رفتن به مطلب

بازی انلاین جدید ! گسترش مرزها

M PC
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

این یک بازیه

همه بازی ها روی روحیه تاثیر میذارن!

اگه میگن تعصبی و فلان و... چرا بتلفیلد 3 که حملش به ایران بود رو کسی نقد (مثل این) حمله نکردن! در عوض همه همه مون بازیش کردیم بلا استثنا!

استارتر هم کاری رو میکنه که فکر میکنه درسته و اگه خلافی درون بود مدیران گوشزد میکردن...

چه حمله هایی که به این تایپیک نشده!

این نقد های بی پایه تعصبه نه معرفی یک بازی!

استارتر کارت درسته برادر ادامه بده. البته اینکه حمله کنیم به ترکیه و عربستان و فلان لفظ های خوبی نیست بیشتر میتونی از کلمه اتحاد و رقابت استفاده کنی . این بهتره

موفق باشی.

لایک 

کاملا درسته.

لینک به دیدگاه

این یک بازیه

همه بازی ها روی روحیه تاثیر میذارن!

اگه میگن تعصبی و فلان و... چرا بتلفیلد 3 که حملش به ایران بود رو کسی نقد (مثل این) حمله نکردن! در عوض همه همه مون بازیش کردیم بلا استثنا!

استارتر هم کاری رو میکنه که فکر میکنه درسته و اگه خلافی درون بود مدیران گوشزد میکردن...

چه حمله هایی که به این تایپیک نشده!

این نقد های بی پایه تعصبه نه معرفی یک بازی!

استارتر کارت درسته برادر ادامه بده. البته اینکه حمله کنیم به ترکیه و عربستان و فلان لفظ های خوبی نیست بیشتر میتونی از کلمه اتحاد و رقابت استفاده کنی . این بهتره

موفق باشی.

بازی های مثل این یا نظر سنجی برای خلیج فارس و .... در خوشبینانه ترین حالت سواستفاده از تعصبات مردمه !

چرا هر روز یه سایت در میومد برای خلیج فارس ؟؟؟ چون مردم سر این اسم حساس هستن و سریع میشه به یک سود مناسب رسید !

مشکل این کجاست ؟؟؟ خیلی واضحه 1 این که تعصبات مردم روبه روی هم قرار میگیره 2 این که این موضوع به همین جا ختم نمیشه ، با ورود مردم و درامد زایی افراد بیشتری به فکر کسب درامد میفتن و تعداد و تنوع این سایت ها مدام افزایش پیدا میکنه و خروجیش برای مردم فقط بغض و کینه و نفرته ! این بازی خیلی بدتر از بتل هست چون ملت های مختلف رو رو به روی هم قرار میده اونهم همسایه ها رو ! در حالی که در بتل نه !

بعد از اون این که یک کار نادرستی در یه جای دنیا انجام میشه و کسی کاری بهش نداره دلیلی بر چشم بستن بر کارهای نادرست دیگه نیست !

.....................

حرف های من متعصبانست یا استارتر که خیلی راحت منفی میده و طلب کارم هست ؟؟؟ یه کم به نحوه حرف زدن نگاه کنید متوجه میشید کدوم طرف از منطق و عقل پیروی میکنه کدوم طرف از تعصب !

......................

ذات این کار کشور گشایی و لشکر کشی به کشورهای دیگس و هر اسمی روش بذارید فرقی نداره ! این که از کلمه اتحاد و رقابت استفاده کنید از اون حرفها بود !!!!

.....................

همون طور که استارتر به کارش ادامه میده و اعتقاد داره درسته من هم به کارم ادامه میدم و اعتقاد دارم که درسته مدیران خودشون بررسی میکنن !

