رفتن به مطلب

مشکلی که بعد از 1 روز حتی با مشورت عزیزان لیونی هم حل نشد !

Recommended Posts

عزیز من چه ربطی به سی پیو داره وقتی از چیزی سر در نمیارین لطفا بقیه رو گمراه نکنین.

سی پی یوی من خیلی ظعیفتر از مال دوستمه ولی به راحتی و بدون افت فریم بازی میکنم

شما اخه کارتتم زیاد قوی نیس برا همونه.

برید از با تجربه ها بپرسین. منفی میدین بدین ولی دیگه مسخره نکنین. قرار نیس ادم هر نظر مخالف نظر خودشو به سخره بگیره. با شخص شما نبودم با بقیه بودم

...

در ضمن یه نظری هم دادم نمی دونم پاک شده مثل این که ! حرف بدی هم نبود توش فقط راهنمایی بود.

این نظر من بود دوست عزیز. حالا باز کامنت قبلیمو که پاک شده میگم. این سیستم شاید قبلا درست کار می کرد ولی با اپدیت و ویندوز جدید و یا درایورهای بعدی این قبیل مشکلات به وجود بیان. حتی با عرضه دیرکت ایکس 12 شاید بدتر بشه. به هر حال شما براش باس یه فکری بکنین. یکسری نرم افزار ها هم باعث میشن بی رویه مصرف سی پی یو بره بالا نظیر وب فریر اونو هم چک بکنین.

در اخر شاید از ویروس یا مشکل خاصی تو برخی قطعات مثل نیم سوز شدن یا کاهش بازده مثل پاور باشه که بعیده ولی امکانش هس.

"مادربورده ساپورت نمی کنه ویندوز 10 رو ؟ ویندوز 8.1 هم به همین صورت حال مارو گرفته" این هم امکانش هس نمی دونم مادربورتون چیپش 87 هه؟ بالاتر باشه مسئله ای نمی تونه باشه پایین تر و یا خود 87 شاید ازونم باشه

ویرایش شده توسط Jang Yi Jin
لینک به دیدگاه

برید از با تجربه ها بپرسین. منفی میدین بدین ولی دیگه مسخره نکنین. قرار نیس ادم هر نظر مخالف نظر خودشو به سخره بگیره. با شخص شما نبودم با بقیه بودم

...

در ضمن یه نظری هم دادم نمی دونم پاک شده مثل این که ! حرف بدی هم نبود توش فقط راهنمایی بود.

این نظر من بود دوست عزیز. حالا باز کامنت قبلیمو که پاک شده میگم. این سیستم شاید قبلا درست کار می کرد ولی با اپدیت و ویندوز جدید و یا درایورهای بعدی این قبیل مشکلات به وجود بیان. حتی با عرضه دیرکت ایکس 12 شاید بدتر بشه. به هر حال شما براش باس یه فکری بکنین. یکسری نرم افزار ها هم باعث میشن بی رویه مصرف سی پی یو بره بالا نظیر وب فریر اونو هم چک بکنین.

در اخر شاید از ویروس یا مشکل خاصی تو برخی قطعات مثل نیم سوز شدن یا کاهش بازده مثل پاور باشه که بعیده ولی امکانش هس.

"مادربورده ساپورت نمی کنه ویندوز 10 رو ؟ ویندوز 8.1 هم به همین صورت حال مارو گرفته" این هم امکانش هس نمی دونم مادربورتون چیپش 87 هه؟ بالاتر باشه مسئله ای نمی تونه باشه پایین تر و یا خود 87 شاید ازونم باشه

نه میگم بدوه مشکل کار میکرد ! یه چند وقت اینجوری شد !!! الان دارم پاتریشن رو خالی میکنم کلا از اول پاتریشن بندی کنم تیر اخر ...

البته یه تیر اخرم فردا میزنم رم 16 تست می کنم  :crying:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو هاردت یک ارور افتاده

ببینین این ارور برای چی هست

ممکنه این افت لحظه ای برای هارد باشه

لینک به دیدگاه

هارد شما هیچ ایرادی نداره اون error هم مربوط به کابل هستش که چیز خاصی نیستش

لینک به دیدگاه

اگه براتون مقدوره یک هارد دیگه رو سیستم بزارین و ویندوز روش نصب کنین(ویندوز ترجیحا 10 نباشه) و بعد بازی ها رو تست کنین ...

لینک به دیدگاه

یک بار ویندوز 7 با درایور خوب موجود توی جعبه هم تست کردم خیر نشد ! 

