رفتن به مطلب

می خوام سیستم واسه بازی بخرم! (راهنمای خرید سیستم بازی)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

یکی از مهم ترین مسائلی که هنگام خرید قطعات با اون مواجهیم، انتخاب هوشمندانه قطعات با توجه به بودجه است! زیرا صرف هزینه اضافی برای یک قطعه منجر به محدود شدن انتخاب ها برای سایر قطعات می شود.

با توجه با مشاهده این که بچه های فروم اکثرا با توجه به بودجشون تاپیک می زنن تا برای خرید سیستم مشاوره بگیرن، بر آن شدم که یه تاپیک جامع برای این قبیل از دوستان و یا کسانی که قصد خرید سیستم در آینده نزدیک دارن، بزنم.

==================================================================================================================================

بودجه ۱.۸۰۰.۰۰۰

سیستم حداقل برای شروع! می خوام گیمر باشم پولمم خیلی کمه!  :(

post-7220-0-53398100-1457971825_thumb.jpg

این سیستم حداقل های مورد نیاز برای گیمینگ رو داره

- مادربورد انتخابی از رم های DDR4 پشتیبانی می کنه و از چیپست H اینتل بهره می بره

- پردازنده i3 انتخاب شده می تونه به راحتی از پس gtx950 بر بیاد. در واقع پردازنده ای ضعیفتر از این به درد گیم نمی خوره

- کارت گرافیکی gtx950 دارای رم GDDR5 هست و در واقع ارزونترین کارت گرافیکی هست که می تونین با اون از بازی کردن با بازی های روز لذت ببرین!

-رم ۴ گیگ به نظر کم میاد ولی برای شروع بد نیست! چون می خوایم بودجمون حداقل باشه! در ضمن ارتقا رم به ۸ گیگ در آینده کار بسیار آسانیست.

==================================================================================================================================

بودجه ۲.۰۰۰.۰۰۰
می خوام بی دردسر بازی کنم! :party:
post-7220-0-93171900-1457971832_thumb.jpg
حداقل سیستمی که با آن می توانید عاشق بازی کردن شوید! در واقع با افزایش ۲۰۰ هزارتومانی، می تونیم قطعات ایده آل تری انتخاب کنیم!
- رم به ۸ گیگ ارتقا پیدا کرد
- مادربورد با چیپست B هست با امکانات بیشتر و سایز کوچک
- کیس بهتر

بودجه ۲.۵۰۰.۰۰۰

گیمر تازه کار نیستم! قطعات بهتری می خوام! :cool:

post-7220-0-32060300-1457971838_thumb.jpg

یک گیمر نسبتا حرفه ای چی می خواد؟ پردازنده و کارت گرافیک قویتر! مادربورد با امکانات بیشتر! اس اس دی هم که حتما باید باشه! ولی با ۲ و نیم میلیون مگه میشه؟

بله میشه! در این سیستم:

- پردازنده به I5 ارتقا پیدا کرده که موجب افزایش فریم میشه

- کارت گرافیکی GTX 960 برای تناسب بیشتر با پردازنده

- و اس اس دی با سرعت خواندن و نوشتن ۵۰۰ MB/S

بودجه ۳.۰۰۰.۰۰۰
سیستمی می خوام که بترکونه داداش! :Peace Sign:
post-7220-0-53218700-1457971844_thumb.jpg
بودجه ۳ تومانی نه کمه نه زیاد! ولی اگه قطعات هوشمندانه انتخاب بشه، میشه یه سیستم گیمینگ حرفه ای بست!
- کارت گرافیکی GTX970 در کنار پردازنده I5 و ssd، یک تجربه بی نظیر برایتان به ارمغان می آورد.
- کیس با فضای بیشتر و تهویه مناسب تر و حرفه ای تر
- پاور قدرتمندتر برای پشتیبانی هر چه بهتر از قطعات انتخاب شده

بودجه ۳.۵۰۰.۰۰۰
رمم کمه! سی پی یو با فرکانس بیشتری می خوام! *dry#
post-7220-0-76983200-1457971852_thumb.jpg
افزایش فرکانس پردازنده می تونه کمک شایانی برای افزایش فریم تولیدی توسط GTX970 بکنه! پس:
- پردازنده به ۶۶۰۰ که دارای فرکانس بیشتری نسبت به پردازنده قبلی است آپدیت شد.
- حجم رم به ۱۶ گیگ رسید که برای هر کاری کافیه!
- حجم اس اس دی به ۲ برابر افزاش یافت. (می توان آن را با اس اس دی ۱۲۸ گیگ + HDD یک ترابایتی جایگزین کرد)

