رفتن به مطلب

ارتقاء ram

Recommended Posts

سلام دوستان، بنده دوتا رم4گیگ1866هرتز(دوال) دارم، که چون سی پی یو بیشتر از 1600هرتز ساپورت نمیکنه، سرعت رو از1866میاد روی1600،اوکی؟ الان می خواستم حجم رم رو ارتقا بدم ، کدام گذینه رو پیشنهاد میدین؟ یک:یه رم 8بذارم کنارشون، دو:دتا رم4 اضاف کنم؟ مشخصات سیستم: مِین:asus p8z68-v prp. سی پی یو: core i5,3450 intel

لینک به دیدگاه

دوتا 4 گیگ دیگه اضافه کنید خاصیت دوکاناله بودنش باقی میمونه ولی یدونه 8 گیگ کنار دو رم قبلی باعث میشه رم ها تک کاناله کار کنن

اگه رم های قبلی رو بفروشید و دو عدد رم 8 گیگ بندازید روی سیستم به نظر من بهتر هست البته تفاوت زیادی با حالت 4 عدد 4 گیگ نمیکنه .

لینک به دیدگاه

پس اشتباه بزرگی بود اگه یه۸دیگه اضاف میکردم، واقعا ممنون، دوتا۸،قیمتشون گرونه ،حدود۴۰۰تومن، اما دوتا ۴،۱۶۰۰هرتز حدودا۱۳۰تومن، چون رم هایی که دارم فکرنکنم بیشترازصد بخرن، پس بهتره بفکر فروش نباشم،باز هم ممنون [emoji257] [emoji7]

لینک به دیدگاه

اطمینان دارید که سرعت 1866 رو ساپورت نمیکنه ؟؟؟

اگر این طور هست تایمینگ رو کم کنید !

لینک به دیدگاه

پس اشتباه بزرگی بود اگه یه۸دیگه اضاف میکردم، واقعا ممنون، دوتا۸،قیمتشون گرونه ،حدود۴۰۰تومن(قیمتها فرق کرده)، اما دوتا ۴،۱۶۰۰هرتز حدودا۱۳۰تومن، چون رم هایی که دارم فکرنکنم بیشترازصد بخرن، پس بهتره بفکر فروش نباشم،باز هم ممنون [emoji257] [emoji7]

سلام

رمهاتو بفروش دو تا از این رم ها بگیر.

لینک به دیدگاه

سلام

خودم این مدلو دارم عالیه و هیت سینکهای خوبی هم داره

http://lioncomputer.ir/product/4191/%D8%B1%D9%85+%D8%AC%DB%8C+%D8%A7%D8%B3%DA%A9%DB%8C%D9%84+Ripjaws+X+8GB+4GBx2+1600Mhz+CL7+DDR3/

هر چی می گیری سعی کن همیشه رم دوتایی باشه یعنی همه چیزشون مثل هم باشه که خیلی بهتره تا این دوتا رم متفاوت بگیرید از نظر من اینطوری بهتره

همیشه سعی کن رمی که می گیری cl پایینتری داشته باشه چون مربوط به سرعت میشه هر چی cl پایینتر باشه بهتره

ممنون

موفق باشی :x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

اول اینکه مادربورد شما توانایی بالا آوردن فرکانس 1866 رو داره وبه پردازنده-حداقل ivy به بعد -اصلا ارتباطی نداره!(باید پروفایل XMP رو از بایوس فعال کنید.)، دوم هر نوع رم 8GB که با رم های قبلی شما مشکلی نداشته باشه باعث به هم خوردن دو کاناله کار کردن رم های شما نمیشه!(چینش رم ها به صورت 4+8 در کانال اول و 4 در کانال دوم.)

ویرایش شده توسط TINY
لینک به دیدگاه

یادمه منم میخاستم همین کار شما رو بکنم و یک رم 8 کنار دوتا 4 بزارم بحث زیادی شد بعضی میگفتن که از حالت دوال خارج میشه بعضی هم میگفتن نه بعد استفاده کردن از چهار تا چهار گیگ رو مطرح کردم که یکی از دوستان گفتن شاید امکان بوت شدن با چهار تا رم رو نداشته باشه و سیستم بلو اسکرین بده اکثرا هم گفتن بهتره رم هارو بفروشید و دوتا 8 بگیرید که منم آخرین راه رو انتخاب کردم و دوتا 8 گیگ گرفتم درسته گرانتر در اومد ولی کم دردسر ترین و مطمعن ترین راه رو انتخاب کردم.

