رفتن به مطلب

آموزش تبدیل MBR به GPT بدون دردسر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بچه ها

یک سوال الان بنده یک هارد  Western Digital Purple 3TB WD30PURX Surveillance Hard Disk-2TB USABLE دارم که 2 تراش فعاله قبلا خواستم GPT کنم ولی اشتباه کردم و باعث سوخت مادربردم شد الان یک تایپک کلی زدم که میشه بدون از دست رفتن اطلات بدون سوخت مادربرد این کارو کرد؟

قبلا هم GPT کردم ولی 700 مگابایت رو نمیزاشت بردارم و اذیت می کردم که با دستکاری های بی خود بنده باعث سوخت مادربرد قبلی شد

حالا می خوام یک نفر به طور واضع و کامل برام بگه چی کار کنم که همچین اتفاقی نیافته خواهشن بچه ها قشنگ راهنمایم کنید که دوباره این اتفاق برام نیوفتده چون تو حالت GPT خیلی بهتره فکر کنم

ممنون از همگی

از بچه های که همین کارو کردنند لطفا به بنده هم کمک کنند و مشخصات بقیه سیستم هم تو امضا است

موفق باشین :x :x :x :x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

• ارسال 123
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

بچه ها روش تو اینترنت زیاده نمی دونم کدومو برم :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با EASEUS Partition Master خیلی راحت تبدیل میشه

باید دیسک رو. انتخاب کنی بد تبدیل رو بزنی (نری پارتیشن انتخاب کنی دیسک رو)

لینک به دیدگاه

با EASEUS Partition Master خیلی راحت تبدیل میشه

باید دیسک رو. انتخاب کنی بد تبدیل رو بزنی (نری پارتیشن انتخاب کنی دیسک رو)

سلام خبات عزیز

یک سوال قبلش از اطلاعاتم بکاپ بگیرم؟تست شده داداش جواب میده مثلا قبلان میشود ولی 700 مگابایتش آزاد نبود تو این روش آزاد میشه؟

راسیتش یک روش مطئن می خوام که مثل قبل نشه داداش خبات و دنبال یک روش تست شده توسط بیشتر اعضای سایت هستم شما که تست نکردید کردید داداش خبات؟ :x

و یادمه برای نصبش باید رو UFI DVD بزارم که بشه GPT نصب کرده درسته؟

خیلی ممنونم از شما

موفق باشی :x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خبات عزیز

یک سوال قبلش از اطلاعاتم بکاپ بگیرم؟تست شده داداش جواب میده مثلا قبلان میشود ولی 700 مگابایتش آزاد نبود تو این روش آزاد میشه؟

راسیتش یک روش مطئن می خوام که مثل قبل نشه داداش خبات و دنبال یک روش تست شده توسط بیشتر اعضای سایت هستم شما که تست نکردید کردید داداش خبات؟ :x

و یادمه برای نصبش باید رو UFI DVD بزارم که بشه GPT نصب کرده درسته؟

خیلی ممنونم از شما

سلام عزیز

خیر چیزی رو پاک/خراب نمیکنه

اولا باید پارتیشن primary رو به بیسیک تبدیل کنی (با خودش)

بعد هم فقط ویندوز 64 بیتی از GPT پشتیبانی میکنه

نه نیازی به دیسک بوتیبل نیست نهایت سیستم رو ریبوت میکنه قبل بوت شدن انجام میده.

اره انجام دادم اما رو دیسک دوم بود و ویندوز روش نصب نبود

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

خیر چیزی رو پاک/خراب نمیکنه

اولا باید پارتیشن primary رو به بیسیک تبدیل کنی (با خودش)

بعد هم فقط ویندوز 64 بیتی از GPT پشتیبانی میکنه

نه نیازی به دیسک بوتیبل نیست نهایت سیستم رو ریبوت میکنه قبل بوت شدن انجام میده.