بودجه ۴.۰۰۰.۰۰۰
داداش من مایه دارم!‌ می خوام خرج کنم!! :cowboy:
post-7220-0-12253700-1457971861_thumb.jpg
باشه داداش! بگیر اینم گرافیک! دیگه چی می خوای!
- با توجه به کاهش قیمت GTX980 ، در این رنج قیمت بهترین انتخاب برای بازی است و مصرف کم ، منجر به عدم تعویض پاور و در نتیجه ذخیره بودجه می شود
- SSD با حجم ۲۵۶ گیگ در کنار HDD یک ترابایتی
- کیس با تهویه و فضای مناسب تر برای نصب گرافیک و بسیار زیبا!

بودجه ۴.۵۰۰.۰۰۰
CORE i7 کمتر راه نداره! یا i7 یا هیچی!!!! [-(
post-7220-0-92287500-1457974293_thumb.jpg
بعضیا نمی تونن تحمل کنن که آی سون ی باشه و اونا آی فایو استفاده کنن! (یکیش خود من! واسه همینم سیستم ندارم چون پول ندارم :laughing: )
- پردازنده i7 با ۸ هسته مجازی و کش بالا
- گرافیک سری AMP با فرکانس بالاتر
بودجه ۶.۰۰۰.۰۰۰
میخوام 2k و 4k بزنم!

5555555.JPG

-گرافیک 980ti با حافظه ۶ گیگابایت

- انتخاب چیپست حرفه ایه z به دلیل اختلاف قیمت کم

- کیس با کولینگ بهتر (قابلیت نصب گرافیک تا 34 سانت طول که گرافیک 980ti سی سانته! به این مورد حتما دقت کنید در انتخاب کیس)

- پاور با خروجی بدون نوسان

- انتخاب دو عدد اس اس دی 250  که کارایی سرعت رو در مقایسه با اس اس دی 500 گیگی؛ دو برابر می کنه(رید و رایت 1000الی1200 mb/s)

- انتخاب رم با باس 3200 به دلیل اینکه مادربورد از این فرکانس پشتیبانی می کنه و در ضمن اختلاف قیمت چندانی نداره ولی منجر به افزایش فریم دهی میشه

========================================================================================================

نکات پایانی:
- دوستان اورکلاکر می تونن با کمی هزینه بیشتر پردازنده های ضریب باز(با پسوند k) ، به همراه مادربوردهای حرفه ای تر(ترجیحا با چیپست Z) تهیه کنن. همچنین خنک کننده حرفه ای برای جلوگیری از کاهش عمر قطعات برای دوستان اورکلاکر ضروریه
- در صورتی که مادربورد و پردازنده تان از رم های با فرکانس بالاتر پشتیبانی می کند، رم های با فرکانس بالاتر تهیه کنیدِ در غیر اینصورت پول خود را دور ریخته اید.
- دلیل استفاده از پردازنده های انویدیا، مصرف کم اونا بود که منجر به انتخاب پاور کمتر و هزینه کمتر میشد. وگرنه ای ام دی هم کارت های خوبی در رنج های قیمت مختلف داره.

با تشکر. کاوه غیرتمند حقیقی
ویرایش شده توسط kavehhh
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون آقای کاوه. @};- 

تاپیک بسیار قشنگیه و حتما برای دوستان مفید خواهد بود. :clapping: 

لینک به دیدگاه

کاش بودجه های بالاتر رو هم می‌گفتید مثلا 7 تومن و...

ویرایش شده توسط Miladhelios
لینک به دیدگاه

کاش بودجه های بالاتر رو هم می‌گفتید مثلا 7 تومن و...