با msi a تست کردم دما زیر 70 بود cpu هم 60 اینا

سلام اون کلا پاک هستش . بیشتر بازی هام اورجینال هستش..

جالب اینه روی low setting مثل ultra setting لگ داره !!!!

پس احتمالا مشکل از کارت گرافیک نیست. تنها یه راه داره که مطمئن شی مشکل از چیه، باید اول تمام قطعات غیر ضروری رو از کامپیوتر جدا کنی بعد دونه دونه قطعات اصلی رو با قطعات مشابه تعویض کنی تا ببینی کدوم مشکل ایجاد میکنه.

لینک به دیدگاه

پس احتمالا مشکل از کارت گرافیک نیست. تنها یه راه داره که مطمئن شی مشکل از چیه، باید اول تمام قطعات غیر ضروری رو از کامپیوتر جدا کنی بعد دونه دونه قطعات اصلی رو با قطعات مشابه تعویض کنی تا ببینی کدوم مشکل ایجاد میکنه.

یعنی کدوما رو ؟؟؟؟؟؟ همش ضروریه که !؟

لینک به دیدگاه

شما هنگام بیکاری task manager رو باز کنین ببینین سی پی یو چند درصد ازش استفاده میشه؟ :-?

اگه دیدین بالای 50% هستش یعنی سیستم ویروس داره. :-?

لینک به دیدگاه

ویندوز عوض کردم . الان پاتریشن از اول دارم اطلاعات رو کپی میکنم بعد تست . یعنی نمیشه فهمید چیه ! کسی از درجات بالا نیست یه راهنمایی کنه ؟

لینک به دیدگاه

برا من منفی دادناتون اصلا مهم نیس ولی اینو بدونین. اگه سی پی یو نسبت به گرافیک ضعیف باشه برا اون گلووگاه میشه. کارت قدرتمندی مثل 970 راش حتما باس i7 بست نه i5

داداش بی خیال شو دیگه!!!!

به شما باشه سیستم من کلا گلوگاهه اصلا ویندوزشم بالا نمیاد

والا

لینک به دیدگاه

احیانا سعی نکردید اور کنید سیستم رو؟هر کدون از قطعات فرق نمیکنه

خیر سری kهم داشتم اور نمیکردم

داداش بی خیال شو دیگه!!!!

به شما باشه سیستم من کلا گلوگاهه اصلا ویندوزشم بالا نمیاد

والا

دوستمون درست میگه G3220 داشتم کم میاورد ولی دگi5 کم چیزی نیست گلو گا ملوگا نداره خخ

ویرایش شده توسط shadow07
لینک به دیدگاه

درود

اگر مایل هستنید شما یه Teamviewer ورژن 10 دانلود و نصب کن .. توی پ.خ آدرس اتصال رو برای من ارسال کن بیام ببینم اون حدسی که میزنم هست یا خبر !

فقط قبل این موارد یه سوال دارم چرا ویندوز Enterprise ?!
قابلیت های بسیار زیادی داره اصلا به درد یه کاربر معمولی و خانگی نمیخوره ... با ورژن PRO تست کردید؟!

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

دمای CPU و GPU رو در هنگام بازی چک کردید یا حالت عادی ؟ اگه تو حالت عادی بوده که خیلی بالاست

ولی عجیبیه مشکل اینه که معمولا برعکس این اتفاق میفته , یعنی وقتی رو Full screen میزاری سرعت بالاتر میره چون دیگه سیستم لازم نیست دسکتاپ رو پردازش کنه , وقتی رو boardless میزارید مطمئنید resolution رو پایین تر نمیزاره ؟ 

درضمن اینجور مشکل هارو برای اینکه سریع به نتیجه برسید بهتره تو قسمت گرافیکه سایت TomsHardware هم بنویسید اونجا متخصص های کامپیوتر زیاد هستن شاید بتونن بهتون کمک کنن

ویرایش شده توسط omidelf
لینک به دیدگاه

برادر شما از لحاظ نرم افزاری تا به اینجا همه جوره تست کردی حالا نوبت سخت افزاره اول از همه یه مادربرد دیگه از دوستات قرض کن تست کن بعد اگه باز مشکلی بود برو سراغ قطعه بدی گرافیک ، هارد، ...

Sent from my SM-A500H using Tapatalk

لینک به دیدگاه

درود

اگر مایل هستنید شما یه Teamviewer ورژن 10 دانلود و نصب کن .. توی پ.خ آدرس اتصال رو برای من ارسال کن بیام ببینم اون حدسی که میزنم هست یا خبر !

