رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید اینترنت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بودجه ی بنده برای هر ماه بین 90 تا 120 تومان هست

برای گیم میخوام ترافیک هم زیاد مصرف میکنم

پینگ خوب برای گیم میخوام و برای آپدیت بازی های اورژینال هم ترافیک میخوام

حجم ترافیک و پینگ خوب برام از همه چیز مهمتر

راهنمایی کنید مثبت میدم

بنده هم تهران هستم

ویرایش شده توسط Miladhelios
لینک به دیدگاه

براي گيم بيشتر عصر ارتباطات رو تعريف مي كنن پينگاش عاليه ولي يه مشكل داره اونم اين كه سرعت بالاي ٢ مگ نداره

لینک به دیدگاه

سلام

بودجه ی بنده برای هر ماه بین 90 تا 120 تومان هست

برای گیم میخوام ترافیک هم زیاد مصرف میکنم

پینگ خوب برای گیم میخوام و برای آپدیت بازی های اورژینال هم ترافیک میخوام

حجم ترافیک و پینگ خوب برام از همه چیز مهمتر

راهنمایی کنید مثبت میدم

سلام عزیز

اول اینکه بستگی به شهر شما داره که ببینید پینگ کدام شرکت براتون بهتر هست

بهترین راه اینکه شما برین به نزدیک ترین کافی نت ها و پینگ رو چک کنید ببینید کدام یک مناسب تر هست

من خودم مشهد هستم و دقیقا شرایط شما رو دارم هم پینگ خوب میخوام هم ترافیک زیاد برای همین از تعرفه 30gb ماهانه پارس آنلاین استفاده میکنم ماهی 70تومان سرعت دانلود هم با توجه به کیفیت خط تا 16mb باز میزارن

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

اول اینکه بستگی به شهر شما داره که ببینید پینگ کدام شرکت براتون بهتر هست

بهترین راه اینکه شما برین به نزدیک ترین کافی نت ها و پینگ رو چک کنید ببینید کدام یک مناسب تر هست

من خودم مشهد هستم و دقیقا شرایط شما رو دارم هم پینگ خوب میخوام هم ترافیک زیاد برای همین از تعرفه 30gb ماهانه پارس آنلاین استفاده میکنم ماهی 70تومان سرعت دانلود هم با توجه به کیفیت خط تا 16mb باز میزارن

دوست عزيز پينگ پارس تو مشهد چطوره؟ packet loss وضعش چطوره؟
لینک به دیدگاه

من تا حالا 4 تا isp عوض کردم به خاطر همین پینگ لعنتی :mad:

بهترین پینگ رو توی شهر ما (تبریز) شاتل داره

البته باید زنگ بزنی به شاتل و بگی پروفایل ــت رو روی گیمینگ تنظیم کنن اینم تست من با نیویورک  و آلمان

[/url]">http://142667460.png

[/url]">http://http://www.pingtest.net'>142667391.png

تا الان که من خیلی راضی م ازشون خدا خیرشون بده :x

لینک به دیدگاه

بنده توی یک سال گذشته خیلی ISP عوض کردم و در مورد هر کدوم خوبی و بدی ها رو می گم: (پینگ ها برای بازی CS:GO سرور های compitative اکثرا روسیه و گاهی اوقات اروپا (بخصوص آلمان). البته با پینگ گرفتن از کنسول ویندوز هم فرق خاصی نداشت.- سرعت دانلود با نرم افزار idm هست- منظور از پایداری همون stable بودنه!)

شاتل - 2مگ: پروفایل گیمینگ هم فعال کرده بودم. قطعی زیاد- پینگ بین 220 تا 240- پایداری ارتباط ( اگه قطع نشه)- سرعت دانلود 245 کیلوبایت حدودا--دانلود متوسط 4 گیگ در ساعت شبانه - گرون بودن - پشتیبانی مزخرف( تا دو سال پیش خوب بود پشتیبانیش ولی الان...) - نشان دادن مصرف توسط نمودار

صبانت- 2 مگ: پینگ بین 110 تا 180 متوسط 150- پایدار نبودن پینگ و ارتباط- قطعی کم- سرعت دانلود 225 حدودا-دانولد شبانه متوسط 3.2 گیگ-  مصرف حجم بیش از انتظار- مشکلات فنی سایت - کلا رو اعصاب بود - نمودار سایت باگ داره و مصرف واقعی رو نشون نمی ده.پشتیبانی در ابتدا عالی ولی آخراش تقریبا بد

پارس آنلاین - جشنواره: اولا که طرحش مفت بود. 60 گیگ یک سال 72 تومان. سرعت هم هر چقدر بکشه! - پروفایل گیمینگ هم فعال کرده بودم. پینگ بین 87 تا 120 متوسط 100- پایداری عالی- قطعی نسبتا کم- سرعت دانلود 780 کیلوبایت- دانلود شبانه یک سوم- نمودار سایت نداره و اینکه بفهمی چقدر توی روز مصرف کردی یکم سخته- پشتیبانی خوب

پارس آنلاین - نامحدود 254: هزینش 50 تومان - قبل از مصرف 16 گیگ: پینگ قبلی- سرعت دانلود در پله اول 230 کیلوبایت و در پله دوم 110 کیلوبایت- بعد از مصرف 16 گیگ: پینگ قبلی ولی بخاطر سرعت بسیار پایین بازی کردن غیر ممکن میشه و کلا لگ می خوره. سرعت دانلود: 47 کیلوبایت

آسیاتک نداشتم ولی تجربه دوستان: شبانه رایگانش عالیه 5 گیگ سرور خارجی می تونی دان کنی 8 گیگ سرور داخلی- پینگ مزخرف حدود 280.

پیشنهاد بنده اینکه اگه می تونید دو تا خط تلفن جور کنید با یکی پارس آنلاین باشید و گیم آنلاین بزنید با یکی دیگه آسیاتک و دانلود شبانه. بعد این هم در نظر بگیرید که غیر از شما چند نفر دیگه می خوان استفاده کنند از نت. نت نامحدود بگیری و زیاد باشین، وب گردی هم به مشکل بر می خوره!

اگه فقط یک خط تلفن دارید، می تونید دانلود های سنگینو با 4G ایرانسل انجام دهید. یک بسته داره که شبانه یک یا دو ساعت نامحدود میده بچه ها 5 مگ!!! هم گرفتن. ارزونم بود در حد هزار تومن. اطلاعات زیادی در موردش ندارم ولی خیلی خوبه  اگه یک مودم 4G بگیرید و این کارو کنید. البته به محل سکونت هم ربط داره ممکنه سرعت خوبی نده ولی امتحانش ضرر نداره.

بعدشم بودجه ای که در نظر گرفتین به نظر بنده زیاده و می تونین از پولش استفاده بهتری کنید.

در کل بهتره خودتون هر isp رو یک ماه امتحان کنید. محله به محله فرق می کنه.

ویرایش شده توسط warlordmsm
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من آسیا تک 128 نامحدود طلایی دارم 3 ماه حدودی 55 میدم با مالیات فلان

از نظر پینگ که خوب بد نیست با توجه به سرعتم ولی تایم اوت خیلی کم داره یعنی تقریبا نداره با توجه به قبلا مکس و نت و همارا داشتم که اونا وضعشون داغون بود

تبریز هستم

اینم وضعیت الانم 5.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...