رفتن به مطلب

می خوام سیستم واسه بازی بخرم! (راهنمای خرید سیستم بازی)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درست میگید ولی به نظر من برای بودجه های بالاتر باید مادربورد گیمینگ باشه

اختیار دارید خیلی فرق میکنند مادربورد های گیمینگ

اولا برای lan killer دوما خود مادربورد دارای یک چیپ هست که براب اینترنت اختصاص داده شده تا در هنگام گیم آنلاین از cpu کار نکشه

سوما صدای واضح تر و شفاف تر برای گیم

ظاهری زیباتر

و کلی مزایای دیگه که وقتی مقایسه کنید کاملا متوجه میشید

حرف شما کاملا متینه ولی این هایی که میگین نیاز هایین که برای اکثر کاربرا در درجه دوم اهمیت دارن @};-  @};-  @};-

پاور های دیپ کول به نظرتون کیفیت ساخت خوبی دارن؟؟؟؟؟؟؟د مثل این مدل http://lioncomputer.ir/product/5535/%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9+%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87+DA+500-M+%D8%AF%DB%8C%D9%BE%DA%A9%D9%88%D9%84/#prettyPhoto

در باب پاور زیاد به برند دیپ کول اعتماد نکنید؛ ولی چون با دیپ کول کار نکردم نمی تونم کاملا مطمئن این نظر رو بدم

از سایر دوستان با تجربه کمک می طلبم @};-

ویرایش شده توسط kavehhh
لینک به دیدگاه

من این سیستم رو میخوام ببندم . نظرتون چیه استاد گرامی ؟؟؟؟

در ضمن سرعت برای من خیلی اهمیت فراوانی داره  

cpu: i7 6700k

main: asus formola z170 vlll

ram : Avexir Core Series 16GB 4X4GB 2400Mhz CL15 DDR4

vga : asus 980ti

power : corsair RM850x 

cooler cpu : corsair 110i gtx

ssd : Samsung 950 Pro PCIe NVMe M2 SSD - 256GB

ssd : samsong 850 pro 250 

case : 760t corsair

monitor : asus ASUS MX259H AH-IPS 25inch Monitor

key and mouse : asus 

دلیل انتخاب هارد دوم که ssd هست به خاطر سرعت در انجام بازی هایی که روی اون کپی میشه ....

اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارید بفرمایید 

لینک به دیدگاه

بنظر من استقاده از Zotac GTX 960 با توجه به تفاوتش با GTX 950 در هسته های کودا و اختلاف قیمت کمتر از 100 هزار تومن با GTX 950 بهتره ! و اینکه دم شما گرم مشکل خیلی از بچه های فروم رو حل کردید - و یک نظر دیگه هم بدم اگه اسم تاپیک رو سیستم های پیشنهادی برای بازی میگذاتشین جذاب تر بود - موفق باشید 

لینک به دیدگاه

من این سیستم رو میخوام ببندم . نظرتون چیه استاد گرامی ؟؟؟؟

در ضمن سرعت برای من خیلی اهمیت فراوانی داره  

cpu: i7 6700k

main: asus formola z170 vlll

ram : Avexir Core Series 16GB 4X4GB 2400Mhz CL15 DDR4

vga : asus 980ti

power : corsair RM850x 

cooler cpu : corsair 110i gtx

ssd : Samsung 950 Pro PCIe NVMe M2 SSD - 256GB

ssd : samsong 850 pro 250 

case : 760t corsair

monitor : asus ASUS MX259H AH-IPS 25inch Monitor

key and mouse : asus 

دلیل انتخاب هارد دوم که ssd هست به خاطر سرعت در انجام بازی هایی که روی اون کپی میشه ....

اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارید بفرمایید 

قطعات سیستم با هم همحواتی دارن

در ضمن برای افزایش سرعت می تونید از دو اس اس دی به صورت RAID استفاده کنید (رسانه ذخیره سازی همواره گلوگاه بوده و با افزایش سرعت اون؛ افزایش سرعت محسوسی خواهید داشت)

بنظر من استقاده از Zotac GTX 960 با توجه به تفاوتش با GTX 950 در هسته های کودا و اختلاف قیمت کمتر از 100 هزار تومن با GTX 950 بهتره ! و اینکه دم شما گرم مشکل خیلی از بچه های فروم رو حل کردید - و یک نظر دیگه هم بدم اگه اسم تاپیک رو سیستم های پیشنهادی برای بازی میگذاتشین جذاب تر بود - موفق باشید 

خیلی ممنون دوست عزیز. اعضای فروم هم خیلی از مشکلاتمون رو حل کردن

کدوم سیستم رو منظورتونه؟

لینک به دیدگاه

پیشنهادی دیگه ای ندارین ؟؟؟؟

هارد دوم که برای ذخیره سازی فایل ها م انتخاب کردم هم رید کنم ؟؟؟؟

مانیتور که برای استفاده تقریبا" همه چی هست 21.9 بگیرم یا 16.9 ؟؟؟

لینک به دیدگاه

پیشنهادی دیگه ای ندارین ؟؟؟؟

هارد دوم که برای ذخیره سازی فایل ها م انتخاب کردم هم رید کنم ؟؟؟؟

مانیتور که برای استفاده تقریبا" همه چی هست 21.9 بگیرم یا 16.9 ؟؟؟

21.9 برای کارهای گرافیکی مناسبه. گیمینگ 16.9 خوبه

بنده تصور کردم که می خواید بازی ها رو از روی هارد دوم اجرا کنید. اگر که فقط برای ذخیره سازیه؛ سری evo با حجم بیشتر تهیه کنید. اگه که فایل هاتون مرتبا تغییر خواهند کرد سری پرو به دلیل طول عمر بالاتر مناسبه

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام دوستان
تصمیم به برداشتن یه کیس قابل ارتقا گرفتم
پیشنهاداتون رو بگین..خیلی مهمه سازگار باشه کل سیستم
-----------------

Main Board:

Giga ga-z170x-gaming3

Cpu:

i5 6500 skylake

RAM:
8gig ddr4  پیشنهاد بدین

HDD:

WD Caviar Blue 1T 

ssd:

تا ۲۰۰

کیس:

green x1 gaming

Power:

green480W

فعلا تا بودجه برسه کارت گرافیک بر نمیدارم

لینک به دیدگاه

یکی از مهم ترین مسائلی که هنگام خرید قطعات با اون مواجهیم، انتخاب هوشمندانه قطعات با توجه به بودجه است! زیرا صرف هزینه اضافی برای یک قطعه منجر به محدود شدن انتخاب ها برای سایر قطعات می شود.

با توجه با مشاهده این که بچه های فروم اکثرا با توجه به بودجشون تاپیک می زنن تا برای خرید سیستم مشاوره بگیرن، بر آن شدم که یه تاپیک جامع برای این قبیل از دوستان و یا کسانی که قصد خرید سیستم در آینده نزدیک دارن، بزنم.

==================================================================================================================================

بودجه ۱.۸۰۰.۰۰۰

سیستم حداقل برای شروع! می خوام گیمر باشم پولمم خیلی کمه!  :(

attachicon.gifstart.JPG

این سیستم حداقل های مورد نیاز برای گیمینگ رو داره

- مادربورد انتخابی از رم های DDR4 پشتیبانی می کنه و از چیپست H اینتل بهره می بره

- پردازنده i3 انتخاب شده می تونه به راحتی از پس gtx950 بر بیاد. در واقع پردازنده ای ضعیفتر از این به درد گیم نمی خوره

- کارت گرافیکی gtx950 دارای رم GDDR5 هست و در واقع ارزونترین کارت گرافیکی هست که می تونین با اون از بازی کردن با بازی های روز لذت ببرین!

