رفتن به مطلب

سوال در مورد چگونگی قطع کردن برق USB مادربورد Asus Z97 Deluxe USB 3.1

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سوال در مورد چگونگی قطع کردن برق USB مادربورد Asus Z97 Deluxe USB 3.1 هنگام خاموش بودن کامل سیستم ..

سلام دوستان ..

من هر جایی از تنظیمات بایوس مادربوردم میرم گزینه ای که برای خاموش کردن برق USB مادربورد هنگام خاموش بودن کامپیوترم هستش رو پیدا نمیکنم ..

بنده استودیو موزیک دارم و تجهیزاتی که به کامپیوترم از طریق USB وصل هستند تعدادشون زیاده و این موضوع بسیار اذیتم میکنه ..

خواستم از دوستانی که این مادربورد رو دارن لطفا بگن که دقیقا کدوم گزینه رو باید تغییر بدم که برق USB مادربوردم هنگام خاموش بودن قطع بشه ..

مرسی ..

لینک به دیدگاه

سلام. روی مادربرد فکر کنم یه جامپر هست که میتونین حالتو عوض کنین . به این صورت که اگه روی ۱٫۲ قرار داره بزارین روی ۲٫۳

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

یادم رفت بگم که اشتباهی جامپر clear cmos رو جا بجا نکنین. دفتر چشو بخونین حتما گفته کدوم جامپر هست

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

تو بایوس که نمیشه ولی یه جامپر هست که نوشته USB_5V  که باید جای اونو تغییر بدید ... بازم از دوستان جویا بشید

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون دوستان ؛ ولی روی مادربورد هر جا گشتم همچین جامپری به این اسم ندیدم !

منظورتون از جامپر نکنه کلیده ؟

البته کلیدی هم به این نامی که شما گفتید ندیدم !

لینک به دیدگاه

مین من گیگا z68 هست موقعی که وین 7 داشتم موقع خاموشی برق usb قطع نمی شدن (مگه اینکه دوشاخ برق از پریز قطع کنم) ولی از وقتی وین 8.1 رو نصب کردم بعد از خاموشی برق usb قطع میشه.امیدوارم بکارتون بیاد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...