رفتن به مطلب

سوال در مورد مادربرد MSI

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه بچه ها یک سوال

مادربرد بنده اینه  MSI B75A-G43 که یک هارد سه ترا مدل

Western Digital Blue WD30EZRZ Internal Hard Drive - 3TB بهش وصله و خیلی از کاربران عزیز سایت در مورد مشکل من می دونستنند که خدا رو شکر حل شد و حالا یک سوال الان سه ترا کامل خونده میشه ولی مثلا وقتی برم تو تنظیمات بایوس و خواسته باشه از دکمه ESC صفحه کلید برای بیرون آمدن از مادربرد استفاده کنم بعد از راندازی مجدد این ارور ظاهر میشه و بایوس رو گزینه UEFI HARD DISK قرار می گیره و ارور زیر زاهر میشه
Reboot and Select proper Boot device
Or insert boot media in selected boot device and press a key
خوب ولی اگر برم از طریق گزینه خود مادربرد خارج بشم گزینه زیر دیگه نمیاد و این گزینه رو بوت اصلی قرار می گیره UEFI HARD DISK: WINDOWS BOOT MANAGER و دیگه سیستم بدون اون ارور بالا رو حالت سه ترا کامل بالا میاد و مشکلی نداره حالا می خواستم ببنم این مشکلی نداره؟؟و باعث خرابگاری چیزی نیمشه؟
ممنون
موفق باشین :x :x :x

لینک به دیدگاه

درود

از اونجایی که هارد بنا هست gpt کار کنه، گزینه ی uefi hdd boot manager

درست هست. موقع روشن شدن رایانه کلید میانبر انتخاب گزینه ی بوت ( برای msi کلید f11) رو بزن و منبع نصب ویندوزی رو برگزین که uefi کنارش هست.

لینک به دیدگاه

درود

از اونجایی که هارد بنا هست gpt کار کنه، گزینه ی uefi hdd boot manager

درست هست. موقع روشن شدن رایانه کلید میانبر انتخاب گزینه ی بوت ( برای msi کلید f11) رو بزن و منبع نصب ویندوزی رو برگزین که uefi کنارش هست.

این روشی که شما گفتید F11 بزنم و رو گزینه هارد بزارم دیگه حتی با وارد شدن به بایوس و زدن کلید ESC رو صفحه کلید دیگه تغییر نمی کنه؟

چون الان درست چون بنده دیگه برای خارج شدن از بایسو گزینه ESC رو صفحه کلید و نزدم اگه بزارم اینطوری خارج بشم باز تغییر می کنه و همون ارور میاد و حتمی باید بایوس ریست بشه تا درست بشه منظورم بنده هم مین بود اقا سعید عزیز

ممنون

موفق باشی :x

لینک به دیدگاه

این روشی که شما گفتید F11 بزنم و رو گزینه هارد بزارم دیگه حتی با وارد شدن به بایوس و زدن کلید ESC رو صفحه کلید دیگه تغییر نمی کنه؟

چون الان درست چون بنده دیگه برای خارج شدن از بایسو گزینه ESC رو صفحه کلید و نزدم اگه بزارم اینطوری خارج بشم باز تغییر می کنه و همون ارور میاد و حتمی باید بایوس ریست بشه تا درست بشه منظورم بنده هم مین بود اقا سعید عزیز

ممنون

موفق باشی :x

من متوجه نشدم. تنظیمات بایاس ذخیره نمی شه؟

با فلش نمی تونی بوت کنی؟

ایراد دقیقا چی هست؟ یعنی چه کاری می خوای بکنی که نمی شه؟

لینک به دیدگاه

من متوجه نشدم. تنظیمات بایاس ذخیره نمی شه؟

با فلش نمی تونی بوت کنی؟

ایراد دقیقا چی هست؟ یعنی چه کاری می خوای بکنی که نمی شه؟

خوب آقا سعید الان رو گزینه uefi hdd boot manager است و درسته و اگه برم تو بایوس و با استفاده از صفحه کلید گزینه ESC قصد خروج از بایوس رو داشته باشم گزینه بوت اصلی به این حالت تغییر می کنه:

uefi hdard disk

و وقتی ویندوز ریست کنم این ارور ظاهر میشه

و باید برم تنظیمات بایوس رو ریست کنم و تا درست بشه
ولی اگه برم تنظمیات بایوس رو با استفاده از خودت بایوس ذخیره و بیرون بیام مشکلی پیش نمیاد و این ارور ظاهر نمیشه یعنی صفحه کلید برای خارج شدن از بایوس نقشی نداره و فقط خود گزینه بایوس نقش داره نه صفحه کلید برای بیرون امدم
حالا این مشکلی نداره؟؟؟
ممنون
موفق باشی امیدوارم قشنگ توضیح داده باشم :x
لینک به دیدگاه

خوب آقا سعید الان رو گزینه uefi hdd boot manager است و درسته و اگه برم تو بایوس و با استفاده از صفحه کلید گزینه ESC قصد خروج از بایوس رو داشته باشم گزینه بوت اصلی به این حالت تغییر می کنه:

uefi hdard disk

و وقتی ویندوز ریست کنم این ارور ظاهر میشه

و باید برم تنظیمات بایوس رو ریست کنم و تا درست بشه

ولی اگه برم تنظمیات بایوس رو با استفاده از خودت بایوس ذخیره و بیرون بیام مشکلی پیش نمیاد و این ارور ظاهر نمیشه یعنی صفحه کلید برای خارج شدن از بایوس نقشی نداره و فقط خود گزینه بایوس نقش داره نه صفحه کلید برای بیرون امدم

حالا این مشکلی نداره؟؟؟

ممنون

موفق باشی امیدوارم قشنگ توضیح داده باشم :x

کلید escape معمولا برای بیرون آمدن بدون ذخیره ی تنظیمات هست.

من مساله ی نادرستی نمی بینم، مگر این که نتونی سیستم عامل نصب کنی یا نتونی با سیستم عامل نصب شده بوت کنی. برخی از گزینه های uefi bios بسته به درایوهای رایانه و ... خود تنظیم هستند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

کلید escape معمولا برای بیرون آمدن بدون ذخیره ی تنظیمات هست.

من مساله ی نادرستی نمی بینم، مگر این که نتونی سیستم عامل نصب کنی یا نتونی با سیستم عامل نصب شده بوت کنی.

آهان پس دیگه گزینه esc رو نمیزنم و با گزینه خود بایوس بیرون میام تا تنظیماتی که است ذخیره بشه برای همین ذخیره نمیشه و مثل اول میشه

ممنونم از شما @};- @};- :x :x :x

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...