-رم ۴ گیگ به نظر کم میاد ولی برای شروع بد نیست! چون می خوایم بودجمون حداقل باشه! در ضمن ارتقا رم به ۸ گیگ در آینده کار بسیار آسانیست.

==================================================================================================================================

بودجه ۲.۰۰۰.۰۰۰

می خوام بی دردسر بازی کنم! :party:

attachicon.gifsys1.JPG

حداقل سیستمی که با آن می توانید عاشق بازی کردن شوید! در واقع با افزایش ۲۰۰ هزارتومانی، می تونیم قطعات ایده آل تری انتخاب کنیم!

- رم به ۸ گیگ ارتقا پیدا کرد

- مادربورد با چیپست B هست با امکانات بیشتر و سایز کوچک

- کیس بهتر

بودجه ۲.۵۰۰.۰۰۰

گیمر تازه کار نیستم! قطعات بهتری می خوام! :cool:

attachicon.gifsys2.JPG

یک گیمر نسبتا حرفه ای چی می خواد؟ پردازنده و کارت گرافیک قویتر! مادربورد با امکانات بیشتر! اس اس دی هم که حتما باید باشه! ولی با ۲ و نیم میلیون مگه میشه؟

بله میشه! در این سیستم:

- پردازنده به I5 ارتقا پیدا کرده که موجب افزایش فریم میشه

- کارت گرافیکی GTX 960 برای تناسب بیشتر با پردازنده

- و اس اس دی با سرعت خواندن و نوشتن ۵۰۰ MB/S

بودجه ۳.۰۰۰.۰۰۰

سیستمی می خوام که بترکونه داداش! :Peace Sign:

attachicon.gifsys3.JPG

بودجه ۳ تومانی نه کمه نه زیاد! ولی اگه قطعات هوشمندانه انتخاب بشه، میشه یه سیستم گیمینگ حرفه ای بست!

- کارت گرافیکی GTX970 در کنار پردازنده I5 و ssd، یک تجربه بی نظیر برایتان به ارمغان می آورد.

- کیس با فضای بیشتر و تهویه مناسب تر و حرفه ای تر

- پاور قدرتمندتر برای پشتیبانی هر چه بهتر از قطعات انتخاب شده

بودجه ۳.۵۰۰.۰۰۰

رمم کمه! سی پی یو با فرکانس بیشتری می خوام! *dry#

attachicon.gifsys4.JPG

افزایش فرکانس پردازنده می تونه کمک شایانی برای افزایش فریم تولیدی توسط GTX970 بکنه! پس:

- پردازنده به ۶۶۰۰ که دارای فرکانس بیشتری نسبت به پردازنده قبلی است آپدیت شد.

- حجم رم به ۱۶ گیگ رسید که برای هر کاری کافیه!

- حجم اس اس دی به ۲ برابر افزاش یافت. (می توان آن را با اس اس دی ۱۲۸ گیگ + HDD یک ترابایتی جایگزین کرد)

بودجه ۴.۰۰۰.۰۰۰

داداش من مایه دارم!‌ می خوام خرج کنم!! :cowboy:

attachicon.gifsys5.JPG

باشه داداش! بگیر اینم گرافیک! دیگه چی می خوای!

- با توجه به کاهش قیمت GTX980 ، در این رنج قیمت بهترین انتخاب برای بازی است و مصرف کم ، منجر به عدم تعویض پاور و در نتیجه ذخیره بودجه می شود

- SSD با حجم ۲۵۶ گیگ در کنار HDD یک ترابایتی

- کیس با تهویه و فضای مناسب تر برای نصب گرافیک و بسیار زیبا!

بودجه ۴.۵۰۰.۰۰۰

CORE i7 کمتر راه نداره! یا i7 یا هیچی!!!! [-(

attachicon.gifsys6.JPG

بعضیا نمی تونن تحمل کنن که آی سون ی باشه و اونا آی فایو استفاده کنن! (یکیش خود من! واسه همینم سیستم ندارم چون پول ندارم :laughing: )

- پردازنده i7 با ۸ هسته مجازی و کش بالا

- گرافیک سری AMP با فرکانس بالاتر

بودجه ۶.۰۰۰.۰۰۰

میخوام 2k و 4k بزنم!

