رفتن به مطلب

آموزش تبدیل MBR به GPT بدون دردسر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

الان مشکل با اون قسمت 500 مگی داری؟

نه اقا مهدی یک هارد سه ترا خیلی وقت پیش گرفتم درست اواسط مهر امسال خوب با دستکاری های اشتباه من برای تبدیل به GPT و استفاده کردن از سه ترا کامل باعث سوخت مادربرد قبلیم شد و وقتی مادربرد جدید گرفتم دیگه سراغش نرفتم چون می ترسیدم بازم مادبردم بسوزه ولی چند روز چیش فهمیدم یک مقاله خوندم دقیق یادم نیست کجا بود که هارد GPT برای ویندوز های 64 است و سرعت بهتری داره برای همین تصیم به زدن این تایپک کرد تا یک تصیمی کلی از تمامی حرف بجه ها بگیرم برای تبدیل GPT الان می خوام از حالت CMD استفاده کنم این روشو قبلا ندیده بودم اصلا یا شایدم جدید امده ولی مطئنم جواب میده چون الان خود بجه ها هم تست کرده بودنند

مثلا GPT رو اشتباه انجام می دادم و باعث میشود 700 لز حجمش آزاد نشه و فقط 2300 آزاد بشه که فهمیدم در کل اشتاه روشو می رفتم

این بود کل ماجرا

ممنون اقا مهدی :x

خوب بچه ها برم برای تبدیل

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

• ارسال 123
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

والا اصولا که مقداری از حجم هاردها قابل دسترس نیستند

مثلا هارد 2ترا حجم 2ترا کامل در اختیار کاربر قرار نمیده و مقداری کم تر هستش

خوشحال میشم به نتیجه برسی و ما هم استفاده کنیم

لینک به دیدگاه

برای بوت شدن از تنظیمات مادربورد، ساتا رو اگر ide هست روی ahci بگذار.

اگر هارد دیگری نداری بهترین گزینه برای تبدیل استفاده از دیسک بوتی هست که برنامه‌ها مدیر دیسک مثل پاراگون و ایزاس و آکرونیس می‌سازند.

اینجا هم توضیح داده شده که چطور دیسک حاوی سیستم عامل رو با حفظ برنامه‌ها و اطلاعات روش می‌شه تبدیل کرد.

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=16272&page=67

در هر حال بهتره از اطلاعات یک نسخه‌ی پشتیبان بگیری.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سلام

بچه ها gpt شده چرا 3 ترا کامل رو نشون نمیده؟ :-?

post-18126-0-57968700-1458307094_thumb.jpg

تو تنظمیات مادربرد باید چیزیو عوض کنم

یک سوال موقع بوت شدن gpt هم چرا لوگو ویندوز نماید و از رو تصویر مادربرد میاد تو نصب ویندوز

لینک به دیدگاه

سلام

بچه ها gpt شده چرا 3 ترا کامل رو نشون نمیده؟ :-?

attachicon.gifUntitled.jpg

تو تنظمیات مادربرد باید چیزیو عوض کنم

یک سوال موقع بوت شدن gpt هم چرا لوگو ویندوز نماید و از رو تصویر مادربرد میاد تو نصب ویندوز

بعید می‌دونم به تنظیمات مادربورد مربوط بشه. ممکنه از فرمور هارددیسک باشه. احنیاطا تنطیمات مادربورد رو بررس که sata configuration روی ahci باشه.

اگر ممکنه وصل کن به یک رایانه‌ی دیگه تا معلوم شه همون دو ترا رو نشان می‌ده یا نه. اگر همچنان ۲ ترا نشان داد و از ۳ ترا بودن هارد اطمینان داری (-:  با برنامه‌ی hdddat2 و درست کردن دیسک بوت می‌تونی فرمور رو درست کنی تا حجم رو درست نشان بده.

http://www.hdat2.com/

لینک به دیدگاه

بعید می‌دونم به تنظیمات مادربورد مربوط بشه. ممکنه از فرمور هارددیسک باشه.

اگر ممکنه وصل کن به یک رایانه‌ی دیگه تا معلوم شه همون دو ترا رو نشان می‌ده یا نه. اگر همچنان ۲ ترا نشان داد و از ۳ ترا بودن هارد اطمینان داری (-:  با برنامه‌ی hdddat2 و درست کردن دیسک بوت می‌تونی فرمور رو درست کنی تا حجم رو درست نشان بده.

این نرم افزار داداش چطوره درست نشون میده الان؟

post-18126-0-05346700-1458307597_thumb.jpg

رایانه ای دیگه ای ندارم داداش که 3 ترا بهش بخوره

لینک به دیدگاه

این نرم افزار داداش چطوره درست نشون میده الان؟

attachicon.gif1.jpg

رایانه ای دیگه ای ندارم داداش که 3 ترا بهش بخوره

این هم داره ۲ ترا نشان می‌ده. معمولا حجمی که  disk management نشان می‌ده بقیه‌ی برنامه‌ها هم از توی سیستم عامل نشان می‌دهند.

