رفتن به مطلب

آموزش تبدیل MBR به GPT بدون دردسر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

یعنی پاور کم نیاورده حالت دوترا رو خودم گذاشتم و ۳ ترا نکردم

الان سیستمو نیاز دارم چطور بالا بیارم کمک کنید

گرفیکتو وردار تا مطمئن شی پاور کم نمیاره !!! (سیستم رو با گرافیک مرکزی پردازنده بالا بیار) هرچند که از نظر من مشکل شما اصلا ربطی به کم آوردن پاور نداره ... الان اروری که میده دقیقا چیه ؟؟

لینک به دیدگاه

• ارسال 123
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

گرفیکتو وردار تا مطمئن شی پاور کم نمیاره !!! (سیستم رو با گرافیک مرکزی پردازنده بالا بیار) هرچند که از نظر من مشکل شما اصلا ربطی به کم آوردن پاور نداره ... الان اروری که میده دقیقا چیه ؟؟

سیستم تو بایسو برام بالا نمیاره چرا مگه وصل هارده

لینک به دیدگاه

سیستم تو بایسو برام بالا نمیاره چرا مگه وصل هارده

الان این جمله یعنی چی ؟؟ یعنی اصلا بایاس بالا نمیاد ؟؟ یعنی صفحه همش سیاه هست ؟؟ یعنی وارد بایاس میتونین بشین ولی وارد ویندوز نه ؟؟

لینک به دیدگاه

الان این جمله یعنی چی ؟؟ یعنی اصلا بایاس بالا نمیاد ؟؟ یعنی صفحه همش سیاه هست ؟؟ یعنی وارد بایاس میتونین بشین ولی وارد ویندوز نه ؟؟

وارد بایسوس نمیشه و صفحه سیاه است حتی بدون وصل بودن هارد چرا اخه

لینک به دیدگاه

وارد بایسوس نمیشه و صفحه سیاه است حتی بدون وصل بودن هارد چرا اخه

بایاس کاملا مستقل از سخت افزارهای غیر مادربرد هست و حتی اگه هیچ هاردی هم رو سیستم نصب نباشه باید واردش بشه ... شما اولا مطمئن شو که همه ی رم ها درست جا خوردند(خیلی مهمه این) بعد رم ها رو تکی تکی تست کن ... من پیشنهاد میکنم تا مشکل بایاس حل نشده کلا هارد رو از سیستم جدا کنین ... بایاس رو ریست هم بکن (چنتا راه برای ریست داره از رو نت سرچ کن)

لینک به دیدگاه

با توجه به این که پیشتر هم مادربوردت در وضعیت مشابهی آسیب دیده پیشنهاد می کنم رایانه رو به شخص زبردستی نشان بده و از دستکاری بپرهیز. به هر حال تا جایی که من می دانم هارد و تغییر ظرفیتش و مانند آن نمی تونه به مادربورد آسیبی بزنه. این جا جیزی رخ داده که ما ازش آگاهی نداریم.

لینک به دیدگاه

مادربرد قبلیم اینطوری شد ولی این اینقدر شدت نداره وارد بایوس نمیشه رو اعصابه و رو یکی دیگه هاردم تست شد جواب نداد

شاید هارد خراب بوده که اسیب دیده

ممکنه خود به خود درست بشه

من شکم رو پاوره اخه بار قبلم همین پاور بود بچه ها یک پاور همین گرین باشه معرفی کنید بخرم متوسط و بالاتر از ۴۸۰ لیون تو عیدم می فرسته

لینک به دیدگاه

با توجه به این که پیشتر هم مادربوردت در وضعیت مشابهی آسیب دیده پیشنهاد می کنم رایانه رو به شخص زبردستی نشان بده و از دستکاری بپرهیز. به هر حال تا جایی که من می دانم هارد و تغییر ظرفیتش و مانند آن نمی تونه به مادربورد آسیبی بزنه. این جا جیزی رخ داده که ما ازش آگاهی نداریم.

