رفتن به مطلب

آموزش تبدیل MBR به GPT بدون دردسر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

اگر باهاش بوت کردی پس درست رایت شده.

اون گزینه ی pata/ sata هستش؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• ارسال 123
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

اگر باهاش بوت کردی پس درست رایت شده.

اون گزینه ی pata/ sata هستش؟

داداش سعید اولش همینی که شما میگی به کمی تفاوت گفته بود بزنید منم یزم ولی ارور میده و بعدش وقتی کلمه hdat2 تایپ می کنم بازم اخطار میده و نمیاره

لینک به دیدگاه

ممکنه کمی متفاوت باشه. بگرد دنبال بخشی که نوع رابط مثلا usb یا sata رو می خواد.

بعدش هم جایی هست که اندازه ی کل درایو رو نشان می ده و باید روی بیشینه تنظیم کنی که در اینجا می شه 3tb.

از محیطش عکس بگذار.

لینک به دیدگاه

ممکنه کمی متفاوت باشه. بگرد دنبال بخشی که نوع رابط مثلا usb یا sata رو می خواد.

بعدش هم جایی هست که اندازه ی کل درایو رو نشان می ده و باید روی بیشینه تنظیم کنی که در اینجا می شه 3tb.

از محیطش عکس بگذار.

اینم تصاویر داداش:

post-18126-0-09630200-1458342743_thumb.jpg

post-18126-0-01399700-1458342755_thumb.jpg

@};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

خوب عدد 1 و بعد انتر رو بزن.

بقیه هم مطابق ترتیب، فقط اون دستور hdat2 رو نمی خواد بزنی.

لینک به دیدگاه

خوب عدد 1 و بعد انتر رو بزن.

بقیه هم مطابق ترتیب، فقط اون دستور hdat2 رو نمی خواد بزنی.

داداش سعید اصلا اون دستورم نزنم نمیره و میگه hdat2 تایپ کن که می کنم و عمل نمی کنه قبلش ارور میده به زور تونستم عکس بگیرم

post-18126-0-29163700-1458343301_thumb.jpg

post-18126-0-36736400-1458343314_thumb.jpg

post-18126-0-31691400-1458343328_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

فکر کنم باید از توی مادربورد تنظیمات sata رو روی ide بگذاری.

برای دسترسی سطح پایین به هارددیسک achi کار نمی کنه.

لینک به دیدگاه

فکر کنم باید از توی مادربورد تنظیمات sata رو روی ide بگذاری.

برای دسترسی سطح پایین به هارددیسک achi کار نمی کنه.

نشد داداش نشد که نشد :crying:

حتی با فعال کردن گزینه های ساتا هم درست نشد

post-18126-0-84078800-1458344090_thumb.jpg

post-18126-0-65378000-1458344099_thumb.jpg

post-18126-0-26419300-1458344108_thumb.jpg

post-18126-0-15488900-1458344118_thumb.jpg

تشکر @};-

لینک به دیدگاه

الان که روی ahci هست. همون رو بگذار روی ide mode

لینک به دیدگاه

الان که روی ahci هست. همون رو بگذار روی ide mode

بله گذاشتم بازم نیومد و ارور داد :(

امیدی نیست داداش ولش

لینک به دیدگاه

توی گزینه ی 4 محیط hdat2 ببین جایی نیست که هاردها رو فهرست کنه.

اگر بود دنبال set max یا چنین چیزی باش.

اگر موفق نشدی بهتره حضوری ببری پیش کسی که قبلا با این محیط کار کرده و باهاش آشنا باشه. از گارانتی هارد هم می تونی در صورت وجود استفاده کنی.

لینک به دیدگاه

حداقل ویندوزمو رو حالت uefi این بار نصب کنم و gpt کنم که سرعت بهتری داشته باشه :( :( :(

نمی دونم شاید هاردو بردم شایدم ولش کردم باز رو همین 2 ترا چون حوصله بیرون بردن ندارم داداش و اطلاعاتمو لازم دارم :( :( :(

نبود داداش ولش داداش سعید حداقل اشکالی که نداره من تو حالت UEFI ویندوز نصب کنم و هم هاردم GPT باشه چون قبلا MBR بود و نصب ویندوز رو حالت UEFI برای ویندوز های 64 توصیه شده که ویندوز خودم هم 64 است درسته؟

موفق باشی @};-

راستی داداش موقعی که داری از حالت UEFI نصب می کنی ویندوز که دیگه نباید GPT کنی درسته چون خودش میشه یا نمیشه؟ @};-

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

بچه ها حداقل بهم بگید ویندوز رو حالت uefi نصب کنم و gpt کنم حالا که میشه درسته؟چون بهتره درست میگیم

درست 3 ترا نمیشه ولی حداقل 2 ترا gpt است و مخصوص ویندوزهای 64 هم است :crying:

ممنون @};-

لینک به دیدگاه

بچه ها حداقل بهم بگید ویندوز رو حالت uefi نصب کنم و gpt کنم حالا که میشه درسته؟چون بهتره درست میگیم

درست 3 ترا نمیشه ولی حداقل 2 ترا gpt است و مخصوص ویندوزهای 64 هم است :crying:

ممنون @};-

بله بهتره که ویندوز روی uefi و دیسک gpt نصب بشه. باز بهتره که ویندوز روی ssd نصب بشه و کمتر دیده ام که روی هاردهای ظرفیت بالا سیستم عامل نصب کنند. و یک نکته ی جنبی: هارد دیسکهای بنفش برای کار خانگی نیستند و به خاطر این که حالت sleep ندارند و در اصل برای سیستمهای نظارتی مثل دستگاههای dvr ساخته شده اند. ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

بله بهتره که ویندوز روی uefi و دیسک gpt نصب بشه. باز بهتره که ویندوز روی ssd نصب بشه و کمتر دیده ام که روی هاردهای ظرفیت بالا سیستم عامل نصب کنند.