مدل دقیق هارد چی‌ه؟ قبلا به دستگاه دیگری مثل tv یا dvr وصل نبوده؟

لینک به دیدگاه

این هم داره ۲ ترا نشان می‌ده. معمولا حجمی که  disk management نشان می‌ده بقیه‌ی برنامه‌ها هم از توی سیستم عامل نشان می‌دهند.

مدل دقیق هارد چی‌ه؟ قبلا به دستگاه دیگری مثل tv یا dvr وصل نبوده؟

قبلان داداش 2 ترا خورده ای میشود ولی 700 ازاد نبود ولی الان gpt شده داداش؟و درست نصب کردم ویندوز رو

Western Digital Purple 3TB WD30PURX Surveillance Hard Disk

نه به چیزم وصل نبوده

شاید از این روش 3 ترا نمیشه داداش؟میشه یعنی

برای اولین بازم gpt کردیم حالا نمیشناسه اینم شانس ما

لینک به دیدگاه

قبلان داداش 2 ترا خورده ای میشود ولی 700 ازاد نبود ولی الان gpt شده داداش؟و درست نصب کردم ویندوز رو

Western Digital Purple 3TB WD30PURX Surveillance Hard Disk

شاید از این روش 3 ترا نمیشه داداش؟میشه یعنی

از دیوایس منیجر زیر شاخه‌ی disk drives عکس بگذار.

post-12568-0-84074300-1458308446_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

از دیوایس منیجر زیر شاخه‌ی disk drives عکس بگذار.

داداش خدمت شما

post-18126-0-76664900-1458309238_thumb.jpg

داداش پس تنظیمات نداره مادربرد

راستی یک گزینه فعاله چی است؟

post-18126-0-51866700-1458309561_thumb.jpg

اینم انجام ندادم تو مادربرد

کجا است؟

لینک به دیدگاه

داداش خدمت شما

attachicon.gif1.jpg

داداش پس تنظیمات نداره مادربرد

راستی یک گزینه فعاله چی است؟

attachicon.gif2.jpg

اینم انجام ندادم تو مادربرد

کجا است؟

چیزهایی که به ذهنم می‌رسه به ترتیب:

در صورت امکان هارددیسک رو به یک رایانه‌ی دیگر وصل کن ببین حجم رو چطور نشان می‌ده. اگر حجم رو درست نشان داد برو به گام الف و گرنه به گام ب.

الف.آخرین نسخه‌‌ی intel rapid storage و درایور چیپ مادربورد و درایور ساتای مادربورد و بایاس مادربورد رو نصب کن.

ب. با hdat2 یک دیسک بوت بساز و باهاش حجم دیسک رو اصلاح کن.

کار آسانی هست و اگر مشکلی بود بگو.

گزینه‌ی dynamic ربطی به این ماجرا نداره و تاجایی که می‌دونم برای حالت raid هست.

توی مادربورد بخش sata configuration نداره؟

لینک به دیدگاه

چیزهایی که به ذهنم می‌رسه به ترتیب:

در صورت امکان هارددیسک رو به یک رایانه‌ی دیگر وصل کن ببین حجم رو چطور نشان می‌ده. اگر حجم رو درست نشان داد برو به گام الف و گرنه به گام ب.

الف.آخرین نسخه‌‌ی intel rapid storage و درایور چیپ مادربورد و درایور ساتای مادربورد و بایاس مادربورد رو نصب کن.

ب. با hdat2 یک دیسک بوت بساز و باهاش حجم دیسک رو اصلاح کن.

کار آسانی هست و اگر مشکلی بود بگو.

گزینه‌ی dynamic ربطی به این ماجرا نداره و تاجایی که می‌دونم برای حالت raid هست.

توی مادربورد بخش sata configuration نداره؟

تو تنظیمات مادربرد داداش ندیدم والا این sata configuration داره یا نداره @};-

کار با نرم افزار داداش hdat2 چطوره و چطور بسازم و اصلاح کنم یعنی 3 ترا میاد با این؟

راستیش داداش رایانه ای ندارم که در این سطح باشه و بتونه 3 ترا ساپورت کنه

لینک به دیدگاه

کار با نرم افزار داداش hdat2 چطوره و چطور بسازم و اصلاح کنم یعنی 3 ترا میاد با این؟

با hdat2 یک دیسک یوت بساز.

با دیسک رایانه رو بوت کن.

گزینه‌ی pata/sata رو برگزین.

دستور hdat2 رو اجرا کن.

دیسک مورد نظر رو برگزین.

گزینه‌ی setmax...

اینجا باید مقدار درست هارد رو نشان بده. فکر کنم گزبنه‌ی new user یا همچین چیزی هست که مقدار هارد رو روی بیشینه می‌گذاره و بخش مخفی رو پاک می‌کنه.

اگر به این شکل درست شد قبل از نصب سیستم عامل برو توی مادربورد ببین حجم رو درست نشان می‌ده یا نه.

لینک به دیدگاه

داداش بیا پخ هدایتت کنم!

