSD اضافه کنن (ولی پیشنهادم اینه رم رو همون دوال بخرین)

اگه 1750 هست که شما زحمتشو کشیدین! میمونه SSD برای بعد

اگه هم که محدودیت ندارن یه SSD SAMSUNG هم بخرن خیال خودشون رو راحت کنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...