رفتن به مطلب

سوال بسیار مهم و جدی در مورد پردازنده های اسکای لیت

Recommended Posts

با سلام خدمت شما

عزیزان دوست بنده رفته بدون هماهنگی و اطلاع قبلی یک مادر بورد H110M. C D3، بهمراه پردازنده I5 6400 و رم DDR3 XM3 4GB خریده! بعد الان همون طور که میدونید پردازنده های اسکای لیت با DDR3 بخاطر ولتاژ سازگار نیستن و فروشنده هم راهنمایی نکرده! الان باید بنظرتون چکار کنه؟! چاره چیه؟! آیا اسیب به پردازنده وارد میکنه؟!

لینک به دیدگاه

قاعدتا بهتر که ddr4 بگیرید یعنی یک ریسک هست

حتما برید توی سایت رسمی مادربورد نوشته که چه رمی با چه مقدار ولتاژی باید باشه اگر از اون بیشتر باشه میسوزه و همینطور از رم های ddr3 ساده پشتیبانی نمیکنه از رم ddr3l فکر کنم استفاده میکنه

ولی باز هم با همه ی آیت تفاسیر باز هم مواردی بوده که cpu سوخته

لینک به دیدگاه

مادربورد مشکلی نداره توی سایت هم زده ولی خب از سی پی یو میترسم که بیوفته رو دستش

الان ولتاژ رم رو از 1.5 بیارم پایین بهتر نمیشه؟ چقدر تاثیر منفی توی کارایی داره؟

لینک به دیدگاه

حداکثر مقداری که روی مادربورد نوشته بزارید یا روی مقدارهایی که مادربورد پشتیبانی میکنه نباید مشکلی داشته باشه

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شما

عزیزان دوست بنده رفته بدون هماهنگی و اطلاع قبلی یک مادر بورد H110M. C D3، بهمراه پردازنده I5 6400 و رم DDR3 XM3 4GB خریده! بعد الان همون طور که میدونید پردازنده های اسکای لیت با DDR3 بخاطر ولتاژ سازگار نیستن و فروشنده هم راهنمایی نکرده! الان باید بنظرتون چکار کنه؟! چاره چیه؟! آیا اسیب به پردازنده وارد میکنه؟!

سلام

اگه امکانش هست با فروشنده توافق کنند با مدل ddr4 تعویض بشه بهتره.

ویرایش شده توسط ***sniper***
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

ولتاژ 24/7 رمهای DDR4 من همین الان 1.55 هست !

برای حالت اورکلاک 1.6 و 1.7 و حتی 1.8 هم داده میشه به DDR4 بدون اینکه آسیبی به پردازنده اسکای لیک وارد بشه اگ هم حرف و تجربه من قابل استناد نیست این 3 مورد رو در نظر بگیرید :

1. صرفا برای اطلاع هم باید بگم که همین الان رمهای DDR4 با ولتاژ 1.4 و 1.45 هم وجود داره

2. اگه قرار بود اینطوری باشه که خودشون مادربورد اسکای لیک با ساپورت DDR3 نمیساختن! توجه داشته باشید این بورد برای این سوکت و پردازنده های اسکای لیک ساخته شده! چیپست توسط اینتل ساخته شده و پردازنده های اینتل هم گارانتی تعویض دارند خارج از ایران ، آیا اینتل با ایجاد ساپورت DDR3 شرایطی فراهم میکنه که هر روز پردازنده عوض کنه برای مردم؟ منطقیه؟ 

اگر هم مشکلی بود پردازنده من در طول این 6 -7 ماه باید هزاران بار میسوخت یا مشکل دار میشد

3. فروشگاه لیون هم تا الان تعداد زیادی از این پلتفرم به همراه DDR3 باید فروخته باشه و کسی نگفته پردازنده من سوخت!

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

حداکثر مقداری که روی مادربورد نوشته بزارید یا روی مقدارهایی که مادربورد پشتیبانی میکنه نباید مشکلی داشته باشه

داداش میدونم چی میگی، مین مشکلی نداره! خبرش هم هست سازنده ها اومدن اشتباه کردن و مین ddr3 زدن اما بعد ها توی تست ها مشخص شد هماهنگ نیستنو ولتاژ رم های ddr3 بالاست! در نتیجه منظورم اینه ک رم و مین مشکلی نداره فقط پردازنده باعث ایجاد مشکل میشه

سلام

برای حالت اورکلاک 1.6 و 1.7 و حتی 1.8 هم داده میشه به DDR4 بدون اینکه آسیبی به پردازنده اسکای لیک وارد بشه اگ هم حرف و تجربه من قابل استناد نیست این 3 مورد رو در نظر بگیرید :

1. صرفا برای اطلاع هم باید بگم که همین الان رمهای DDR4 با ولتاژ 1.4 و 1.45 هم وجود داره

2. اگه قرار بود اینطوری باشه که خودشون مادربورد اسکای لیک با ساپورت DDR3 نمیساختن! توجه داشته باشید این بورد برای این سوکت و پردازنده های اسکای لیک ساخته شده! چیپست توسط اینتل ساخته شده و پردازنده های اینتل هم گارانتی تعویض دارند خارج از ایران ، آیا اینتل با ایجاد ساپورت DDR3 شرایطی فراهم میکنه که هر روز پردازنده عوض کنه برای مردم؟ منطقیه؟ 

اگر هم مشکلی بود پردازنده من در طول این 6 -7 ماه باید هزاران بار میسوخت یا مشکل دار میشد

3. فروشگاه لیون هم تا الان تعداد زیادی از این پلتفرم به همراه DDR3 باید فروخته باشه و کسی نگفته پردازنده من سوخت!