خوب پس کم اوردن برقم یکی از دلایلش می تونه باشه

لینک به دیدگاه

خوب پس کم اوردن برقم یکی از دلایلش می تونه باشه

جمع مصرف قطعه ها حدود 320 وات می شه و یک پاور 380 وات یا 430 یا 450 بس ه. سری uk گرین کارایی و قیمت مناسبی داره. اگر پاور بخری و مشکل همچنان باقی باشه پول و هم وقتت تلف شده. پس بهتره پیش از خرید عیب یابی بشه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

جمع مصرف قطعه ها حدود 320 وات می شه و یک پاور 380 وات یا 430 یا 450 بس ه. سری uk گرین کارایی و قیمت مناسبی داره. اگر پاور بخری و مشکل همچنان باقی باشه پول و هم وقتت تلف شده. پس بهتره پیش از خرید عیب یابی بشه.

یکی دیگه هاردم باز کردم بالا نمیاره اصلا ممکنه سیم های کیس اشتباهی به مادربرد خورده باشه

لینک به دیدگاه

اخه پارتیشن بندی هم کرده بودم چرا اینطوری شد مشکل چیه بدشانسی امروز تا چهار روز دیگه مغازه ها تعطیله من بچه ها چی کار کنم اولین اتفقاق عید جدید

بچه ها یهو سییتم بالا امد با برداشتن یکی از رم ها ولی رفت بایوس دوباره قطع شد

بچه ها الان بازم جای رم ها عوض کردم بالا امد زدم به دوتا ابی ها

بچه ها نمیشه عیب یابی کرد؟

لینک به دیدگاه

بچه ها مشکل از هارده درسته؟پس فعلان برگردونم به دوترا یا همون mbr تا مشکل رفع بشه یا میشه رفعش کرد

post-18126-0-54969600-1458455272_thumb.jpg

post-18126-0-81886900-1458452810_thumb.jpg

post-18126-0-63871700-1458452818_thumb.jpg

سیستمو با عوض کردن جای رنگ اسلات ها بالا آوردم دوتا سیاه داره و دوتا آبی زدم به دوتا آبی ها که بالا آورد باز

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

اگر با تغییر هارد به mbr مشکل برطرف بشه، مورد غریبی خواهد بود و به ناسازگاری هارد با مادربورد مربوط می شه.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

اگر با تغییر هارد به mbr مشکل برطرف بشه، مورد غریبی خواهد بود و به ناسازگاری هارد با مادربورد مربوط می شه.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

تو تو ضحیات مادربرد همچین چیزی است داداش سعید:

---

3TB+ Infinity

3TB+ Infinity is not only breaking through the limit of traditional BIOS, but also enhancing the utilization of hard drives efficiently. In addition to supporting the latest 3TB hard drives, MSI 3TB+ Infinity technology can use the 3TB hard drive as boot disk when installing a 64-bit operating system. Compared to competitors, MSI 3TB+ Infinity is an industry-leading technology which substantially presents an advantage of development and application in the future.

Features

- All the latest 3TB hard drivers on the market can be supported

- Make the 3TB hard drive as boot disk when installing a 64-bit operating system

---

https://us.msi.com/Motherboard/B75AG43.html#hero-overview

اصلا برای همین این مادربردو خریدم

لینک به دیدگاه

تو تو ضحیات مادربرد همچین چیزی است داداش سعید:

--- 3TB+ Infinity

3TB+ Infinity is not only breaking through the limit of traditional BIOS, but also enhancing the utilization of hard drives efficiently. In addition to supporting the latest 3TB hard drives, MSI 3TB+ Infinity technology can use the 3TB hard drive as boot disk when installing a 64-bit operating system. Compared to competitors, MSI 3TB+ Infinity is an industry-leading technology which substantially presents an advantage of development and application in the future.

Features

- All the latest 3TB hard drivers on the market can be supported

- Make the 3TB hard drive as boot disk when installing a 64-bit operating system

---

https://us.msi.com/Motherboard/B75AG43.html#hero-overview

اصلا برای همین این مادربردو خریدم

من روی هارد بالاتر از دو ترا سیستم عامل نصب نکرده ام و اطلاعی در این زمینه ندارم.

به هر حال اینجا نوشته که با این فن آوری به کار رفته برای هاردهای سه ترابایتی مشکلی وجود نداره.

لینک به دیدگاه

من روی هارد بالاتر از دو ترا سیستم عامل نصب نکرده ام و اطلاعی در این زمینه ندارم.

