رفتن به مطلب

مشکل در کارت صدای ماردبرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

گفتم این موضوع را مطرح کنم شاید کسی راه حلی داشته باشه.

یک مادربرد ASUS SABERTOOTH X58 خریدم (روی P5Q هم احتمالا همین مشکل را داشتم) بعد از نصب ویندوز و مخلفاتش اسپیکرهام (Creative Inspire T6100) را وصل کردم به کارت صدای مادربرد. توی تست همه چیز ظاهرا خوب بود همه

اسپیکرها درست جواب میدادن ولی با پخش یک فیلم 5,1 کاناله صدا دیگه هیچی خوب نبود. از اسپیکرهای عقب صدا در نمی آمد. هر کاری هم کردم در نیامد (بعضی جاها صداش را در آوردم ولی صدای درستی نبود) با کلی مطالعه در لابلای فرمهای مختلف و کلی پیشنهاد

مسخره به این نتیجه رسیدم که کارت صدای Realtek روی Win 7 x64 درایورش مشکل داره (توی XP این طور که گفته شده بود خوب کار می کنه) برای همین برای بیشتر از 2 تا اسپیکر درست کار نمی کنه. یک کارت صدای Creative Live 24 bit داشتم

اون را نصب کردم رو سیستم الان صدای surrond را راحت پخش می کنه!!!!

کسی از دوستان تا به حال همچین مشکلی نداشته؟؟

یا گوشهای من مشکل داشت یا واقعا کارت صدای creative (با اینکه کارت معمولی هست) از کارت صدای مادربرد صدای بهتری داره، نظر شما چیه؟

ویرایش شده توسط sysman
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

یک مادربرد ASUS SABERTOOTH X58 خریدم (روی P5Q هم احتمالا همین مشکل را داشتم) بعد از نصب ویندوز و مخلفاتش اسپیکرهام (Creative Inspire T6100) را وصل کردم به کارت صدای مادربرد. توی تست همه چیز ظاهرا خوب بود همه

اسپیکرها درست جواب میدادن ولی با پخش یک فیلم 5,1 کاناله صدا دیگه هیچی خوب نبود. از اسپیکرهای عقب صدا در نمی آمد. هر کاری هم کردم در نیامد (بعضی جاها صداش را در آوردم ولی صدای درستی نبود) با کلی مطالعه در لابلای فرمهای مختلف و کلی پیشنهاد

مسخره به این نتیجه رسیدم که کارت صدای Realtek روی Win 7 x64 درایورش مشکل داره (توی XP این طور که گفته شده بود خوب کار می کنه) برای همین برای بیشتر از 2 تا اسپیکر درست کار نمی کنه. یک کارت صدای Creative Live 24 bit داشتم

یا گوشهای من مشکل داشت یا واقعا کارت صدای creative (با اینکه کارت معمولی هست) از کارت صدای مادربرد صدای بهتری داره، نظر شما چیه؟

با درود:

دوست عزیز ، کارت صدای بنده نیز Realtek می باشد ، سری ALC889 و در Windows 7 X64 هیچ مشکلی ندارم ، شما آخرین درایور کارت صدا را از سایت ASUS برداشته و نصب کنید.

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI

SSD => A-DATA S596 128GB - Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

ازون قسمت پایین نوار ویندوز روی ایکون صدای HD که به رنگ قهوه ای هست تنظیماتش روی حالت پیش فرض دو کاناله هست اونا رو روی حالتهای مختلف تنظیم کن شاید مشکلت حل بشه تازه شما چرا از خروجی دیجیتال استفاده نمی کنی ( خروجی کواکسیال یا اپتیکال) پشت مادر بردت حتما داره امتحان کن

لینک به دیدگاه

اگر انگليسيت خوبه به بخش ساپورت شركت realtek منعكس كنيد . امتحان كردم سر يك ماه اين مشكل رو تو درايور جديد حل كردند

لینک به دیدگاه

با درود:

دوست عزیز ، کارت صدای بنده نیز Realtek می باشد ، سری ALC889 و در Windows 7 X64 هیچ مشکلی ندارم ، شما آخرین درایور کارت صدا را از سایت ASUS برداشته و نصب کنید.

با تشکر...

؟؟؟ فقط یک درایور بیشتر توی سایت نیست ASUS برای این مادربرد نیست.

یعنی الان شما تمام اسپیکرهاتون صداهای تفکیک شده پخش میکنه؟؟

لینک به دیدگاه

ازون قسمت پایین نوار ویندوز روی ایکون صدای HD که به رنگ قهوه ای هست تنظیماتش روی حالت پیش فرض دو کاناله هست اونا رو روی حالتهای مختلف تنظیم کن شاید مشکلت حل بشه تازه شما چرا از خروجی دیجیتال استفاده نمی کنی ( خروجی کواکسیال یا اپتیکال) پشت مادر بردت حتما داره امتحان کن

اون قسمت را که صد البته تنظیم کردم برای 5,1 اسپیکر. چطوری از اون خروجی برای این اسپیکرها استفاده کنم؟

ویرایش شده توسط sysman
لینک به دیدگاه

بايد با قسمت ساپورتشون تماس بگيري سريع جواب ميذهند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

؟؟؟ فقط یک درایور بیشتر توی سایت نیست ASUS برای این مادربرد نیست.

یعنی الان شما تمام اسپیکرهاتون صداهای تفکیک شده پخش میکنه؟؟

با درود:

بله دوست عزیز.

البته باید توجه داشته باشید ، که به نوع آن صدا مربوط می شود.

مثلا فیلمهای DVD دارای صدای 5.1 می باشند ولی مثلا MP3 صدای 5.1 ندارد ، ولی از تمام بلندگوها صدا دارم.

اگر نتوانستید درست کنید ، یک بار درایور صدا را پاک کنید و از نو نصب کنید.

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI

SSD => A-DATA S596 128GB - Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...