رفتن به مطلب

تاپیک اشتراک گزاری review هدست و هدفون کاربران لیون کامپیوتر

27 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام هدست یا هدفون دارای مقومت بیشتریست؟

• Razer Tiamat 7.1
      7
    • Creative Headset Recon3D
      0
    • GSkill RIPJAWS SR910 REAL 7.1
      1
    • Logitech G633
      0
    • SteelSeries SIBERIA ELITE Prism
      3
    • Razer BlackShark
      0
    • Razer Kraken 7.1 Chroma
      2
    • SteelSeries 9H Gaming
      3
    • Tt eSPORTS Level 10 M
      0
    • Corsair Gaming H1500
      1
    • Sennheiser G4ME ZERO
      2
    • Razer Kraken Forged Edition
      2
    • Logitech G430
      3
    • Gigabyte GP-FORCE
      0
    • Creative Sound Blaster EVO
      0
    • HyperX Cloud
      3

Recommended Posts

هر بحث وپژوهشی که تو فروم های سخت افزار در مورد هدست وهدفون های موجود در بازار  صورت میگیره در اکثر اوقات صحبت از کارایی و امپیدانس وسایز درایور  و مقدار بیس ویا ...است . ولی چیزی که از بین این همه حجم اطلاعات در مود صدای هدفون به حاشیه میره وکمتر بحثی در موردش شکل میگیره و اون مقاومت دوام وطول عمر هدست وهدفون هست که این امر طبیعی چون کار هدفون انتقال صدا به گوش ماست .

n7UAP_t.jpg

اگه هدفون وهدست تعادل خوبی رو از ویژگی های که ذکر کردیم ایجاد کنه اونوقت با یه هدفون و هدست خوب طرفیم ولی چیزی که برای من وامثال من بعد از صدا یا حتی قبل از اون مهم مقاومت وطول عمراون چون با توجه به جریان سریع پیشرفت تکنولوژِی همگام کردن خودمون با این جریان همیشه در تکاپو برای اکثر عاشقان سخت افزلر کاری بس سخت وحتی غیر ممکن برای همین که اکثر ما با وجود وضعیت مالی نه چندان همگام با تکنولوژِی وسخت افزار های روز مجبور به قبول این موضوع خرید یک قطعه خوب برای یک یا چند سال هستیم.

18cjU_t.jpg

هدفون گرونا

20MC5_t.jpg

هدفون وهدست ها هم از این قاعده بس ظا لمانه در امان نیستند ولی چیزی که این قطعه رو ازسایر قطعه های صوتی مثل اسپیکر ویا AMPو کارت صدا متفاوت میکنه قابلیت جابجایی وهمیشه در خطر بودن این قطعه ی جانبیست مثل افتادن از ارتفاع وله شدن سیم توسط کشوی میزوریخته شدن مایعات مختلف روی اون ویا ترک خوردن پلاستیک نزدیک به کاپو...و...

دلم برای این بنده  خدا می سوزه

l4Xlp_t.jpg

هرکی گفت این چه هدستی

yYPMz_t.jpg

کیفیت فقط سونی

ofuHS_t.jpg

چه می کنه razer

IPyv9_t.jpg

وباز هم 

rnzqk_t.jpg

ولی چرا مقاومت این قطعه یک مشکل به حساب میاد مگه ما قبل از خرید نمی تونیم از کیفیت ساخت اون مطمعن بشیم ؟

چرا میشه چرا نشه

CzMUM_t.jpg

CaQ2f_t.jpg

جواب این سوال تا حدودی بله است وچرا تا حدودی چون مشخص کردن طول عمر قطعه همچون هدفون سخته مثلا فردی سر بزرگی داره ویک هدفون دور گوشی رو خریداری کرده ووقتی میزاره رو سرش هدبند (یا حالا هرچی اسمش هست) تا اخر باز میکنه حالا هدفونی که ادعای خفن بودن  میکرد پلاستیک نزدیک کاپ ترک می خوره ودر طول چند روزشاید مشکل خاصی نباشه ولی بعد از گذشت جند ماه میبینیم که کاپ کلا هدبند جدا میشه وهیچ چسبی هم نمی تونه اونو دوباره متصل به هدفون نگه داره

DAknK_t.jpeg

ebB8n_t.gif

این اتفاق برای بنده هم افتاده به همین دلیل واقعیت مقاومت هدفون به دور از تبلیغات نظر وتجربه خریدار ودارنده محصول به همین خاطر مرجع کاملی از طول عمر ودوام ومقاومت در اینترنت پیدا نمیشه .