لینک به دیدگاه

سلام

رمهاتو بفروش دو تا از این رم ها بگیر.

خیلی پیشنهاد عالیه، اما دوتا از اینها کنار هم بصورت دوال عمل میکنند؟

اطمینان دارید که سرعت 1866 رو ساپورت نمیکنه ؟؟؟

اگر این طور هست تایمینگ رو کم کنید !

بله، تو سایت اینتل مشخصات کامل سی پی یو نوشته که فقط از۱۳۳۳و۱۶۰۰هرتزپشتیبانی میکنه، اره کم کردم .

سلام

خودم این مدلو دارم عالیه و هیت سینکهای خوبی هم داره

http://lioncomputer.ir/product/4191/%D8%B1%D9%85+%D8%AC%DB%8C+%D8%A7%D8%B3%DA%A9%DB%8C%D9%84+Ripjaws+X+8GB+4GBx2+1600Mhz+CL7+DDR3/

هر چی می گیری سعی کن همیشه رم دوتایی باشه یعنی همه چیزشون مثل هم باشه که خیلی بهتره تا این دوتا رم متفاوت بگیرید از نظر من اینطوری بهتره

همیشه سعی کن رمی که می گیری cl پایینتری داشته باشه چون مربوط به سرعت میشه هر چی cl پایینتر باشه بهتره

ممنون

موفق باشی :x

ممنون عزیز.

اول اینکه مادربورد شما توانایی بالا آوردن فرکانس 1866 رو داره وبه پردازنده-حداقل ivy به بعد -اصلا ارتباطی نداره!(باید پروفایل XMP رو از بایوس فعال کنید.)، دوم هر نوع رم 8GB که با رم های قبلی شما مشکلی نداشته باشه باعث به هم خوردن دو کاناله کار کردن رم های شما نمیشه!(چینش رم ها به صورت 4+8 در کانال اول و 4 در کانال دوم.)

مادربرد آره، تا ۲۰۰۰هرتز پشتیبانی میکنه، اما سی پی یو نه.

دوست عزیز رمهای خودت چه مدلی هستن ؟

Gskill jawrip (2x4) 1866MHz

یادمه منم میخاستم همین کار شما رو بکنم و یک رم 8 کنار دوتا 4 بزارم بحث زیادی شد بعضی میگفتن که از حالت دوال خارج میشه بعضی هم میگفتن نه بعد استفاده کردن از چهار تا چهار گیگ رو مطرح کردم که یکی از دوستان گفتن شاید امکان بوت شدن با چهار تا رم رو نداشته باشه و سیستم بلو اسکرین بده اکثرا هم گفتن بهتره رم هارو بفروشید و دوتا 8 بگیرید که منم آخرین راه رو انتخاب کردم و دوتا 8 گیگ گرفتم درسته گرانتر در اومد ولی کم دردسر ترین و مطمعن ترین راه رو انتخاب کردم.

ممنون که تجربه تون رو شِیر کردین، منم همین کارر رو میکنم اگه این رم که دوستمون پیشنهاد داد دوال بِشه، قیمتش هم به بودجم میخوره، ۲۵۰ بودجمه
لینک به دیدگاه

8315dcda636941648de7520fb32f3cce.jpg این مشخصات رم فعلیمه، تایمینگ رم من چنده؟ 8.8.8.20? ویرایش شده توسط Mahdi_11
لینک به دیدگاه

درود

بفروشی دو تا 8 بگیری خوبه, اگرم میخوای اضافه کنی, سعی کن برند رم ها, ولتاژ, تایمینک یکسان داشته باشن میتونی ام یه ماژول دیگه از اینا بزاریو همه اسلاتارو پر کنی بعدم تایمینگو کم کنی.

