رفتن به مطلب

تعویض کوالانت واترکولر(کلوز)antec...

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

کسی راه حل مثل این برا H80i داره؟؟

برای من حدود 3.5 سال هست دارم 24/7  استفاده میکنم از سیستم یه مقدار افت کارایی داشته حدود 2-3 درجه

لینک به دیدگاه

یه مربع مستعیل بده بسازن با طلق خیلی هم بزرگ نه ،دوتا سوراخ با رزوه 1/4 با حدیده قلاویز در بیار طبق همون ویدیو چون راه دیگه نداره بعد لوله خورطومی هم با انبردست در نیار با تبغ ببر

دوتا سر شلنگی گازی نه مال اب میخری ول میدی تو دو تا سوراخ 1/4 سر راه پمپ قرار میدی طبق همون ویدیو بعد این کولر یه عمر برات کار میکنه کولانت هم گیرت نیومد هر رنگی خواستی چه UV شفاف چه پاستل سفارش بده سراغ دارم هر چقدر خواستی

مراحل کار دیگه ساده ساده هست تخصصی نیست که مشکل بر بخوری طبق همون ویدیو اما تمیز تر و با احتیاط تر

از بست کمربندی استفاده کن یا اگه بدت میاد بست ببندی قبل از اینکه شلنگ رو داخل سر شلگنی فرو کنی دو سر شلنگی رو چسب سیلیکون بزن یا هزینه برات مهم نیست یه چسب اب بندی امریکایی که نه بو داره نه رنگ بخر استفاده کن مثل خود فابریک کولرت که بست نداره اما شلنگها اب بندی و به زور درمیاد

دوستان تحت فشار چیه دیگه

من سه تا باز کردم بستم تا حالا فشاری ندیدم اون بنده خدا هم تو ویدیو از دستش در رفته

شما لوله ها رو بالا نگه دار ببر چون لبریز هست یکم از مایع میاد بیرون امانه با فشار این طبیعی هم هست

اما کلا از قطعه یه بار مصرف بدم میاد

Sent from my D826 using Tapatalk

منم گفتم چون هوا نداره میاد بیرون و فشارش یک لحظه اوله بعدش دیگه اروم میشه

بعد دلیل ساخت مخزن چیه تو تپیک اول هم گفتم ولی به نظر من چیز معقولی نیست  مگر یه مخزن درست و درمون که برا زیبایی باشه مگر نه به نظر من هیچی نباشه بهتره 

هر جوری انجام بدی یک ره هوا میگیره  حس میکنم من همونجور گفتم  تمام تلاشم بود هوا نگیره صدایی هم مبنی بر هوا نشنیدم ولی اگر لوله ها دوتاش تو یه سطح باشه میشه خیلی خوب پر کرد تاپیک پست اول حس میکنم کامله 

و سوال دیگه من از شما

لوله ها که میفروشن مگه چیه اینقدر گرونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بعد کوالانت شما دارید چجور قیمتش؟رنگبندی فرق داره؟

ایا کوالانتی هست که ماده مثل اکلیل یا چیزی که مشخص کنه اب جریان داره وجود داره؟

و سوال بعد اون لوله هایی که دارید و تغییر حالت میده شاخه ای چند متره و چه قیمت؟

سلام دوستان

کسی راه حل مثل این برا H80i داره؟؟

برای من حدود 3.5 سال هست دارم 24/7  استفاده میکنم از سیستم یه مقدار افت کارایی داشته حدود 2-3 درجه

نمیدونم ولی من میگم باید 2 3 سالی یه بار عوض کنید خوب نیست بمونه کوالانت خاصیتش رو از دست میده تغییر رنگ و بعد اون خطر شروع میشه و ممکنه رسوب کنه و راه بند بیاد که درد سر ممکنه بشه و بزنه پمپ  رو در اثر فشار بسوزونه اگر هم بگید ممکن نیست کولر خود من چون چند وقت بی استفاده بود پمپ جام کرده بود و تکون نمیخورد پس ممکنه شانس همه مثل هم نیست  :) 

لینک به دیدگاه

نمیدونم ولی من میگم باید 2 3 سالی یه بار عوض کنید خوب نیست بمونه کوالانت خاصیتش رو از دست میده تغییر رنگ و بعد اون خطر شروع میشه و ممکنه رسوب کنه و راه بند بیاد که درد سر ممکنه بشه و بزنه پمپ  رو در اثر فشار بسوزونه اگر هم بگید ممکن نیست کولر خود من چون چند وقت بی استفاده بود پمپ جام کرده بود و تکون نمیخورد پس ممکنه شانس همه مثل هم نیست  :) 

