رفتن به مطلب

کمک برای خردید هارد ssd یا hdd

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت بچه های لیون

بچه ها هارد ssd بهتره یا hdd؟

تو اینجا خیلی ها در مورد هارد من اطلاع دارنند

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=56502

خوب حالا به نظرتون چی بگیرم یکی دیگه 3 ترا از مدل wdc و یا یک ssd ولی ssdi ها حجمشون خیلی کمه و خوب نیست برای من که اطلاعات زیادی دارم

حالا نظر شما چیه

چون قرار این هاردمو شاید با گارانتی اش که تا سال 2017 است بفروشم حوصله فرستادم به گارانتی رو ندارم :D

هارد الانم این مدلی است:http://lioncomputer.ir/product/4712/WD+Purple+3TB+64MB+Buffer+HDD/

Western Digital Purple 3TB WD30PURX Surveillance Hard Disk

نظرتون راجبع این ها چیه؟

http://lioncomputer.ir/product/6509/WD30EZRZ+-+%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF+%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86+%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84+%D8%B3%D8%B1%DB%8C+%D8%A8%D9%84%D9%88+3+%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA/

=

http://lioncomputer.ir/product/5419/Seagate+Surveillance+HDD+3TB+5900+RPM+64MB+Cache+SATA+6.0Gb%2Fs/

=

مممنون

موفق باشین :x :x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

سلام

1. SSD هارد نیست. اطلاعات به جای دیسک روی چیپ های حافظه ذخیره میشن...

2. SSD برای نگهداری اطلاعاتی مثل فیلم و ... نیست. بهترین حالت استفاده از SSD برای ویندوز و برنامه های پر کاربرد و HDD برای اطلاعات (فیلم و ...) هست.

3. Western Digital Purple و Seagate Surveillance تا جایی که من اطلاع دارم، برای ذخیره تصویر دوربین های مداربسته هستن...

4. این WD Blue هم که لینک دادین، همون گرین سابقه...5400rpm هستن...برای آرشیو مناسبه

ویرایش شده توسط engmrmz
لینک به دیدگاه

سلام

1. SSD هارد نیست. اطلاعات به جای دیسک روی چیپ های حافظه ذخیره میشن...

2. SSD برای نگهداری اطلاعاتی مثل فیلم و ... نیست. بهترین حالت استفاده از SSD برای ویندوز و برنامه های پر کاربرد و HDD برای اطلاعات (فیلم و ...) هست.

3. Western Digital Purple و Seagate Surveillance تا جایی که من اطلاع دارم، برای ذخیره تصویر دوربین های مداربسته هستن...

4. این WD Blue هم که لینک دادین، همون گرین سابقه...5400rpm هستن...برای آرشیو مناسبه

سلام داداش ممنون

این blue بهتر از همینی که الان دارم است درست میگم؟به نظرت این wd بنفش رو بفروشم یکی blue بگیرم؟

این بنفش خیلی اذیتم کرده

لینک به دیدگاه

سلام عزیز بی شک شمایی که میخواین حجم زیادی از اطلاعات ذخیره کنید از دیتا بازی گرفته تا فیلم موزیک و غیره...صدرصد باید از یه هارد استفاده کنید.ssdکه خودتون اشاره کردین بهش که حجم پایینی ارائه میده و قیمت بالایی داره از طرفی صدرصد سرعته بالایی داره ولیssdکاربرد اصلش برای نصب نرم افزار و نصب ویندوز که سرعت سیستمو بالاببره, نه فایل های آرشیویی,دیتا گیم.

اون هارد 3تارا بلو که خودتون اشاره کردین خوبه. ولی هارد خودتون اگه گارانتی آواژنگه بفرستین احتمالن ضربه نخورده باشه تعویض کنن گارانتی خوبیه.

لینک به دیدگاه

سلام عزیز بی شک شمایی که میخواین حجم زیادی از اطلاعات ذخیره کنید از دیتا بازی گرفته تا فیلم موزیک و غیره...صدرصد باید از یه هارد استفاده کنید.ssdکه خودتون اشاره کردین بهش که حجم پایینی ارائه میده و قیمت بالایی داره از طرفی صدرصد سرعته بالایی داره ولیssdکاربرد اصلش برای نصب نرم افزار و نصب ویندوز که سرعت سیستمو بالاببره, نه فایل های آرشیویی,دیتا گیم.

