رفتن به مطلب

دو کارت صدا حرفه ای TITANIUM HDوCreative Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty Champion7.1

ferdosi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یک سوال داشتم . مورد champion با قیمت 250 فروش نرفت تاپیک دیگه ای؟

فرق میکنند با هم

Creative PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion

Creative Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty Champion

لینک به دیدگاه

سلام

جناب @ferdosi

شرمنده مزاحم تاپیک‌تون شدم.

چند تا سوال از خدمت‌تون دارم. اختلاف کارایی بین دو کارت Titanium Fatal1ty Champion/PRO  با Titanium HD چقدره؟ اصلاً فرق‌شون غیر از امکانات ظاهری مثل پنل یا درگاه اپتیک چیه؟

الان تو بازار چیزی مدل HD حدود 100هزار گرون‌تره. و اینکه آیا از مدل HD نمیشه خروجی 5.1 گرفت؟

ساپس.

ویرایش شده توسط mslion
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

جناب @ferdosi

شرمنده مزاحم تاپیک‌تون شدم.

چند تا سوال از خدمت‌تون دارم. اختلاف کارایی بین دو کارت Titanium Fatal1ty Champion/PRO  با Titanium HD چقدره؟ اصلاً فرق‌شون غیر از امکانات ظاهری مثل پنل یا درگاه اپتیک چیه؟

الان تو بازار چیزی مدل HD حدود 100هزار گرون‌تره. و اینکه آیا از مدل HD نمیشه خروجی 5.1 گرفت؟

ساپس.

با سلام

خواهش میکنم

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=54328&page=9#entry727502

دراین تاپیک صحبت شده تا حدودی

از اونجایی که این تاپیک مشاوره هم شده لطفا از این به بعد دراین زمینه  در اونجا مطرح کنید 

ولی پاسخ سوالاتتون :

درمجموع بین کلیه کارتهای سری  حرفه ای  x fi  فرق زیاد نیست 

ولی خب فرقهای کمی  مسلما دارند

اما دومورد مدنظر غیر اون پنل که امکانات جانبی البته درحد کم داره ، ا ختلاف بین این دومدل  بستگی به خروجی  شما داره  تیتانیوم اچ دی  برای اسپیکرهای مانیتورینگ و استودیو دراصل  طراحی شده  و بااین اسپیکرها تفاوتش مشخصه  و صدای طبیعی داره 

ولی برای اسپیکرهای 2.1  5.1 pc  درکیفیت خروجی فرق محسوسی  نیست واقعا نیست البته نظر بنده هست که  انواعشو با انواع اسپیکرها  تست کردم 

Titanium HD  خروجی 5.1 فقط در اپتیک میشه گرفت  واگر اسپیکر 5.1 ورودی اپتیک نداشته باشه نمیشه استفاده کرد. 7.1 هم که اصلا نداره !

ولی خروجی اپتیکش واقعا خوبه  -خروجی هدفونشم به نسبت مدل Titanium Fatal1ty   کمی بهتره 

ولی  Titanium Fatal1ty     سه فیش آنالوگ 5.1 7.1   و اپتیک رو کاملا ساپورت میکنه و ازاین بابت کامله 

درمجموع بنا به نیاز کاربر همه سریهای حرفه ای x fi  قویترین اسپیکرهای pc  رو براحتی جوابگو هستن و اختلافشون درکیفیت خروجی برای این موارد  واقعا کم است.

