رفتن به مطلب

سوال بسیار مهم و جدی در مورد پردازنده های اسکای لیت

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود مجدد

نه خواهش میکنم شما استاد ما هستی

من نرم افزار خوندم و تو زبان انگلیسی هیچ ادعایی ندارم چون نهایت 4 تا کتاب درسی پاس کردم همین، پس اشتباه کردن من هیچ بعید و ناممکن نیست.

این بحث می تونست/میتونه به کنار، تو خود همین منبع نشانه های صریحی از وجود مشکل هست:

Long story short, if you are looking to buy a Skylake platform, make sure you double check the RAM you are buying to avoid having problems down the line. Even if it works initially on your system, there is no guarantee that under stress the IMC won't break down and knock your system out of commission.

به هیچ عنوان نگفته اصا مشکلی وجود نداره و این به گذشته مربوط میشه و خیالتون تخت باشه و برید حالشو ببرید :D .......

_و در واقع به هیچ عنوان هم گفته نشده مشکلی قطعا" وجود داره و فقط گفته ضمانتی وجود نداره (توجه داشته باشید در اون ضمان به نظرشون میومده که ضمانتی نیست) ، که در واقع همین که از اون زمان تا به همین حالا  "حجمعه وسیعی" از تاپیکهای کاربران مبنی به این حادثه دیده نشده _ میگم حجمه وسیع چون که مطمئن باش تعداد تاپیک های این مسئله حداقل نصف تعداد مادربوردهای فروخته شده این چیپست باید می بود_ با توجه به کاربران اروپایی/امریکایی بسیاری که حتی وقتی ایکون های دسکتاپشون رو خودشون مخفی کرده باشن اما یادشون رفته باشه برای رفع مشکل تاپیک میزنن توی همون فروم های بزرگ ) _ نشانه های صریحی از امکان بوجود اومدن مشکل وجود داشته در عین حالی که صد درصد هم تایید نشده _ به قول شما اگر هم به دلیل محدودیت ها هم تکذیب میکنن هم تایید  بلکل منبع غیر قابل استناد هست از لحاظ علمی و عملی!

حتی توصیه کرده سراغ DDR3 نرین بهتره:

So if you don't have DDR3L on hand, you are probably better off to go ahead and spring for the more expensive DDR4.

بله پیشنهاد داده که : "شاید بهتر" باشه برید سراغ DDR4 با توجه به گمانه زنی که در زمان نوشتن متن بوده

خب همونطور که خدمتتون توضیح دادم، در حال حاضر مشکلی وجود نداره اما اگه بگیم هیچگاه وجود نداشته، خیر حداقل من اینو قبول ندارم._ خبات جان من نگفتم مشکل هیچگاه وجود نداشته بلکه گفتم زمینه و شرایط بوجود اومدن مشکل از دیدگاه تحلیل گرهایی که متن رو نوشتن وجود داشته و مفهوم متن این بوده که با توجه به شرایط و قرائن احتمال پیش اومدن این وضعیت(سوختن حتمیه پردازنده) وجود داشته

دو حالت بیشتر نداره : 1. مشکل وجود داشته و الان فیکس شده 2. حدس زده میشد که مشکلی وجود داشته اما موردی پیش نیومده

که من هم نگفتم فقط یکی از این دو تا درسته و تکرار هم کردم که این دو حالت وجود داره. 

خودتون به خوبی میدونید همه رسانه ها به خاطر بحث همکاری محدودیت هایی دارن و در موارد این چنینی که میتونه به فروش یه محصولی ضربه بزنه، صریح نمی تونن بیان کنن. برا نمونه اگه الان به فرض مین های گیگا مشکل محض داشته باشه، من بعید میدونم شخص من و شما بتونیم صریح بازتاب بدیم و قطعاً ملاحظاتی خواهیم داشت .....

کاری به رسانه ها ندارم و اتفاقا در کار و زندگیم سعی کردم مثل این رسانه ها نباشم ، در مورد قسمتی مربوط به خودم راستش چه اون موقع که با برند خاصی در ارتباط بودم و چه در حال حاضر ، هیچ وقت در گفتن مشکل اون برند ملاحضه نکردم اگر جایی طرفداری از محصول خاصی میکردم طبق تستی بود که خودم انجام میدادم و در همین فروم بعضا بصورت پابلیک (پست ها موجودند) و همچنین بارها بصورت خصوصی محصول برند مقابل توسط من پیشنهاد شده  و عیب های برند مطبوع بنده هم نقد شده و اتفاقا دلیل ارتباط خوب من با همه برند ها همینه

در نهایت ممنون بابت توضیحات خیلی خوبت ;)

@};- @};- @};- :x :x :x

قربانت موفق باشی

پیشنهاد نهایی به دوست استارتر رو هم در صفحه پیش نوشتم :

