رفتن به مطلب

پریدن بایوس گرافیک لپ تاپ گیمینگ MSI GX70 3CC Destroyer

mohsenmtm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به تمامی عزیزان من بایوسه گرافیک لپ تاپ از سایت سازندش گرفتم بخاطر فرکانس بیشتر  اومدم بایوسه گرافیکشو اپدیت کنم که وسط اپدیت یهویی سیستم هنگ کرد و منم مجبور شدم خاموشش کنم که وقتی روشنش کردم دیگه تصویر نداشت مدل گرافیکشم r9 m290x میباشد این لپ تاپا دوتا گرافیک دارن چرا باید الان کلا تصویر نده اخه فوقش مگه نباید فقط گرافیک دومشو نشناسه الان کلا لپ تاپو روشن میکنم کار نمیکنه الان راحی داره درستش کنم بدون باز کردن چون گارانتی داره نمیخام گارنتیش بپره  از یطرفم فکر کنم شرکت گارانتی کننده تا بعد 13 تعطیل باشه یعنی تا دو هفته دیگه تو عیدم واقعا بدون سیستم خیلی سخته دوستان اگه راهکاری دارن بدن شاید فرجی شد ممنون از توجهتون راستی من کلی توش اطلاعات شخصی دارم اونارو چیکار کنم نبرم گارانتی بزنن هاردو فرمت کنن بیچاره بشم

لینک به دیدگاه

سلام به تمامی عزیزان من بایوسه گرافیک لپ تاپ از سایت سازندش گرفتم بخاطر فرکانس بیشتر  اومدم بایوسه گرافیکشو اپدیت کنم که وسط اپدیت یهویی سیستم هنگ کرد و منم مجبور شدم خاموشش کنم که وقتی روشنش کردم دیگه تصویر نداشت مدل گرافیکشم r9 m290x میباشد این لپ تاپا دوتا گرافیک دارن چرا باید الان کلا تصویر نده اخه فوقش مگه نباید فقط گرافیک دومشو نشناسه الان کلا لپ تاپو روشن میکنم کار نمیکنه الان راحی داره درستش کنم بدون باز کردن چون گارانتی داره نمیخام گارنتیش بپره  از یطرفم فکر کنم شرکت گارانتی کننده تا بعد 13 تعطیل باشه یعنی تا دو هفته دیگه تو عیدم واقعا بدون سیستم خیلی سخته دوستان اگه راهکاری دارن بدن شاید فرجی شد ممنون از توجهتون راستی من کلی توش اطلاعات شخصی دارم اونارو چیکار کنم نبرم گارانتی بزنن هاردو فرمت کنن بیچاره بشم

این 2 روش رو تست کنید.

فایل زیر رو استخراج کنید و توی فلش کپی با فرمت FAT32 کپی کنید.

http://s6.picofile.com/file/8243813992/AMIBOOT.rar.html

روش 1:

کابل برق ، باتری و CMOS رو قطع کنید.

هارد رو قطع کنید.

فلش رو وصل کنید.

کابل برق رو بزنید و سپس لپ تاپ رو روشن کنید.

پس از 5 دقیقه ریکاوری لپ تاپ باید شروع بکارکنه.

روش 2:

کابل برق ، باتری و CMOS رو قطع کنید.

هارد رو قطع کنید.

فلش رو وصل کنید.

کابل برق رو بزنید و سپس لپ تاپ رو روشن کنید. پس از آن کلیدهای CTRL+Home رو فشار دهید و نگه دارید.

هنگام ریکاوری حتما صبور باشید

لطفا نتیجه رو همین‌جا اعلام کنید.

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

دوست عزيز ممنون از کمکتون ولی این روشی که شما گفتی برای بایوس لپ تاپ هستش ولی برای من بایوس گرافیکش به مشکل خورده

لینک به دیدگاه

دوست عزيز ممنون از کمکتون ولی این روشی که شما گفتی برای بایوس لپ تاپ هستش ولی برای من بایوس گرافیکش به مشکل خورده

میدونم، بایوس گرافیک مگه با داخل بایوس اصلی نیست؟

بایوس گرافیک مجزاست؟

لینک به دیدگاه

بله در این لپ تاپ مجزاست بارها هم عوضش کردم ولی این یبار کار دستم داد لپ تاپ رو باز کنم خودم میتونم پروگرم کنم درست بشه ولی گارانتی باطل ميشه ميخواستم بدونم آیا راهه ديگه ای داره بدون باز شدن بتونم درستش کنم ممنون ميشم اگه تجربه ای دارید کمک بکنید تا عیدو بدون سیستم نمونیم

اخ داشت یادم ميرفت بگم چون گرافیک این لپ تاپ از این مدل ها هستش که قابلیت جداشدن داره و بصورت کارت هستش بایوسشم رو خود کارت هست نه اینکه یکی باشه با بایوسه برد

ویرایش شده توسط mohsenmtm
لینک به دیدگاه

سلام. یه مانیتور بزن به لپتاپ ببین میتونی از گراف اینتل تصویر بگیری

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

کلا موقع روشن شدن تصویر نداره ؟ تصویر اولیه مادربرد هم نشون نمیده ؟ یعنی داخل بایوس هم نمیتونید بشید ؟

آپدیت بایوس گرافیک رو به چه صورتی انجام دادین ؟ از طریق بایوس یا داخل ویندوز ؟

لینک به دیدگاه

شما باید حتما لپتاپو باز کنید. چون بایوس گرافیک متد ریکاوری نداره. شما اول اینکارو انجام بدید گرافیک m290x رو بردارید ببینید سیستم بالا میاد؟

لینک به دیدگاه

اگه باز کنم بدون گرافیک صددرصد تصویر ميده ولی گارانتی ماتریکس بدک هم نیستشا نهایتا اگه نتونن گرافیکرو عوض میکنن من زیاد تعریف شنیدم از ماتریکس حالا به امید خدا میبریم گارانتی ببینیم چی ميشه شاید 7 به بعد عید بودن، البته شايدم گرافیکرو باز کنم تصویر نده چون سیستم اصلا کار نمیکنه حتی بوغ هم نمیزنه

با مانیتوره ديگه تصویر نميده داخل ویندوز با cmd فلش زدم اصلا لپ تاپ کلا کار نمیکنه روشنش میکنی فقط دکمه های لمسی بالا کار میکنن مثلا بالمس توربو فن دورش ميره بالا یا با لمس چراغ های led کیبورد روشن ميشن

ویرایش شده توسط mohsenmtm
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

لپ تاپ 14 فرستادم گارانتی امروز اماده شد اینا خیلی باهالن هم گرافیک هم پردازندرو کلا عوض کردن =)) گفتم ssd هم هنگ میکنه اونم عوض کردن :wacko:

لینک به دیدگاه

نمیدونم پست‌هام چه عیبی داشته که بهم منفی دادن!   :-?  :-?

لپ تاپ 14 فرستادم گارانتی امروز اماده شد اینا خیلی باهالن هم گرافیک هم پردازندرو کلا عوض کردن =)) گفتم ssd هم هنگ میکنه اونم عوض کردن :wacko:

بهتون گفتم که از چیزی سردر‌نمیارن. بهتره همیشه قبل از اتمام گارانتی لپ تاپو نابود کنیم چون نمی‌دونن چه اتفاقی افتاده یکی نو جایگزین می‌کنن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...