رفتن به مطلب

روشن نشدن صفحه تبلت ایسوس fe380(حل شد) دو روزه دیر شارژ میشه دوباره در خواست راهنمایی

amin-nvidia
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان سال نو مبارک

یه تبلت ایسوس دارم دیشب میخواستم باهاش کار کنم دیدم صفحه خاموشه روشن نمیشه گفتم شارژش تموم شده بعد دیدم شارژ داره ویبره خاموش روشن شدن کارمیکنه.با گرفتن دکمه پاور و صدا ریست یه ویبره زد دوباره اومد بالا ولی تصویر نداره متوجه شدم زمانی که داره روشن میشه یه نوری تو تصویر هست مث موقعی که صفحه داره یه تصویر مشکی یه دست نشون میده.یا موقعی که پاور رو میزنی تا تصویر بیاد یه نوری تو صفحه هست.

خاموش و روشن که کردم بعد دکمه کم کردن ولوم با پاور رو گرفتم دیدم صدای اسکرین شات گرفتن میاد.

حالا به نظرتون مشکل از نرم افزار یا سخت افرار.

یه دو هفته پیش دادم سوکت شارژر خراب بود عوض کردن ربطی به اون میتونه داشته باشه.

اگه ال سی دی سوخته باشه چقدر خرجشه.

ممنون.

دوستان ممنون از راهنمایی درب تبلت رو بارکردم نگاه انداختم به برد یه دفعه متوجه شدم یه کابل که برد وصله جداشده و در اومده زدم جا تبلت درست شد دوروزه دیر شارژ میشه 8 ساعت یا 9 ساعت طول میکشه تا شارژ بشه.یه همچین مشکلی قبل عید داشت چون سوکت شارژ لق شده بود درستش کردم حدود 3 ساعت و نیم از صفر تا صد شارژ میشد همه چیز خوب شد دوباره دو روزه خیلی دیر شارژ میشه با یه شارژر و کابل دیگه امتحان کردم بازم کنده به نظرتون مشکل چیه؟؟

ویرایش شده توسط amin-nvidia
لینک به دیدگاه

اگه با قطعات داخلی آشنایی دارین !!

خودتون تبلت رو باز کنید (بعضی تبلت ها بجز باتری های اصلی یه باطری بزرگ لیتیومی داخلی دارن ) اگه از این باتری لیتیومی های بزرگ داشت ارتباطشو با برد تبلت با هاویه قطع کنید و از باطری های کوچکتر که اگه داره !! استفاده کنید اکثر مواقع مشکلی که گفتین با این رو حل میشه (البته اگه همین مشکلی باشه که فکر میکنم )

لینک به دیدگاه

این تبلت دربش به راحتی باز نمیشه وسیله خودشو میخواد.

منظورتون اینه دوتا باطری داره.به نظر شما صفحه مشکلی پیدا نکرده.یا باطری عیب پیدا کرده که اینجوری شده.

ممنون

ویرایش شده توسط amin-nvidia
لینک به دیدگاه

از دوستان کسی تجربه اینطوری نداره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست گرامی .

تو تاریکی روشن کنید ببینید نور پس زمینه روشن میشه یا نه . اگه روشن نمیشه با LED گوشی نور بندازید توی صفحه ببینید تصویر داره اگه تصویر داشت نشون میده فقط نور پس زمینتون مشکل داره .مشکل نرم افزاری نمیتونه باشه چون در هر صورت اولین اتفاقی که بعد از روشن شدن میفته (قبل از اینکه حتی سیستم عامل بوت بشه) اینه که صفحه نمایش روشن میشه .

لینک به دیدگاه

از دوستان کسی چنین تجربه ای نداره

لینک به دیدگاه

سلام

چون تازه سوکت شارژ عوض کردین و قبلا هم به خاطر سوکت همین مشکلو داشته احتمالا ایرا از همون سوکت شارژه(از کابلشون هم میتونه باشه وبعضی از کابلای مینی یو اس بی زود خراب میشه)

البت از شواهد که که معلومه(همون کابل فلت ال سی دی که سر جا خوب چفت نبوده )معلومه طرف یا ناوارد بوده یا کارشو با دقت انجام نداده

البت نمیشه الکی قضاوت کرد و تهمت زد فقط طبق شواهد گفتم

گرچه سوکت زدن دوبار اجتمال اسیب بوردو زیاد میکنه ولی احتمالا باید  باز سوکت شارژ تعویض کنید

ببرید پیش یک نفر وارد براتون چک کنه که سوکت شارژ به درسی تعویض شده باشه

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

سلام

چون تازه سوکت شارژ عوض کردین و قبلا هم به خاطر سوکت همین مشکلو داشته احتمالا ایرا از همون سوکت شارژه(از کابلشون هم میتونه باشه وبعضی از کابلای مینی یو اس بی زود خراب میشه)

البت از شواهد که که معلومه(همون کابل فلت ال سی دی که سر جا خوب چفت نبوده )معلومه طرف یا ناوارد بوده یا کارشو با دقت انجام نداده

البت نمیشه الکی قضاوت کرد و تهمت زد فقط طبق شواهد گفتم

گرچه سوکت زدن دوبار اجتمال اسیب بوردو زیاد میکنه ولی احتمالا باید باز سوکت شارژ تعویض کنید

ببرید پیش یک نفر وارد براتون چک کنه که سوکت شارژ به درسی تعویض شده باشه

ممنون دوست عزیز

از موقعی که سوکت شارژر عوض کردم تا دو سه روز پیش خیلی عالی بود سریع شارژ میشد ولی دوروزه اینطوری شده

یه عیبای مسخره پیدا میکنه خیلی راضی نیستم از تبلت.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...