سلام داداش دلیل های شما قانع کننده هستش فقط توی این خبر که ترجمه هستش گفته شده که سازندهای مین به اشتباه مین ddr3 زدن و یا اگه هم زدن برای dd3l هستش! اگه هم توجه کرده باشی توی سایت اینتل هم زده نشده ک از ddr3 ساپورت میکنه و فقط ddr3l ذکر شده، الان این مین و سایت سازنده یه چیز میگه این اینتل هم یه چیز

http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/news/cpus/5719-ddr3-default-voltages

لینک به دیدگاه

سلام

شما درست میگید منم نمیگم این مشکل همیشه هست ولی من دیدم این مشکل برای عده ی زیادی در فروم های خارجی پیش اومده توی فروم های سخت افزار برید متوجه این مشکل میشید
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش میدونم چی میگی، مین مشکلی نداره! خبرش هم هست سازنده ها اومدن اشتباه کردن و مین ddr3 زدن اما بعد ها توی تست ها مشخص شد هماهنگ نیستنو ولتاژ رم های ddr3 بالاست! در نتیجه منظورم اینه ک رم و مین مشکلی نداره فقط پردازنده باعث ایجاد مشکل میشه
سلام داداش دلیل های شما قانع کننده هستش فقط توی این خبر که ترجمه هستش گفته شده که سازندهای مین به اشتباه مین ddr3 زدن و یا اگه هم زدن برای dd3l هستش! اگه هم توجه کرده باشی توی سایت اینتل هم زده نشده ک از ddr3 ساپورت میکنه و فقط ddr3l ذکر شده، الان این مین و سایت سازنده یه چیز میگه این اینتل هم یه چیز
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/news/cpus/5719-ddr3-default-voltages

سلام مجدد

ایا به جز اون مطلب که خبات عزیز نوشتن در اون تاریخ قضیه رو دنبال کردید؟ خبات جان اون مطلب رو از سافت پدیا ترجمه و منتشر کردند

اگه اینتل اشتباه کرد چرا ایسوس و گیگابایت و این همه برند دیگه بازم دارم ادامه میدن اگه واقعا اشتباه بوده؟

در ادامه باید بگم ولتاژ و فرکانس رم توی ایران به شکل تابو در اومده! چون مطالعه نمیکنیم تجربه نمیکنیم یا اینکه برعکس میخونیم!

به عنوان مثال :

در مشخصات پردازنده 6700کا نوشته شده :

Memory Types

DDR4-1866/2133, DDR3L-1333/1600 @ 1.35V

که دوستان اینطوری میخوننش(حتی مجلات سخت افزاری به روز که سابقه همکاری باشون رو هم داشتم): ساپورت حافظه تا 2133 و حداکثر ولتاژ 1.35  بلکه معنیش اینه که این میزان فرکانس و ولتاژِ قابل پشتیبانی بصورت none xmp هست! و اگه رمهاتون همینطوری بندازید روی اون فرکانس شناسایی میشه و کوچکترین ارتباطی با میزان پشتیبانی نداره

کلمه حداکثر رو به من نشون بدین جایزه دارین!

DDR3L هم چیز خیلی جدیدی نیست و از فضا نیومده که فکر کنید متفاوته با DDR3 ! همون رمهای DDR3 با ولتاژ دیفالت 1.35 الی 1.5 از نوع DDR3L هستند

پرازنده میتونه هر دلیلی برای سوختن داشته باشه! اما آخرین باری که پردازنده ها بر اثر ولتاژ بالای رم میسوختن و قابل ثابت کردن بود که دلیلش این بوده دوران 2500k و نهایتا 3770k بوده .همین الان ولتاژ های 2 و بالاتر هم داده میشه بین اورکلاکر ها بدون عواقب خاصی برای پردازنده!

میلاد جان ممنون میشم لینک بدید بررسی کنم

خودم شخصا برای 7-8 نفر با این مادربورد ها سیستم بستم فروشگاه لیون هم همینطور!

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

سلام مجدد

ایا به جز اون مطلب که خبات عزیز نوشتن در اون تاریخ قضیه رو دنبال کردید؟ خبات جان اون مطلب رو از سافت پدیا ترجمه و منتشر کردند

اگه اینتل اشتباه کرد چرا ایسوس و گیگابایت و این همه برند دیگه بازم دارم ادامه میدن اگه واقعا اشتباه بوده؟

در ادامه باید بگم ولتاژ و فرکانس رم توی ایران به شکل تابو در اومده! چون مطالعه نمیکنیم تجربه نمیکنیم یا اینکه برعکس میخونیم!