لینک به دیدگاه

سلام یه سوال داشتم، قیمت نوی این کارت x-fi platinum fatal1ty champion مگه چقدر بوده که الان شده 325 تومان؟؟؟

این کارت سال 2008 معرفی شده و واسه 8 سال پیشه، یعنی من اگه بخوام این کارت رو بخرم اوکیه و هیچ مشکلی نداره؟؟؟ منظورم اینه که مثله بقیه قطعات کامپیوتری نیست کارت صدا که قدیمی بشه و مدل های جدید با قیمت خیلی پایین تر کارایی در حد این کارت رو داشته باشن؟؟؟ من واسه کار ضبط صدا میخوام این کارتو، به درد من میخوره؟؟؟
با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)
در در 1395/03/05, 21:18:32، pyramidali گفته است :

سلام یه سوال داشتم، قیمت نوی این کارت x-fi platinum fatal1ty champion مگه چقدر بوده که الان شده 325 تومان؟؟؟

این کارت سال 2008 معرفی شده و واسه 8 سال پیشه، یعنی من اگه بخوام این کارت رو بخرم اوکیه و هیچ مشکلی نداره؟؟؟ منظورم اینه که مثله بقیه قطعات کامپیوتری نیست کارت صدا که قدیمی بشه و مدل های جدید با قیمت خیلی پایین تر کارایی در حد این کارت رو داشته باشن؟؟؟ من واسه کار ضبط صدا میخوام این کارتو، به درد من میخوره؟؟؟

با تشکر

سلام

درمورد این کارت توضیح دادم دوست گرامی در پست اول

خیر اصلا کارت صدا مانند قطعات دیگه نیست مثل گرافیک !

مثل مقوله اسپیکر  مثلا لاجیتک زد 906 که جدیدتره ولی   زد 5500 که برا 9 سال پیشه رو  خریدشو با قیمت بالا اکثرا ترجیح میدن چون واقعا سرتره 

در کارت صدا  هم همینطوره 

درمجموع درحال حاضر بهترین کارت سری  حرفه ای x fi  کریتیو هست 

اتفاقا برا ضبط صدا عالی هست ورودی هدفون با ولوم کنترل داره و برناه کاربردی  و گسترده  کریتیو audio creation 

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

با تشکر

سلام دوست عزیز

بااجازه استاتر محترم من یکم بیشتر توضیح میدم راجع به قیمت گذاری

سال 88 قیمت این کارت حدودا 250 تومن بود

و از سال 89 تقریبا قیمت دلار رفت بالا و محصولات کریتیو حتی تا 5.5 برابر افزایش قیمت داشتن

شما الان اگر اکبند این کارتو پیدا میکردین زیر 600 تومن نبود

با این همه امکاناتی که داره واقعا ارزش خریدش بسیار بالاست

از طرفی کارت صدا مثه گرافیک نیست که هر سال جدیدتر بشه

این کارت با اینکه قدیمی هست اما میتونم بگم حداقل تا 20 سال قابل استفاده ست مگر اینکه سری x-fi ارتقای جدیدی پیدا کنه که بعید میدونم

در خریدش شک نکنین

به شدت تایید میشه این کارت..

موفق باشی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز

بااجازه استاتر محترم من یکم بیشتر توضیح میدم راجع به قیمت گذاری

سال 88 قیمت این کارت حدودا 250 تومن بود

و از سال 89 تقریبا قیمت دلار رفت بالا و محصولات کریتیو حتی تا 5.5 برابر افزایش قیمت داشتن

شما الان اگر اکبند این کارتو پیدا میکردین زیر 600 تومن نبود

با این همه امکاناتی که داره واقعا ارزش خریدش بسیار بالاست

از طرفی کارت صدا مثه گرافیک نیست که هر سال جدیدتر بشه

این کارت با اینکه قدیمی هست اما میتونم بگم حداقل تا 20 سال قابل استفاده ست مگر اینکه سری x-fi ارتقای جدیدی پیدا کنه که بعید میدونم

در خریدش شک نکنین

به شدت تایید میشه این کارت..

موفق باشی

سلام 

ممنون جناب غفاری  

این کارت  رو چون مورد   تقریبا مشابهشو دارم  (همین سری  pci  )  برا فروش گذاشتم 

با اینحال اصراری بفروش نیست ولی اگر کسی از دوستان خواست غیر از امکانات جانبی   منحصربفردش  که داره

تضمین میدم از نظر کیفیت خروجی  از سری تیتانیوم x fi  و حتی اچ دی که طرفدرا زیاد داره سرسوزنی  کمتر نباشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...