رفتن به مطلب

ارتقاء سیستم تا یک میلیون تومان ( نیازمند راهنمایی )

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

دوستان یک کیس هست با مشخصات زیر :

Cpu :
Intel® core i7-3770K

Main :
Asus Z77-v LK

VGA :
AMD Radeon HD 6870 2GB - DDR5

Ram :
Gail 8GB 1600

HDD :
1TB WD

Power:
Green 785

Case :

Cougar X6 Challenger

حالا من بخوام 1 میلیون خرجش کنم چیکار کنم بهتره؟

به نظرتون ارتقاء بدم به ddr4 بهتر هست؟

اصلا این سیستم رو چند میخرن و چقدر دیگه باید خرج بکنم تا به سیستم بهتری دست پیدا کنم؟

کاربرد سیستم هم بازی و دانلود و وبگردی هست. ( در حقیقت برای خانم بچه هاست که دست از سر سیستم من بردارن :D )

لینک به دیدگاه

سلام

به نظرم پردازنده خوب هست اگر برای گیم میخوای گرافیک رو ببر بالا و رم رو 16 کن برای وبگردی و دانلود و کارهای روزمره مثل office و... هم اوکی هست آگه برای گیم نمیخواستی همین خیلی خوب بود ولی برای گیم میخوای این گرافیک رو بفروش و یک گرافیک بزار روش

حالا هم دیگه بستگی به گیمی که میخوای بازی کنی روش داره میتونی یک 960 4gb بندازی روش یا یک 970

لینک به دیدگاه

سلام

به نظرم پردازنده خوب هست اگر برای گیم میخوای گرافیک رو ببر بالا و رم رو 16 کن برای وبگردی و دانلود و کارهای روزمره مثل office و... هم اوکی هست آگه برای گیم نمیخواستی همین خیلی خوب بود ولی برای گیم میخوای این گرافیک رو بفروش و یک گرافیک بزار روش

حالا هم دیگه بستگی به گیمی که میخوای بازی کنی روش داره میتونی یک 960 4gb بندازی روش یا یک 970

سلام. ممنون

حالا به نظرتون برم سمت ddr4 بهتره؟ چقدر دیگه باید خرج کنم حدودی؟

لینک به دیدگاه

سلام. ممنون

حالا به نظرتون برم سمت ddr4 بهتره؟ چقدر دیگه باید خرج کنم حدودی؟

واقعیتش من خیلی ها رو دیدم با همین ddr3 کار میکنند

نمیدونم پردازنده ی شما رو چند میخرن و مادربوردتون رو ولی برای پردازنده ی جدید 6700 باید 1100 بدید حدودا برای مادربورد هم یه چیزی حدود 500 برای رم هم 400 تومن ولی به نظر من ارزش نداره همین رم رو 16 کنید و یک گرافیک بگیرید خوب هست

ولی اختیار دست شما هست و نظر شما مقدم

موفق باشید

لینک به دیدگاه

پیشنهاد میکنم که اول یک گرافیک بگیرید ( الان گرافیکتون به شدت گلوگاه هست ) بعد مدتی باهاش سر کنید اگر راضی نبودید به ddr4 مهاجرت کنید .

اولویت های شما برای ارتقا !

گرافیک        390 پیشنهاد میشه

ssd            مدل 256 سامسونگ pro پیشنهاد میشه

رم               افزایش به 16 پیشنهاد میشه

مهاجرت به 1151 و ddr4 ( البته قیل از خرید رم حتما تکلیف مهاجرت رو مشخص کنید !!! )

سیستم رو چند وقته گرفتید ؟؟؟

هارد و پاور رو چی ؟؟؟

یه تست بکنید ببینید مشکلی نداشته باشن .

خرید گرافیک به پاور فشار میاره درسته که پاور شما خیلی قویه اما طول عمر مشخصی هم داره شاید عمرش رو کرده و بعد از ارتقا مشکل ساز بشه .

همین طور هارد که احتمال داره در پرفورمنس اثر بذاره ( به همین دلیل ssd برای شما اهمیت زیادی داره ) یه تستی ازش بگیرید ! کار از محکم کاری عیب نمیکنه !