اره انجام دادم اما رو دیسک دوم بود و ویندوز روش نصب نبود

خوب پس از اطلاعاتم بکاپ بگیرم

و بعدش داخل نرم افزار mbr بزارم رو gpt فقط ویندوز پاک میشه درسته؟

و بعدش باید در حالت UEFI ویندوز نصب کنم چون gpt است درست میگم آقا خبات؟

فقط 700 آزاد میشه قبلا آزاد نمیشود

یا از این روشی که دوستمون گفتمند استفاده کنم؟

http://forum.soft98.ir/50715-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%AA-uefi.html

اقا خبات عزیز ببخشید مزاحمتون شدم

شرمنده

موفق باشی :x :x @};-

لینک به دیدگاه

بچه ها راحلی به غیر از این دو روشی که افا خبات عزیز و بقیه معرفی کردنند نیست که یکی این روشو رفته باشه مثلا خبات خودش این روش رو رفته :x :-?

لینک به دیدگاه

درود

اگر هارد خالی باشه، با حذف همه ی پارتیشنها با disk management وبندوز می تونی تبدیل به gpt یا برعکس کنی.

روی هاردی که ویندوز داشته باشه با دیسک بوت پاراگون می شه تبدیل انجام داد. از توی ویندوز هم قاعدتا باید بشه منتها نیازموده ام و تضمین نمی کنم اطلاعاتت از بین نره. اگر می تونی تا فردا صبح بشکیبی روی یک هارد دیسک خواهم آزمود و نتیجه رو خواهم گفت.

لینک به دیدگاه

عزیزهیچ کدوم از روش های تبدیل mbr به gpt دردسر نداره و نمیدونم شما چجوری زدی مادربرد رو اونبار سوزوندی ... در حالت کلی چن تا راه وجود داره :

1)استفاده از diskmangment که دراین حالت همه پارتیشن ها واطلاعات باید پاک شه و کلا همه هارد باید بصورت unallocated باشه

2)استفاده از cmd که اگه اشتباه نکنم باز هم باید همه هارد باید بصورت unallocated باشه

3)استفاده از نرم افزاری جداگانه مثل AOMEII یا EASEUS

برای اجرای مورد اول و دوم میتونی از اینجا کمک بگیری و مورد سوم هم اصن آموزش نمیخواد ...

http://www.sevenforums.com/tutorials/26193-convert-mbr-disk-gpt-disk.html

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

اون قدر هم اینکار ، کار پیچیده ای نیست و فقط لازمه که ویندوزت حتما 64بیتی باشه و مادربردت از UEFI پشتیبانی کنه

ویرایش شده توسط NO_TIME_FOR_RELOADING
لینک به دیدگاه

عزیزهیچ کدوم از روش های تبدیل mbr به gpt دردسر نداره و نمیدونم شما چجوری زدی مادربرد رو اونبار سوزوندی ... در حالت کلی چن تا راه وجود داره :

1)استفاده از diskmangment که دراین حالت همه پارتیشن ها واطلاعات باید پاک شه و کلا همه هارد باید بصورت unallocated باشه

2)استفاده از cmd که اگه اشتباه نکنم باز هم باید همه هارد باید بصورت unallocated باشه

3)استفاده از نرم افزاری جداگانه مثل AOMEII یا EASEUS

برای اجرای مورد اول و دوم میتونی از اینجا کمک بگیری و مورد سوم هم اصن آموزش نمیخواد ...

http://www.sevenforums.com/tutorials/26193-convert-mbr-disk-gpt-disk.html

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

اون قدر هم اینکار ، کار پیچیده ای نیست و فقط لازمه که ویندوزت حتما 64بیتی باشه و مادربردت از UEFI پشتیبانی کنه

سلام ممنون از شما

فقط مشکل من آزاد سازی 700 از حجم باقی مانده بود مثلا وقتی GPT می کردم 2300 رو میشناخت و میشود درایو بسازی ولی 700 رو اجازه نمی داد بازم این مشکل برام پیش میاد یا نه داداش به نظرت

ممنون

درود

اگر هارد خالی باشه، با حذف همه ی پارتیشنها با disk management وبندوز می تونی تبدیل به gpt یا برعکس کنی.

روی هاردی که ویندوز داشته باشه با دیسک بوت پاراگون می شه تبدیل انجام داد. از توی ویندوز هم قاعدتا باید بشه منتها نیازموده ام و تضمین نمی کنم اطلاعاتت از بین نره. اگر می تونی تا فردا صبح بشکیبی روی یک هارد دیسک خواهم آزمود و نتیجه رو خواهم گفت.

