رفتن به مطلب

تاپیک اشتراک گزاری review هدست و هدفون کاربران لیون کامپیوتر

27 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام هدست یا هدفون دارای مقومت بیشتریست؟

• Razer Tiamat 7.1
      7
    • Creative Headset Recon3D
      0
    • GSkill RIPJAWS SR910 REAL 7.1
      1
    • Logitech G633
      0
    • SteelSeries SIBERIA ELITE Prism
      3
    • Razer BlackShark
      0
    • Razer Kraken 7.1 Chroma
      2
    • SteelSeries 9H Gaming
      3
    • Tt eSPORTS Level 10 M
      0
    • Corsair Gaming H1500
      1
    • Sennheiser G4ME ZERO
      2
    • Razer Kraken Forged Edition
      2
    • Logitech G430
      3
    • Gigabyte GP-FORCE
      0
    • Creative Sound Blaster EVO
      0
    • HyperX Cloud
      3

Recommended Posts

خوب لیستتون خیلی خلوته کلا خیلیا پول برای این چیزا ندارن ، من خودم هدفون پایونیر دارم ، از کیفیت صداش راضیم ولی از این موضوع دوام و استقامتش نه! به دلیلی که توضیح دادم ! ولی تو نظر سنجی نیست! ای کاش میشد اینجا هر کسی بیاد یه ریویو کوتاه از هدفونش بده ، که بقیه با سرچ کردن پیدا کنن

تجربه ی من از هدفون پایونیر :( مدل دقیق یادم نیست ولی هدفوناش از نظر کیفیت ساخت بدنه تو یه سطحن اکثرا)

صداش کاملا بستگی به دستگاهتون دره ، اگر کارت صدا خوب باشه برای موسیقی مخصوصا بی کلام عالیه و خیلیییییی عالی کوچیکترین جزیات رو میفهمین

تو موسیقی با کلام ، من که کارت صدای انبورد استفاده میکنم یه مقدار تفکیک صداشو خوب ارزیابی نمیکنم!

بیسش کمه ، ولی برای استفاده من مناسبه.

در نهایت هنوز هدش سالمه ، راحته ، و خوش قیمت! سیمش هم خیلی جون داره

ولی رنگش پوست پوست شده ، و فوم داخل یکی از گوشیا خراب شده!

اتفاقا پیشنهاد خیلی خوبی تاپیک تغییر می دیم به همینی که شما گفتی

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

دوستان من هم يه نظري درباره هدفون خودم كه ريزر ادارو هست بدم شايد براي بعضيا كه مثل خود من يه هدفون براي گوش دادن به موسيقي با بيس متعادل رو به بالا اما با تفكيك صداي خيلي خوب ميگردند به درد بخوره، خودم هدفون هاي زيادي داشتم از برند هاي سنهايزر سوني پايونير اديو تكنيكا.. كه همگي از برند هاي رده بالا سازنده هدفون هستند، (تو رنج قيمت ادارو و حتي يكم بالاتر) هدفون هاي سنهايزر اكثرا تنها تفكيك صداي بسيار خوبي رو ارائه ميدهند و اصولا سنهايزر عقيده ايي به بيس نداره. به همين خاطر هيچ وقت سنهايزر به دل من كه بيس دوست دارم نشست. اما سوني.. سوني بيس قوي رو ارائه ميده همراه با تفكيك مناسب اما من به شخصه از كيفيت ساخت هدفون هاي سوني دل خوشي نداشتم، از طرفي هم يكي از بدي هاي سوني تنوع كم هدفون هاش هست. اديو تكنيكا برندي هست كه تو اين رنج قيمت هدفون هاي بسيار با كيفيت ،راحت(مخصوصا مد هاي دي جي)بيس عالي بسيار مناسب به همراه تفكيك صداي عااالي كه ميتونيد باهاش به همه جور اهنگ گوش بديد توليد ميكنه. پايونير متاسفانه تو اين رنج محصول خوبي نداره كه به پاي دو برند قبلي برسه، اما اما تو برند ريز دو مد كراكن و ادارو هست كه به واسطه قيمت خوب و طراحي بسيار زيبا طرفداراي زيادي دارند اما از كيفيت صدا و نوع صداشون براتون بگم كه تا وقتي نخرينشون نميتونيد بفهيمد چطور هستند، كراكن در حالت عادي فقط فقط فقط مناسب گيم هست براي گوش دادن به موسيقي شما با اين هدفون چيزي جز كوبش بيس هدفون و تكون خوردن هدفون رو سرتون(در اين حده بيسش!) و در اكثر مواقع مفهوم نبودن صداي خواننده(تفكيك خيلي بد) هيچ چيز از اهنگ متوجه نخواهيد شد، خيلي از دوستان ميگن با دستكاري اكولايزر و استفاده از كارت صداي حرفه ايي ميشه صداي خوبي ازش تو موسيقي كشيد بيرون، بريم سراغ ادارو(معمولي و دي جي تفاوتي جز حركت درايو ها و كمي بزرگتر بودن درايو ها تو مدل دي جي ندارن) ميتونم بگم ادارو يك شاهكاره واقعي هست كيفيت و جنس صدا و بيس شباهت زيادي به هدفون هاي دي جي اديو تكنيكا داره بيس عااااالي كه براي اونا كه عاشق بيس هستن عاليه و از طرفيم اصلاگوش رو خسته نميكنه، از طرفي هم تفكيك صداي بسيار بسيار عالي اين هدفون ١٦ اهمي هست كه واقعا قابل مقايسه با هدفون هاي خيلي گرون برند هاي مطرح تو اين زمينه هست، در كل انتخاب من اول اديو تكنيكا هست و بعد از اون تو اين قيمت ادارو ، من به هيچ عنوان انتظار نداشتم ريزر كه تجربه زيادي تو ساخت هدفون هاي مخصوص موسيقي نداره همچين شاهكاري رو بسازه هر دفعه كه ازش استفاده ميكنم هيچجور تو كتم نميره اين هدفون ساخت ريزر باشه، راستي از كيفيت ساختش بگم: پشت درايو ها كه تماما الومينيومي هستند با لوگو برجسته و براق فلزي ريزر، دسته هدفون هم فكر نكنم كسي توانايي شكوندنش رو داشته باشه چون از دو تا مفتول فلزي ابكاري شده ساخته ده و قسمت ابري بالاي هدفون هم كه رو سر قرار ميگيره از يه جنس شبه چرم خيلي نرم و با كيفيت (همون جنسي كه روي پد هاي خود هدفون استفاده شده كه ضد عرق هم هستند)كه روش ارم ريزر پرس شده تشكيل شده، جنس سيم هم طبق گفته سايت ريزر از يك لايه كولار براي تقويتش استفاده شده كه بنده به شخصه كيفيت سيمش رو به شدت تحسين ميكنم و بهتون اطمينان ميدم براي پاره كردنش اگر از رو عمد هم تلاشي بكنين(فكر پاره شدن خود سيم رو كه از سرتون بيرون كنيد مگر اينكه مستقيم از داخل هدفون كنده شه كه باز من بعيد ميدونم) حتما با چندين بار شكست مواجه ميشين.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • 3 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