اون هارد 3تارا بلو که خودتون اشاره کردین خوبه. ولی هارد خودتون اگه گارانتی آواژنگه بفرستین احتمالن ضربه نخورده باشه تعویض کنن گارانتی خوبیه.

گارانتی سازگار است متاسفانه بنده از فردی که خریدم نیستن مغازه و مسافرت هستنند منم چون pc رو برای ایام تعطیلات نیاز دارم و نمیشه که بفرستم گارانتی ان شاالله امشب یا فرداشب تایپک فروش رو میزارم هر که خواست ببره گارانتی تا سال 2017 هم خداییش گارانتی داره و یک نو یا درست شدشو بگیره چون الان هم دیدم برای ذخیر اطلاعات دوربین است و نباید می خریدم ولی این blue خوبه و مناسبه

ممنون

موفق باشی :x

لینک به دیدگاه

یک ssd حدود ۱۲۰ گیگ بگیر و یک هارد ۳‌ترا بایت بلو نسخه‌ی جدید که ۵۴۰۰ دور هست. آخر p.n ش حرف z داره.

لینک به دیدگاه

سلام داداش ممنون

این blue بهتر از همینی که الان دارم است درست میگم؟به نظرت این wd بنفش رو بفروشم یکی blue بگیرم؟

این بنفش خیلی اذیتم کرده

بله عزیز

این بنفش برای کار شما مناسب نیست...

یه وسترن آبی یا سیگیت باراکودا بگیرید برای نگهداری دیتا مناسبه...

سال خوبی داشته باشید @};-

لینک به دیدگاه

گارانتی سازگار است متاسفانه بنده از فردی که خریدم نیستن مغازه و مسافرت هستنند منم چون pc رو برای ایام تعطیلات نیاز دارم و نمیشه که بفرستم گارانتی ان شاالله امشب یا فرداشب تایپک فروش رو میزارم هر که خواست ببره گارانتی تا سال 2017 هم خداییش گارانتی داره و یک نو یا درست شدشو بگیره چون الان هم دیدم برای ذخیر اطلاعات دوربین است و نباید می خریدم ولی این blue خوبه و مناسبه

ممنون

موفق باشی :x

درسته اون هارد مخصوص مخصوص ذخیره اطلاعات دوربین نه برای دیتا گیم آرشیو.فکرکنم برای همین به مشکل خوردی ,هارد فعلیتون آنچنان مشکلی نداره,ولی اگه 3ترا بلو گرفتین سعی کنید از گارانتی آوژنگ بگیرید.تو این سری هارد آواژنگ مثل گارانتی سازگارا از این نوع هارد ساپورت میکنه.سایت دیجیکالا موجود داشت با گارانتی آواژنگ به قیمت320.ولی اگه تونستین بیرون گیر بیارید چه بهتر .            عیدتون مبارک   موفق باشید

ویرایش شده توسط mostafa lak13
لینک به دیدگاه

درسته اون هارد مخصوص مخصوص ذخیره اطلاعات دوربین نه برای دیتا گیم آرشیو.فکرکنم برای همین به مشکل خوردی ,هارد فعلیتون آنچنان مشکلی نداره,ولی اگه 3ترا بلو گرفتین سعی کنید از گارانتی آوژنگ بگیرید.تو این سری هارد آواژنگ مثل گارانتی سازگارا از این نوع هارد ساپورت میکنه.سایت دیجیکالا موجود داشت با گارانتی آواژنگ به قیمت320.ولی اگه تونستین بیرون گیر بیارید چه بهتر .            عیدتون مبارک   موفق باشید

ممنون

تو خود لیون دوتا گارانتی داره فکر کنم هم آواژنگ و هم سازگار @};-

ممنون

تو خود لیون دوتا گارانتی داره فکر کنم هم آواژنگ و هم سازگار @};-

دی جی کالا هم خوبه بد نیست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...