سلام ممنون داداش

اطلاعات رو روی هارد اکسترنالی که دارم انتقال می دم داداش فقط قبلا هم GPT می کردم ولی به خاطر 700 که آزاد نمیشود و فقط 2300 تاش آزاد بود با دستکاری های الکی بنده باعث خرابی مادربردم حالا دارم اساسی تحقیق می کنم در این مورد

ممنون از شما

موفق باشی @};- @};- :x :x

لینک به دیدگاه

سلام ممنون از شما

فقط مشکل من آزاد سازی 700 از حجم باقی مانده بود مثلا وقتی GPT می کردم 2300 رو میشناخت و میشود درایو بسازی ولی 700 رو اجازه نمی داد بازم این مشکل برام پیش میاد یا نه داداش به نظرت

ممنون

من الان هارد gptشده دم دست ندارم که بهت بگم چقدش رو خودش گرفته اما میدونم وقتی gpt میکنی خودش یه فضایی رو میگیره و خودش 3تا پارتیشن از نوع Recovery , MSR , System میسازه ... اون 700مگ هم احتمالا به اون ها اختصاص یافته و دست شما نیست ک بخوای کاریش کنی !!

لینک به دیدگاه

من الان هارد gptشده دم دست ندارم که بهت بگم چقدش رو خبب

راستی داداش ببین دی وی نصب ویندوز رو بزارم و دی وی دی رو رو حالت  UEFI بزارم و بعدش کل پارتیشن رو پاک کنم و ویندوز نصب کنم درست می گم و از نو پارتیشن بندی کنم فقط در حالت  رو gpt  است یا قبلش باید gpt بکنم؟

اینم مادربردم که فکر کنم uefi پشتیبانی بکنه

https://us.msi.com/Motherboard/B75AG43.html#hero-overview

ممنون

شرمنده مزاحم شما هم شدم @};-

لینک به دیدگاه

سلام ممنون از شما

ممنون

سلام ممنون داداش

اطلاعات رو روی هارد اکسترنالی که دارم انتقال می دم داداش فقط قبلا هم GPT می کردم ولی به خاطر 700 که آزاد نمیشود و فقط 2300 تاش آزاد بود با دستکاری های الکی بنده باعث خرابی مادربردم حالا دارم اساسی تحقیق می کنم در این مورد

ممنون از شما

موفق باشی @};- @};- :x :x

خواهش

این که 2200 مگ رو می تونی پارتیشن بندی کنی و 700 مگ رو دسترسی نداری برای mbr پیش می آد و نه gpt، چون سقف نشانی دهی برای دیسکهای mbr همون 2200 مگ هست. فکر می کنم بار پیش بی دقتی یا اشتباهی کرده ای که چنین مشکلی پیش آمده. در هر حال اگر دیسک خالی باشه کار بسیار آسان خواهد بود.

شاد باشی

لینک به دیدگاه

راستی داداش ببین دی وی نصب ویندوز رو بزارم و دی وی دی رو رو حالت  UEFI بزارم و بعدش کل پارتیشن رو پاک کنم و ویندوز نصب کنم درست می گم و از نو پارتیشن بندی کنم فقط در حالت  رو gpt  است یا قبلش باید gpt بکنم؟

اینم مادربردم که فکر کنم uefi پشتیبانی بکنه

https://us.msi.com/Motherboard/B75AG43.html#hero-overview

ممنون

شرمنده مزاحم شما هم شدم @};-

هم میتونی موقع ویندوز ریختن و با shift+f10 یا shift+f8 (دقیق یادم نیست) cmd رو بالا بیاری و gpt کنی و هم الان که ویندوز داری gpt کنی و موقع ویندوز ریختن فقط پارتیشن بندی کنی ... شخصا ترجیح میدم در محیط خود ویندوز هارد رو کامل unallocated کنم و بعد تبدیل به gpt کنم و بعد بعد در موقع نصب فقط یک پارتیشن ایجاد کنم و بقیه رو حتی unallocated بزارم و ویندوز که در حالت uefi بر روی هارد gpt نصب شد از داخل خود ویندوز برای بقیه هارد پارتشن بندی در نظر بگیرم اما شما میتونی لزوما اینکار رو نکنی

برای اون 700مگ هم به عکس زیر نگاه کن که خودش 3تا پارتیشن ساخته و یه حجمی هم بهشون اختصاص داده شده !!!

