رفتن به مطلب

استفاده ناسا از نتایج پژوهش دو دانشمند ایرانی


Recommended Posts

مردم رامسر، بهترین گزینه برای فضانوردی!
استفاده ناسا از نتایج پژوهش دو دانشمند ایرانی

در خبرنامه رسمی سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریکا (ناسا) بر استفاده کاربردی از نتایج تحقیقات دو تن از اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تاکید شده است.

به گزارش  ایسنا، مقاله دکتر محمدحسن حیدری، استاد گروه بیولوژی و علوم تشریحی و دکتر ابوالفضل موفق، استاد گروه ژنتیک پزشکی و نایب رییس انجمن ژنتیک پزشکی ایران از اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در مجله رادیواکتیویتی محیطی بین‌المللی انتشار یافت و خبرنامه سازمان ناسا با استناد به این مقاله بر استفاده کاربردی از نتایج تحقیقات مذکور تاکید کرد.

در این مقاله که درخصوص بررسی تاثیر تشعشعات کهکشانی بر روی مردم منطقه رامسر ایران بود، گزارش شده است که میزان تشعشعات کهکشانی در این منطقه 80 برابر سطح نرمال جهانی است. در حالی که تحقیقات نشان داده مردم این شهر زیبای توریستی نسبت به میانگین جهانی کمتر به سرطان مبتلا می‌شوند.

نتایج تحقیقات علمی دانشمندان ایرانی در این خصوص حاکی از آن است که ژن تولیدکننده سلول‌های ایمنی در سیستم دفاعی بدن مردم این منطقه کم جمعیت بیشتر است. بنابراین ساکنان منطقه مذکور نسبت به صدمات و خطرات تشعشعات مصونیت و سازگاری بیشتری نسبت به سایر مردم جهان دارند.

بر اساس تحقیقات مذکور، مردم این منطقه می‌توانند بهترین گزینه برای فضانوردی و سفر به مریخ و ماه باشند تا متقاضیان فضانوردی از کشور آمریکا.

بر اساس این گزارش، یکی از بزرگترین چالش‌های فرستادن افراد به فضا و سیاره مریخ، مساله تشعشع‌هایی است که از اشعه‌های کیهانی نظیر خورشید و سایر ستارگان در کهکشان ساطع می‌شوند. فضای کره زمین و میدان‌های مغناطیسی بدترین اشعه‌های موجود را منحرف می‌کند؛ اما سیاره مریخ میدان مغناطیسی ندارد و این مساله باعث شده بخش اعظمی از فضای این سیاره به دلیل فقدان میدان مغناطیسی طی میلیون‌ها سال از بین برود. طبق فرضیه‌ای که ناسا پیش از این مطرح کرده بود، مریخ ابتدا دارای میدان مغناطیسی بوده، اما میلیاردها سال پیش در اثر سرد شدن آن را از دست داد و باعث شد یون‌های موجود در اتمسفرش تا حدود زیادی از آن جدا شوند. یکی از خطرهایی که فضانوردان را تهدید می‌کند، قرار گرفتن در برابر این تشعشعات کیهانی است و کسانی که بدن‌های قوی‌تری دارند، برای فرستادن به فضا افرادی مناسب‌ترند.

http://www.beytoote.com/news/scientific-news/jnews1732.html

لینک به دیدگاه
Share on other sites

منم یه تحقیقاتی ارائه داده بودم ولی واسه اینکه ریا نشه گفتم  اسمی از من نبرن :D :D :D :D

لینک به دیدگاه
Share on other sites

خبر زدن ایسنا رو نگا....

این که گفته تشعشعات کیهانی تو رامسر 80 برابر دنیاست اینقدر عجیب بود که باورم نشد...(آخه کیهان همه جا رو ول کرده فقط رامسر رو گرفته زیر ذره بین :D)

به هر حال اصل مقاله رو پیدا کردم

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0265931X13002440

 

تاشعشعات طبیعی زیاده ونه کیهانی...

البته رفرنسی هم که مربوط به ناسا باشه به این مقاله پیدا نکردم...خود ایسنا باید لینک میداد که آدم بهشون شک نکنه :D

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...