بنده تاجایی که تونستم هدست های پرطرفدارو نوشتم ومدل های قدیمی همین مدل هارو وارد نظر سنجی نکردم ولی هدست ها یی که دوست دارین در نظر سنجی باشه بگین

حالا نوبت شماست تا تجربیاتتون در مورد صدا و دوام ومقاومت هدست وهدفونتون در review ونقدی در اختیار ما قرار بدین

rJ54O_t.jpg

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

Razer Tiamat 7.1 دو سال دارم بیش از 30و40 بار افتاده . خیلی موارد هم شدید بوده . که گفتم آخ جونش بالا امده تیکه تیکه شد. اما خوب خدا شکر جون سخت بوده. 

لینک به دیدگاه

درود بر شما

موضوع خوبی رو استارت زدید امیدوارم بقیه دوستان هم استقبال کنند.

ریزر تیامات 7.1 که امتحانش رو پس داده و کارایی و دوامش اثبات شده؛ به نظر من هدون Razer Kraken Forged EDITION هم دوام بسیار بالایی داره... بدنه فلزی و قطعات باکیفیت

orginal_1413792043_Kraken%20Forged%20-%2

fmh6s0am7owep2uq1b9.jpg

ناگفته نمونه که هدفون‌ها و هدست‌های استیل‌سریز هم کیفیت ساخت بسیار خوبی دارن و میشه روشون حساب باز کرد.

لینک به دیدگاه

درود

بطور کلی معمولا هرچی قیمت هدفون ها بالاتر میره کیفیت مواد و ساخت نیز بالاتر میره (این قاعده حداقل در مورد بیشتر برندهای مطرح صادقه). در ضمن تکنولوژی سیستم های صوتی، بخصوص خود Transducer ها یا درایورها (بلندگو و هدفون) با سرعت بسیار کمتری از سایر تکنولوژیها پیشرفت و تغییر میکند. یعنی شما اگر الان یک هدفون واقعا خوب بخرید میتونید مطمئن باشید که سالهای سال همچنان هدفون خوبی باقی می مونه و (برای حفظ حداکثر کارایی) بهتره که فقط هر چند وقت یکبار پدهای هدفون رو تعویض کنید.

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

درود بر شما

ریزر تیامات 7.1 که امتحانش رو پس داده و کارایی و دوامش اثبات شده؛ به نظر من هدون Razer Kraken Forged EDITION هم دوام بسیار بالایی داره... بدنه فلزی و قطعات باکیفیت

fmh6s0am7owep2uq1b9.jpg

ناگفته نمونه که هدفون‌ها و هدست‌های استیل‌سریز هم کیفیت ساخت بسیار خوبی دارن و میشه روشون حساب باز کرد.

با اینکه هدفون بسیار خوش ساخت ومقاومیه ولی من وارد نظر سنجی نکردمش چون قیمتش بالا بود کمتر کسی سراغ هدفونی با این قیمت میره ولی چون سنهایزر هم به لیست اظافه کردم این مدلو هم وارد نظر سنجی کردم

لینک به دیدگاه

به نظر بنده کمتر پیش میاد کسی اکثر این هدفون های حرفه ای رو تست کرده باشه و بتونه مقایسه کنه (البته در مورد دوستانی که سرکارشون با موزیکه استثنا هست)

بنده ریزر الکترا دارم و کراکن پرو هم دستم بوده از هردو راضیم به خصوص اینکه به راحتی از هر اندازه سری ساپورت میکنن و کیفیتشون مناسبه البته الکترا و سایر هدفون هایی که سیمشون جدا میشه بهترن چون هرچند هم کیفیت داشته باشن ممکنه یه کشیدگی خیلی شدید به سیم فشار بیاره و خرابه بشه که در این صورت خیلی راحت سیم عوض میشه

ویرایش شده توسط Nima.Rampage
لینک به دیدگاه

به نظر بنده کمتر پیش میاد کسی اکثر این هدفون های حرفه ای رو تست کرده باشه و بتونه مقایسه کنه (البته در مورد دوستانی که سرکارشون با موزیکه استثنا هست)

بنده ریزر و الکترا دارم و کراکن پرو هم دستم بوده از هردو راضیم به خصوص اینکه به راحتی از هر اندازه سری ساپورت میکنن و کیفیتشون مناسبه البته الکترا و سایر هدفون هایی که سیمشون جدا میشه بهترن چون هرچند هم کیفیت داشته باشن ممکنه یه کشیدگی خیلی شدید به سیم فشار بیاره و خرابه بشه که در این صورت خیلی راحت سیم عوض میشه