به عنوان مثال :

در مشخصات پردازنده 6700کا نوشته شده :

Memory Types

DDR4-1866/2133, DDR3L-1333/1600 @ 1.35V

که دوستان اینطوری میخوننش(حتی مجلات سخت افزاری به روز که سابقه همکاری باشون رو هم داشتم): ساپورت حافظه تا 2133 و حداکثر ولتاژ 1.35  بلکه معنیش اینه که این میزان فرکانس و ولتاژِ قابل پشتیبانی بصورت none xmp هست! و اگه رمهاتون همینطوری بندازید روی اون فرکانس شناسایی میشه و کوچکترین ارتباطی با میزان پشتیبانی نداره

کلمه حداکثر رو به من نشون بدین جایزه دارین!

DDR3L هم چیز خیلی جدیدی نیست و از فضا نیومده که فکر کنید متفاوته با DDR3 ! همون رمهای DDR3 با ولتاژ دیفالت 1.35 الی 1.5 از نوع DDR3L هستند

پرازنده میتونه هر دلیلی برای سوختن داشته باشه! اما آخرین باری که پردازنده ها بر اثر ولتاژ بالای رم میسوختن و قابل ثابت کردن بود که دلیلش این بوده دوران 2500k و نهایتا 3770k بوده .همین الان ولتاژ های 2 و بالاتر هم داده میشه بین اورکلاکر ها بدون عواقب خاصی برای پردازنده!

میلاد جان ممنون میشم لینک بدید بررسی کنم

خودم شخصا برای 7-8 نفر با این مادربورد ها سیستم بستم فروشگاه لیون هم همینطور!

دوست عزیز و گرامی واقعا بنده اطلاعاتم از پردازنده و مادربورد..اینا در حدی نیست که بخوام صحبت های شما رو تکذیب کنم! فقط بنده دوست دارم رفیقم رو ک اینقدر ناراحت هستش رو جوری خیالش رو راحت کنم، قیمت پردازنده هم در اینقدر نیست که بخواد ریسک کنه و در آینده مشکل ساز بشه!(هرچند شرکت سازنده مین و اینتل بصورت رسمی چیزی رو تایید و یا تکذیب نکرده) در کل دوست عزیز متشکر از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیارم قرار دادید. فقط بنظر شما لازم نیست ولتاژ رو کم کنه؟
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز و گرامی واقعا بنده اطلاعاتم از پردازنده و مادربورد..اینا در حدی نیست که بخوام صحبت های شما رو تکذیب کنم! فقط بنده دوست دارم رفیقم رو ک اینقدر ناراحت هستش رو جوری خیالش رو راحت کنم، قیمت پردازنده هم در اینقدر نیست که بخواد ریسک کنه و در آینده مشکل ساز بشه!(هرچند شرکت سازنده مین و اینتل بصورت رسمی چیزی رو تایید و یا تکذیب نکرده) در کل دوست عزیز متشکر از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیارم قرار دادید. فقط بنظر شما لازم نیست ولتاژ رو کم کنه؟

کم کردن ولتاژ رم باعث ناپایداری رم میشه در بیشتر مواقع اما اگه کیفیت چیپهای رمتون خوب باشه با کم کردن تا 1.45 مشکلی پیش نمیاد اما برای پایینتر آوردن ولتاژ باید فرکانس رو هم کاهش بدید مثلا اگه روی 1600 هست با ولتاژ 1.5 با ولتاژ 1.45 به پایین باید بذارید روی 1333 تا پایدار باشه

عزیز دل برادر به دوستتون بفرمایید که :

DDR3L به اون دسته از DDR3 ها گفته میشه که دو کانال ولتاژی دارند! هم با 1.5 ولت سازگارند و هم با 1.35 !   مثل کینگستون های LOVO و برخی مدل های جی اسکیل اسنایپر

DDR3 های دیگه هم این قابلیت رو دارند منتها پروفایل XMP مورد نظر برای کار کردن روی ولتاژ دوم تعریف نشده ! 

دلیل نامگذاری هم اینه!

وقتی DDR4 هم با ولتاژ 1.45 ولت وجود داره و کاملا با اسکای لیک سازگاره میشه مطمئن بود که ولتاژ 1.5 ولت رم های شما از کبریت بی خطر هم بی خطر تره!(ولتاژ 1.5 همیشه 1.5 چه ولتاژ DDr3 باشه چه DDR4) گرچه که پردازنده قطعای الکترونیکی هستش که بر اثر هر مسئله ای میتونه دچار مشکل بشه

و 

اینتل بزرگتر از اینه که بذاره یه اشتباه اینطوری ادامه پیدا کنه! نمیگم بزرگتر از اینه که اشتباه کنه نه قبلا هم اشتباه شده اما تولید محصول متوقف و نسخه جدید روانه بازار شد ضمن خسارت دادن در بعضی موارد! قضیه مادربورد های P67 B3