فقط قبل این موارد یه سوال دارم چرا ویندوز Enterprise ?!

قابلیت های بسیار زیادی داره اصلا به درد یه کاربر معمولی و خانگی نمیخوره ... با ورژن PRO تست کردید؟!

اره هستم هروقت انلاین بودین پیام بدین

دما عادیه پایینه . هاردرو یکبار کلا پاک کردم از نو پات زدم . مشکل همچنان پا برجاست ! 

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز
من یه زمانی که رم سیستمم دچار مشکل شده برای تست  برای تست سیستم دو رم باس 1600 از دوستانم گرفتم و بعد بازی های زیادی تست کردم 
و در حین ااجرا در 60 فریم شاهد تیک های بودم که برام سوال بود بعدا  برای اینکه مشکل کشف کنم باس رم روی 1333 گذاشتم و مشکل بدتر شد و اونجا بود که متوجه شدم در بازیها مخصوصا جهان باز فرکانس و تایمینگ رم خیلی مهم هست چون حجم اطلاعات خیلی سنگین هست رم های ضعیف نمیتونن همزمان با سی پی یو و جی پیو پردازش کنن و در هنگام قرار گرفتن در رم دچار تاخیر زیادی میشن که منجر به تیک تیک زدن میشه و به اصطلاح گلوگاه رم بوجود میاد 
پیج فایل ویندوز خیلی مهمه چون هنگام کمبود رم سخت افزاری از پیج فایل کمک میگیره و به شددت مشکل ایجاد میکنه

منم در اخر مجبور به خرید رم های که الان در امضام هست شدم و بعد از تعویض رم و غیر فعال کردن پیج فایل  کاملا مشکل بر طرف شد و تصویر خیلی نرم شد و لودینگ ها خیلی سریعتر شد

این نکته بگم که امکان داره مشکل شما از چیز دیگری باشه
ولی اگر برات امکانش هست دو جفت رم باس بالا با تیمینگ خوب از کسی امانت بگیر تست کن شاید واقعا از همین باشه

لینک به دیدگاه

سلام 

http://www.amazon.com/Crucial-Ballistix-Elite-PC3-12800-BLE2KIT4G3D1608DE1TX0/dp/B006YG9398

این مدل رم هام هستش  خوب نیست ؟

لینک به دیدگاه

سلام 

http://www.amazon.com/Crucial-Ballistix-Elite-PC3-12800-BLE2KIT4G3D1608DE1TX0/dp/B006YG9398

این مدل رم هام هستش  خوب نیست ؟

رم ها بد نیستنتد اما من گفتم که حتما یه رم حرفه ای از کسی بگیر تست کن تا خیالت راحت بشه نمیشه چشم بسته رم بخری و بعدا مشکلت حل نشه

تست کن اگر درست شد رم عوش کن

لینک به دیدگاه

شما که نرم افزاری همه چیز رو همه جوره چک کردی، بنظر من دیگه بیشتر از این سر نرم افزار وقت نذار. حالا باید بری سراغ سخت افزار. اول هرچی USB و چیزای دیگه ای که به کامپیوتر وصله، مودم و کارت صدا اگه داری، همه رو بکش بعد اگه چندتا رم داری با تک تکشون امتحان کن، جاهاشون رو هم عوض کن. از دوست و آشناها کامپیوتر هم رده خودت پیدا کن، قطعات رو یکی یکی نعویض کن بلاخره از یکی از اوناست. اگر هم همه قطعات رو پیدا نکردی با هر چی که پیدا کردی یه تست کن شاید مشکل از اون باشه، مثلا اگه یه هارد پیدا شد با اون تست کن اگه مشکل همچنان برقرار بود هاردت سالمه بگرد دنبال قطعات دیگه.

در ضمن شما میگی قبلا با همین سخت افزار بدون مشکل بازی میکردی، پس مشکل نمیتونه از قدرت رم و سی پی یو و غیره باشه چون قدرتشون که کم نشده، مگر اینکه خراب شده باشن. اگه وقتت برات مهمه این کارایی رو که گفتم بکن.