در حال حاضر دوستمون (استارتر) تاپیک در موقعیت نا خوش آیندی هستند و با توجه به شرایطشون که بنده هم در گذشته در این شرایط و موقعیت ها بودم(بستن یا معرفی سیستم به دوستان و آشنایان و در آخر ثواب و کباب) فکر کنم حتی اگه هیچ مشکل واقعی ای هم وجود نداشته باشه و اگر سیستمی که ایشون برای دوستشون جمع کردن به هر دلیلی مشکلی براش پیش بیاد(از کهولت سن قطعات گرفته تا هر مشکلی که فکرش رو بکنین) دوستشون ممکنه به این قضیه مربوط بدوننش...برای جلوگیری از این مسئله تنها راه حل هم تعویض مادربورد هست با مادربوردی که DDr4 ساپورت کنه

برای اشنا که سیستم جمع کنید به مقام پشتیبان 24 ساعته و مادام عمر بدون حقوق ارتقا پیدا میکنین  :D 

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

برای اشنا که سیستم جمع کنید به مقام پشتیبان 24 ساعته و مادام عمر بدون حقوق ارتقا پیدا میکنین  :D 

:crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

لینک به دیدگاه

سلام مجدد

اول از همه تشکر می کنم از تمام کسایی که با بنده ابراز همدردی کردند و واقعا ازشون ممنونم

بنده بهمراه رفیقم امروز صبح رفتیم پیش همون کسی که قطعات رو بسته! ایشون جوری رفتار کردن که انگار همچین چیزی وجود نداره و اصلا به گوششون نخورده و گفتن که تا حالا چندین سیستم رو به همین صورت بستن و هیچ کس حتی کوچیک ترین مشکلی براش پیش نیومده همچنین گفتن که اگه مشکلی از این بابت باشه شخصا سی پی یو ی شما رو عوض میکنم و قوی ترین سی پی یو در حال حاضر رو برای شما نصب میکنم...

ویرایش شده توسط Radeon.AMD
لینک به دیدگاه

سلام مجدد

اول از همه تشکر می کنم از تمام کسایی که با بنده ابراز همدردی کردند و واقعا ازشون ممنونم

بنده بهمراه رفیقم امروز صبح رفتیم پیش همون کسی که قطعات رو بسته! ایشون جوری رفتار کردن که انگار همچین چیزی وجود نداره و اصلا به گوششون نخورده و گفتن که تا حالا چندین سیستم رو به همین صورت بستن و هیچ کس حتی کوچیک ترین مشکلی براش پیش نیومده همچنین گفتن که اگه مشکلی از این بابت باشه شخصا سی پی یو ی شما رو عوض میکنم و قوی ترین سی پی یو در حال حاضر رو برای شما نصب میکنم...

من در این مواقع به مشتری هام میگم ( هیچ کوفتیش نمیشه )

گرچه ابن بحث بسیار مفید بود اما جواب شما فقط یک کلمه بود ( نه )

لینک به دیدگاه

پیشنهاد نهایی به دوست استارتر رو هم در صفحه پیش نوشتم :

دبرای جلوگیری از این مسئله تنها راه حل هم تعویض مادربورد هست با مادربوردی که DDr4 ساپورت کنه

:D 

خب داداش همین طور که نمیتونه بعد از این قدر خرج کردن به همین راحتی مین و رم رو به قیمت خیلی پایین رد کنه! تازه دیگه هیچ بودجه ای هم نداره دوباره بره قطعات بخره( با فروش این ها فکر نکنم بتونه یه رم DDR4 بگیره!) مگر در صورت اجبار شدن و واقعا تایید بشه که اسیب وارد میشه و حتمیه

در نتیجه با توجه اظهارات شما و دیگر دوستان و همچنین فروشنده محترم فکر نمیکنم دیگه مشکلی براش پیش بیاد...!

لینک به دیدگاه

من تو این مدت چندین ساله تا به حال تجربه ی سوختن CPU اونم اینتل تحت هر شرایطی رو نداشتم

کسی رو هم ندیدم همچین چیزی رو ادعا کنه

شده کل مادربرد به فنا رفته باشه

ولی من معتقدم این مسائلی که هی اینور و اونور بیان میشه که آقا اگه DDR3 باشه DDR4 نباشه اگه ولتاژ رم بالا باشه یا پایین اگه باس اسپید بالا باشه و غیره !!!! سی پی یو !!!! میسوزه

واقعا الکیه

لا اقل من که با این همه بلاهایی که آوردم سر سیستم های مختلف تجربش رو نداشتم

لینک به دیدگاه

خب داداش همین طور که نمیتونه بعد از این قدر خرج کردن به همین راحتی مین و رم رو به قیمت خیلی پایین رد کنه! تازه دیگه هیچ بودجه ای هم نداره دوباره بره قطعات بخره( با فروش این ها فکر نکنم بتونه یه رم DDR4 بگیره!) مگر در صورت اجبار شدن و واقعا تایید بشه که اسیب وارد میشه و حتمیه

در نتیجه با توجه اظهارات شما و دیگر دوستان و همچنین فروشنده محترم فکر نمیکنم دیگه مشکلی براش پیش بیاد...!

خب دی دی ار 3 لو ولتاژ بخره

مگه نیست تو ایران ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...