رفتن به مطلب

بازی انلاین جدید ! گسترش مرزها

M PC
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

میخواهم به شما یک بازی آنلاین جدید رو معرفی کنم این بازی یک بازی گروهیه و مثل سایر بازی های آنلاین انفرادی نیست که غارتت کنند یا اتفاقی بیوفته که ضرر کنید 

این بازی به طور کامل زبان فارسی را پشتیبانی میکند
از آنجایی که این بازی تازه شروع شده جای پیشرفت زیاد دارید پس این بازی رو از دست ندید...

i6fod08fzy6xlgh30udi.gif

ثبتنام کن :

ویرایش شده توسط PCI
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام سال نو مبارک 

شما یه بازی پیدا کن فرهنگ این مملکت رو گسترش بده مرز رو میخوایم چیکار 

شما کافیه 5 دقیقه با تامل به نقشه ایی که تو پست اول گذاشتی نگاه کنی .  بوی جنگ و دشمنی میاد از این بازی .  حتی در حد مجازی هم باشه بنده نمیپسندم اینجور بازی رو 

الان مثلا بیان کل ایران رو بگیرن تو بازی اتفاقی میافته؟؟ .قدرت شما زیر سوال میره ؟؟!

تو واقعیت چیکاره ایم

خدایا ابادانی هم رفته تو بازی

البته ببخشید تاپیکت خراب شد یه وقت با این پست بنده @};-  @};-  @};-  @};-  @};-

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

سلام سال نو مبارک 

شما کافیه 5 دقیقه با تامل به نقشه ایی که تو پست اول گذاشتی نگاه کنی .  بوی جنگ و دشمنی میاد از این بازی .  حتی در حد مجازی هم باشه بنده نمیپسندم اینجور بازی رو 

الان مثلا بیان کل ایران رو بگیرن تو بازی اتفاقی میافته؟؟ .قدرت شما زیر سوال میره ؟؟!

تو واقعیت چیکاره ایم

من هم از این مدل بازی ها خوشم نمیاد !

بیشتر موجب دشمنی میشه تا سرگرمی !!!

لینک به دیدگاه

سلام سال نو مبارک 

الان مثلا بیان کل ایران رو بگیرن تو بازی اتفاقی میافته .قدرت شما زیر سوال میره 

تو واقعیت چیکاره ایم

سلام سال نو شما هم مبارک

قسمتی از بازی جنگه اتفاقا تو بازی متحد بودن ودوستی هم وجود داره الان ایران متحد داره مثلا ژاپن وغیره... و اشنا شدن با سیاست هم هست میتونی نماینده مجلس بشی رییس جمهور کشورت باشی روزنامه داشته باشی و ....!

این نظر شما هست وقابل احترام فکر نکنم نظر شما روی بازی و تاپیک اثر منفی داشته باشه.

من هم از این مدل بازی ها خوشم نمیاد !

بیشتر موجب دشمنی میشه تا سرگرمی !!!

مثلا چه دشمنی در واقعیت چه کشور هایی با ایران دوست هستن ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متحد شدن برای تصرف کشور دیگه هههههههه چه فرقی با تک روی داره . سیاست برای ورود به مجلس   جالبه  :D

روح انسانها خیلی منعطفه و خیلی راحت شکل میگیره جوری که روش کار بشه . فکر میکنی انتحاری چجوری بوجود اومد. با همین تفرقه و دشمنی . رفته تو مخش فلان جا بده باید زد کشت خورد برد

ما حرفمون اینه ماهیت این بازی ترویج دشمنی هست . حتی اگه بازی باشه

اگه  بازی اینجوری می بود هر کی کالای بیشتر صادر کنه الان چین هممون رو خورده بود .آیا زورت بهش میرسید جغرافیای خودت  رو پس بگیری؟

اینو مثال زدم بدونی اگه بازی این مدل بود بسیار جالب تر بود تا حمله برای تصرف و گسترش مرز

گفته شما:

این نظر شما هست وقابل احترام فکر نکنم نظر شما روی بازی و تاپیک اثر منفی داشته باشه.