دوست من قرار هم نیست کسی همه رو امتحان این تاپیک برای همینه دیگه که ما تجربیاتمون رودر اختیار هم بزاریم 

وممنون که تجربتون در اختیار ما گزاشتین

لینک به دیدگاه

دوست من قرار هم نیست کسی همه رو امتحان این تاپیک برای همینه دیگه که ما تجربیاتمون رودر اختیار هم بزاریم 

وممنون که تجربتون در اختیار ما گزاشتین

خواهش میکنم دوست عزیز

تاپیک مفیدیه و به خوب موردی اشاره شده چون اکثرا به موارد کیفیت و حجم صدا بررسی میشه و کمتر مقاوت و دوام هدفون ها مورد بررسی قرار میگیره

لینک به دیدگاه

بنده ریزر الکترا دارم و کراکن پرو هم دستم بوده از هردو راضیم به خصوص اینکه به راحتی از هر اندازه سری ساپورت میکنن و کیفیتشون مناسبه البته الکترا و سایر هدفون هایی که سیمشون جدا میشه بهترن چون هرچند هم کیفیت داشته باشن ممکنه یه کشیدگی خیلی شدید به سیم فشار بیاره و خرابه بشه که در این صورت خیلی راحت سیم عوض میشه

درود

این هدفونها هیچکدوم هدفون حرفه ای نیستن و کسی که کارش موسیقی باشه با این هدفونها کاری نداره.

لینک به دیدگاه

درود

این هدفونها هیچکدوم هدفون حرفه ای نیستن و کسی که کارش موسیقی باشه با این هدفونها کاری نداره.

دوست عزیز اینا بیشتر استفاده گیمینگ دارن اگه مدلای حرفه ای وارد نظرسنجی میکردم دیگه تاپیک بی خود می شد معلوم یک مدل حرفه ای یتیکه ازفلز مقاومت بالایی داره دوما این مدلایکه معمولا افراد بیشتری خریداری می کنن سوما مقاومت زیر دست یک گیمر از زمین تا اسمون زیر دست موزیسین متفاوت یا کسایی که به اهنگ گوش میدن

خواهش میکنم دوست عزیز

تاپیک مفیدیه و به خوب موردی اشاره شده چون اکثرا به موارد کیفیت و حجم صدا بررسی میشه و کمتر مقاوت و دوام هدفون ها مورد بررسی قرار میگیره

خیلی دوست دارم که تاپیکی در این مورد به صورت جامه باشه و خودم هم دوست دارم این کارو بکنم ولی معیار صدا چیزی که باید توسط یک نفر تست بشه مثل مقاومت نیست که معیار ثابت داشته باشه 

وتازه یه گوش حرفه ای باید اینکارو انجام بده نه گوش بنده که تا فرکانس 16000 بزور میشنوه 

ولی اگه دوستی که حداقل 5 یا 6 مدل رو داشته باشه 

یا همین لیون اگه همت کنن به جای رفتن تو گیمنتا تست توسط گیمر ها  که خیلی سلیقشون فرق میکنه واخر معلوم نمیشه چی به چی بره با یه حرفه ای این کار که با صدای سوراند اشنا باشه نقد انجام بده دیگه تاپیک هم پر نمیشه از مشاوره خرید هدست یا هدفون

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اینا بیشتر استفاده گیمینگ دارن اگه مدلای حرفه ای وارد نظرسنجی میکردم دیگه تاپیک بی خود می شد معلوم یک مدل حرفه ای یتیکه ازفلز مقاومت بالایی داره دوما این مدلایکه معمولا افراد بیشتری خریداری می کنن سوما مقاومت زیر دست یک گیمر از زمین تا اسمون زیر دست موزیسین متفاوت یا کسایی که به اهنگ گوش میدن

درود

مقصود تاپیک شما کاملا واضحه، من جوابم به گفته های جناب Nima.Rampage بود.

سپاس

وتازه یه گوش حرفه ای باید اینکارو انجام بده نه گوش بنده که تا فرکانس 16000 بزور میشنوه 

اکثر گوشهای حرفه ای هم همینطور هستند، حتی تعداد زیادیشون که سن بالایی دارن و به طبع در فرکانسهای بالا محدودیت شنیداری بیشتری هم دارند. در ضمن مهمترین فرکانسها در موسیقی فرکانسهای میانی و بعضا پایین تر هستند. در حقیقت اون چیزی که گوش موسیقی دان رو از گوش دیگران متمایز میکنه مغزشونه که میتونن بهتر و دقیق تر و بر مبنای یکسری الگو، صداها رو تجزیه و تحلیل کنن که اینهم با تمرین، دقت و ممارست بدست میاد.