آقا سعید من که بی خیال 1 ترا شدم جداقل فهمیدم UEFI بهتره و GPT هم همینطور این بار ویندوز رو همینطوری نصب می کنم و MBR رو دیگه نمی کنم داداش سعید نظر شما چیه چون مادربردم UEFI هم داره که خیلی بهتره :x

لینک به دیدگاه

آقا سعید من که بی خیال 1 ترا شدم جداقل فهمیدم UEFI بهتره و GPT هم همینطور این بار ویندوز رو همینطوری نصب می کنم و MBR رو دیگه نمی کنم داداش سعید نظر شما چیه چون مادربردم UEFI هم داره که خیلی بهتره :x

uefi/gpt بهتره.

لینک به دیدگاه

uefi/gpt بهتره.

به نظرتون 1 ترا از هارد آسیب دیده تو همین لیون بود خوندم هاردهای جدید جدا هستنند و شاید 1 ترا سوخته و 2 ترا سالمه

چون مادربرد پشتیبانی می کنه :crying:

شایدم به خاطر استفاده طولانی مدت من از قسمت 2 ترا باشه که 1 ترا رو نشون نمیده :(

لینک به دیدگاه

به نظرتون 1 ترا از هارد آسیب دیده تو همین لیون بود خوندم هاردهای جدید جدا هستنند و شاید 1 ترا سوخته و 2 ترا سالمه

چون مادربرد پشتیبانی می کنه :crying:شایدم به خاطر استفاده طولانی مدت من از قسمت 2 ترا باشه که 1 ترا رو نشون نمیده :(

به نظرم آسیب ندیده:

یا بخشی ش مخفی شده که با سخت افزار های ویژه ی تعمیر هارد دیسک یا همون hdat2 درست می شه.

یا این نوع هارد روی مادربورد چنین رفتاری نشان می ده. و چون هارد بنفش بیش ار یک ترابایت ندیده ام نمی دونم چقدر احتمالش هست. همین طور که دیروز روی نت گشتم ندیدم کسی با این نوع هارد چنین مشکلی داشته باشه، بنابراین گزینه ی اول محتمل تر ه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

به نظرم آسیب ندیده:

یا بخشی ش مخفی شده که با سخت افزار های ویژه ی تعمیر هارد دیسک یا همون hdat2 درست می شه.

یا این نوع هارد روی مادربورد چنین رفتاری نشان می ده. و چون هارد بنفش بیش ار یک ترابایت ندیده ام نمی دونم چقدر احتمالش هست. همین طور که دیروز روی نت گشتم ندیدم کسی با این نوع هارد چنین مشکلی داشته باشه، بنابراین گزینه ی اول محتمل تر ه.

به غیر از hdat2 دیگه نسیت درسته نرم افزار؟

لینک به دیدگاه

به غیر از hdat2 دیگه نسیت درسته نرم افزار؟

اگر هم باشه آگاه نیستم. من مشکلاتی مانند این رو با این برنامه حل می‌کنم.

لینک به دیدگاه

با اکرونیس دیسک دایرکتور بوتیبل خیلی شیک و مجلسی میتونی با دوتا کلیک این کارو انجام بدی همین.

من دیشب انجام دادم. رو هاردت کلیک راست میکنی بعد کانورت تو جی پی تی.

تمام!

لینک به دیدگاه

اگر هم باشه آگاه نیستم. من مشکلاتی مانند این رو با این برنامه حل می‌کنم.

اقا سعید رو حالت gpt من حجمی رو برای هاردهام گذاشتم که رو حالت mbr نمیشود اینو مطئنم :eek:

post-18126-0-38645300-1458368569_thumb.jpg

تو قبل من اگه درایو d رو بیشتر میدادم بهش نمیشود و درایو e هم کم می آوردم یعنی 200 تا میشود دقیق یادمه ولی الان به درایو d حجم 400 دادم و بقیه 300 خیلی برام عجیبه تو حالت mbr من عمران می تونستم اینقدر حجم به درایوهام بدهم که بازم برام عجیبه شاید سه ترا است ولی 1 ترا نمایش میده :D

لینک به دیدگاه

اقا سعید رو حالت gpt من حجمی رو برای هاردهام گذاشتم که رو حالت mbr نمیشود اینو مطئنم :eek:

attachicon.gifUntitled.jpg

تو قبل من اگه درایو d رو بیشتر میدادم بهش نمیشود و درایو e هم کم می آوردم یعنی 200 تا میشود دقیق یادمه ولی الان به درایو d حجم 400 دادم و بقیه 300 خیلی برام عجیبه تو حالت mbr من عمران می تونستم اینقدر حجم به درایوهام بدهم که بازم برام عجیبه شاید سه ترا است ولی 1 ترا نمایش میده :D

هنوز که مشکل 3 ترا حل نشده؟

لینک به دیدگاه

هنوز که مشکل 3 ترا حل نشده؟

نه داداش دیگه هم راحلی نداره هیچ کس راحل آقای سعید عملی میشود ولی نمی دونم چرا برای بنده خوب کار نمی کنه اینم از شانس بد ما است

لینک به دیدگاه

نه داداش دیگه هم راحلی نداره هیچ کس راحل آقای سعید عملی میشود ولی نمی دونم چرا برای بنده خوب کار نمی کنه اینم از شانس بد ما است

الان هارد 3 ترا شما رو حجمشو 1 ترا نشون میده ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...