شب خوش @};-

ویرایش شده توسط payman27
لینک به دیدگاه

رم ها بد نیستنتد اما من گفتم که حتما یه رم حرفه ای از کسی بگیر تست کن تا خیالت راحت بشه نمیشه چشم بسته رم بخری و بعدا مشکلت حل نشه

تست کن اگر درست شد رم عوش کن

فردا یه رم 16 میندازم ایشالا ک درست شه . اما الان دارم روی هارد wb black یه تست میکنم

لینک به دیدگاه

دوست عزيز اينكه ميفرمايى تو بازىروى حالتهاى windows bordered و windowsed عملكرد بهترى از fullscreen دارى، البته اگه درست فهميده باشم، منو ياد مشكلم با برخى بازيها ميندازه كه ابتدا كه رو همون حالت fullscreen واردشون ميشم مثلا ٣٠ فريم دارم، بعد كه alt+tab ميزنم و مجدد پنجره بازى رو انتخاب ميكنم تا دوباره به حالت fullscreen بياد، ناگهان اينبار ٤٥ فريم ميگيرم! اين مشكل عجيب رو مثلا بخصوص در نسخه اوريجينال بازى arma 3 دارم!

حالا شما هم اينو تست كن ببين براى شما هم چنين نتيجه اى داره يا نه

لینک به دیدگاه

من و دوستم این مشکل رو با gtx 760 2gb که پردازنده اش هم fx 8120 هست داشتیم وقتی تنظیمات رو ultra می بردیم 

یه مقدار از تنظیمات کم کردیم و ویندوز 10 اتفاقا ریختیم مشکل تا حدودی برطرف شد تو assassins creed syndicate که دائم از بازی به بیرون شوت می شدیم :wacko:  حالا خیلی خیلی کم شده

یه مقدار هم مشکل از طرف پورت کننده ها بازی ها برای pc هست که بدترین در نوع خودش Batman Arkham Knight هست !!!! که مشخصات سخت افزاری خیلی بالا طلب میکنه اگر بخوای دست رو تنظیمات ultra بگذاری :-?

سیستم شما که خیلی قوی تره شما هم این مشکل دارین 

پیشنهاد میکنم با یک ssd تست کنید احتمالا نتیجه بهتری دریافت کنید

ویرایش شده توسط alireza3dshadow
لینک به دیدگاه

...

دیدی گفتم زیاد وارد نیستین!

کارت من از 970 قویتر نباشه ظعیفتر نیست ولی با وجود یه سیپی یوی متوسط بازم فریم مطلوب میده من همیشه بنجمارکها رو چک میکنم درست اندازه بنجمارکها فریم میده

و

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ببینید خیلی از راهها رو چک کردید.

من پیشنهاد میدم یک بار از اول نرم افزاری چک کنید و نهایتا با قطعات آزمون و خطا کنید.

اول ویندوز و سلامتش که گفتید چک کردید.

درایورها و بروز بودنشون که چک کردید.

برنامه های باز تو تسک منیجر رو هم که کنترل کردید و اگر دیدید هیچ برنامه ای لود غیر متعارف روی پردازنده ننداخته و رم هم اشغال نیست.

باید برید سراغ سخت افزار:
اول از همه با یه برنامه که اکثر دماهای برد رو بخونه مثل HWmonitor رو اجرا کنید و برید داخل بازی.

بیاید بیرون و یه شات بذارید.

بعد دمای گرافیک رو با GPU-Z و از تب Sensor رو دمای GPU بزنید تا MAX نشون بده. دو تا شات هم بذارید از این تب که حالت همه گزینه ها مکس و همه گزینه ها مین  باشه.(میخوام دماها و ولتاژ روی 12 رو چک کنم)

اگر اینها رو هم چک کردیم و مشکل از اینا نبود میریم سراغ سخت افزار.

اول از همه یکبار کایل کلیه قطعات رو سفت و محکم کنید.

بعد کابل ساتا هارد رو با یه کابل سالم و استاندارد تعویض کنید.

تست کند و اگر مشکل پا برجا بود باید سخت افزار رو تست کنید.

همه ورودی و خروجی های اضافه به برد رو جدا کنید(مثلا Dtv usb یا انواع مختلف کارت PCI )

تست کنید. اگر مشکل پا برجا بود.

آزمون خطا سخت افزاری:

تو این مرحله اگر براتون مقدور هست قطعات رو با احتیاط بیرون کیس و سطح نارسانا اسمبل و تست کنید.

اول یکبار کلیر سی موس کنید.

جای رم ها رو عوض کنید، تک تک تست بگیرید و یا با یه رم دیگه امتحان کنید.(میتونید با نرم افزار Memtest4 هم رمها رو در ویندوز تست کنید و از سلامت اونها مطمئن بشید)

بعد تعویض هارد

بعد پاور

گرافیک

نهایتا برد و پردازنده تا دقیقا مشخص بشه مشکل کار از کجاست.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...