رفتن به مطلب

BSOD و ریست شدن وقتی دیسک تو DVD RW درایو میذارم

The.One
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من وقتی با dvd درایوم کار میکنم یدفعه بعد از این که چند تا دیسک گذاشتم و در آوردم میبینی که سیستم هنگ میکنه و BSOD میده و ریست میشه.

win7 دارم

یکی از درایو هام pioneer هست و دیگری Sony

نفهمیدم که مشکل میتونه از چی باشه گفتم شاید دوستان تجربه ای داشته باشن

مشخصات سیستم

MB : Biostar Tp43D2-A7

CPU : E5200

Ram : 2x2GB Team Group 800Mhz

VGA : 4670

1 HDD sata 500

1 DVDRW IDE - Sony

1 DVDRW SATA - Pioneer

لینک به دیدگاه

دوست گلم بلو اسكرين دلايل مختلفي ميتونه داشته باشه . ولي دي وي دي رايترها رو دونه دونه چك كنيد . و معمولا اين ارور از رم - هارد - مادربورد و ويندوز ميتونه باشه . ولي وقتي از منبعي كه مشكل ايجاد ميكنه رو تست نكرديد به چيز ديگه اي شك نكنيد .

لینک به دیدگاه

پاور سيستمتون چيه

Green GP430A

منم بهش شک کرده بودم اما آخه مواقع دیگه مشکلی نیست، و مگه DVD چکار میکنه که پاور دجار مشکل میشه ؟

لینک به دیدگاه

شما جای کابلهای درایوهاتو عوض کن . کابل برق و اتصال مادربوردی که به پایونیر وصله بکن و به سونی بزن و بر عکس . اگر درایو مشکل نداشت مشکل میتونه از اتصال برق یا مادربورد باشه .اگر دیدی بازم همون درایو مشکل داره ، درایو دیگه رو قطع کن . اگر حل شد مشکل میتونه از پاور باشه . اگر مشکل داشت یک درایو دیگه بزر جاش . اگر حل شد مشکل از درایو هست . اگر نشد مشکل یتونه از مادربورد ، پاور ویا حتی ویندوز باشه . توصیه من اینه که همه چیز رو تست کن . اگر جواب نگرفتی ، قبل از اینکه اقدام به تعویض یا تعمیر چیزی کنی ویندوز رو عوض کن . یک راه دیگه هم هست . موقعی که کامپیوتر رو روشن میکنی با کلید DELETE برو تو SETUP ، اونجا کاری رو که انجام میدادی و صفحه آبی میومد انجام بده . اگر مشکلی نداشتی احتمال مشکل از پاور کم میشه و مشکل از ویندوز زیاد . به هر حال تست کردن بهترین راهه . من هم کارت گرافیکم مشکل داشت و فکر میکردم از پاور هست ولی از خود گرافیک بود. تست کردم تا نتیجه گرفتم.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

من دو تا کار کردم و الان مشکلی ندارم:

مهمترین : win 7 64 بیتی ریختم که بهترین کار بود ! اصولا هر کی 4 گیگ بیشتر رم داره باید بریزه به نظر من .

و بعدش هم درایو DVD قدیمیم رو از پاور جدا کردم.

گر چه ویندوز غیر قابل پیش بینی تر از این حرفاست ولی اینها موثر بودن.

لینک به دیدگاه

شك نكنيد كه پاورتون مشكل داشته. براي بررسي بيشتر ببريد گارانتي شركت

لینک به دیدگاه

آخه پاور دیگه ای ندارم و الان ببرم گارانتی بگه بذار یه هفته بمونه تا بررسی کنیم....نمیتونم.

از نظر مشکل که آره مشکل صدای فن رو گاهی اوقات داره ولی...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...