برای بودجه های بالاتر، بهتره برید سراغ چیپست های X99 و پردازنده های ۶ هسته ای و ۸ هسته ایه هسول-ای

وگرنه با این بودجه اگه بخواید رو اسکایلیک مانور بدید، می تونید رم رو به ۶۴ گیگ افزایش بدید. گرافیک رو از سری فیوری و یا تایتان وردارید و ... که برای ۴K مناسبند

در واقع هدف این تاپیک خرید بهترین و هماهنگ ترین سیستم با حداقل بودجس. مثلا سیستم آخر رو رمشو ۶۴ هم بکنید برای گیمینگ و ۹۹ درصد کارهای دیگه تفاوتی را مشاهده نخواهید کرد.

خیلی ممنون آقای کاوه. @};-

تاپیک بسیار قشنگیه و حتما برای دوستان مفید خواهد بود. :clapping:

خیلی ممنون @};-

ویرایش شده توسط kavehhh
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از شما

ی نکته هست ک ظرفیت رم پایینه در اکثر موارد. برای ی سیستم معمولی 8 گیگ لازمه بنظرم.

راستی واسه خفت گیرا سیستم معرفی نکردی داداش :D

من فعلا 5 تومن فقط هزینه مادربورد و کارت گرافیک کردم هنوز کلی قطعه دارم برای خریدن نمیخواستم دم عیدی تو مسافرت خیار بخوریم فقط =)) سقف انتظارات رو بیار بالا تر :D

ویرایش شده توسط KINGPIN
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از شما

ی نکته هست ک ضرفیت رم پایینه در اکثر موارد. برای ی سیستم معمولی 8 گیگ لازمه بنظرم.

راستی واسه خفت گیرا سیستم معرفی نکردی داداش :D

من فعلا 5 تومن فقط هزینه مادربورد و کارت گرافیک کردم هنوز کلی قطعه دارم برای خریدن نمیخواستم دم عیدی تو مسافرت خیار بخوریم فقط =)) سقف انتظارات رو بیار بالا تر :D

خیلی ممنون

اگر دقت بفرمایید به غیر از سیستم اول همه سیستم ها رم هاشون ۸ یا ۱۶ هستش

تعداد ماژول ها رو دقت بفرمایید  @};-

ایشاللا در اسرع وقت سیستم های ۵ میلیون تا ۱۰ میلیون رو هم اضافه می کنم @};-

ویرایش شده توسط kavehhh
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این رمهای AEGIS چه خوش قیمت هستن

تقریبا با رمهای DDR3  یک قیمت دارن

بهترین گزینه برای بستن سیستمهای DDR4 میدرنج هستن

لینک به دیدگاه

این رمهای AEGIS چه خوش قیمت هستن

تقریبا با رمهای DDR3  یک قیمت دارن

بهترین گزینه برای بستن سیستمهای DDR4 میدرنج هستن

بله دقیقا! بستن یک سیستم اسکایلیک DDR4 بسیار به صرفه تره! اگه از ۶۷۰۰ صرف نظر کنیم بقیه پردازنده هاش خیلی بهبود پیدا کردن از نظر کارایی. قیمت رم و بوردهاش هم که واقعا خوبه

در مورد رم های aegis هم این که رم خوبیه و رم های دیگه  با فرکانس بالاتر فقط به درد اورکلاکرها می خوره، تاثیر محسوسی در فریم دهی نخواهد داشت.

ویرایش شده توسط kavehhh
لینک به دیدگاه

دمت گرم یه تاپیک توپ دادی بیرون  :D

یه پیشنهاد اگه به جای گرافیک گیگا 950 یه zotac 950 amp باشه بهتر نیست .  :-?

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون

اگر دقت بفرمایید به غیر از سیستم اول همه سیستم ها رم هاشون ۸ یا ۱۶ هستش

تعداد ماژول ها رو دقت بفرمایید  @};-

ایشاللا در اسرع وقت سیستم های ۵ میلیون تا ۱۰ میلیون رو هم اضافه می کنم @};-

عذر میخوام ب تعداد توجه نکرده بودم.

روی چیپ z170 بیشتر از x99 میشه مانور داد. X99 در ذات برای پردازش های سنگین تعبیه شده ک تو بازی اختلافی خیلی کمی با z170 داره از نظر پرفورمنس. قیمت گذاری z170 هم نسبت ب x99 معقول تره حتی برای بستن سیستم های قیمت بالا

اونا دیگه بستگی داره چ انتظاری داشته باشی

اگر مصرف بازی معمولی ک ب معمولی ترین مدل هم میشه بسنده کرد. اگر کیفیت و فاز بندی و قدرت پایداری در اورکلاک یا... مهم باشه سراغ evga و xtreme گیگابایت و استریکس ایسوس یا در همین رینج ها میشه رفت.