منظور من این هست که روشی هست بشه این کار رو با H80i انجام داد چون شلنگهاش پرسی هست؟؟

به نظر شما میشه یکی از شلنگهارو ببرم و به رزرور وصل کنم و سر دیگه شلنگ بریده شده رو یه خروجی رزرور وصل کنم 

اصلا این کار ارزش داره یه نظرتون؟؟

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

منظور من این هست که روشی هست بشه این کار رو با H80i انجام داد چون شلنگهاش پرسی هست؟؟

عکس از سر شیلنگ خورده توی رادیاتور و بلاک بدید ببینم 

مطمنا ن باز میشه 

شما عکس بده ببینیم :) 

لینک به دیدگاه

عکس از سر شیلنگ خورده توی رادیاتور و بلاک بدید ببینم 

مطمنا ن باز میشه 

شما عکس بده ببینیم :)

این عکس برا زمان خرید کولر هست 

post-11538-0-80300900-1466887504_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

این 2 تا فیلم رو از youtube پیدا کردم که همین کار رو انجام دادن

https://www.youtube.com/watch?v=6wnfL5hfe60

https://www.youtube.com/watch?v=t1BcMu1Fbfg 

و

https://www.youtube.com/watch?v=0mDecgtaR10

به نظرتون چقدر هزینه این کار میشه؟؟

لینک به دیدگاه

این عکس برا زمان خرید کولر هست 

attachicon.gifIMAG0433.jpg

این کولر خوبیه حیفه عوض نکنی کولر انتک من هم همین جور رادیاتورش کلفته به نظرم خیلی بازده اش بالا تر از کاپیتانه 

هزینه گرون اصلی سر خرید کوالانته که نیم لیتری نزدیک 80 هست زالامان حالا اگر پیدا کنی کوچیکتر و ارزون تر که فبها اب مقطر هم میخری شروع میکنی 

این هم که پرس نیست اول با دست بچرخون و بکش اگر دیدی نمیشه با سشوار یکم گرم کن بببین باز نمیشه اگر نشد از بلاک باز کن من برا دیپ کول باز نمیشد از رادیاتور اون خیلی بد جوره شیلنگاش این که خوبه 

از سر بلاک باز کردم و با سرنگ پرش کردم 

مشکل اصلی هزینه اینه کوالانت تو ظرفیت بالا گرونه کوچیک هم من ندیدم ارزون حالا از car20 pc بپرس دارن فک کنم 

شما اموزشای تو این چند صفحه رو بخون همه چی رو گفتم 

ویرایش شده توسط amin8speed
لینک به دیدگاه

این کولر خوبیه حیفه عوض نکنی کولر انتک من هم همین جور رادیاتورش کلفته به نظرم خیلی بازده اش بالا تر از کاپیتانه 

هزینه گرون اصلی سر خرید کوالانته که نیم لیتری نزدیک 80 هست زالامان حالا اگر پیدا کنی کوچیکتر و ارزون تر که فبها اب مقطر هم میخری شروع میکنی 

این هم که پرس نیست اول با دست بچرخون و بکش اگر دیدی نمیشه با سشوار یکم گرم کن بببین باز نمیشه اگر نشد از بلاک باز کن من برا دیپ کول باز نمیشد از رادیاتور اون خیلی بد جوره شیلنگاش این که خوبه 

از سر بلاک باز کردم و با سرنگ پرش کردم 

مشکل اصلی هزینه اینه کوالانت تو ظرفیت بالا گرونه کوچیک هم من ندیدم ارزون حالا از car20 pc بپرس دارن فک کنم 

شما اموزشای تو این چند صفحه رو بخون همه چی رو گفتم 

باردهش که واقعا عالی بود 3.5 سال پیش اما الان یکم افت کرده

مخصوصا که فن دمنده الان Noctua NF-F12 هست که 3000 دور هست خیلی خوب هست

یه سوال از این شلنگ های شفاف معمولی میشه استفاده کرد یا حتما باید شلنگ محصوص باشه؟؟

لینک به دیدگاه

باردهش که واقعا عالی بود 3.5 سال پیش اما الان یکم افت کرده

مخصوصا که فن دمنده الان Noctua NF-F12 هست که 3000 دور هست خیلی خوب هست

یه سوال از این شلنگ های شفاف معمولی میشه استفاده کرد یا حتما باید شلنگ محصوص باشه؟؟

این شیلنگای معمولی فک کنم منظورتون همین شیلنگای کولر باشه برای خودمم خیلی سواله  :D 