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

واقعیتش من خیلی ها رو دیدم با همین ddr3 کار میکنند

نمیدونم پردازنده ی شما رو چند میخرن و مادربوردتون رو ولی برای پردازنده ی جدید 6700 باید 1100 بدید حدودا برای مادربورد هم یه چیزی حدود 500 برای رم هم 400 تومن ولی به نظر من ارزش نداره همین رم رو 16 کنید و یک گرافیک بگیرید خوب هست

ولی اختیار دست شما هست و نظر شما مقدم

موفق باشید

اوه اوه نه همین سیستم خیلی هم خوبه :D هنوز هیچی نشده 1600 شد

اینکه حرف ddr4 رو کشیدم جلو واسه آینده بود که اگر خواستم ارتقاء بدم باز ( البته خدایی نکرده :laughing: ) یهو مجبور نشم زیادی خرجش کنم.

پیشنهاد میکنم که اول یک گرافیک بگیرید ( الان گرافیکتون به شدت گلوگاه هست ) بعد مدتی باهاش سر کنید اگر راضی نبودید به ddr4 مهاجرت کنید .

اولویت های شما برای ارتقا !

گرافیک        390 پیشنهاد میشه

ssd            مدل 256 سامسونگ pro پیشنهاد میشه

رم               افزایش به 16 پیشنهاد میشه

مهاجرت به 1151 و ddr4 ( البته قیل از خرید رم حتما تکلیف مهاجرت رو مشخص کنید !!! )

سیستم رو چند وقته گرفتید ؟؟؟

هارد و پاور رو چی ؟؟؟

یه تست بکنید ببینید مشکلی نداشته باشن .

خرید گرافیک به پاور فشار میاره درسته که پاور شما خیلی قویه اما طول عمر مشخصی هم داره شاید عمرش رو کرده و بعد از ارتقا مشکل ساز بشه .

همین طور هارد که احتمال داره در پرفورمنس اثر بذاره ( به همین دلیل ssd برای شما اهمیت زیادی داره ) یه تستی ازش بگیرید ! کار از محکم کاری عیب نمیکنه !

موفق باشید .

سلام ممنون.

بله دقیقا کاری که گفتید رو انجام میدم.

ddr4 فعلا منتفی شد.

سیستم رو حدود اگر اشتباه نکن 3 سال نیم هست.

پاور رو 1 سال بعدش عوض کردم که میشه 2 سال و نیم هست دارم.

هارد همین چند روز پیش 1 ترا گرین وسترن گرفتم.

راستی الان یادم اومد فن cpu فابریک خودش هست :wacko:

یه واتر کولینگ هم پیشنهاد بدید خیلی خوب میشه.

لینک به دیدگاه

تنها ارتقا برای این سیستم یه GTX970 هست باقی قطعات خوبن

واترکولر هم http://lioncomputer.ir/product/7260/%D9%88%D8%A7%D8%AA%D8%B1+%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%B1+%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86+120+GLACIER+120+GLC120-A/

اما میتونید یه ایر کولر ارزون در حد 50 تومن هم بگیرید از دیپ کول

لینک به دیدگاه

اوه اوه نه همین سیستم خیلی هم خوبه :D هنوز هیچی نشده 1600 شد

اینکه حرف ddr4 رو کشیدم جلو واسه آینده بود که اگر خواستم ارتقاء بدم باز ( البته خدایی نکرده :laughing: ) یهو مجبور نشم زیادی خرجش کنم.

سلام ممنون.

بله دقیقا کاری که گفتید رو انجام میدم.

ddr4 فعلا منتفی شد.

سیستم رو حدود اگر اشتباه نکن 3 سال نیم هست.

پاور رو 1 سال بعدش عوض کردم که میشه 2 سال و نیم هست دارم.

هارد همین چند روز پیش 1 ترا گرین وسترن گرفتم.

راستی الان یادم اومد فن cpu فابریک خودش هست :wacko:

یه واتر کولینگ هم پیشنهاد بدید خیلی خوب میشه.