با سلام

بتازگی هدست های NIA بلوتوثی رم خور با قیمت بسیار پایین اومده تو بازار

با اینکه چینی هست ولی واقعاً کیفیت صدای خوبی داره

فکر میکنم لیون کامپیوتر هم موجود دارش

جالبش این هست که اگر باطری و بلوتوث و ... خراب بشه میشه با استفاده از کابل AUX  ازش استفاده کرد که بسیار خوبه

لینک به دیدگاه

جریان هدفون اورفیوس سنهایزر چیه؟ اگه خیلی خوبه پس چرا دیگه ازش تولید نمی شه؟

لینک به دیدگاه

Razer Tiamat 7.1

منظرم واضح بود؟

لینک به دیدگاه

بنده HyperX Cloud II دارم و برای موزیک - گیم - فیلم بسیار پشنهاد میشه با کارت صدای USB 7.1 میکروفون جداشونده و همچنین قابلیت اتصال با جک 3.5 به صورت مستقیم . از لحاظ راحتی هم تا الان حتی بعد از 12 ساعت کار مداوم اصلا روی سرم یا گوشم احساسی خستگی نداشتم و همچنین صدا رو هم ایزوله تحویل میده و صدا بیرو ن نمیره و از ورود صدای بیرون هم جلوگیری (خیلی به این خاطر من سرزنش میشم وقتی خودم تنها هستم و زنگ میزنن پشت در میمونن یا کسی منو 20 باز صدا میزنه و نمیفهمم یه دفعه یکی میاد پشتم سکته میکنم ) از لحاظ کیفیت صدا هم چه کارت صدای USB چه کارت صدای انبرد محشره . اینو من روی کارت انبرد Giga G7 که Sound Blaster Recon3Di هست تست کردم واقعا محشر بود محشر تر هم شد . از لحاظ مقاومتی و بدنه هم باید بدگ توی بدنه قسمت روی سر حالا چرم یا فوم رو من نمیتونم تشخص بدم به کار رفته و بسیار سطح نرم و ملایمی داره که اصلا حس نمیکنی روی سرت چیزی هست و قسمت اتصال هدفون ها به بدنه از جنس فلز یا الومینیوم بازم نمیدونم ولی خب پلاستیک نیست و با یه پیچ اتصال خورده که قابل چرخش هست و با ضربه هایی شدید هم طوریش نمیشه مگر اینکه برش داری بکوبیش توی دیوار که منفجر بشه . و اینم بگم اولین هدست حرفه ای بود که خریدم و بیشتر از اینم نمیتونم راضی باشم ازش .

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...