5555555.JPG

-گرافیک 980ti با حافظه ۶ گیگابایت

- انتخاب چیپست حرفه ایه z به دلیل اختلاف قیمت کم

- کیس با کولینگ بهتر (قابلیت نصب گرافیک تا 34 سانت طول که گرافیک 980ti سی سانته! به این مورد حتما دقت کنید در انتخاب کیس)

- پاور با خروجی بدون نوسان

- انتخاب دو عدد اس اس دی 250  که کارایی سرعت رو در مقایسه با اس اس دی 500 گیگی؛ دو برابر می کنه(رید و رایت 1000الی1200 mb/s)

- انتخاب رم با باس 3200 به دلیل اینکه مادربورد از این فرکانس پشتیبانی می کنه و در ضمن اختلاف قیمت چندانی نداره ولی منجر به افزایش فریم دهی میشه

========================================================================================================

نکات پایانی:

- دوستان اورکلاکر می تونن با کمی هزینه بیشتر پردازنده های ضریب باز(با پسوند k) ، به همراه مادربوردهای حرفه ای تر(ترجیحا با چیپست Z) تهیه کنن. همچنین خنک کننده حرفه ای برای جلوگیری از کاهش عمر قطعات برای دوستان اورکلاکر ضروریه

- در صورتی که مادربورد و پردازنده تان از رم های با فرکانس بالاتر پشتیبانی می کند، رم های با فرکانس بالاتر تهیه کنیدِ در غیر اینصورت پول خود را دور ریخته اید.

- دلیل استفاده از پردازنده های انویدیا، مصرف کم اونا بود که منجر به انتخاب پاور کمتر و هزینه کمتر میشد. وگرنه ای ام دی هم کارت های خوبی در رنج های قیمت مختلف داره.

با تشکر. کاوه غیرتمند حقیقی

تو همشون رم حدودا پایینه .سیستم چهار تومنی باید رم 16 باشه از نظر من
لینک به دیدگاه

تو همشون رم حدودا پایینه .سیستم چهار تومنی باید رم 16 باشه از نظر من

درود بر دوست عزیز کم دقت لیونی! :D

از سیستم 3.5 میلیونی به اینور حجم رم 16 گیگ هست. لطفا به تعداد ماژول ها و یا توضیحات زیر عکس ها دقت کنید و با یک نگاه سریع حکم نبرید. :)

سلام دوستان

تصمیم به برداشتن یه کیس قابل ارتقا گرفتم

پیشنهاداتون رو بگین..خیلی مهمه سازگار باشه کل سیستم

-----------------

Main Board:

Giga ga-z170x-gaming3

Cpu:

i5 6500 skylake

RAM:

8gig ddr4  پیشنهاد بدین

HDD:

WD Caviar Blue 1T 

ssd:

تا ۲۰۰

کیس:

green x1 gaming

Power:

green480W

فعلا تا بودجه برسه کارت گرافیک بر نمیدارم

دوست عزیز شما بودجتون رو برای قطعاتی که درج کردید بفرمایید تا من یا دوستان کمکتون کنیم. 

لازم به ذکر است با توجه به مدل پردازنده که ضریب بسته است؛ اورکلاک در سطح بالایی نمی تونید انجام بدید. بنابراین خرید مادربورد با چیپ B با و با امکانات مشابه توصیه می شه تا بودجتون حروم نشه و این نکته رو نیز در نظر داشته باشد که پاورتون تا گرافیک 960 و 370 جوابگو است و برای gtx 970 و یا 380 به بالا مناسب نیست.

اس اس دی سامسونگ 128 evo انتخاب خوبیه.

رم هم gskill با فرکانس 2133 یا 2400  تهیه کنید.

