رفتن به مطلب

مشکل گرافیک Sapphire 6870 1GDDR5

rayan54080
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

عزیزان کارت 6870 دارم سالمه و از نظر قدرت و کارایی هیچ مشکلی نداره فقط یه مشکل داره که نمیدونم درست شدنی هست یا نه؟

وقتی سیستم خاموشه و کلا سرده سیستمو که روشن میکنم ابتدا تصویر bios , لوگوی ویندوز که بالا میاد رو دارم ولی وقتی میخواد وارد ویندوز بشه تصویر کلا سیاه میشه و مانیتور هم به حالت استندبای میره

من کیسم داخلش دما سنج داره و باید دمای کارت به یه حدی برسه تا سیستم رو دستی ریستارت کنم تا تصویر داشته باشم و یه چیز عجیب اینکه اگر کارت به اون دما نرسه به هیچ وجه تصویر ویندوز رو به من نمیده ولی اگر در همون حالت که دما پایین هست برم به حالت safe mode تصویر دارم این از مشکل اول

مشکل دوم اینکه بعضی وقتا هم تصویر ناگهان میره و بعد چند ثانیه دوباره برمیگرده

در کل گرافیک در حالت تصویر دهی تو فول لود هیچ مشکلی نداره و دیگه موندم

اقدامات لازم جهت رفع مشکل: تعویض ویندوز - تعویض درایور - تعویض بایوس - تعویض کیس - تعویض پاور و در آخر کل سیستم رو هم که عوض کردم باز هم مشکل بر طرف نشده

لطفا شما راهنمایی کنید

ممنون...

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

شما حتما باید با یک گرافیک دیگه تست کنین تا معلوم بشه 6870 مشکل داره یا نه؟

ویرایش شده توسط Hossein74
لینک به دیدگاه

من یه 480 داشتم قبلا دقیقا همین مشکلو داشت و متاسفانه مشکل از خود کارت بود . 

فقط تو ویندوز تصویر میداد و چون گارانتی نداشت زیاد پیگیر تعمیرش نشدم و همونطوری استفاده کردم . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

مشکل گرافیک شما سخت افزاری هست و مربوط به چیپش میشه (لحیم سردی چیپ ) که البته هنوز حاد نشده و نشونه های اولشه که عموما بعد یه مدت تصویرتون فقط در سیف مود میاد و با نصب درایو اصلا تصویر دیگه نخواهید داشت 

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

سلام

خب چاره اش چیه؟

ممنون میشم کمکم کنید...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...