لینک به دیدگاه

متحد شدن برای تصرف کشور دیگه هههههههه چه فرقی با تک روی داره . سیاست برای ورود به مجلس   جالبه  :D

روح انسانها خیلی منعطفه و خیلی راحت شکل میگیره جوری که روش کار بشه . فکر میکنی انتحاری چجوری بوجود اومد. با همین تفرقه و دشمنی . رفته تو مخش فلان جا بده باید زد کشت خورد برد

ما حرفمون اینه ماهیت این بازی ترویج دشمنی هست . حتی اگه بازی باشه

اگه  بازی اینجوری می بود هر کی کالای بیشتر صادر کنه الان چین هممون رو خورده بود .آیا زورت بهش میرسید جغرافیای خودت  رو پس بگیری؟

اینو مثال زدم بدونی اگه بازی این مدل بود بسیار جالب تر بود تا حمله برای تصرف و گسترش مرز

گفته شما:

این نظر شما هست وقابل احترام فکر نکنم نظر شما روی بازی و تاپیک اثر منفی داشته باشه.

مسلمه تاثیری نداره چون اگه انسانها همه در آن واحد آگاه میشدن دنیا این شکلی نبود.

هستند مردمان خوب کشورم که ندانسته ثبتنام کنند و بازی کنن. حمله به خورشت قیمه :) 

به قول خودمونی رفیق دور منو خط بکش

چاکریم

یک لایک به پست اول و یک منفی به این پست

بقیه پست ها هم منفی داشت ولی خوب نمی خواهیم وجهه لیون خراب شه و دوستان ازرده خاطر

یک نفر یک بازی رو دوست داشته معرفی کرده شما مخالفشی نظر بده رد شو اینقدر کش دادن نداره

یکی فیلتر می کنه یکی تحریم می کنه کم مونده حکم جهاد به سازنده بازی بدین دیگه (البته روی سخنم فقط به شما نیست به افراد دیگه هم هست)

امیدوارم ناراحت نشده باشید

استارتر عزیز شما هم برای زیرمجموعه گیری جای دیگه ای رو پیدا نکردی ؟

http://www.erevollution.com/fa/register/17646    

عجب....

یعنی چی این کامنت ها و پست ها اخه؟

یه نفر داره سایت معرفی می کنه بایدم از لینک خودش معرفی کنه!

شما تراوین بازی کردی؟

اون موقع لینک نمی دادی؟

یا بازی های دیگه؟

یا چون این بازی رو دوست ندارین زیر مجموعه گیری بد شده؟

------------------------------------------------

من این بازی رو ندیدم و بازی هم نکردم

ولی واقعا نظرات بعضی از دوستان دیگه خیلی ...

شده کلش او کلنز هر روز یکی یه علامت شیطان پرستی در میاره از گوشه کنارش

البته من این بازی رو صرفا برای کسب تجربه بازی خواهم کرد

(من همه بازی هارو بازی می کنم چون خودم طراح بازی هستم و بهم ایده میده)

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

بازی های مثل این یا نظر سنجی برای خلیج فارس و .... در خوشبینانه ترین حالت سواستفاده از تعصبات مردمه !

چرا هر روز یه سایت در میومد برای خلیج فارس ؟؟؟ چون مردم سر این اسم حساس هستن و سریع میشه به یک سود مناسب رسید !

مشکل این کجاست ؟؟؟ خیلی واضحه 1 این که تعصبات مردم روبه روی هم قرار میگیره 2 این که این موضوع به همین جا ختم نمیشه ، با ورود مردم و درامد زایی افراد بیشتری به فکر کسب درامد میفتن و تعداد و تنوع این سایت ها مدام افزایش پیدا میکنه و خروجیش برای مردم فقط بغض و کینه و نفرته ! این بازی خیلی بدتر از بتل هست چون ملت های مختلف رو رو به روی هم قرار میده اونهم همسایه ها رو ! در حالی که در بتل نه !

بعد از اون این که یک کار نادرستی در یه جای دنیا انجام میشه و کسی کاری بهش نداره دلیلی بر چشم بستن بر کارهای نادرست دیگه نیست !

.....................

حرف های من متعصبانست یا استارتر که خیلی راحت منفی میده و طلب کارم هست ؟؟؟ یه کم به نحوه حرف زدن نگاه کنید متوجه میشید کدوم طرف از منطق و عقل پیروی میکنه کدوم طرف از تعصب !

......................

ذات این کار کشور گشایی و لشکر کشی به کشورهای دیگس و هر اسمی روش بذارید فرقی نداره ! این که از کلمه اتحاد و رقابت استفاده کنید از اون حرفها بود !!!!