======================================================================

در مورد انتخاب کیس هم به جز مواردی که در تاپیک ذکر شده است؛ کیس های جدید bitfenix در لیون موجود شدن که قیمت مناسبی هم دارن. 

http://lioncomputer.ir/product/7816/%DA%A9%DB%8C%D8%B3+%D8%A8%DB%8C%D8%AA%D9%81%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3+%D9%86%D8%A6%D9%88%D8%B3+%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88+%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2+BFC-NEO-100-KKWSR-RP/

http://lioncomputer.ir/product/7807/%DA%A9%DB%8C%D8%B3+%D8%A8%DB%8C%D8%AA%D9%81%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3+%D8%A7%D9%88%D8%AA+%D9%84%D8%A7+%DB%8C%D9%88+%D8%A7%D8%B3+%D8%A8%DB%8C+3+%D9%85%D8%B4%DA%A9%DB%8C+BFC-OLW-100-KKNKS-U3/

http://lioncomputer.ir/product/7813/%DA%A9%DB%8C%D8%B3+%D8%A8%DB%8C%D8%AA%D9%81%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3+%DA%A9%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF+%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88+%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF+BFC-COM-100-WWWK1-RP/#prettyPhoto

ویرایش شده توسط kavehhh
لینک به دیدگاه

سلام من میخوام یه سیستمی بخرم که از پس بازی های جدید مثل فالوت 4 بربیاد بودجمم 3400000 هست لطفا راهنماییم کنین

لینک به دیدگاه

از سیستم 3.5 میلیونی به اینور حجم رم 16 گیگ هست. لطفا به تعداد ماژول ها و یا توضیحات زیر عکس ها دقت کنید و با یک نگاه سریع حکم نبرید. :)

دوست عزیز شما بودجتون رو برای قطعاتی که درج کردید بفرمایید تا من یا دوستان کمکتون کنیم. 

لازم به ذکر است با توجه به مدل پردازنده که ضریب بسته است؛ اورکلاک در سطح بالایی نمی تونید انجام بدید. بنابراین خرید مادربورد با چیپ B با و با امکانات مشابه توصیه می شه تا بودجتون حروم نشه و این نکته رو نیز در نظر داشته باشد که پاورتون تا گرافیک 960 و 370 جوابگو است و برای gtx 970 و یا 380 به بالا مناسب نیست.

در مورد انتخاب کیس هم به جز مواردی که در تاپیک ذکر شده است؛ کیس های جدید bitfenix در لیون موجود شدن که قیمت مناسبی هم دارن. 

http://lioncomputer.ir/product/7816/کیس+بیتفنیکس+نئوس+ویندو+قرمز+BFC-NEO-100-KKWSR-RP/

http://lioncomputer.ir/product/7807/کیس+بیتفنیکس+اوت+لا+یو+اس+بی+3+مشکی+BFC-OLW-100-KKNKS-U3/

http://lioncomputer.ir/product/7813/کیس+بیتفنیکس+کامرد+ویندو+سفید+BFC-COM-100-WWWK1-RP/#prettyPhoto

شرمنده .به تعداد توجه نکردم .ممنون از مطلبت

لینک به دیدگاه

سلام من میخوام یه سیستمی بخرم که از پس بازی های جدید مثل فالوت 4 بربیاد بودجمم 3400000 هست لطفا راهنماییم کنین

دوست عزیز یه نگاهی به پست اول بندازید.البته قیمتا ممکنه کمی اینور اونور شده باشه

شرمنده .به تعداد توجه نکردم .ممنون از مطلبت

@};-  @};-

لینک به دیدگاه

http://lioncomputer.ir/product/7816/%DA%A9%DB%8C%D8%B3+%D8%A8%DB%8C%D8%AA%D9%81%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3+%D9%86%D8%A6%D9%88%D8%B3+%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88+%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2+BFC-NEO-100-KKWSR-RP/

