رفتن به مطلب

نسل پنجم CryEngine با قابلیت پشتیبانی از DX12 معرفی شد!

SaeedPCM
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

CryEngine-V-Ann.jpg

نسل پنجم موتور بازیسازی CryEngine توسط کمپانی کرایتک در جریان مراسم GDC 2016 معرفی شد. CryEngine V امروز همراه با مدل تجاری ای با عنوان "هر چقدر می خواهید پرداخت کنید" عرضه می شود، این مدل به تمامی سازنده ها اجازه بهره مندی از تمامی ویژگی های موتور و همچنین امکان دسترسی کامل به کدهای موتور را داده و در ازای آن سازنده ها پس از ساخت بازی به اختیار خود مبلغی را باید پرداخت نمایند. ویژگی هیجان انگیز دیگر این موتور این است که هیچ اجباری برای پرداخت هزینه ای مشخص بعنوان حق امتیاز یا سرویس های اجباری دیگر وجود ندارد.

موسس و مدیر ارشد کرایتک یعنی سوات یرلی در جریان کنفرانس معرفی این موتور گفت : "CRYENGINE V از یک سو نشانه دهنده تعهد ما نسبت به ارائه مدرن ترین انجین بازی سازی به سازنده های امروز بوده و از سوی دیگر قدمی رو به جلو برای در جهت در دسترس قرار دادن این تکنولوژی به بیشترین قشر بازی سازان است. ارائه CRYENGINE Marketplace، رابط کاربری از نو طراحی شده و تیم پشتیبانی جدید از جمله عواملی هستند که بهره گیری از CRYENGINE را ساده تر از همیشه خواهند کرد. همه اینها تنها در ازای پرداخت مبلغی منصفانه محقق خواهند شد. عموم مردم قلب و حیاتی ترین بخش مدل "هر چقدر می خواهید پرداخت کنید"هستند و امیدوارم هستیم این استراتژی باعث نزدیک شدن رابطه ما میان سازنده ها شود."

برخی ار ویژگی های کلیدی CryEngine V را در ادامه مطالعه نمایید:

•  C# فعال: یک رابط برنامه نویسی جدید که برای سازنده های آشنا به زبان برنامه نویسی C# امکان کار با CRYENGINE V به بهترین شکل را فراهم می کند
   •   افزایش قابل توجه کارایی سخت افزارهای امروز در زمینه پردازش نرم افزارهای گرافیکی
   •   پشتیبانی از DirectX 12 برای کنترل بهتر منابع سخت افزاری
   •   سیستم ابری پیشرفته بهینه شده برای واقعیت مجازی جهت ارائه رندرهای سه بعدی با کمترین اثر منفی بر روی کارایی
   •   سیستم ذرات جدید
   •  پشتیبانی از FMOD Studio
   •  لانچر و رابط کاربری جدید
   •  سیستم جدید CRYENGINE Answers: کانالی اختصاصی که بهره مندان از موتور می توانند سوالات و پاسخ های خود را به اشتراک گذارند

منبع

1522134.pngcrysis31_041107357017.jpgIISGGSe.jpg?16al2fdxwb1fh9.jpg

با توجه به مشکلات مالی که برای کرایتک به وجود امد ، طرفدران از ساخت نسخه چهارم کرایسیس ناامید شدند ، و همین طور کرایتک بعد از ساخت نسخه سوم کرایسیس گفته بود در اینده ادامه ی کرایسیس 3 با نام جدیدی ( یا تحت عنوانی جدید )  ساخته میشود!

ایا باید کم کم منتظر کرایسیس 4 باشیم؟

16066327605713657063.jpg

ایا حماسه ی دیگری در راه هست؟؟!

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

چیزی که من یادمه اون موقع گفتن کرایسیس 4 وجود نداره!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اره منم یادمه گفتن سه گانه هست

نسخه چهارم فکر نکنم بیاد

لینک به دیدگاه

بله دیگه یواش یواش داریم واقعی بازی میکنیم .الان همین دینینگ لایت کم گرافیک داره؟

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

crysis 4 رو معرفی می کنم یعنی starcitizen رو منظورم بود  :D

اولین بازی که هم از والکن و هم از dx12 استفاده خواهد کرد 

این گیف یا جیف یا هرچی رو نگاه کنید 

https://media.giphy.com/media/KUxpUvZyBHtBu/giphy.gif

mark-hamill-star-citizen.jpg

JP-2015-09_Cover_v1.jpg

944x531.jpg

MicroTech_LookFeel_Concept_01.jpg

s5_background4.jpg

OPCNuE0.jpg

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداشم، علی عزیز؛ آقا اون اسپیس شیپ نقره ای متالیکرو ندادی ما یه دوری بزنیما! :cool:

