رفتن به مطلب

سیستمم بعضی وقت ها برای 0.1 ثانیه یه تیک میزنه ( هنگ میکنه )

omidelf
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من بعضی وقت ها سیستمم یه تیک میزنه

این موضوع موقع اهنگ گوش دادن بیشتر معلوم میشه که برای یه 0.1 ثانیه هی بعضی وقت ها تیک میزنه

الان باز اینطوری شده بود سیستم رو ریستارت کردم درست شد . با سیستم قبلیم هم که کاملا با سیستم الانم فرق داشت هم همین مشکل رو داشتم !!! تازه تو یه خونه دیگه بود اون

موقع این مشکل هم نه ram نه cpu نه کارت گرافیک و نه SSD بالای 20% مصرف نمیکنن !

دمای قطعات هم کاملا مناسبه

این میتونه از چی باشه ؟ (البته با سیستم جدیدم خیلی خیلی کم تر این اتفاق میافته ) سیستمم تو مشخصات نوشتم

ایا این میتونه بخاطر رابط ( محافظ ) یا نوسان برق باشه ؟ التبه من خودم نوسانی احساس نمیکنم یعنی مثلا لامپ نورش کم و زیاد نمیشه هیچوقت 

ویرایش شده توسط omidelf
لینک به دیدگاه

سلام

***جسارتا از نرم افزارهای میکس و آهنگسازی استفاده میکنید؟

مورد آخرو روی یک سیستم که این مشکلو داشت  تست کردم و مشکل از نوسان برق یا محافظ نبود. فعلا اینو بگذارید آخرین احتمال

آخر شب سیستم به دستم میرسه و منم دنبال ایراد میگردم , اگر حلش کردم اینجا به اشتراک میگذارم (البته امیدوارم اساتید زودتر مشکل شما رو حل کنند)

@};-

لینک به دیدگاه

درود

این ایرادها معمولا به کاهش کارایی رایانه و قطعه های که پردازش رو انجام میدن مربوط نیست، بلکه به رسانه های ذخیره سازی و ابزارهایی که از درگاه مشترک اونها استفاده می کنند مربوط هست، دیسکها و فلشها و ابزارهای usb مثل موش و صفحه کلید.

پیشنهاد می کنم usb ها رو تا جای ممکن قطع کن و موش و صفحه کلید رو به ویژه اگر بی سیم هست آزمایشی عوض کن.

لینک به دیدگاه

سلام

***جسارتا از نرم افزارهای میکس و آهنگسازی استفاده میکنید؟

مورد آخرو روی یک سیستم که این مشکلو داشت  تست کردم و مشکل از نوسان برق یا محافظ نبود. فعلا اینو بگذارید آخرین احتمال

آخر شب سیستم به دستم میرسه و منم دنبال ایراد میگردم , اگر حلش کردم اینجا به اشتراک میگذارم (البته امیدوارم اساتید زودتر مشکل شما رو حل کنند)

@};-

نه ولا از میکس و اهنگسازی استفاده نمیکنم

ولی موقع اهنگ گوش دادن رو اعصاب میره و به صورت رندوم ( ولی کم ) تیک میزنه و انگار سیستم برا 0.1 ثانیه فریز میشه ( موس هم تیک میزنه ) و این تیک رو صدا هم میافته 

درود

این ایرادها معمولا به کاهش کارایی رایانه و قطعه های که پردازش رو انجام میدن مربوط نیست، بلکه به رسانه های ذخیره سازی و ابزارهایی که از درگاه مشترک اونها استفاده می کنند مربوط هست، دیسکها و فلشها و ابزارهای usb مثل موش و صفحه کلید.

پیشنهاد می کنم usb ها رو تا جای ممکن قطع کن و موش و صفحه کلید رو به ویژه اگر بی سیم هست آزمایشی عوض کن.

یعنی بخاطر دستگاه هایی که به صورت usb وصل هستند دیگه ؟ یعنی  یه دستگاه داره هی قطع و وصل میکنه و باعث این میشه؟  :-?

پس بزارید دفعه بعد که اینطوری شد دونه دونه قطع میکنم ببینم درست میشه یا نه

البته فکر نکنم باز زیاد ایجاد بشه یا خیلی کم . با سیستم قبلیم این اتفاق خیلی بیشتر میافتاد

فقط از هارد sata هم میتونه باشه ؟ چون من موس و کیبورد و hard external و hard sata که دارم با سیستم قبل هم داشتم پس باید یکی از این ها باشه

درضمن نمیدونم ربط داشته باشه یا نه ولی وقتی این اتفاق افتاده بود برنامه km player این ارور رو داد چند بار : message from webpage out of memory at line 1

با اینکه رم منم 16 گیگ هست و 20% فقط داشت مصرف میکرد ! 

ویرایش شده توسط omidelf
لینک به دیدگاه

نه ولا از میکس و اهنگسازی استفاده نمیکنم

ولی موقع اهنگ گوش دادن رو اعصاب میره و به صورت رندوم ( ولی کم ) تیک میزنه و انگار سیستم برا 0.1 ثانیه فریز میشه ( موس هم تیک میزنه ) و این تیک رو صدا هم میافته 

یعنی بخاطر دستگاه هایی که به صورت usb وصل هستند دیگه ؟ یعنی  یه دستگاه داره هی قطع و وصل میکنه و باعث این میشه؟  :-?

پس بزارید دفعه بعد که اینطوری شد دونه دونه قطع میکنم ببینم درست میشه یا نه

البته فکر نکنم باز زیاد ایجاد بشه یا خیلی کم . با سیستم قبلیم این اتفاق خیلی بیشتر میافتاد

فقط از هارد sata هم میتونه باشه ؟ چون من موس و کیبورد و hard external و hard sata که دارم با سیستم قبل هم داشتم پس باید یکی از این ها باشه

درضمن نمیدونم ربط داشته باشه یا نه ولی وقتی این اتفاق افتاده بود برنامه km player این ارور رو داد چند بار : message from webpage out of memory at line 1

با اینکه رم منم 16 گیگ هست و 20% فقط داشت مصرف میکرد !

همین طوره. محتمل تر این ه که از موش و صفحه کلید باشه و بعد بقیه ی usb ها و بعد sata.
لینک به دیدگاه

همین طوره. محتمل تر این ه که از موش و صفحه کلید باشه و بعد بقیه ی usb ها و بعد sata.

بعد سوال بعدیم اینه که من هارد جدیدی که گرفتم sata 3 هم هست ولی تست سرعت گرفتم ( با برنامه مخصوص تست ) سرعت Write بود 150MB/s ,  ایا این عادیه یا کمه برای Sata 3 ؟

لینک به دیدگاه

بعد سوال بعدیم اینه که من هارد جدیدی که گرفتم sata 3 هم هست ولی تست سرعت گرفتم ( با برنامه مخصوص تست ) سرعت Write بود 150MB/s ,  ایا این عادیه یا کمه برای Sata 3 ؟

برای هارد مکانیکی این سرعت خیلی خوبه، برای ssd کمه. برای کنجکاوی مدل هارد چی ه؟ ممکنه عکس از آزمونی که این سرعت رو اندازه گرفته بگذاری؟

لینک به دیدگاه

برای هارد مکانیکی این سرعت خیلی خوبه، برای ssd کمه. برای کنجکاوی مدل هارد چی ه؟ ممکنه عکس از آزمونی که این سرعت رو اندازه گرفته بگذاری؟

نه منم هاردم این سرعتشه

ssd من که سرعتش 2500MB/s هستش !  :D  :D  :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...