(البته دراینجا فقط حدود 500مگ اختصاص یافته شده)

post-16140-0-21971100-1458290004_thumb.png

لینک به دیدگاه

خواهش

این که 2200 مگ رو می تونی پارتیشن بندی کنی و 700 مگ رو دسترسی نداری برای mbr پیش می آد و نه gpt، چون سقف نشانی دهی برای دیسکهای mbr همون 2200 مگ هست. فکر می کنم بار پیش بی دقتی یا اشتباهی کرده ای که چنین مشکلی پیش آمده. در هر حال اگر دیسک خالی باشه کار بسیار آسان خواهد بود.

شاد باشی

یک شما می گید که کل هارد باید خالی باشه یعنی ویندوزم نباشه یا نه کل هاردو خالی کنم و gpt کنم ولی تو درایو c ویندوز نصب است مشکلی نیست؟یا باید ویندز از نو عوض کنم و در حالت uefi ویندوز نصب بشه؟

ممنون

هم میتونی موقع ویندوز ریختن و با shift+f10 یا shift+f8 (دقیق یادم نیست) cmd رو بالا بیاری و gpt کنی و هم الان که ویندوز داری gpt کنی و موقع ویندوز ریختن فقط پارتیشن بندی کنی ... شخصا ترجیح میدم در محیط خود ویندوز هارد رو کامل unallocated کنم و بعد تبدیل به gpt کنم و بعد بعد در موقع نصب فقط یک پارتیشن ایجاد کنم و بقیه رو حتی unallocated بزارم و ویندوز که در حالت uefi بر روی هارد gpt نصب شد از داخل خود ویندوز برای بقیه هارد پارتشن بندی در نظر بگیرم اما شما میتونی لزوما اینکار رو نکنی

برای اون 700مگ هم به عکس زیر نگاه کن که خودش 3تا پارتیشن ساخته و یه حجمی هم بهشون اختصاص داده شده !!!

(البته دراینجا فقط حدود 500مگ اختصاص یافته شده)

attachicon.gif13_02-how-to-know-my-windows-is-UEFI.png

داداش ببین پس کل هاردمو پاک کنم و بعدش تو حالت ufi پارتیشن کنم یا نه اول تو همین حالت mbr هارد رو gpt کنم و بعدش ویندوز رو در حالت uefi نصب کنم درسته؟

لینک به دیدگاه

داداش ببین پس کل هاردمو پاک کنم و بعدش تو حالت ufi پارتیشن کنم یا نه اول تو همین حالت mbr هارد رو gpt کنم و بعدش ویندوز رو در حالت uefi نصب کنم درسته؟

شما فقط همین یک هارد رو داری ؟؟ یا هارد دیگه ویندوز هم روش نصب باشه داری ؟؟ اگه فقط همین یک هارد رو داری همه پارتیشن هاشو رو پاک کن و بصورت یکپارچه unallocated کن و بعد dvd ویندوز رو روی uefi بالا بیار و موقع پارتیشن بندی که رسیدی shif+f10 رو بزن که وارد cmd بشی بعد باید با دستورات cmd هارد رو gpt کنی (دستوراتش رو از نت گیر بیار من دقیق بادم نیست) حالا که gpt شد باید یک گزینه new توی اون پنجره پارتیشن بندی باشه حالا با اون یک پارتیشن برای نصب ویندوز درست و بقیه هارد رو unallocated بزار بمونه حالا اگه هارد واقعا gpt شده باشه علاوه بر اون پارتیشن که خودت دستی ساختی باید 3تا پارتیشن از نوع sys,rec,msr هم داشته باشی (این 3تا خودشون بجود میان) ... حالا خیلی عادی ویندوز رو روی اون پارتیشن که خودت ساختی بریز و بعد نصب و از طریق محیط ویندوز اون بخش unallocated نشده رو هرجور خواستی پارتیشن بندی کن

لینک به دیدگاه

با disk management یا diskpart از توی cmd فقط وقتی می تونی تبدیل به gpt کنی که هارد خالی و unallocated باشه.

اگر می خوای ویندوز رو نگه داری با دیسک بوت پاراگون تبدیل رو انجام بده.