لینک به دیدگاه

بله! چرا که نشه! البته کمی گرونتره! در کل انتخاب برند سلیقه شخصیه

عذر میخوام ب تعداد توجه نکرده بودم.

روی چیپ z170 بیشتر از x99 میشه مانور داد. X99 در ذات برای پردازش های سنگین تعبیه شده ک تو بازی اختلافی خیلی کمی با z170 داره از نظر پرفورمنس. قیمت گذاری z170 هم نسبت ب x99 معقول تره حتی برای بستن سیستم های قیمت بالا

اگه هدف فقط بازیه، چیپست های سری B150 توصیه میشه. ولی اگه اورکلاک هم مهمه چیپست های سری Z . مورد X99 هم برای کسایی توصیه می شه که کارهای رندرینگ و سنگین محاسباتی هم انجام می دن

ویرایش شده توسط kavehhh
لینک به دیدگاه

سلام

دوستان هستند که پردازنده آک و یا در حد آک هم مدل با انتخاب مورد نظر شما رو دارند با قیمت کمتر.کارت گرافیک هم همینطور

کلا یه نگاه به بازارچه انجمن بندازید.

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تشکر از استارتر عزیز

فقط چند تا پیشنهاد دارم

گرافیک های زوتاک و گلکس مشکل خنک کنندگی دارن

گلکس 970 که طولش 17 سانته ؛ فکر کنم زود داغ کنه ، 20 سانتی ها که 80 رد میکرد این دیگه وا ویلا

کیس گرین x1 خنک کنندگی خوبی نداره تو همون رنج x2 یا 30 تومن گرونتر دیپ کول کندومن هست که خیلی بهترن

لینک به دیدگاه

تشکر از استارتر عزیز

فقط چند تا پیشنهاد دارم

گرافیک های زوتاک و گلکس مشکل خنک کنندگی دارن

گلکس 970 که طولش 17 سانته ؛ فکر کنم زود داغ کنه ، 20 سانتی ها که 80 رد میکرد این دیگه وا ویلا

کیس گرین x1 خنک کنندگی خوبی نداره تو همون رنج x2 یا 30 تومن گرونتر دیپ کول کندومن هست که خیلی بهترن

بنده سعی کردم مرزبندی بودجه رو رعایت کنم. به هر حال کسی اگه کیس بهتری خواست؛ می تونه از نظرتون استفاده کنه؛ ممنون

لینک به دیدگاه

داداش تایپکتو خوندم داشتی پیشنهاد سیتسم میدادی راستش من میخوام سیستم زیرو ببندم چطوره؟