اخه مگه اون شیلنگا چیه اینقدر گرون میدن

لینک به دیدگاه

این شیلنگای معمولی فک کنم منظورتون همین شیلنگای کولر باشه برای خودمم خیلی سواله  :D 

این شلنگ های که برای کولر استفاده میشه و شفاف هست بعد از یه مدت کدر میشه و شلنگ هایی که در واتر کولر ها استفاده میشه ترکیبات خواصی داره و همینطور استانداردهایی داره که به کولانت واکنسش نشون نده (Plasticizer Leaching) و برای لوله مشکلی ایجاد نشه

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

اره دقیقا

یه متر 40 تومن 

این شلنگ های که برای کولر استفاده میشه و شفاف هست بعد از یه مدت کدر میشه و شلنگ هایی که در واتر کولر ها استفاده میشه ترکیبات خواصی داره و همینطور استانداردهایی داره که به کولانت واکنسش نشون نده (Plasticizer Leaching) و برای لوله مشکلی ایجاد نشه

خوردگی ایجاد میکنه؟؟

اگه خوردگی ایجاد نکنه کولانت برای شلنگ مهم نیست ارزون هست هر چند ماه یه بار عوض می کنیم :دی

لینک به دیدگاه

اره دقیقا

یه متر 40 تومن 

خوردگی ایجاد میکنه؟؟

اگه خوردگی ایجاد نکنه کولانت برای شلنگ مهم نیست ارزون هست هر چند ماه یه بار عوض می کنیم :دی

خوردگی که نه ولی مات میشه 

بعدشم راست میگه عوض میکنیم خخخ

ولی برا عوض کردن خیلی درد سره میریزه بیرون هواگیری 

لینک به دیدگاه

اقایون هوا گیری مال موقعی هست که سیکل بسته هست و باید بخاطرگردش و پمپاژ بهتر مایع هوا نباشه تا یکی در میون پمپ نکنه

دقیقا مثل خوردن ته اب میوه که من همیشه باهاش مشکل دارم یکم اب میوه میاد یکم هوا کلا عذاب اوره

اما اگر سر راه مخزن باشه ،قمقمه باشه هر چی که باشه نیاز به هواگیری نیست ،مایع هست ،پمپ و پمپاژ هست قشنگ و بی سر صدا مایع میادو میره بی دردسر و هوا گیری دیگه نیاز نیست

لینک به دیدگاه

اقایون هوا گیری مال موقعی هست که سیکل بسته هست و باید بخاطرگردش و پمپاژ بهتر مایع هوا نباشه تا یکی در میون پمپ نکنه

دقیقا مثل خوردن ته اب میوه که من همیشه باهاش مشکل دارم یکم اب میوه میاد یکم هوا کلا عذاب اوره

اما اگر سر راه مخزن باشه ،قمقمه باشه هر چی که باشه نیاز به هواگیری نیست ،مایع هست ،پمپ و پمپاژ هست قشنگ و بی سر صدا مایع میادو میره بی دردسر و هوا گیری دیگه نیاز نیست

اینو نمیدونستم مورد خوبی بود 

ممنون 

و این سوالا

لینک به دیدگاه

اینو نمیدونستم مورد خوبی بود

ممنون

و این سوالا

کولانت چند مدل داره یکیش خیلی غلیظ به نظر میرسه که بهش میگن پاستیل و متاسفانه این مدل در طولانی مدت علاوه بر لوله باعث خوردگی سایر قطعات داخلی خنک کننده میشه

e8994d8d3fd93061424d13517ee1d9b0.jpg

یکی دیگه هست که وقتی تو نور باشه میدرخشه که بهش میگن UV و اگه اشتباه نکنم فقط دو رنگ داره که یکیش سبز هست و یکی آبی

f331f907b4c57ac50b26738daaac8dde.jpg

یکی دیگه هم کولانت های معمولی هست

نسبت ترکیب کولانت و آب مقطر هم روی جعبه نوشته میشه و اگه حبابی داخل کولانت نباشه امکان تشخیص جریان حرکتش نیست مکه اینکه از طریق لمس لوله جریان رو تشخیص بدید البته در مدل های پاستیل میشه تشخیص داد و برای سایر کولانت ها میشه از flow detector استفاده کرد

0976334416a18327610995149e75350e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

وقت بخیر عزیز من حدود دو ساله واترکولر گرین دارم نیازه مایع تعویض بشه؟

خودش دریچه تخلیه داره حالا اگه اون باز کنم کل مایع تخلیه میشه و راحت پر میشه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...