همش گفتی دست بچه هاست، باهاش رفتن سفر؛ یادم میمونه ولی. :D

لینک به دیدگاه

mark-hamill-star-citizen.jpg

JP-2015-09_Cover_v1.jpg

944x531.jpg

MicroTech_LookFeel_Concept_01.jpg

s5_background4.jpg

OPCNuE0.jpg

اقا جون هرکی دوس داری این عکسارو نزار من گریم میگیره.... :crying:

لامصب بازی نیس که زندگیه...عشقه :x

من بخوام شروع کنم چقدر باید حداقل هزینه کنم؟ واسه یه سفینه بخور نمیر و استفاده از همه قابلیت های بازی؟

ویرایش شده توسط THE RAVEN
لینک به دیدگاه

اقا جون هرکی دوس داری این عکسارو نزار من گریم میگیره.... :crying:

لامصب بازی نیس که زندگیه...عشقه :x

من بخوام شروع کنم چقدر باید حداقل هزینه کنم؟ واسه یه سفینه بخور نمیر و استفاده از همه قابلیت های بازی؟

والا شده تمام زندگی من این بازی هر روز صبح توی سایتشون رو چک می کن توی کانال یوتوب شون رو چک می کنم چه جوری باید 2 سال صبر کنم نمی دونم راستش 

والا من اولش 38 دلار دادم می خواستم ببینم بازی چه جوری هست بعدش دیوانه ی بازی شدم چکیجی که خریده بودم رو پس دادم و یه پکیج 75 دلاری گرفتم 

این کشتی توش هست که واقعا یکی از بهترین و زیبا ترین و پر فروش ترین های بازی هست 

ولی اگر شما خواستید می تونید 45 دلار بدهید ولی مراحل اصلی رو نمی گیرید و اگر 60 تا بدید یه کشتی خیلی خوب یه مدل پایین تر از من 300i رو می گیرید البته 

عکس زیر 315p هست برای کاوش ساخته شده و حمل بار خیلی برای جنگیدن خوب نیست باید سیستم هاش رو عوض کنی تا جنگی بشه خوبی استار همین هست همه چیز رو می شه عوض کرد و همه چیز رو هم می شه توی خود بازی خرید نیاز نیست پول واقعی خرج چیز های بزرگ کنی دلیلی نداره 

اگر خواستید بازی رو تهیه کنید به پ.خ بدید راهنمایی کنم چون خیلی گیج کننده هست 

315p_back-Left_visual.jpg

315p_beauty_visual.jpg

داداشم، علی عزیز؛ آقا اون اسپیس شیپ نقره ای متالیکرو ندادی ما یه دوری بزنیما! :cool:

همش گفتی دست بچه هاست، باهاش رفتن سفر؛ یادم میمونه ولی. :D

=))  =)) داره اپدیت می شه کشتی دست خودم نیست  =))  =))

لینک به دیدگاه

چی میشد اگه با این موتور کرای انجین فیفا ۱۷ رو میساختن...واقعاً چی میشد

لینک به دیدگاه

والا شده تمام زندگی من این بازی هر روز صبح توی سایتشون رو چک می کن توی کانال یوتوب شون رو چک می کنم چه جوری باید 2 سال صبر کنم نمی دونم راستش 

والا من اولش 38 دلار دادم می خواستم ببینم بازی چه جوری هست بعدش دیوانه ی بازی شدم چکیجی که خریده بودم رو پس دادم و یه پکیج 75 دلاری گرفتم 

این کشتی توش هست که واقعا یکی از بهترین و زیبا ترین و پر فروش ترین های بازی هست 

ولی اگر شما خواستید می تونید 45 دلار بدهید ولی مراحل اصلی رو نمی گیرید و اگر 60 تا بدید یه کشتی خیلی خوب یه مدل پایین تر از من 300i رو می گیرید البته 

عکس زیر 315p هست برای کاوش ساخته شده و حمل بار خیلی برای جنگیدن خوب نیست باید سیستم هاش رو عوض کنی تا جنگی بشه خوبی استار همین هست همه چیز رو می شه عوض کرد و همه چیز رو هم می شه توی خود بازی خرید نیاز نیست پول واقعی خرج چیز های بزرگ کنی دلیلی نداره 

اگر خواستید بازی رو تهیه کنید به پ.خ بدید راهنمایی کنم چون خیلی گیج کننده هست 

315p_back-Left_visual.jpg

315p_beauty_visual.jpg

=))  =)) داره اپدیت می شه کشتی دست خودم نیست  =))  =))

واقعا عالیه...اقا ممنون از راهنمایی...واسه خرید حتما مزاحم میشم ولی تابستون.

تشکر.

لینک به دیدگاه

چی میشد اگه با این موتور کرای انجین فیفا ۱۷ رو میساختن...واقعاً چی میشد

=P~  =P~  =P~  =P~  =P~  =P~  =P~

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...