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

درود

مقصود تاپیک شما کاملا واضحه، من جوابم به گفته های جناب Nima.Rampage بود.

سپاس

اکثر گوشهای حرفه ای هم همینطور هستند، حتی تعداد زیادیشون که سن بالایی دارن و به طبع در فرکانسهای بالا محدودیت شنیداری بیشتری هم دارند. در ضمن مهمترین فرکانسها در موسیقی فرکانسهای میانی و بعضا پایین تر هستند. در حقیقت اون چیزی که گوش موسیقی دان رو از گوش دیگران متمایز میکنه مغزشونه که میتونن بهتر و دقیق تر و بر مبنای یکسری الگو، صداها رو تجزیه و تحلیل کنن که اینهم با تمرین، دقت و ممارست بدست میاد.

من منظورم کلی بود وبه خودم در جواب دوستمون بود ولی ممنون که اشاره به این موضوع کردید

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز همینطور که میبینید این ها هدفون های گیمینگ هستند و منظور بنده از حرفه ای بودن صرفا از لحاظ گیم بود

هرچند این هدفون های گیمینگ رده بالا از لحاظ موسیقی هم لاقل برای یک فرد عادی مثل بنده هیچی کم نمیذارن،اتفاقا همین ریزر که میگن از لحاظ موسیقی حرفه ای نیست،با یک کارت صدای خوب،بسیار کیفیت،حجم صدا،بیس و تفکیک مناسبی هم داره و مطمئن هستم به جز یک عده محدود،بیش تر از نیاز هر فردی قدرت داره

ضمن اینکه در مدل Adaro dj تمرکز از روی گیمینگ برداشته شده و بیشتر روی موسیقی تمرکز کرده

لینک به دیدگاه

هدفون های داری هدبند دوگانه از دوام بشتری برخورداند وبهتر روی سر تنظیم میشن

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • 1 ماه بعد...

درود بر شما

fmh6s0am7owep2uq1b9.jpg

من از این هدفونا تجربه نداشتم ولی یکی برای فروش گذاشته بود که هد بالای سرش از دو ناحیه کاملا شکسته بود و با چسب چسبیده بود ، بعد یکی تو تاپیکشون نوشته بود هدفون تایمیت منم دقیقا از اون ناحیه شکسته!

فکر کنم هد این هدفون نقطه ضعفش باشه!

من خودم هدفون پایونیر امتحان کردم :D والا هنوز نابود نشده ولی فوم داخل یکی از گوشیا پر پر شده ، و رنگ کروم شکل ولی تیره ی روی کاپ هم شرو کرده ریختن در بعضی جاها! *dry#

لینک به دیدگاه

من از این هدفونا تجربه نداشتم ولی یکی برای فروش گذاشته بود که هد بالای سرش از دو ناحیه کاملا شکسته بود و با چسب چسبیده بود ، بعد یکی تو تاپیکشون نوشته بود هدفون تایمیت منم دقیقا از اون ناحیه شکسته!

فکر کنم هد این هدفون نقطه ضعفش باشه!

من خودم هدفون پایونیر امتحان کردم :D والا هنوز نابود نشده ولی فوم داخل یکی از گوشیا پر پر شده ، و رنگ کروم شکل ولی تیره ی روی کاپ هم شرو کرده ریختن در بعضی جاها! *dry#

به استفاده کننده هم بستگی داره ولی هدست های razer وlogitech  کفیت ساخت خوبی ندارن تو فروم های خارجی  خیلی سر همین دو مارک هدست بحث بود ولی یکی می گفت من 4 سال razer دارم هیچیش نشده مقداری زیادی هم به استفاده ربط داره ولی بیشترین خرد شدن وترک خوردگی هدبند جدا شدن کاپ از هدبند مربوط به همین دو مارک تولید کننده هدفون وهدست بود

لینک به دیدگاه

با سلام

ببخشید اینجا می پرسم

یک هدفون خوب تا قیمت 50-100 بهم معرفی کنید که کیفیت خوبی داشته باشه

لینک به دیدگاه

با سلام

ببخشید اینجا می پرسم

یک هدفون خوب تا قیمت 50-100 بهم معرفی کنید که کیفیت خوبی داشته باشه

واسه چه کاری می خواین

اگه واسه گیمینگ تو این بازه هدست خوب پیدا نمیشه با 80 الی 90 تومن بیشتر اینا رو می تونین بگیرین که پیشنهاد خودم اولی