لینک به دیدگاه

باز mbr کردم بچه ها از روش دیگه ای برم مثل نرم افزار

لینک به دیدگاه

باز mbr کردم بچه ها از روش دیگه ای برم مثل نرم افزار

الان که mbr کرده ای حجم رو توی disk management درست نشان می ده؟ اگر همچنان کل هارد رو 2 ترا نشان می ده با همون روشی که گفتم درست می شه.

لینک به دیدگاه

الان که mbr کرده ای حجم رو توی disk management درست نشان می ده؟ اگر همچنان کل هارد رو 2 ترا نشان می ده با همون روشی که گفتم درست می شه.

الان gpt کردم ولی بازم 2 ترا است رو حالت uefi درست نصب میشه و gpt میشه ولی 2 ترا میشناسه

حجم توی gpt ویا mbr هر حالت 2 است

بچه ها تنظیماتی نداره مادربرد msi b75a-g43 نداره برای هاردهای سه ترا طبق چیز خود سایت

3TB+ Infinity is not only breaking through the limit of traditional BIOS, but also enhancing the utilization of hard drives efficiently. In addition to supporting the latest 3TB hard drives, MSI 3TB+ Infinity technology can use the 3TB hard drive as boot disk when installing a 64-bit operating system. Compared to competitors, MSI 3TB+ Infinity is an industry-leading technology which substantially presents an advantage of development and application in the future.

Features

- All the latest 3TB hard drivers on the market can be supported

- Make the 3TB hard drive as boot disk when installing a 64-bit operating system

لینک به دیدگاه

الان gpt کردم ولی بازم 2 ترا است رو حالت uefi درست نصب میشه و gpt میشه ولی 2 ترا میشناسه

حجم توی gpt ویا mbr هر حالت 2 است

بچه ها تنظیماتی نداره مادربرد msi b75a-g43 نداره برای هاردهای سه ترا طبق چیز خود سایت

3TB+ Infinity is not only breaking through the limit of traditional BIOS, but also enhancing the utilization of hard drives efficiently. In addition to supporting the latest 3TB hard drives, MSI 3TB+ Infinity technology can use the 3TB hard drive as boot disk when installing a 64-bit operating system. Compared to competitors, MSI 3TB+ Infinity is an industry-leading technology which substantially presents an advantage of development and application in the future.

Features

- All the latest 3TB hard drivers on the market can be supported

- Make the 3TB hard drive as boot disk when installing a 64-bit operating system

ببین سی دی مادربورد برنامه خاصی نداره برای این مورد.

لینک به دیدگاه

ببین سی دی مادربورد برنامه خاصی نداره برای این مورد.

نه نداشت داداش :crying:

الان gpt است رو حالت uefi راحت ویندوز نصب شد ولی 3 ترا نیست آخه چرا برای من اینطوریه :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

لینک به دیدگاه

نه نداشت داداش :crying:

الان gpt است رو حالت uefi راحت ویندوز نصب شد ولی 3 ترا نیست آخه چرا برای من اینطوریه :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

شرمنده نتونستم بهت کمک کنم

لینک به دیدگاه

شرمنده نتونستم بهت کمک کنم

دشمنت شرمنده داداش شما همینجا هم خیلی کمک کردی @};- @};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

داداش کدومو دانلود کنم زیاده؟

لینک به دیدگاه

تو یک جا نوشته بود

ببینید هارد شما از نوع Dynamic هستش ( توی ارور ذکر شده ) . توی اون ارور هم همچنین ذکر شده که برای کانورت کردن دیسک های Dynamic به GPT ، از نرم افزار Dynamic disk converter استفاده کنید.

:crying: :crying: :crying: :( :( :( :(

لینک به دیدگاه

داداش کدومو دانلود کنم زیاده؟

تو یک جا نوشته بود

ببینید هارد شما از نوع Dynamic هستش ( توی ارور ذکر شده ) . توی اون ارور هم همچنین ذکر شده که برای کانورت کردن دیسک های Dynamic به GPT ، از نرم افزار Dynamic disk converter استفاده کنید.

:crying: :crying: :crying: :( :( :( :(

آخرین نسخه ی iso رو دانلود و روی cd رایت کن، فقط به صورت data رایت نکن. با هاش رایانه رو بوت و مراحلی که گفتم رو اجرا کن.

الان دیسک dynamic نیست و مشکل فعلی ربطی به اون نداره.مگر این که بعد از اون عکسی که گذاشتی به dynamic تبدیلش کرده باشی.

اگر توی disk management گزینه ی convert to dynamic فعال ه یعنی dynamic نیست.

لینک به دیدگاه

آخرین نسخه ی iso رو دانلود و روی cd رایت کن، فقط به صورت data رایت نکن. با هاش رایانه رو بوت و مراحلی که گفتم رو اجرا کن.

الان دیسک dynamic نیست و مشکل فعلی ربطی به اون نداره.مگر این که بعد از اون عکسی که گذاشتی به dynamic تبدیلش کرده باشی.

اگر توی disk management گزینه ی convert to dynamic فعال ه یعنی dynamic نیست.

داداش به صورت data چطوره الان من رایت کردم فقط ارور میده موقع اجرا و موقعی که می خوام کلمه hdat2 رو بنویسم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...