اگه اشتباهی به این وسعت وجود داشته باشه مطمئن باش شرکت های رقیب و وکلا هم ترحم نمیکنن به اینتل و تا همین الانشم ضرر میلیارد دلاری بهشون وارد میکردن ، حالا در این وضعیت حتی اگه همچین اشتباهی رخ داده باشه مطمئن باش اینتل به پای خودش شلیک نمیکنه و تولید رو ادامه نمیده تا زمینه جریمه های بیشتر براش فراهم بشه! (سازمان های متعددی هستن که نونشون از این مسائل در میاد مثل بزرگترین شرکت های چند ملیتی وکالت که فقط دنبال این چیزها میگردن و در مشکلات بین اپل و سامسونگ و دیگر برند ها هم کاراییشون رو دیدیم) حتی اگه اینتل بخواد بازم به  تولید ادامه بده چرا ایسوس و گیگابایت و MSI و بقیه هیمنطوری نشستن و دارن دون میپاشن واسه هر فردی که یه وکیل بگیره بیوفته دنبال اینتل واسه خسارت گرفتن؟

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

نه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام مجدد

درود بر فرجام عزیز

اون اطلاع رسانی در مورد DDR3 به اوایل معرفی این مین ها مربوط میشه که تو ارائه ولتاژ مناسب واقعاً مشکل داشتن اما خیلی سریع اینتل از طریق سازندگان مادربرد و ارائه بایوس، مشکل رو حل کرد و الان مشکل خاصی وجود نداره.

خبر هم صرفاً تو سایت غیر تخصصی Softpedia نیومده بود که بگیم نه اینطور نبودو ... خیلی از سایت های مرجع از جمله Tomshardwareبازتاب دادن.

@};- @};- @};- @};-

به اعتقاد من سر این قضیه اینتل و سازندگان مادربرد واقعاً گند زدن اما آخر سر با ارائه بایوس و ... نزاشتن بدتر از این بشه. Skylake یکی از مورد دار ترین محصولات تاریخ اینتله.

Skylake's IMC officially supports only DDR3L with a voltage of 1.35, and it officially supports DDR4 at 1.2 V. This might seem a little counter-intuitive to some users, as the entire reason for continuing DDR3 support is to make it cheaper and easier for customers to upgrade to the new Skylake platform, but these voltages are likely used to avoid damaging the IMC. Although it would be nice to use any DDR3 from 1.35 V - 1.65 V, running at these higher voltages could burn out the IMC and kill the processor over time.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود بر فرجام عزیز

اون اطلاع رسانی در مورد DDR3 به اوایل معرفی این مین ها مربوط میشه که تو ارائه ولتاژ مناسب واقعاً مشکل داشتن اما خیلی سریع اینتل از طریق سازندگان مادربرد و ارائه بایوس، مشکل رو حل کرد و الان مشکل خاصی وجود نداره.

خبر هم صرفاً تو سایت غیر تخصصی سافت پیدا نیودمده بود و خیلی از سایت های مرجع مثل Tomshardware بازتاب دادن.

@};- @};- @};- @};-

سلام خبات جان بنده به کار شما و یا منبع شما انتقادی نداشتم و سایتی رو هم غیر تخصصی خطاب نکردم

و دلیل اشاره بنده تنها به تاریخ انتشار اون مطلب بود و در ادامه هم که عرض کردم اگر اشتباهی هم بوده مدتهاست که بررسی و فیکس شده با توجه که اینگونه مطالب فقط در اون بازه زمانی ذکر شدن و مشکلی هم که بوده قرار نبوده ادامه پیدا کنه...

البته اگه به متن دقت بفرمایید در مورد خسارت به پردازنده گمانه زنی شده در همین لینکی که لطف کردید.....

It will likely damage

گفته نشده که صدمه میزنه بلکه به گمانشون امکان این امر وجود داشته (اشاره به تفاوت will و Going to در زمینه اطمینان انجام یه رویداد و همچنین کلمه Likely)

قسمت بولد شده دوم :

running at these higher voltages could burn out the IMC and kill the processor over time.

استفاده از could به جای can
یعنی چیزی که میتونست اتفاق بیوفته اما قرار هم نیست که حتما اتفاق افتاده باشه اون واقعه!
همین که اگر هم چیزی بوده در نطفه خفه شده (که البته چیزی هم نبوده و فقط امکانش وجود داشته که راهش رو بستن) و اصلاح شده است
ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خبات جان بنده به کار شما و یا منبع شما انتقادی نداشتم و سایتی رو هم غیر تخصصی خطاب نکردم

و دلیل اشاره بنده تنها به تاریخ انتشار اون مطلب بود و در ادامه هم که عرض کردم اگر اشتباهی هم بوده مدتهاست که بررسی و فیکس شده با توجه که اینگونه مطالب فقط در اون بازه زمانی ذکر شدن و مشکلی هم که بوده قرار نبوده ادامه پیدا کنه...

البته اگه به متن دقت بفرمایید در مورد خسارت به پردازنده گمانه زنی شده در همین لینکی که لطف کردید.....

