رفتن به مطلب

Gears of War Ultimate Edition را به صورت اشتراکی و کاملا رایگان تجربه کنید!

ℛ𝒪𝒩ℐ𝒩
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

xp75k4xmqjykvzg5kbmq.jpg

عرض سلام و تبریک سال جدید

برای تجربه عنوان مورد نظر به صورت اشتراکی و رایگان باید حتما گزینه های زیر را در اختیار داشته باشید.

1- Windows 10 x64 Build 1511 اورجینال (با ویندوز غیر اورجینال تست نشده شاید جواب بده!!!)

2- یکی از دوستان و آشنایان یا کاربری که GOW Ultimate Edition را خریداری کرده باشد.

3- داشتن اکانت مایکروسافت

cgitzu0io8umwqhhbaqc.jpg

q9kuel6to6np0h3fojjm.jpg

خب کار زیاد خاصی نیاز نیست انجام بدید فقط باید آدرس لینک دانلود مستقیم فایل Appx عنوان مورد نظر از طرف فرد دارنده بازی برای شما ارسال شود.

برای دریافت لینک مستقیم به این شیوه باید عمل کنید.

در نهایت پس از نصب دستی و اجرای بازی می توانید با اکانت مایکروسافت خود نیز وارد بازی شوید و از تجربه دوباره GOW اما اینبار با طعم DirectX 12 و گرافیک بسیار زیبا لذت ببرید.

نکته 1: تمام لینک های دانلود مستقیم از مایکروسافت دارای محدودیت زمانی هستند، معمولا بین 12 تا 24 ساعت، پس از این مدت باید مجددا لینک دانلود را استخراج کنید و با لینک قدیمی جایگزین کنید.

نکته 2: روش بالایی کاملا تست شده و مورد تایید می باشد، فعلا در حال حاضر چنین امکانی وجود دارد و احتمال اینکه مایکروسافت تغییراتی در بخش امنیتی Xbox Live ایجاد کند نیز وجود دارد، کسی از آینده خبر ندارد!

موفق باشید @};-

ویرایش شده توسط RONIN021
لینک به دیدگاه

نمیشه جدا دانلود کرد؟

آخه 12 تا 24 ساعت اونم 50 گیگ؟

لینک به دیدگاه

نمیشه جدا دانلود کرد؟

برای فردا شب میتونید دوباره لینک بسیازید!

برای آیتونر هم جواب میده! :laughing: چیزتوب رو امتحان نکردم

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

درود و سال نو شما هم مبارک @};- @};- @};-

من درست متوجه نشدم! یعنی اگر مثلا بازی رو از این لینک دانلود کنیم و بازی هم در WindowsApps نصب بشه (خودم تست نکردم، نمی دونم کجا نصب میشه) بدون هیچ کدی و فقط با وارد کردن اکانت مایکروسافت میشه بازی کرد؟

لینک به دیدگاه

درود و سال نو شما هم مبارک @};- @};- @};-

من درست متوجه نشدم! یعنی اگر مثلا بازی رو از این لینک دانلود کنیم و بازی هم در WindowsApps نصب بشه (خودم تست نکردم، نمی دونم کجا نصب میشه) بدون هیچ کدی و فقط با وارد کردن اکانت مایکروسافت میشه بازی کرد؟

ویندوز استور فقط پسوند Appx رو میشناسه! اون لینک که شما دادی EXE هست

لینک به دیدگاه

نمیشه جدا دانلود کرد؟

ذکر کردم باید لینک دانلود دوباره جایگزین بشه بعد از اتمام زمان دانلود!

فایل Appx رو از جایی نمیتونید تهیه کنید چون به صورت لایسنس شده و از طریق ویندوز استور قابل دریافت هست.