مسلمه تاثیری نداره چون اگه انسانها همه در آن واحد آگاه میشدن دنیا این شکلی نبود.

هستند مردمان خوب کشورم که ندانسته ثبتنام کنند و بازی کنن. حمله به خورشت قیمه :) 

به قول خودمونی رفیق دور منو خط بکش

چاکریم

لینک به دیدگاه

متحد شدن برای تصرف . سیاست برای ورود به مجلس   جالبه  :D

به قول خودمونی رفیق دور منو خط بکش

چاکریم

شما رو که کسی مجبور نکرده ! سلیقه هست دیگه کاری نمیشه کرد افرادی هم هستن که  پیکان به بنز ترجیح میدن :D

لینک به دیدگاه

آخه این بازی آشغال ارزش بازی کردن داره چیه این؟تحت وب :))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

استارتر دوست دارم 

میخوام یکم باهات تو این روزا شوخی کنم :D

شطرنج با من بازی کنی تو بازی نمیخوام سر به تنت باشه و بزنم آسفالتت کنم :D   دقت کن: ولی بعد بازی باهم دست میدیم و میخندیم

ولی این بازی بعد بازی هم تو فکرت تصرف و گرفتن خاک یه کشور دیگه میمونه

اگه اینجوری نیستی و نیستند که بازی کنید حالش رو ببرید

سال و آینده خوبی داشته باشی @};- 

لینک به دیدگاه

اصلا ورود به این بازی ها موجب کسب درامد برای سازنده بازی و ادامه دار بودن ساخت این بازی ها هست .

بهترین کار اینه که اصلا لینکشون رو باز نکنیم و ازشون حرفی نزنیم تا توجیه اقتصادی نداشته باشن و جمع بشن برن پی کارشون .

مطالبی از این دست یا رای دادن به اسم خلیج فارس و .... روشی برای درآمد از طریق جهل مردمه .

توی این بازی ها همه شکست خورده هستند مگر تولید کننده اصلی که منافع اقتصادیش به خوبی تامیین میشه ! این در صورتیه که با نهایت خوش بینی به این بازی ها نگاه کنیم و براشون اهداف سیاسی در نظر نگیریم .

یک نگاه به این لینک http://www.alexa.com/siteinfo/www.erevollution.com نشون میده که کاربرهایی که به این سایت سر میزنن اکثرا کشورانشون دچار بحران سیاسی اند .

ختم کلام !

این سایت ها رو نه باز کنید و نه به دیگران معرفی کنید

از مدیریت محترم درخواست قفل تاپیک رو دارم .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

اصلا ورود به این بازی ها موجب کسب درامد برای سازنده بازی و ادامه دار بودن ساخت این بازی ها هست .

بهترین کار اینه که اصلا لینکشون رو باز نکنیم و ازشون حرفی نزنیم تا توجیه اقتصادی نداشته باشن و جمع بشن برن پی کارشون .

مطالبی از این دست یا رای دادن به اسم خلیج فارس و .... روشی برای درآمد از طریق جهل مردمه .

توی این بازی ها همه شکست خورده هستند مگر تولید کننده اصلی که منافع اقتصادیش به خوبی تامیین میشه ! این در صورتیه که با نهایت خوش بینی به این بازی ها نگاه کنیم و براشون اهداف سیاسی در نظر نگیریم .

یک نگاه به این لینک http://www.alexa.com/siteinfo/www.erevollution.com نشون میده که کاربرهایی که به این سایت سر میزنن اکثرا کشورانشون دچار بحران سیاسی اند .

ختم کلام !

این سایت ها رو نه باز کنید و نه به دیگران معرفی کنید

از مدیریت محترم درخواست قفل تاپیک رو دارم .

من بازی ندیدم که سازنده به فکر کسب درامد نباشه !!! البته ما پولی خرج نمی گنیم رایگان هم راحت پیشرفت کردیم...