It will likely damage

گفته نشده که صدمه میزنه بلکه به گمانشون امکان این امر وجود داشته (اشاره به تفاوت will و Going to در زمینه اطمینان انجام یه رویداد و همچنین کلمه Likely)

سلام فرجام جان

نه بحث انتقاد نیست چون خود من اینارو دنبال میکنم اگه مشخص بشه چیزی اشتباه بوده حتماً اصلاحیه میزنم

100% گفته های شما در مورد بحث ولتاژ درسته و تردیدی وجود نداره اما نمیشه منکر این قضیه هم شد.

اگه چنین چیزی مطرح نبود اصاً اینتل خودش علنی نمی کرد میدونید که چقد این قضیه رو انتخاب مصرف کننده ها تاثیر داشت.

اینتل خدای دنیای پردازنده و قبول، اما Skylake واقعاً داستان ها داره....

اون از ماجرای کولر

بعد این قضیه IMC

بعد باگ فریز شدن

بعد BCLK Overcloking  که منع کرد

و.....

مشکل یه چیپست رو میشه با رویژن و... حل کرد اما اینتل واقعاً نمیتونه حتی تو بحرانی ترین شرایط دست از Skylake بکشه و هر طور شده سرپا نگه میداره. بحث فقط خود اینتل نیست صنعت کامپیوتره

:x :x @};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام فرجام جان

نه بحث انتقاد نیست چون خود من اینارو دنبال میکنم اگه مشخص بشه چیزی اشتباه بوده حتماً اصلاحیه میزنم

100% گفته های شما در مورد بحث ولتاژ درسته و تردیدی وجود نداره اما نمیشه منکر این قضیه هم شد.

اگه چنین چیزی مطرح نبود اصاً اینتل خودش علنی نمی کرد میدونید که چقد این قضیه رو انتخاب مصرف کننده ها تاثیر داشت.

اینتل خدای دنیای پردازنده و قبول، اما Skylake واقعاً داستان ها داره....

اون از ماجرای کولر

بعد این قضیه IMC

بعد باگ فریز شدن

بعد BCLK Overcloking  که منع کرد

و.....

:x :x @};- @};- @};-

بله در واقع بحث هم همین بوده که اشتباهی هم اگه وجود داشته این اشتباه این بوده که "این اشتباه فقط میتونسته باعث این اتفاق بشه" یعنی شرایطی رو فراهم کنه تا باعث خرابی بشه اما به این شکل ختم نشد و فوری فیکس شده

اون قسمت دوم رو هم توضیح دادم نمیدونم دیدید یا نه

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله در واقع بحث هم همین بوده که اشتباهی هم اگه وجود داشته این اشتباه این بوده که "این اشتباه فقط میتونسته باعث این اتفاق بشه" یعنی شرایطی رو فراهم کنه تا باعث خرابی بشه اما به این شکل ختم نشد و فوری فیکس شده

اون قسمت دوم رو هم توضیح دادم نمیدونم دیدید یا نه

ممنون الان دیدم

دقیقاً منم اینطور بازتاب دادم:

با اینکه کنترلر حافظه پردازنده‌های Skylake و چیپ‎ست‌های این پلتفرم از هر دو ماژول‌های حافظه DDR4 و DDR3 پشتیبانی می‌کنند، اما ظاهراً در رابطه با پشتیبانی از ماژول‌های DDR3 برداشت اشتباه گستره‌ای صورت گرفته و این پشتیبانی تنها به گونه DDR3L (ولتاژ پایین) محدود می‌شود و استفاده از ماژول‌های DDR3 معمولی می‌تواند باعث آسیب به پردازنده شود. متاسفانه سازندگان مادربردها نیز چنین اشتباه جبران ناپذیری کرده اند.

هرچی بود حل کردن رفت :x :x :x @};-

دوستان تصمیم بر این شد که سر این موضوع با اینتل+ایسوس+گیگا مکاتبه رسمی بشه و اگه چیز جدیدی بود حتما اطلاع رسانی میشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون الان دیدم

دقیقاً منم اینطور بازتاب دادم:

با اینکه کنترلر حافظه پردازنده‌های Skylake و چیپ‎ست‌های این پلتفرم از هر دو ماژول‌های حافظه DDR4 و DDR3 پشتیبانی می‌کنند، اما ظاهراً در رابطه با پشتیبانی از ماژول‌های DDR3 برداشت اشتباه گستره‌ای صورت گرفته و این پشتیبانی تنها به گونه DDR3L (ولتاژ پایین) محدود می‌شود و استفاده از ماژول‌های DDR3 معمولی می‌تواند باعث آسیب به پردازنده شود. متاسفانه سازندگان مادربردها نیز چنین اشتباه جبران ناپذیری کرده اند.

هرچی بود حل کردن رفت :x :x :x @};-

دوستان تصمیم بر این شد که سر این موضوع با اینتل+ایسوس+گیگا مکاتبه رسمی بشه و اگه چیز جدیدی بود حتما اطلاع رسانی میشه.