چند تا نکته :

اول از سلامت پاور اطمینان حاصل کنید ( نهایتش چند ساعت علاف میشی اما از آسیب های بعدی به سیستم جلوگیری میشه 30 ماه زیاد نیست اما کم هم نیست !!! )

بسیاری از سیستم ها به دلیل اعتماد بی جا به پاوری که چندسال کار کردن آسسب دیدن . شما باخرید یک گرافیک پر مصرف و قوی هم مصرف برق گرافیکتون اضافه میشه هم رم و cpu زیر فشار بیشتری میرن اضافه کردن فن و واتر کولر و رم هم هرکدوم سهم دارن در نهایت شاید تا 150 وات یا بیشتر مصرف افزایش پیدا کنه . نکته مهم اینه که پاور شما برای سیستم فعلیتون زیادی قوی بوده و این خودش میتونه به پاور فشار اورده باشه مخصوصا در حال بی کاری که قطعات از مصرفشون کم میکنن ! شما به پاوری در حد 400 وات نیاز داشتید اما 785 وات داشتید .

ssd رو حتما در لیست خرید بزارید مخصوصا که یک هارد بیشتر ندارید ، کلا نصب وبندوز روی هارد های 500 و بالاتر پیشنهاد نمیشه ! هارد گرین هم که کلا پرفورمنس کمی داره و مشکل ساز میشه .

جای شما بودم بعد از خرید قطعات سیستم رو یک بار به طور کامل باز میکردم و یه باد بهش میگرفتم ( میبردمش دم یکی از تعمیر گاه های خودرو و ازشون میخواستم به جای تنظیم باد لاستیک یه باد اساسی به قطعات مخصوصا توی پاور بگیره ! )

سیستم تهویه رو چک کنید تا همه فن ها به درستی کار کنن . دما رو بعد از ارتقا چک کنید تا اگر دما بالا رفت با اضافه کردن فن و راههای دیگه بتونید دما رو پایین بیارید . قبل از این که دما بالا به سیستم آسیب بزنه !

برای cpu حتما کولر ( حالا چه ایر چه ... ) بگیربد ! حتما یک خمیر سیلیکون خوب استفاده کنید ( مخصوصا اگر کولر رو دست 2 میگیرید )

رم رو به 16 ارتقا بدید !

بعد از همه کارها یه بنچ مارک از سیستم بگیرید و با نمونه های از پیش گرفته شده مقایسه کنید تا اگرمشکلی وجود داره و سیستم نمیتونه از همه قدرتش استفاده کنه متوجه بشید .

لینک به دیدگاه

شما همه ی یک تومن رو خرج گراف کنین از همه چیز بهتره

لینک به دیدگاه

شما همه ی یک تومن رو خرج گراف کنین از همه چیز بهتره

فن cpu شون زیاد جالب نیست !

البته ایشون 1 تومن برای ارتقا دارن با پول فروش گرافیک خودشون میتونن هم یه کم روی پول گرافیک بزارن هم یه فن مناسب بگیرن !

حیف این سیستم که فقط یک هارد اونم گیرین داشته باشه !

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

فن cpu شون زیاد جالب نیست !

البته ایشون 1 تومن برای ارتقا دارن با پول فروش گرافیک خودشون میتونن هم یه کم روی پول گرافیک بزارن هم یه فن مناسب بگیرن !

حیف این سیستم که فقط یک هارد اونم گیرین داشته باشه !

اره واقعا در مورد هارد اشتباه کردم.

همین یک هفته پیش هم گرفتمش...

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز توجه کنید که امیر جان نوشته ارتقا در حد 1 میلیون تومن جدی جدی سیستم کامل پیشنهاد ندید خخ

(جدا از شوخی) فقط گرافیک رو عوض کنید والا پردازندتون میتونه تا سه سال دیگم خیلی خوب کار کنه و فکر نکنم تا پنج سال آینده برای گرافیکی گلوگاه بشه ولی به جز sli

حالا یک مورد دیگه داشتم یک بنچمارک میدیدم برای گیم با 8 گیگ رم و 16 گیگ رم خیلی جالب بود آگه فقط برای گیم میخوای بزار بهت بگم (توی یوتیوب دیدم عکس بنچمارک رو ندارم) توی گیم avg فریم در ثانیه حداکثر اختلاف 3 تا بود و همینطور min fps برای 16 گیگ کمتر بود فکر کنم 16 گیگ min شد 50 برای 8 گیگ شد 51 خخخ

آگه برای کارهای تخصصی نمیخوای فعلا ارتقا نده بزار یک گرافیک خوب مثل gtx 970 بگیر بعدا آپ کن رم رو اینطوری که بخوای 400 بدی پای رم ولی استفاده ای ازش نشه خوب نیست خب یک گرافیک بهتر آدم میگیره حداقل استفاده داره ازش الان با 1600 میشه 980 گرفت کاش موجودی Gigabyte 980 g1 تموم نشده بود الان فکر کنم فقط ZOTAC موجود باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...