قفل تاپیک  =))  بعضی ها عجب دیکتاتور هستن توضیحات دادین هر کی دوست داشت میاد هر کی هم نداشت نه فکر کردن برای هرچی میتونن تعیین تکلیف کنن  :)

البته چیز که زیاده فرومه :)

ویرایش شده توسط PCI
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

استارتر عزیز یکم با تامل صحبت کن

چه ربطی به دیکتاتوری داره

شما بجای اینکه حق مطلب رو بگیری دوره افتادی منفی میدی به دوستان. کسی نه باهات دشمنی دارن نه دیکتاتوری در کاره . خواستیم یه نصیحتی بکنیم برو بازی کن یه لشگر سپاه هم جمع کن برای خودت کسی بخیل نیست . تمام

تاپیک هم با نظر همین دوستان باز یا بسته میشه شک نکن  شما هم میتونی درخواست بدی پست های اضافه پاک بشه اگه صلاح بدونن پاک میکنن

گوسفند نیستیم که هرچی بخوردمون بدن فقط بگیم بله

لینک به دیدگاه

استارتر عزیز یکم با تامل صحبت کن

چه ربطی به دیکتاتوری داره

شما بجای اینکه حق مطلب رو بگیری دوره افتادی منفی میدی به دوستان. کسی نه باهات دشمنی دارن نه دیکتاتوری در کاره . خواستیم یه نصیحتی بکنیم برو بازی کن یه لشگر سپاه هم جمع کن برای خودت کسی بخیل نیست . تمام

تاپیک هم با نظر همین دوستان باز یا بسته میشه شک نکن

گوسفند نیستیم که هرچی بخوردمون بدن فقط بگیم بله

نظر شخصیتو وقتی تحمیل میکنی و دستور میدی میشه دیکتاتور دیگه !!! نصیحت نگردار برای اهلش !

فروم مدیر داره و اون تصمیم میگیره اینو مطمعن باش و شک نکن .

بنده پیگیر نمره منفی به لینک اموزشی هم هستم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست دارم بحث ادامه بدم ولی, گفتن و یادم دادن به اندازه حرف بزنم :D

مشکلی با منفی در حق خودم ندارم جالبه به پست اول من منفی دادی بعد اومدی عنوان کردی نظر شخصیت محترمه اگه محترمه پس منفیت برای چیه اونم به پست اول من که فقط باب نصیحت رو باز کردم عذر خواهی هم از ایجادش ازت کردم. بعد از اونطرف استناد میکنی به لینک آموزشی که منفی دادی

از یه طرف میای میگی فروم مدیر داره. وقتی ما جلوتر گفتیم استناد مدیریت به نظرات هست . اسم اینکار ها چی میشه که میکنی.

باهات سر دشمنی ندارم چون بعدا با هم دوست میشیم .  تقدیم شما  @};-

صحبتی با من داری بیا پیام خصوصی

لینک به دیدگاه

من بازی ندیدم که سازنده به فکر کسب درامد نباشه !!! البته ما پولی خرج نمی گنیم رایگان هم راحت پیشرفت کردیم...

قفل تاپیک  =))  بعضی ها عجب دیکتاتور هستن توضیحات دادین هر کی دوست داشت میاد هر کی هم نداشت نه فکر کردن برای هرچی میتونن تعیین تکلیف کنن  :)

البته چیز که زیاده فرومه :)

کسب درآمد ایرادی نداره اما کسب درامد از تعصب مردم چرا !

تا به حال ندیدم درخواست دادن دیکتاتوری باشه !

من فقط درخواست دادم که تاپیک قفل بشه .

این حرف ( این سایت ها رو نه باز کنید و نه به دیگران معرفی کنید  ) جنبه پیشنهادی داشت !

درضمن من درخواست فیلتر شدن اون سایت رو هم دادم و انشاالله که رسیدگی میشه !

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

کسب درآمد ایرادی نداره اما کسب درامد از تعصب مردم چرا !

تا به حال ندیدم درخواست دادن دیکتاتوری باشه !