.....................

همون طور که استارتر به کارش ادامه میده و اعتقاد داره درسته من هم به کارم ادامه میدم و اعتقاد دارم که درسته مدیران خودشون بررسی میکنن !

نمره منفی گذاشتن برای دادن دیگه درسته؟ همون طور که به پست های من نمره منفی دادی  گرفتی پس جو سازی نکن طلب کارم خودتی من بازی معرفی کردم از پست ها هم مشخصه چه کسی طلبکاره !!!.

پ.ن

کاری ندارم که منفی دادی یا نه خودت ندادی دوستت داده خلاصه دادین گرفتین.

من توهینی نمیبینم اسم کاری که شما کردین همینه.

لینک خلیج فارس هیچ ارتباطی نداره به موضوع.

ویرایش شده توسط PCI
لینک به دیدگاه

نمره منفی گذاشتن برای دادن دیگه درسته؟ همون طور که به پست های من نمره منفی دادی  گرفتی پس جو سازی نکن طلب کارم خودتی من بازی معرفی کردم از پست ها هم مشخصه چه کسی طلبکاره !!!

من به شما منفی ندادم !

حتی اونجایی که آشکارا به من توهین کردید و نوشتید ( افرادی مثله شما تو جامعه زیاده اسم خوبی هم داره  ولی دیگه نمیگم همه میدونن چیه ادامه بده ! ) هم به شما منفی ندادم چون نمیخواستم از منفی دادن برای تلافی استفاده کنم

منفی که برای انتقام باشه یا فقط از این جهت که با من موافق نیست بهش منفی بدم نادرسته !

اگر هر منفی درست بود مدیران بخاطرش کسی رو اخراج نمیکردن .

اما منفی دادن اهمیت زیادی نداره .

قبلا هم گفتم به جای برچسب زدن فکر کنید !

من مشکلی با شما ندارم .

این بازی من رو یاد سایتهای رای گیری برای خلیج فارس میندازند که اونجا هم از احساست مردم سواستفاده میشد !

http://hazyoon.ir.domains.blog.ir/1393/01/08/%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%AE%D9%84%DB%8C%D8%AC-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D9%86%DB%8C%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

http://www.asemooni.com/talk/abuse-of-iranians-voted-to-persian-gulf

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا یک هفته سر نزدیم به این تاپیک طرف بعد این همه وقت اومده میگه کش برای چی میدید :D  :D  =))

چه باحال ژست عالمانه و آگاهانه و من میدونم یا تو ؟ میگیرن :)  :D

چشم گوش میدم به روی سخنتون 

هروقت خواستی نظر بدی قطعی حکم چیکار کن چیکار نکن نده . ما دوستان مخالف کجا به استارتر محترم اصرار کردیم بازی نکنه؟ فقط دلایل خودمون رو گفتیم

حالا شما حق مطلب رو نمیگیری دلیل هم نمیشه قطعی به ما بگی نظر بده و برو . وقتی بحثی پیش میاد دو طرف حق اظهار نظر دارن . نه با مثبت ها خوشم نه با منفی ها ناراحت

دنیا دنیای پر از تضاد هست قرار نیست همش به کاممون خوش بیاد. نیومد هم ناراحتی نداره

اینم گفتم فکر نکنی داغم فقط برای گفتمان بود 

بحثی بود خوشحال میشم تو خصوصی ادامه بدم

تا اینجای عید خوب بود براتون؟  @};-  @};-  @};-

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

دوستان عزیز،

گذاشتن لینک هایی که بچه های انجمن رو به خارج از انجمن هدایت میکنه، لزوما" نمیتونه صحیح باشه. شما میتوانید درباره ی یک بازی بحث کنید، ولی اینکه لینک بدین برای یک وب سایت دیگر ممکنه شائبه ی تبلیغات، جمع کردن یوزر و یا هر نوع مسئله ی دیگری پیش بیاید. از این جهت خواهشمندم از لینک دادن به سایت های دیگر خودداری بفرمایید بخصوص لینک بازی هایی که ممکنه برای حفظ حریم خصوصی کاربران مضر باشه.

مرسی. @};- @};-

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...