http://lioncomputer.ir/product/7807/%DA%A9%DB%8C%D8%B3+%D8%A8%DB%8C%D8%AA%D9%81%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3+%D8%A7%D9%88%D8%AA+%D9%84%D8%A7+%DB%8C%D9%88+%D8%A7%D8%B3+%D8%A8%DB%8C+3+%D9%85%D8%B4%DA%A9%DB%8C+BFC-OLW-100-KKNKS-U3/

http://lioncomputer.ir/product/7813/%DA%A9%DB%8C%D8%B3+%D8%A8%DB%8C%D8%AA%D9%81%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%B3+%DA%A9%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%AF+%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88+%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF+BFC-COM-100-WWWK1-RP/#prettyPhoto

سلام داداش.

بودجم تا 2,300 هست

این مادربوردی که شما میفرماییند به چه صورت هست؟

چه پاوری بگیرم که بتونم گرافیک بالاتری ساپورت کنه تو آینده؟

ممنون

لینک به دیدگاه

بله میدونم شما یه سیستمی معرفی کنین جدا از ا نا ممنون

دوست عزیز برای انجام بازی های روز با بهترین کیفیت روی فول اچ دی؛ حداقل یک کارت گرافیکی gtx970 لازم دارید و برای این که از لحاظ رم به مشکلی بر نخورید رم 16 گیگ ور دارید. (حجم مهمتر از باس). برای ساپورت گرافیک هم حداقل یه core i5  توصیه می شه

سلام داداش.

بودجم تا 2,300 هست

این مادربوردی که شما میفرماییند به چه صورت هست؟

چه پاوری بگیرم که بتونم گرافیک بالاتری ساپورت کنه تو آینده؟

ممنون

مادربورد های سری B تمامی قطعاتی که سری Z ساپورت می کنن رو ساپورت می کنه. به جز موارد حرفه ای و اورکلاک سطح بالا. به همین دلیل قیمت پایینتری داره

پاور برای 950 یا 960 خوبه ولی اگه در آینده قصد ارتقا گرافیک رو دارید 550 الی 600 وات ضریب اطمینان بیشتری داره در غیر این صورت همین پاور جوابگو هست

لینک به دیدگاه

دوست عزیز برای انجام بازی های روز با بهترین کیفیت روی فول اچ دی؛ حداقل یک کارت گرافیکی gtx970 لازم دارید و برای این که از لحاظ رم به مشکلی بر نخورید رم 16 گیگ ور دارید. (حجم مهمتر از باس). برای ساپورت گرافیک هم حداقل یه core i5  توصیه می شه

مادربورد های سری B تمامی قطعاتی که سری Z ساپورت می کنن رو ساپورت می کنه. به جز موارد حرفه ای و اورکلاک سطح بالا. به همین دلیل قیمت پایینتری داره

پاور برای 950 یا 960 خوبه ولی اگه در آینده قصد ارتقا گرافیک رو دارید 550 الی 600 وات ضریب اطمینان بیشتری داره در غیر این صورت همین پاور جوابگو هستسلا

پس الان من سری z بخرم سود میکنم یا سری b?

فقط ارتقا در آینده مد نظرم هست

لینک به دیدگاه

پس الان من سری z بخرم سود میکنم یا سری b?

فقط ارتقا در آینده مد نظرم هست

اگر قصد اورکلاک ندارید سری B با قیمت پایینتر بگیرید و بودجتون رو در بخش های دیگه مصرف کنید

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز و اعضای خانواده دوست داشتنی لیون

یه سیستم میخواستم ببندم و دیدم امروز لیون ارسال رایگان گذاشته گفتم یه سری قطعات رو سفارش بدم، میخواستم نظر دوستان رو در مورد این قطعات بدونم و اگه نظرشون روی قطعات دیگری هست بهم پیشنهاد بدید ممنون میشم.