به هر حال اینجا نوشته که با این فن آوری به کار رفته برای هاردهای سه ترابایتی مشکلی وجود نداره.

یک سوال چطور رو حالت دو ترا و gpt ویندوز نصب کنم مثل قبل؟

ممنون :x

هاردم بعد از نوروز می فرستم گارانتی و یکی دیگه می گیرم

لینک به دیدگاه

یک سوال چطور رو حالت دو ترا و gpt ویندوز نصب کنم مثل قبل؟

ممنون :x

هاردم بعد از نوروز می فرستم گارانتی و یکی دیگه می گیرم

هارد اگر مشکلی نداشته باشه همه‌ی حجم رو می‌بینی گیرم که در mbr از یک‌سومش نتونی استفاده کنی. اگر می‌خوای دو ترا بشه باید بزنی یک جوری مشکل دارش کنی! مثلا با hdat2 بخشی‌ش رو مخفی کنی.

اگر دنبال حل اساسی مشکل هستی یک ssd بگیر و سیستم عامل رو روی اون نصب کن. سیستم عامل روی هارد سه ترا آخرو عاقبت نداره.

لینک به دیدگاه

هارد اگر مشکلی نداشته باشه همه‌ی حجم رو می‌بینی گیرم که در mbr از یک‌سومش نتونی استفاده کنی. اگر می‌خوای دو ترا بشه باید بزنی یک جوری مشکل دارش کنی! مثلا با hdat2 بخشی‌ش رو مخفی کنی.

اگر دنبال حل اساسی مشکل هستی یک ssd بگیر و سیستم عامل رو روی اون نصب کن. سیستم عامل روی هارد سه ترا آخرو عاقبت نداره.

اره داداش تو فکرش هستم ssd مثل هارد ۳ ترا است
لینک به دیدگاه

الان می خوام دقیقتر مطئن بشم کدوم قطعه خرابه و خوب کار نمی کنه نرم افزار چیزی است؟تشکر

لینک به دیدگاه

اره داداش تو فکرش هستم ssd مثل هارد ۳ ترا است

ssd برای نصب سیستم عامل و برنامه‌های اصلی هست و نه بایگانی اطلاعات. حدود ۱۲۰ گیگ برای کاربردهای عمومی بس‌ه.

الان می خوام دقیقتر مطئن بشم کدوم قطعه خرابه و خوب کار نمی کنه نرم افزار چیزی است؟تشکر

برای عیب‌یابی داشتن قطعه‌های اضافی و سالم لازم‌هست.

لینک به دیدگاه

ssd برای نصب سیستم عامل و برنامه‌های اصلی هست و نه بایگانی اطلاعات. حدود ۱۲۰ گیگ برای کاربردهای عمومی بس‌ه.

اون موقع ولی هارد wd رو می خریدم سری بنفش هواسم نبود برای چه کاری است اقا سعید قرار بفروشم همینو چون نمی تونم الان بفرستم گارانتی و تو نوروز به سیستم نیازه دارم خدا رو شکر مشکل از مادربرد فعلان نبوده و معلوم شده از هارده به نظرتون با این خرابی و گارانتی تا سال 2017 چند می خرنند خداییش هر کی بخره راحته بفرسته گارانتی یا یکی دیگه بهش می دهنند و یا درست می کنند براش به قول یکی از دوستان از اول خراب بوده این هارد

به نظرتون هارد wd ابی بخرم؟

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=56596

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام من ویندوز ندارم و الان میخوام هارد رو از gpt به mbr تبدیل کنم ولی نمیخوام اطلاعات تمام درایو هام جز درایو c حذف بشه چیکار کنم لطفا با آموزش بگین چون زیاد بلد نیستم خودم کاری کنم

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، armingamer گفته است :

سلام من ویندوز ندارم و الان میخوام هارد رو از gpt به mbr تبدیل کنم ولی نمیخوام اطلاعات تمام درایو هام جز درایو c حذف بشه چیکار کنم لطفا با آموزش بگین چون زیاد بلد نیستم خودم کاری کنم

سلام داداش ، برنامه aomei partition manager pro رو دانلود‌کن و با اون میتونی تغییر بدی‌بدونه پاک‌شدن اطلاعات.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...