برا بازی خوبه؟

thumb_1445953025_orginal_1440921007_6000 سی پی یو اینتل i7 6700 اسکای لیک وضعیت گارانتی : بدون گارانتی     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۱,۱۳۸,۰۰۰ تومان تعداد :   جمع : ۱,۱۳۸,۰۰۰ تومان thumb_1445182461_H170%20Pro%20Gaming%20- مادربرد ایسوس H170 PRO GAMING وضعیت گارانتی : با گارانتی ایسوس (سازگار - ویستا - لایف - تابا )     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۴۹۰,۰۰۰ تومان تعداد :   جمع : ۴۹۰,۰۰۰ تومان thumb_1445427207_ripjaws%20V%20%20RED%20 رم جی اسکیل Ripjaws V 16GB 8GBx2 2400Mhz CL15 DDR4 وضعیت گارانتی : با گارانتی درجا تعویض لایف تایم     رنگ : قرمز delete.png حذف قیمت : ۳۵۹,۰۰۰ تومان تعداد :   جمع : ۳۵۹,۰۰۰ تومان thumb_1421746993_850%20EVO%20-%2001.jpg اس اس دی سامسونگ 850 EVO 500GB SATA3 وضعیت گارانتی : با گارانتی 5 سال تعویض     رنگ : مشکی delete.png حذف قیمت : ۵۵۵,۰۰۰ تومان تعداد :   جمع : ۵۵۵,۰۰۰ تومان thumb_1437483306_JPEG.jpg کارت گرافیک گیگابایت GTX 980 G1 وضعیت گارانتی : با گارانتی آواژنگ     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۲,۶۸۰,۰۰۰ تومان تعداد :   جمع : ۲,۶۸۰,۰۰۰ تومان thumb_1456647125_dukase%20-%2001.jpg کیس دیپ کول دوکیس وضعیت گارانتی : با گارانتی     رنگ : مشکی delete.png حذف قیمت : ۲۱۰,۰۰۰ تومان تعداد :   جمع : ۲۱۰,۰۰۰ تومان thumb_1424341321_OC%20Evo%20750-1050%20- پاور گرین 750 وات GP750B-OC+ وضعیت گارانتی : با گارانتی Green     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۴۲۶,۰۰۰ تومان تعداد :   جمع : ۴۲۶,۰۰۰ تومان thumb_Deepcool%20Wind%20Blade%20120.jpg فن دیپ کول Wind Blade 120 وضعیت گارانتی : با گارانتی فرا     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۱۷,۰۰۰ تومان تعداد :   جمع : ۵۱,۰۰۰ تومان thumb_1451138116_%D9%88%D8%A7%D8%AA%D8%B واتر کولر گرین 120 GLACIER 120 GLC120-A وضعیت گارانتی : با گارانتی 18 ماه گرین     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۱۶۴,۰۰۰ تومان تعداد :   جمع : ۱۶۴,۰۰۰ تومان thumb_1454943305_ceberus%20key%20-%2001. کیبورد ایسوس سربروس وضعیت گارانتی : با گارانتی ایسوس (سازگار - ویستا - لایف - تابا )     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۱۶۵,۰۰۰ تومان تعداد :   جمع : ۱۶۵,۰۰۰ تومان thumb_1402843881_V5%20-%2001.jpg موس گیمینگ A4tech Bloody V5M وضعیت گارانتی : با گارانتی     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۷۹,۰۰۰ تومان تعداد :   جمع : ۷۹,۰۰۰ تومان thumb_01_large_WR334520KH.jpg دی وی دی رایتر سامسونگ 24X وضعیت گارانتی : با گارانتی     رنگ : مشکی delete.png حذف قیمت : ۴۸,۰۰۰ تومان تعداد :   جمع : ۴۸,۰۰۰ تومان thumb_1398516604_G230%20-%2001.jpg هدست گیمینگ لاجیتک G230 وضعیت گارانتی : با گارانتی اصلی     رنگ : مشکی delete.png حذف قیمت : ۱۶۰,۰۰۰ تومان تعداد :   جمع : ۱۶۰,۰۰۰ تومان   مبلغ قابل پرداخت :

۶,۵۲۵,۰۰۰ تومان

همراه مانیتور  VX24AH نظر شما چیه؟؟؟

5555555.JPG

- انتخاب چیپست حرفه ایه z به دلیل اختلاف قیمت کم

- کیس با کولینگ بهتر (قابلیت نصب گرافیک تا 34 سانت طول که گرافیک 980ti سی سانته! به این مورد حتما دقت کنید در انتخاب کیس)

- پاور با خروجی بدون نوسان

- انتخاب دو عدد اس اس دی 250  که کارایی سرعت رو در مقایسه با اس اس دی 500 گیگی؛ دو برابر می کنه(رید و رایت 1000الی1200 mb/s)

- انتخاب رم با باس 3200 به دلیل اینکه مادربورد از این فرکانس پشتیبانی می کنه و در ضمن اختلاف قیمت چندانی نداره ولی منجر به افزایش فریم دهی میشه

با تشکر

لینک به دیدگاه

کاش قیمت ssd ها بازم بیاد پایین که بشه دوتا 250 گیگ رو با هم راید0 کرد.

ویرایش شده توسط lali city
لینک به دیدگاه

کاش قیمت ssd ها بازم بیاد پایین که بشه دوتا 250 گیگ رو با هم راید0 کرد.

