رفتن به مطلب

کدام مادربورد برای گیمینگ مناسب هست

Recommended Posts

لینک به دیدگاه

ASRock FATAL1TY H97

دلیل ؟

لینک به دیدگاه

دادا چیپ h97 از b85 بهتره اما شما اگه می تونی 1151 بگیر که ddr4 ساپورت کنه

Sent from my SM-A500H using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به نظر بنده سیستم ddr4 بگیرید با سوکت 1151

مین بورد هم بسته به سلیقه و هزینه هست اما حتما H170 یا B150 بگیرید

پردازنده رو هم I5 6500

لینک به دیدگاه

B150 ASUS AURA ROG

خداییش من وقتی رو سیستم دوستم دیدم عاشقش شدم به غیر از کارایی عالیش. شما میتوانید با توجه به دما سیستم رنگ مادربورد رو بزارید یعنی اگه خیلی گرم شه خیلی قرمز میشه و اگه خنک باشه زرد میشه و یا حتی اگه شما موسیقی گوش می دید مادربرد با اون همگام میشه و رقص نور انجام میده فقط میتونم بگم عالیه.DDR4 1151LGA

لینکش: https://www.asus.com/Motherboards/B150-PRO-GAMING-AURA/

ویرایش شده توسط LORD.SAJAD
لینک به دیدگاه

h97  بهتره ولی شما که اینقدر خرج می کنی برو سمت ddr4  اشتباه محض الان با این هزینه ddr3 خریدن

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

سلام

منم با نظر دوستان موافقم 1151 بگیرید.مدل ASUS z170 Pro Gaming این در صورتیه که بخواهید کم هزینه کنید اگه بیشتر میتونید سری فرمولا و یا مکسیموس هیرو و برو بالا.

هیچوقت ازراک نگیر چون من خودم کارم تعمیراته میگم نگیر خدایی خیلی آشغاله سری گیمشو نمیدونم اما اینطور که معلومه اونم فکر نکنم چیز خوبی باشد.

اول Asus و بعد گیگا و بعد MSI و...

من خودم میخوام همینو بگیرم ASUS z170 Pro Gaming چون به نسبت امکاناتی که داره قیمتش مناسبه.البته سری گیگابایتش که تو همین قیمته یکم فازبندی قویتری داره.اما به نظر من ایسوس استانداردتره!!

Aura هم چیز خوبیه اما چیپ Z کجا و B کجا :)

ویرایش شده توسط Eyeless
لینک به دیدگاه

B150 ASUS AURA ROG

خداییش من وقتی رو سیستم دوستم دیدم عاشقش شدم به غیر از کارایی عالیش. شما میتوانید با توجه به دما سیستم رنگ مادربورد رو بزارید یعنی اگه خیلی گرم شه خیلی قرمز میشه و اگه خنک باشه زرد میشه و یا حتی اگه شما موسیقی گوش می دید مادربرد با اون همگام میشه و رقص نور انجام میده فقط میتونم بگم عالیه.DDR4 1151LGA

درسته واقعا مین بورد خوبیه از تمام درگاه های بروز هم مثل USB 3.1 و M2 و ساتا اکسپرس پشتیبانی میکنه،کامل ترین و بهترین مین بورد 1151 برای ضریب بسته ها هست

همچنین کارت صدای عالیه supermefx این مین بورد که بر روی مین بورد های رده بالا قرار میگیره این بورد رو از سایر رده متوسط ها متمایز میکنه

ویرایش شده توسط Nima.Rampage
لینک به دیدگاه

B150 ASUS AURA ROG

سلام

یه سوال داشتم اینکه مادربرد اچ 170 پرو گیمینگ بهتره یا این مادربرد؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...