البته خبات جان  من عذرخواهی میکنم و نمیخوام بگم من زبانم بهتره و... باز هم ترجمه ایراد داره و کلمه "می تواند"(با رنگ آبی) معادل کلمه Could نیست 

منظورم این نیست که چون من میگم مشکل حل شده "می تواند" رو باید تبدیل بکنی به "می توانست" بلکه در متن همون لینک تامزهاردور از "میتوانست" استفاده شده و در واقع ایرادی که به اون متن گرفتم دستوری بود و نه تکیه بر اینکه قضیه حل شده

تبدیل کلمه "می تواند" به "میتوانست" نیازی به استعلام از اینتل و... نداره بلکه من دارم به خود اون متنی که از روش ترجمه کردید اشاره میکنم که به جای Can از Could استفاده کردن و معنی Could هم "می تواند" نمیشه... در خود اون خبر و در همون زمان هم اشاره شده که "می توانست" یعنی امکانش وجود داشت اما حتما قرار نیست شده باشه.

I could be a hero  _____ من می توانستم یک قهرمان باشم! (اما قرار نیست که حتما شده باشم)

I can be a hero _____ من می توانم یک قهرمان باشم!

در واقع متن درست میشه و بار معنایی کاملا متفاوت :

با اینکه کنترلر حافظه پردازنده‌های Skylake و چیپ‎ست‌های این پلتفرم از هر دو ماژول‌های حافظه DDR4 و DDR3 پشتیبانی می‌کنند، اما ظاهراً در رابطه با پشتیبانی از ماژول‌های DDR3 برداشت اشتباه گستره‌ای صورت گرفته و این پشتیبانی تنها به گونه DDR3L (ولتاژ پایین) محدود می‌شود و استفاده از ماژول‌های DDR3 معمولی می‌توانست باعث آسیب به پردازنده شود. متاسفانه سازندگان مادربردها نیز چنین اشتباه جبران ناپذیری کرده اند

این مسئله چیزی از ارزش کار شما کم نمیکنه و قصد من هم این نیست... مشخصا شما تجربه بیشتری در امر ترجمه دارید نسبت به بنده و با سرعت زیادی کلی متن رو ترجمه میکنید و همگی هم بر این امر واقف هستیم

اما من هم در راه گرفتن لیسانس ادبیات زبانِ بی ارزشم بارها سر همین اشتباهات کوچیک واحد درسی رو افتادم! شاید ارزشش 1 نمره بود اما اساتید سر همین یک کلمه مینداختن بدون تعارف...چون intention نویسنده  و منظور و معنی بلکل زیر سوال میره

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

سلام

من که سواد تخصوصی قد شما ها ندارم  ولی فک کنم ایراداتی وجود داره.

ته اخبار ترجمه شده گفته شده مشکل شاید انی نباشه. و با برنامه های تست بیشتر نمایان شه

چند روز پیبشم یه اخبار تو لیون از باگ و قفل کردن این سری سی پی یو ها تو تست با یه برنامه خوندم که اینتل گفته درستش میکنم

ظاهرا این سی پی یو سری جدیدا بی مشکل نیستن

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من که سواد تخصوصی قد شما ها ندارم  ولی فک کنم ایراداتی وجود داره.

ته اخبار ترجمه شده گفته شده مشکل شاید انی نباشه. و با برنامه های تست بیشتر نمایان شه

چند روز پیبشم یه اخبار تو لیون از باگ و قفل کردن این سری سی پی یو ها تو تست با یه برنامه خوندم که اینتل گفته درستش میکنم

ظاهرا این سی پی یو سری جدیدا بی مشکل نیستن

سلام مهرزاد جان

بله اشاره شده بود که با برنامه ها و تست های بیشتر نمایان میشه(البته بازم "شاید" استفاده شده ) و همین که گفتن آنی نیست و بعدا مشخص میشه یعنی در همون زمان هم مطمئن نبودن و احتمال بوده... و خبر هم مال مهر ماه سال 94 هست و قطعا اون تست و بررسی تا الان انجام شده(دیگه بیشتر از این بررسی و تست روی این سوکت که تا معرفی سوکت بعدی طول کشیده...) که مثل بمب صدا نکرده و اینتل هم سر این قضیه بد بخت نشده  :D  @};- داریم در مورد زمان حال صحبت میکنیم که  اگر هم که راست و ریس نشده باشه باید بدونیم که خریدارای این مادربوردها و پردازنده ها فقط 3-4 هزار نفر نیستن بلکه خیلی بیشتر هستن و صرف اینکه 5-6 نفر هم احساس کنن به این دلیل مشکل براشون ایجاد شده و داخل فرومهای معتبر تاپیک بزنن و توی سرچ گوگول هم بیاد بالا نمیشه نظر داد... باید تا همین الان صدها یا هزاران تاپیک در فرومها معتبر خارجی و محلی زده شده باشه که فلان بورد+ پردازنده + رم برای من مشکل ایجاد کرد تا بگیم اره هنوز هم مشکل با پرجاست... حداقل از همین جامعه آماری اطرافمون که خریدارای خودمون و فروشگاههایی مثل لیون و دیجی کالا و... هستند موردی مشاهده نشده 

اون برنامه هم Prime95 بود که مشکلش این بود که کرش میکرد نه اینکه آسبی برسونه.. کرش کردن به این صورت = ریستارت کردن دوباره و امن و امان.. اون قفل کردن معنیش این نیست که بعدش هم پردازنده مشکل خواهد داشت بلکه در لحظه کرش کرده 