من فقط درخواست دادم که تاپیک قفل بشه .

این حرف ( این سایت ها رو نه باز کنید و نه به دیگران معرفی کنید  ) جنبه پیشنهادی داشت !

درضمن من درخواست فیلتر شدن اون سایت رو هم دادم و انشاالله که رسیدگی میشه !

موفق باشید .

افرادی مثله شما تو جامعه زیاده اسم خوبی هم داره  ولی دیگه نمیگم همه میدونن چیه ادامه بده ! ^_^

ویرایش شده توسط PCI
لینک به دیدگاه

افرادی مثله شما تو جامعه زیاده اسم خوبی هم داره  ولی دیگه نمیگم همه میدونن چیه ادامه بده ! ^_^

من بیشتر از چند ساله که ف ی ل ت ر ش ک ن خریدم و همین چند روز پیش برای 6 ماه دیگه تمدیدش کردم .

چرا ؟؟ چون بعضی از سایتهای تخصصی که بهشون نیاز دارم یا فیلترن یا ایران رو تحریم کردن !

اگر به امضای بنده مراجعه کنید لینک بازی آنلاین میبینید که خودم معرفی کردم . اما این دلیل نمیشه که اجازه بدم کسی از ملی گرایی من سواستفاده کنه !

شما هم به جای برچسب زدن بهتر یه کم فکر کنی !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شماره تلگرام بدید به همدیگه اگه صحبتی هست دیگه بهتره اینجا ادامه پیدا نکنه

لینک به دیدگاه

این لینک رو نگاه کنید بی ربط نیست .

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=28669&page=1

لینک به دیدگاه

به جای این گیم ها آدم میره بازی ای مثل Black desert online رو بازی میکنه که هم گرافیک داره و همه چی

برای تبلیغ هم گفتن که این بازی متحد شدن هست خب متحد میشید مه آخرش یک کشور رو بگیرید این ها شاید تاثیر خاصی نداشته باشند ولی توی ضمیر ناخودآگاه ما تاثیر زیادی میزاره مثلا شما توی ضمیر ناخودآگاهتون میره که این کشور دشمن شماست

تراوین بازی کنیم بیشتر از این حال میده

ویرایش شده توسط Miladhelios
لینک به دیدگاه

استارتر عزیز شما هم برای زیرمجموعه گیری جای دیگه ای رو پیدا نکردی ؟

http://www.erevollution.com/fa/register/17646    

عجب....

لینک به دیدگاه

استارتر عزیز شما هم برای زیرمجموعه گیری جای دیگه ای رو پیدا نکردی ؟

http://www.erevollution.com/fa/register/17646    

عجب....

مشکلش چیه ؟ 

ایا کمک به همدیگه بده ؟ کمک به کشور بده ؟ من تو بازی هم هر کی با لینک  بالا ثبتنام کنه کمک می کنم بده ؟ کجا دستور میدین پیدا کنم تاپیک بزنم همه برای ما شدن فیلسوف و کاشف...

لطفا اول فکر کن بعد اسپم بدید..

ویرایش شده توسط PCI
لینک به دیدگاه

این یک بازیه

همه بازی ها روی روحیه تاثیر میذارن!

اگه میگن تعصبی و فلان و... چرا بتلفیلد 3 که حملش به ایران بود رو کسی نقد (مثل این) حمله نکردن! در عوض همه همه مون بازیش کردیم بلا استثنا!

استارتر هم کاری رو میکنه که فکر میکنه درسته و اگه خلافی درون بود مدیران گوشزد میکردن...

چه حمله هایی که به این تایپیک نشده!

این نقد های بی پایه تعصبه نه معرفی یک بازی!

استارتر کارت درسته برادر ادامه بده. البته اینکه حمله کنیم به ترکیه و عربستان و فلان لفظ های خوبی نیست بیشتر میتونی از کلمه اتحاد و رقابت استفاده کنی . این بهتره

موفق باشی.

ویرایش شده توسط بی بهار
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...