لینک به دیدگاه

شما فقط همین یک هارد رو داری ؟؟ یا هارد دیگه ویندوز هم روش نصب باشه داری ؟؟ اگه فقط همین یک هارد رو داری همه پارتیشن هاشو رو پاک کن و بصورت یکپارچه unallocated کن و بعد dvd ویندوز رو روی uefi بالا بیار و موقع پارتیشن بندی که رسیدی shif+f10 رو بزن که وارد cmd بشی بعد باید با دستورات cmd هارد رو gpt کنی (دستوراتش رو از نت گیر بیار من دقیق بادم نیست) حالا که gpt شد باید یک گزینه new توی اون پنجره پارتیشن بندی باشه حالا با اون یک پارتیشن برای نصب ویندوز درست و بقیه هارد رو unallocated بزار بمونه حالا اگه هارد واقعا gpt شده باشه علاوه بر اون پارتیشن که خودت دستی ساختی باید 3تا پارتیشن از نوع sys,rec,msr هم داشته باشی (این 3تا خودشون بجود میان) ... حالا خیلی عادی ویندوز رو روی اون پارتیشن که خودت ساختی بریز و بعد نصب و از طریق محیط ویندوز اون بخش unallocated نشده رو هرجور خواستی پارتیشن بندی کن

ممنون داداش برم اطلاعت که باید تو cmd بزنم آموزشی که شما بهم دادی رو انجام بدهم داداش که gpt کنم آره همین یکی هاردو دارم داداش

ممنون :x

با disk management یا diskpart از توی cmd فقط وقتی می تونی تبدیل به gpt کنی که هارد خالی و unallocated باشه.

اگر می خوای ویندوز رو نگه داری با دیسک بوت پاراگون تبدیل رو انجام بده.

داداش سعید مشکلی نیست بزار ویندوزم پاک می کنم و از نو نصب می کنم مشکلی برام نداره

تشکر داداش :x

راستی داداش فقط به این سه تا دست نزم و پاک نکنم درسته داداش؟

http://forum.lioncomputer.ir/uploads/monthly_03_2016/post-16140-0-21971100-1458290004.png

تشکر @};-

لینک به دیدگاه

بچه ها این دستورات رو تکی تکی وارد و اینتر بزنم یا یک جا؟

diskpart
list disk
select disk 0
convert gpt
exit
لینک به دیدگاه

با Acronis Disk Director 12 فقط با یک راست کلیک می تونید کل دیسک را بدون از دست دادن اطلاعات به GPT یا MBR تبدیل کنید.

در ضمن اون تاپیکی که چند ماه پیش زدید و باعث سوختن مادربردتون شد یادمه.

توصیه می کنم سریع به حرف همه کاربران عمل نکنید و پس از مقایسه تمامی پستها و با دقت کار مورد نظرتون رو شروع کنید.

لینک به دیدگاه

با Acronis Disk Director 12 فقط با یک راست کلیک می تونید کل دیسک را بدون از دست دادن اطلاعات به GPT یا MBR تبدیل کنید.

در ضمن اون تاپیکی که چند ماه پیش زدید و باعث سوختن مادربردتون شد یادمه.

توصیه می کنم سریع به حرف همه کاربران عمل نکنید و پس از مقایسه تمامی پستها و با دقت کار مورد نظرتون رو شروع کنید.

سلام داداش

بنده هم شما رو یادمه ممنونم ازت

فقط با این روش فعلان راحترین روشه

http://forum.soft98.ir/50715-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%AA-uefi.html

اول دارم همه اطلاعاتمو رو هارد اکسترنالم می ریزم بعدش همه درایوهامو پاک می کنم و بعدش از حالت uefi ویندوز نصب می کنم و موقع نصب cmd بالا میارم و کدها رو میزنم بعد تبدیل به gpt میشه این روش اون موقع نبود فکر کنم یا من عجله داشتم ولی راحترین روشه بدون نصب نرم افزار می خوام تست کنم ولی صد در صد جواب میشه کاربراهای با معتبر عزیز این روش رو پینشهاد دادنند و تست هم شده بنده هم تست می کنم

از شما هم ممنون داداش

موفق باشی :x :x :x :x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

یه شات از درایوها توسط یه برنامه پارتیشن بندی میدی؟

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام

یه شات از درایوها توسط یه برنامه پارتیشن بندی میدی؟

ممنون

سلام آقا مهدی عزیز

خدمت شما

post-18126-0-43077700-1458301964_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان مشکل با اون قسمت 500 مگی داری؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...