رفتن به مطلب

فروش کارت گرافیک ASUS GTX750 2Gig GDDR5 سه ماه کار کرده گارانتی سه سال و نیم لایف سرویس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
این کارت گرافیک رو سه چهار ماه پیش خریدم کارت خیلی خوب و عالی ای هست . الان یه GTX980 گرفتم و میخوام اینو بفروشم .
کارت خیلی تمیزه و بازی هم باهاش نکردم در حد چند بار (شاید جمعا این دو سه ماه 24 ساعت هم بازی نکرده باشم)
از دایکرت ایکس 12 هم پشتیبانی میکنه و کارت خیلی تمیزی هست.
تصاویر هم بصورت زیر هست .
قیمت پایه 390 هزارتومن
فروش فوری 410 هزارتومن
هزینه ارسال به عهده خریدار هست.

پیشنهادهاتون رو پیام خصوصی کنید. 
19_16145841132981.jpg
19_161458411330782.jpg
19_161458411332263.jpg
19_161458411332654.jpg
پکیجش هم مثل معمول هست . هرچی توش بود اینجا هست دست نخورده : یعنی سی دی درایور و آموزش و کارت. اگه کیفیت عکسا خوب نیست شرمنده دوربین بهتر نداشتم .

به غیر از پیام خصوصی برای تماس میتونید از ایمیل زیر هم استفاده کنید :
Coderx7@gmail.com
شماره موبایل هم تو تصویر اول و دوم هست.

اپدیت : 95/1/19

persiantools قیمت پایه تصویب شده.

alisadeghi فعلا قیمت 400 . تا فردا ظهر اگر کسی قیمت بالاتری نداد کارت مال ایشون هست انشاالله.

تاپیک شین تولز.

اطلاعات در مورد این کارت هم اینجا کامل هست :
کارت گرافیک اورکلاک GTX750-PHOC-2GD5 ایسوس

تراشه های گرافیکی GTX 750 و GTX 750 Ti دو برادر مکسولی هستند که در میان کارت گرافیک‌های خانواده‌ی GTX 700 که معماری کپلر را دارند، استثناء به گردند. بنابراین پیشبینی می شود که در سال 2014 نسل جدید کارت گرافیک‌های انویدیا که جزء سری ۸۰۰ محسوب می شوند با معماری M تراشه های گرافیکی سری 700 انویدیا با بهره گیری از معماری کپلر توانسته اند ،محبوبیت فراوانی در بین علاقه مندان به بازی پیدا کند. اما امسال شرکت انویدیا بر خلاف سال های گذشته کارت های گرافیکی جدید به لطف معماری نوین مکسول با معرفی دو کارت گرافیک رده متوسط پا به عرصه‌ی ظهور گذاشته است. GTX 750 یکی از تراشه های رده میانی سری 700 انویدیا محسوب شده که دارای کارایی به نسبت بالایی نیز می باشد. کارت گرافیک اورکلاک GTX750-PHOC-2GD5 ساخت ایسوس در تاریخ 18 فوریه 2014 تولید شده و از معماری 28 نانومتری توسعه یافته مکسول برخوردار می باشد. این کارت گرافیک 2 گیگابایتی با رابط حافظه 128 بیتی خود دارای 512 پردازنده جریانی کوادا با فرکانس 1059 مگاهرتز رسانده که در حالت بوست این فرکانس به 1137 مگاهرتز هم می رسد که در مقایسه با حالت مرجع خود که در این حالت 1085 مگاهرتز است شاهد رشد 5 درصدی در این کارت گرافیک اورکلاک شده هستیم. GTX 750 به نسل سوم PCI Epxress 3.0 و حافظه GDDR5 مجهز شده و پهنای باندی حداکثر تا 80.2 گیگابایت بر ثانیه را برای حافظه می توانند در اختیار سیستم قرار دهد. طول این مدل از کارت گرافیک ایسوس 185 میلی متر می باشد که از مدل مرجع خود که 145 میلی متر است 40 میلی متر بزرگتر است. توان مصرفی آن تنها 55 وات و حداقل منبع تغذیه مورد نیاز آن هم 400 وات می باشد. این کارت گرافیک بصورت معمول از خروجی های تصویر DVI (دیجیتال)، D-Sub و HDMI برخوردار است که رابط HDMI توانایی پخش تصاویر 4K با رزلوشن خیره کننده 4096x2160 را نیز دارد.تکنولوژی های پردازشی جدید مانند Nvidia PhysX جهت واقعی سازی تصویر و حرکات، قدرت نمایش بازی ها و فیلم های 3 بعدی، فن خنک کننده ضد غبار ایسوس، سیستم تامین توان دیجیتال با فناوری Super Alloy، تکنولوژی NVIDIA GPU Boost 2.0 برای افزایش خودکار فرکانس پردازنده های CUDA و ... از قابلیت های این کارت گرافیک می باشد.

ویرایش شده توسط Master
لینک به دیدگاه

خوبه قیمت یکوچو بهتر باشه خوبه

اگه کارت بیشتر کار کرده بود فرمایش شما درست بود و میومد پایینتر ولی فکرمیکنم 400تومن خداییش منصفانه باشه. منم راست و حسینی اطلاعات هرچی بود رو دادم .

انشاالله هرکسی نیازداره و فکر میکنه مناسبه خدا نصیبش کنه .

در پناه حق انشالله موفق و سربلند باشید

لینک به دیدگاه

سری 700 خیلی خوبه من 750 ti دارم بازی star wars battlefront رو الترا اجرا می کنم امیدوارم خوب بفروشی

لینک به دیدگاه

سری 700 خیلی خوبه من 750 ti دارم بازی star wars battlefront رو الترا اجرا می کنم امیدوارم خوب بفروشی

خیلی ممنونم @};-

لینک به دیدگاه

سلام

لطفا قیمت آخرتون رو پ خ کنید

ویرایش شده توسط hosseinaqa
لینک به دیدگاه

پیغام خصوصی برای هر دو شما ارسال شد.

مهندس من گرافیکتو خریدارم پایه قیمت اگه لطف کنید

بعدش تا که گرافیک گارانتی داره ، حساب کتاب چطوره؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...