@};-

لینک به دیدگاه

ویندوز استور فقط پسوند Appx رو میشناسه! اون لینک که شما دادی EXE هست

فکر کنم اون exe فقط مراحل نصب رو از روی یک فایل appx انجام میده. همون مراحلی که باید PowerShell رو باز کنی و add-appxpackge رو وارد کنی. برای کاربرایی که با این روش آشنایی ندارن

لینک به دیدگاه

فکر کنم اون exe فقط مراحل نصب رو از روی یک فایل appx انجام میده. همون مراحلی که باید PowerShell رو باز کنی و add-appxpackge رو وارد کنی. برای کاربرایی که با این روش آشنایی ندارن

شما هر فایلی غیر از Appx تهیه کنید، قابلیت نصب نداره و حتی اگر نصب هم بشه مورد تایید مایکروسافت نخواهد بود و به احتمال زیاد درخواست نصب مجدد در ویندوز استور به شما داده بشه!

گذشته از آن امکان پلی کردن هم به شیوه ذکر شده وجود نخواهد داشت چون فایل exe فاقد لایسنس و مجوز بازی هست.

@};-

ویرایش شده توسط RONIN021
لینک به دیدگاه

شما هر فایلی غیر از Appx تهیه کنید، قابلیت نصب نداره و حتی اگر نصب هم بشه مورد تایید مایکروسافت نخواهد بود و به احتمال زیاد درخواست نصب مجدد در ویندوز استور به شما داده بشه!

گذشته از آن امکان پلی کردن هم به شیوه ذکر شده وجود نخواهد داشت چون فایل exe فاقد لایسنس و مجوز بازی هست.

@};-

yep, I got it :)

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

سلام دوستان پیش از دانلود از ویندوز استور پیشنهاد میکنم به این سایت مراجعه کنید و مشکلات ویندوز استور را بخوانید مثل نداشاتن تنظیمات sliو crssefire

http://www.howtogeek.com/243012/why-you-shouldnt-buy-rise-of-the-tomb-raider-and-other-pc-games-from-the-windows-store/

ویرایش شده توسط amir1378
لینک به دیدگاه

yep, I got it :)

می خواستم Quantum Break رو همینطوری دانلود کنم، خوب شد شما راهنمایی کردی!

شما این 52GB رو با این سرعت در چه زمانی گرفتی؟ من سرعت دانلودم 1 مگ ثابته. فکر کنم در کمتر از همون 6 ساعت دانلود بشه، درسته؟

خیر با سرعت یک مگابایت ثابت شما حداقل به 16 ساعت یا بیشتر زمان نیاز دارید، من در کمتر از 6 ساعت دانلود کردم.

ذکر کردم مشکلی نداره میتونید هر زمانی لینک جدید رو جایگزین کنید و دانلود را ادامه دهید.

@};-

لینک به دیدگاه

خیر با سرعت یک مگابایت ثابت شما حداقل به 16 ساعت یا بیشتر زمان نیاز دارید، من در کمتر از 6 ساعت دانلود کردم.

ذکر کردم مشکلی نداره میتونید هر زمانی لینک جدید رو جایگزین کنید و دانلود را ادامه دهید.

@};-

درود

جسارتا" شما از کجا اینترنت گرفتید ؟

احیانا" با سیمکارت ایرانسل دانلود می کنید یا ADSL هستش ؟

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

درود

جسارتا" شما از کجا اینترنت گرفتید ؟

احیانا" با سیمکارت ایرانسل دانلود می کنید یا ADSL هستش ؟

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

نه عزیز این سرعت برای کاربران ADSL رویا هست، خط ADSL منزل چندتا وب سایت باز کنی نفسش قطع میشه!

از 4G استفاده کردم.

@};-

لینک به دیدگاه

بخش آنلاین بازی نیز مورد تست قرار گرفت و کاملا بدون مشکل به سرور های بازی متصل شد. :)

@};- 

لینک به دیدگاه

سلام

اگه از دوستان کسی در ویندوز غیر اوریجینال هم تست کردن بگن

اگر ممکنه مراحل رو یه بار مستند تر (ترجیحا با عکس) توضیح میدید لطفا

لینک به دیدگاه

2- یکی از دوستان و آشنایان یا کاربری که GOW Ultimate Edition را خریداری کرده باشد.

این مورد رو چکار کنیم ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...