خب اینم از سیستم :

Main Asus Z170 Pro Gaming البته مین رو دارم

Cpu Intel i5 6400 Skylake

Ram GSkill Trident Z 8GB 3000mhz که لیون تموم کرده موندم چیکار کنم  :(

Power Corsair VS650 برای پاور اگه دوستان مورد بهتری مد نظر دارن ممنون میشم راهنمایی کنن. بیشتر در مورد اسلیو کابل ها

HDD WD Green 2TB

SSD Samsung EVO 850 120GB

VGA Asus GTX 970 STRIX 4GB البته برای گرافیک یکم دودل هستم و منتظرم سری جدید 1070 و 1080 معرفی شه

Case DeepCool Kedomen Ti

یا

Case DeeoCool Dukase بین این دو تا موندم از اون طرف کندومن خنک کنندگیش عالیه از طرف دیگه دوکاس فضای داخلی فوق العاده ای داره

خب ببخشید سرتون رو درد اوردم، ممنون میشم از دوستان اگه راهنماییم کنن   @};-  

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز و اعضای خانواده دوست داشتنی لیون

یه سیستم میخواستم ببندم و دیدم امروز لیون ارسال رایگان گذاشته گفتم یه سری قطعات رو سفارش بدم، میخواستم نظر دوستان رو در مورد این قطعات بدونم و اگه نظرشون روی قطعات دیگری هست بهم پیشنهاد بدید ممنون میشم.

خب اینم از سیستم :

Main Asus Z170 Pro Gaming البته مین رو دارم

Cpu Intel i5 6400 Skylake

Ram GSkill Trident Z 8GB 3000mhz که لیون تموم کرده موندم چیکار کنم  :(

Power Corsair VS650 برای پاور اگه دوستان مورد بهتری مد نظر دارن ممنون میشم راهنمایی کنن. بیشتر در مورد اسلیو کابل ها

HDD WD Green 2TB

SSD Samsung EVO 850 120GB

VGA Asus GTX 970 STRIX 4GB البته برای گرافیک یکم دودل هستم و منتظرم سری جدید 1070 و 1080 معرفی شه

Case DeepCool Kedomen Ti

یا

Case DeeoCool Dukase بین این دو تا موندم از اون طرف کندومن خنک کنندگیش عالیه از طرف دیگه دوکاس فضای داخلی فوق العاده ای داره

خب ببخشید سرتون رو درد اوردم، ممنون میشم از دوستان اگه راهنماییم کنن   @};-  

دوست عزیز تمامی قطعات مناسب هستند

فقط در مورد رم اینو در نظر داشته باشین که 16 گیگ رم با فرکانس 2400 خیلی خیلی بیشتر از 8 گیگ رم با فرکانس 3000 به کارتون میاد. 600 مگاهرتز فرکانس بیشتر تاثیر آنچنانی نخواهد داشت. ولی 8 گیگ رم بیشتر در مالتی تسکینگ و گیمینگ معجزه می کنه.

در مورد پاور هم مارک های مختلفی وجود دارن که همشون خوبن. مثل کورسیر - کولر مستر و گرین. در این مورد به خصوص بیشتر انتظارات شما مهم تره. مثلا بعضیا صدای کمتر می خوان؛ می رن سراغ پاور با نویز پایین. در ضمن به آمار خرابی پاورهای و برگشتیاش و همچنین گارانتیش توجه کنید. دبرای فهمیدن این موارد می تونید از خود لیون کامپیوتر جویا بشید.

لینک به دیدگاه

اگر قصد اورکلاک ندارید سری B با قیمت پایینتر بگیرید و بودجتون رو در بخش های دیگه مصرف کنید

از سری b چه مادر بوردی رو پیشنهاد میکنید؟

تا 500تومن

لینک به دیدگاه

از سری b چه مادر بوردی رو پیشنهاد میکنید؟

تا 500تومن

داداش اگه که می خوای 500 تومن برا بورد خرج کنی؛ همون z رو بخر z170-k از ایسوس انتخاب خوبیه

سری B برای بودجه حدود 300-350 انتخاب خوبیه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...