SteelSeries Siberia V2 

SteelSeries Siberia Neckband Gaming

Logitech G230

واگه تو بازه قیمتی اصرار دارین

A4Tech HS-800 تو لیون 45 تومن

واگه اینو پیدا کردین هدست گیمینگ خوبی ورنج قیمتی 100 تومن هستش ولی لیون موجود نداره Bloody G501

واگه واسه موزیک می خواین چند مدل هست تو این بازه قیمتی موجوده

لینک به دیدگاه

به استفاده کننده هم بستگی داره ولی هدست های razer وlogitech  کفیت ساخت خوبی ندارن تو فروم های خارجی  خیلی سر همین دو مارک هدست بحث بود ولی یکی می گفت من 4 سال razer دارم هیچیش نشده مقداری زیادی هم به استفاده ربط داره ولی بیشترین خرد شدن وترک خوردگی هدبند جدا شدن کاپ از هدبند مربوط به همین دو مارک تولید کننده هدفون وهدست بود

قطعا به استفاده ربط داره ، ولی ما هم میخوایم مقایسه کنیم ،با این اوصاف میشه گفت این دو برند این نقطه ضعف رو دارن نسبت به بقیه !

مثلا من چهار سال پیش ایفون 4 اس خریدم ، کابلش به صورت خودکار شرو کرده ناااابود شدن! از اون طرف یه سونی چهار ساله دارم کابلشو برای تمام اندروید های بعدیم استفاده کردم مثا روز اولشه! جالبه که این 4 اس اپل دو سال داشت خاک میخورد ولی سیمش از سه جا خودش پاره و پوست پوست شده

میشه نتیجه گرفت که سیم شارژر سونس از سیم شارژر اپل با دوام تره! ^_^

لینک به دیدگاه

قطعا به استفاده ربط داره ، ولی ما هم میخوایم مقایسه کنیم ،با این اوصاف میشه گفت این دو برند این نقطه ضعف رو دارن نسبت به بقیه !

مثلا من چهار سال پیش ایفون 4 اس خریدم ، کابلش به صورت خودکار شرو کرده ناااابود شدن! از اون طرف یه سونی چهار ساله دارم کابلشو برای تمام اندروید های بعدیم استفاده کردم مثا روز اولشه! جالبه که این 4 اس اپل دو سال داشت خاک میخورد ولی سیمش از سه جا خودش پاره و پوست پوست شده

میشه نتیجه گرفت که سیم شارژر سونس از سیم شارژر اپل با دوام تره! ^_^

بله این صد درصد ولی تو فروم فن باز زیاده ونمی شه نظر سنجی رو صحیح دونست حتی اگه فلان هدست نداشته باشه بازم رای اونه که کلا نظر سنجی  بی اعتبار می کنه  

دوستان هرهدستی به نظرتون جاش تو نظر سنجی خالی بگین تا اضافه کنم

لینک به دیدگاه

بله این صد درصد ولی تو فروم فن باز زیاده ونمی شه نظر سنجی رو صحیح دونست حتی اگه فلان هدست نداشته باشه بازم رای اونه که کلا نظر سنجی  بی اعتبار می کنه  

دوستان هرهدستی به نظرتون جاش تو نظر سنجی خالی بگین تا اضافه کنم

خوب لیستتون خیلی خلوته کلا خیلیا پول برای این چیزا ندارن ، من خودم هدفون پایونیر دارم ، از کیفیت صداش راضیم ولی از این موضوع دوام و استقامتش نه! به دلیلی که توضیح دادم ! ولی تو نظر سنجی نیست! ای کاش میشد اینجا هر کسی بیاد یه ریویو کوتاه از هدفونش بده ، که بقیه با سرچ کردن پیدا کنن

تجربه ی من از هدفون پایونیر:( مدل دقیق یادم نیست ولی هدفوناش از نظر کیفیت ساخت بدنه تو یه سطحن اکثرا)

صداش کاملا بستگی به دستگاهتون دره ، اگر کارت صدا خوب باشه برای موسیقی مخصوصا بی کلام عالیه و خیلیییییی عالی کوچیکترین جزیات رو میفهمین

تو موسیقی با کلام ، من که کارت صدای انبورد استفاده میکنم یه مقدار تفکیک صداشو خوب ارزیابی نمیکنم!

بیسش کمه ، ولی برای استفاده من مناسبه.

در نهایت هنوز هدش سالمه ، راحته ، و خوش قیمت! سیمش هم خیلی جون داره

ولی رنگش پوست پوست شده ، و فوم داخل یکی از گوشیا خراب شده!

لینک به دیدگاه

مدل DT-235 ، BEYERDYNAMIC  رو دارم و کاملا هم ازش راضیم ...

بهترین مرجع هدفون در ایران

http://iranheadphone.com/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...