رفتن به مطلب

مشکل با رم جدید

mahddi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
من مادربوردم Asus RAMPAGE II GENE چیپست X58 هست  از اونجایی دیگه رم های سه کاناله پیدا نمیشه این رمها رو خریدم
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL7D-8GBXM - Newegg.com
02011119_4f28a129bdbf9.jpg

ولی وقتی این رمها روی مادربورد میزارم حتی مادربورد تصویر هم نمیده که به نظر میاد با مادربورد من مچ نمیشه
چه رمی مناسب مادبورد منه؟از نظرحداقل تایمینگ و غیره

ویرایش شده توسط mahddi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بوق میزنه یا نه؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

سلام رو مادربرد رم ها رو در قسمت آبی ها که مشخص کردم بزارم:

post-18126-0-71035600-1458925521_thumb.jpg

از جا رفتن رم ها مطئن بشو چون اگه خوب جا نرنند سیستم بالا نمیاد

و بعد داخل بایوس گزینه x.m.p رو روی 1600 بزار و یا فعالش کن دقیقان کاری که خودم کردم رو برای شما هم توضیح دادم

موفق باشی :x

لینک به دیدگاه

سلام رو مادربرد رم ها رو در قسمت آبی ها که مشخص کردم بزارم:

attachicon.gift3TdMkO9EzrK8lB2_500.jpg

از جا رفتن رم ها مطئن بشو چون اگه خوب جا نرنند سیستم بالا نمیاد

و بعد داخل بایوس گزینه x.m.p رو روی 1600 بزار و یا فعالش کن دقیقان کاری که خودم کردم رو برای شما هم توضیح دادم

موفق باشی :x

ممنون از راهنمایی شما

اما اگه مشکل نحوه چینش رم ها بود وقتی رم ها رو تک تک که امتحان می کردم باید سیستم بوت میشد ولی هر جور که می زارم فرقی نمی کنه

لینک به دیدگاه

سلام

رم های بازار جدیدا بعضی هاشون نسازگاریهای عجیبی دارن(مخصوصا بردهایی که باس 1333 ساپورت میکنن)

بورد شما هم تو حالت معولی باس بیشتر از 1333 ساپورت نمیکنه و برا بیشتر از اون باید اور کنید

بهترین راه اینه اول بایوس مادر بورد رو اپ دیت گنید(با رم قدیمی بیاریدش بالا و اپ کنید)یا بدید خدماتی ها براتون اپ دیت کنن

احتمال داره هم  با کمی دستکاری در بایوس سیستم  رمها سازگار شه(که یک نفر وارد هم میخاد)دادن ولتاژو تایمینگ هماهنگ با رم

راه مطئن تر اینه که رم رو مرجوع کنید و جاش رم 1333 بردارید(کیسو ببرید همونجا تست شده تحویل بگیرید)

لینک به دیدگاه

سلام

دیشب بالاخره فهمیدم مشکل از چی هست

مشکل از این قرار بود اسلات رم این مادربورد با مادربورد های جدید یه کم فرق میکنه و رم ها به درستی داخلش قرار نمی گرفت ولی در ظاهر این موضوع معلوم نبود در حقیقت جا زدن رم ها یه قلقی داشت که من نمی دونستم

در کل خدا رو شکر مشکل حل شد و الان رمها دارن خیلی خوب کار می کنن

در آخر با تشکر از همه ی دوستانی که در این تاپیک برای کمک به من وقت گذاشتن

ویرایش شده توسط mahddi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...