قطعا در ساخت هر چیزی مشکلاتی وجود داشته و کارت گرافیک ها سوکت ها و پردازنده های موفق هم در تاریخ ایراداتی داشتند

البته موضع من تنها در مورد اسیب احتمالی ولتاژ 1.5 ولت رمهای ddr3 به اسکای لیک  و سوختنش بوده و نه دیگر مشکلات احتمالی.... فکر نکنم کسی اندازه اورکلاکرهای ایرانی همون برنامه و تستها و بررسی های بیشتر و ولتاژهای بالای رم رو تست کرده باشه

شخصا تا جایی که بتونم سعی میکنم  به دوستانم اطلاعات بدم اما قضیه ولتاژ رم و IMC یه جورایی چه در داخل چه در خارج تبدیل به خرافه شده... دلیلش هم اینه که

@};-  @};-

در حال حاضر دوستمون (استارتر) تاپیک در موقعیت نا خوش آیندی هستند و با توجه به شرایطشون که بنده هم در گذشته در این شرایط و موقعیت ها بودم(بستن یا معرفی سیستم به دوستان و آشنایان و در آخر ثواب و کباب) فکر کنم حتی اگه هیچ مشکل واقعی ای هم وجود نداشته باشه و اگر سیستمی که ایشون برای دوستشون جمع کردن به هر دلیلی مشکلی براش پیش بیاد(از کهولت سن قطعات گرفته تا هر مشکلی که فکرش رو بکنین) دوستشون ممکنه به این قضیه مربوط بدوننش...برای جلوگیری از این مسئله تنها راه حل هم تعویض مادربورد هست با مادربوردی که DDr4 ساپورت کنه

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

به نظر من که بهتره رمهای لو ولتاژ بزاری

حالا که اینتل اومده قابلیت سازگاری با رمهای دی دی ار4 که اصولا لو ولتاژ هستن و رمهای دی دی ار 3 لو ولتاژ گذاشته فکر کنم حتما یه تفکری پشت داستان بوده

باید این سوالو توی اینترنت سرچ کنی که ایا تفاوت رم دی دی ار 3 لو ولتاژ و معمولی فقط و فقط ولتاژشونه ؟ یا در دما و طول عمر و عملکرد خود رم و مابقی قطعات هم تاثیری هم داره ؟

لینک به دیدگاه

سلام مهرزاد جان

بله اشاره شده بود که با برنامه ها و تست های بیشتر نمایان میشه(البته بازم "شاید" استفاده شده ) و همین که گفتن آنی نیست و بعدا مشخص میشه یعنی در همون زمان هم مطمئن نبودن و احتمال بوده... و خبر هم مال مهر ماه سال 94 هست و قطعا اون تست و بررسی تا الان انجام شده(دیگه بیشتر از این بررسی و تست روی این سوکت که تا معرفی سوکت بعدی طول کشیده...) که مثل بمب صدا نکرده و اینتل هم سر این قضیه بد بخت نشده  :D  @};- داریم در مورد زمان حال صحبت میکنیم که  اگر هم که راست و ریس نشده باشه باید بدونیم که خریدارای این مادربوردها و پردازنده ها فقط 3-4 هزار نفر نیستن بلکه خیلی بیشتر هستن و صرف اینکه 5-6 نفر هم احساس کنن به این دلیل مشکل براشون ایجاد شده و داخل فرومهای معتبر تاپیک بزنن و توی سرچ گوگول هم بیاد بالا نمیشه نظر داد... باید تا همین الان صدها یا هزاران تاپیک در فرومها معتبر خارجی و محلی زده شده باشه که فلان بورد+ پردازنده + رم برای من مشکل ایجاد کرد تا بگیم اره هنوز هم مشکل با پرجاست... حداقل از همین جامعه آماری اطرافمون که خریدارای خودمون و فروشگاههایی مثل لیون و دیجی کالا و... هستند موردی مشاهده نشده 

اون برنامه هم Prime95 بود که مشکلش این بود که کرش میکرد نه اینکه آسبی برسونه.. کرش کردن به این صورت = ریستارت کردن دوباره و امن و امان.. اون قفل کردن معنیش این نیست که بعدش هم پردازنده مشکل خواهد داشت بلکه در لحظه کرش کرده 

قطعا در ساخت هر چیزی مشکلاتی وجود داشته و کارت گرافیک ها سوکت ها و پردازنده های موفق هم در تاریخ ایراداتی داشتند

البته موضع من تنها در مورد اسیب احتمالی ولتاژ 1.5 ولت رمهای ddr3 به اسکای لیک  و سوختنش بوده و نه دیگر مشکلات احتمالی.... فکر نکنم کسی اندازه اورکلاکرهای ایرانی همون برنامه و تستها و بررسی های بیشتر و ولتاژهای بالای رم رو تست کرده باشه

شخصا تا جایی که بتونم سعی میکنم  به دوستانم اطلاعات بدم اما قضیه ولتاژ رم و IMC یه جورایی چه در داخل چه در خارج تبدیل به خرافه شده... دلیلش هم اینه که