قیمت ssd ها سیر نزولی به خود گرفته و روزی میاد که کاملا جایگزین hdd می شه

شرکت های بزرگی مانند سیگیت هم به تکاپوی تولید ssd افتاده

لینک به دیدگاه

به نظرم عنوان تاپیک و عوض کنیم بشه عید داره تموم میشه :crying:  :crying:  ~x( ! می خوام سیستم واسه بازی بخرم! (راهنمای خرید سیستم بازی)

این قافله عمر عجب میگذرد :D 

لینک به دیدگاه

به نظرم عنوان تاپیک و عوض کنیم بشه عید داره تموم میشه :crying:  :crying:  ~x( ! می خوام سیستم واسه بازی بخرم! (راهنمای خرید سیستم بازی)

این قافله عمر عجب میگذرد :D 

مثل نور می گذرد @};-  :D

لینک به دیدگاه

یک سوال برام پیش اومده اونم چرا از مادربرد های گیمینگ استفاده نمیکنید مثل پی پرو ایسوز که قیمتش 454 تومنه و کلا سری گیمینگ با هزینه کمتر از 450 شروع میشه تا 560 تومن این زنج قیمت خوبن چرا از اینا استفاده نمیکنید ؟

سوال دوم اینه که برای کسی که اهنگ سازه و تنظیم میکنه چه پیشنهاد میدید چون وقتی با برنامه fl studio. کار میشه در حین شلوغی افکت های صوتی کلا سی پی یو 98 در صدش استفاده میشه و صوت خراب میشه به اصطلاح خودمون خش خش توش میفته. اگر میشه یه سیستم معرفی بکنید برای اهنگ سازی حرفه ای چون فعلا سیستم اینه رم 4 گیگ دی دی ار 3 و سی پی یو e7500 دوال کوره هست

لینک به دیدگاه

اولا که بنا بر این بوده با حداقل بودجه؛ حداکثر قدرت به دست بیاد

مادربرد هایی که پسوند گیمینگ دارن؛ شاید چن تا ویژگی بیشتر و ظاهر جذاب تر داشته باشن ولی در مقایسه با مادربوردهای انتخابی فرق آنچنانی ندارن؛ هر دو از تمامی پردازنده ها پشتیبانی می کنن و ...

برای مثال در سیستم با بودجه 2 میلیون و نیم؛ اگه مادربوردی که شما فرمودید انتخاب می شد؛ دیگه نمی شد gtx 960 ور داشت و باید 950 انتخاب میشد. در حالی که مطمُنا سیستمی مادربورد انتخابی بنده + گرافیک 960؛ بهتر از مادربورد گیمینگ + 950 & فریم دهی خواهد داشت و برای یک گیمر؛ فریم دهی از همه چیز مهم تره

با تشکر

ویرایش شده توسط kavehhh
لینک به دیدگاه

اولا که بنا بر این بوده با حداقل بودجه؛ حداکثر قدرت به دست بیاد

مادربرد هایی که پسوند گیمینگ دارن؛ شاید چن تا ویژگی بیشتر و ظاهر جذاب تر داشته باشن ولی در مقایسه با مادربوردهای انتخابی فرق آنچنانی ندارن؛ هر دو از تمامی پردازنده ها پشتیبانی می کنن و ...

برای مثال در سیستم با بودجه 2 میلیون و نیم؛ اگه مادربوردی که شما فرمودید انتخاب می شد؛ دیگه نمی شد gtx 960 ور داشت و باید 950 انتخاب میشد. در حالی که مطمُنا سیستمی مادربورد انتخابی بنده + گرافیک 960؛ بهتر از مادربورد گیمینگ + 950 & فریم دهی خواهد داشت و برای یک گیمر؛ فریم دهی از همه چیز مهم تره

با تشکر

درست میگید ولی به نظر من برای بودجه های بالاتر باید مادربورد گیمینگ باشه

اختیار دارید خیلی فرق میکنند مادربورد های گیمینگ

اولا برای lan killer دوما خود مادربورد دارای یک چیپ هست که براب اینترنت اختصاص داده شده تا در هنگام گیم آنلاین از cpu کار نکشه

سوما صدای واضح تر و شفاف تر برای گیم

ظاهری زیباتر

و کلی مزایای دیگه که وقتی مقایسه کنید کاملا متوجه میشید

لینک به دیدگاه

پاور های دیپ کول به نظرتون کیفیت ساخت خوبی دارن؟؟؟؟؟؟؟د مثل این مدل http://lioncomputer.ir/product/5535/%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9+%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87+DA+500-M+%D8%AF%DB%8C%D9%BE%DA%A9%D9%88%D9%84/#prettyPhoto

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...