@};-  @};-

بدم نمیاد کمی کل کنم ولی حرفم نمیاد یا حرفی ندارم :laughing:

کاملا صحیح میفرمایید

و دمت گرم پیگیر اینچیزایی

خاستم کمی پارازیت بندازم بین دو تا ای تی من proکه نشد :laughing:

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

خب الان با رم DDR3 2400 مگاهرتز CL10 نتیجه بهتری میگیرم به نسبت رم با این مشخصات (البته نزدیک) و ddr4  و به مراتب گرون تر؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته خبات جان  من عذرخواهی میکنم و نمیخوام بگم من زبانم بهتره و... باز هم ترجمه ایراد داره و کلمه "می تواند"(با رنگ آبی) معادل کلمه Could نیست 

منظورم این نیست که چون من میگم مشکل حل شده "می تواند" رو باید تبدیل بکنی به "می توانست" بلکه در متن همون لینک تامزهاردور از "میتوانست" استفاده شده و در واقع ایرادی که به اون متن گرفتم دستوری بود و نه تکیه بر اینکه قضیه حل شده

تبدیل کلمه "می تواند" به "میتوانست" نیازی به استعلام از اینتل و... نداره بلکه من دارم به خود اون متنی که از روش ترجمه کردید اشاره میکنم که به جای Can از Could استفاده کردن و معنی Could هم "می تواند" نمیشه... در خود اون خبر و در همون زمان هم اشاره شده که "می توانست" یعنی امکانش وجود داشت اما حتما قرار نیست شده باشه.

I could be a hero  _____ من می توانستم یک قهرمان باشم! (اما قرار نیست که حتما شده باشم)

I can be a hero _____ من می توانم یک قهرمان باشم!

در واقع متن درست میشه و بار معنایی کاملا متفاوت :

با اینکه کنترلر حافظه پردازنده‌های Skylake و چیپ‎ست‌های این پلتفرم از هر دو ماژول‌های حافظه DDR4 و DDR3 پشتیبانی می‌کنند، اما ظاهراً در رابطه با پشتیبانی از ماژول‌های DDR3 برداشت اشتباه گستره‌ای صورت گرفته و این پشتیبانی تنها به گونه DDR3L (ولتاژ پایین) محدود می‌شود و استفاده از ماژول‌های DDR3 معمولی می‌توانست باعث آسیب به پردازنده شود. متاسفانه سازندگان مادربردها نیز چنین اشتباه جبران ناپذیری کرده اند

این مسئله چیزی از ارزش کار شما کم نمیکنه و قصد من هم این نیست... مشخصا شما تجربه بیشتری در امر ترجمه دارید نسبت به بنده و با سرعت زیادی کلی متن رو ترجمه میکنید و همگی هم بر این امر واقف هستیم

اما من هم در راه گرفتن لیسانس ادبیات زبانِ بی ارزشم بارها سر همین اشتباهات کوچیک واحد درسی رو افتادم! شاید ارزشش 1 نمره بود اما اساتید سر همین یک کلمه مینداختن بدون تعارف...چون intention نویسنده  و منظور و معنی بلکل زیر سوال میره

درود مجدد

نه خواهش میکنم شما استاد ما هستی

من نرم افزار خوندم و تو زبان انگلیسی هیچ ادعایی ندارم چون نهایت 4 تا کتاب درسی پاس کردم همین، پس اشتباه کردن من هیچ بعید و ناممکن نیست.

این بحث می تونست/میتونه به کنار، تو خود همین منبع نشانه های صریحی از وجود مشکل هست:

Long story short, if you are looking to buy a Skylake platform, make sure you double check the RAM you are buying to avoid having problems down the line. Even if it works initially on your system, there is no guarantee that under stress the IMC won't break down and knock your system out of commission.

به هیچ عنوان نگفته اصا مشکلی وجود نداره و این به گذشته مربوط میشه و خیالتون تخت باشه و برید حالشو ببرید :D .......حتی توصیه کرده سراغ DDR3 نرین بهتره:

So if you don't have DDR3L on hand, you are probably better off to go ahead and spring for the more expensive DDR4.

خب همونطور که خدمتتون توضیح دادم، در حال حاضر مشکلی وجود نداره اما اگه بگیم هیچگاه وجود نداشته، خیر حداقل من اینو قبول ندارم.

خودتون به خوبی میدونید همه رسانه ها به خاطر بحث همکاری محدودیت هایی دارن و در موارد این چنینی که میتونه به فروش یه محصولی ضربه بزنه، صریح نمی تونن بیان کنن. برا نمونه اگه الان به فرض مین های گیگا مشکل محض داشته باشه، من بعید میدونم شخص من و شما بتونیم صریح بازتاب بدیم و قطعاً ملاحظاتی خواهیم داشت .....

در نهایت ممنون بابت توضیحات خیلی خوبت ;)

@};- @};- @};- :x :x :x

لینک به دیدگاه

درود

پیشنهاد می‌کنم دوستانی که امکانش رو دارند چند تا مادربورد ۱۱۵۱ با پشتیبانی ddr۳ رو دقیق بیازمایند و نتایج آزمون رو منتشر کنند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...