ویرایش شده توسط armaniii
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان، بنده دوتا رم4گیگ1866هرتز(دوال) دارم، که چون سی پی یو بیشتر از 1600هرتز ساپورت نمیکنه، سرعت رو از1866میاد روی1600،اوکی؟ الان می خواستم حجم رم رو ارتقا بدم ، کدام گذینه رو پیشنهاد میدین؟ یک:یه رم 8بذارم کنارشون، دو:دتا رم4 اضاف کنم؟ مشخصات سیستم: مِین:asus p8z68-v prp. سی پی یو: core i5,3450 intel

برد شما تا فرکانس 2200 ساپورت میکنه پس میتونی فرکانس 1866 بکار بگیری

1.jpg

اگه نمیشد 4 تا رم 4 گیگ بزاری رو برد هیچ وقت سازنده نمیومد 4 تا اسلات رم بزاره به همون 2تا کفایت میکرد ، برد شما تا 32 گیگ رم پشتیبانی میکنه یعنی 4 تا 8 گیگ میتونی بندازیو حالشو ببری ولی 16 کافیه بیشتر از اون خرج اضافیه

به نظرم خرج اضافه بیخوده 2تا رم 4 گیگ از همین برند و مدل بگیر ، استفاده کن

با توجه به مشخصات احتمال زیاد رمهای شما از این مدل هستش http://lioncomputer.ir/product/1391/%D8%B1%D9%85+%D8%AC%DB%8C+%D8%A7%D8%B3%DA%A9%DB%8C%D9%84+Ares+8GB+4GBx2+1866MHz+CL9+DDR3/

تایمینگ رم شما هم 28 9 10 9 فرکانس 1866 هستش

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

دوست گلم بنده گفتم که به پردازنده ربطی نداره! دست خودش نیست باید بتونه بالا بیاره! :D

در معماری Sandy Bridge ، مموری کنترلر محدودیت ایجاد می کرد ، اما در معماری Ivy راحت تا فرکانس 2400 می تونید استفاده کنید!

لینک به دیدگاه

با درود

تایمینگ 11 هست

شما 2 تا 8 بگیر بهتره

ممنون [emoji257]

درود

بفروشی دو تا 8 بگیری خوبه, اگرم میخوای اضافه کنی, سعی کن برند رم ها, ولتاژ, تایمینک یکسان داشته باشن میتونی ام یه ماژول دیگه از اینا بزاریو همه اسلاتارو پر کنی بعدم تایمینگو کم کنی.

ممنون، احتمالا همین کار میکنم

برد شما تا فرکانس 2200 ساپورت میکنه پس میتونی فرکانس 1866 بکار بگیری

1.jpg

اگه نمیشد 4 تا رم 4 گیگ بزاری رو برد هیچ وقت سازنده نمیومد 4 تا اسلات رم بزاره به همون 2تا کفایت میکرد ، برد شما تا 32 گیگ رم پشتیبانی میکنه یعنی 4 تا 8 گیگ میتونی بندازیو حالشو ببری ولی 16 کافیه بیشتر از اون خرج اضافیه

به نظرم خرج اضافه بیخوده 2تا رم 4 گیگ از همین برند و مدل بگیر ، استفاده کن

با توجه به مشخصات احتمال زیاد رمهای شما از این مدل هستش http://lioncomputer.ir/product/1391/%D8%B1%D9%85+%D8%AC%DB%8C+%D8%A7%D8%B3%DA%A9%DB%8C%D9%84+Ares+8GB+4GBx2+1866MHz+CL9+DDR3/

تایمینگ رم شما هم 28 9 10 9 فرکانس 1866 هستش

ممنون، اره آقای تاینی هم میگن مشکلی نیس بابت فرکانس، اینجا گذاشته برای فروش، بگیرم بذارم کنارشون؟ http://www.takmax.com/g.skill-ripjawsx-8gb-2x4gb-1866mhz-cl9-ddr3-ram.html

دوست گلم بنده گفتم که به پردازنده ربطی نداره! دست خودش نیست باید بتونه بالا بیاره! :D

در معماری Sandy Bridge ، مموری کنترلر محدودیت ایجاد می کرد ، اما در معماری Ivy راحت تا فرکانس 2400 می تونید استفاده کنید!

اره، مدت ها ۱۸۶۶ کار کرده، اما تو بایس قسمت رم همیشه یه جمله هشدار مانند هست که میگه" اسپید پایین تر هست" (متنش دقیق یادم نست) بهش اعتنا نکنم؟
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مشکلی نیست و مشخصات کامل مچ هستش تایمینگ ، فرکانس ، ولتاژ

و می تونید استفاده کنید

لینک به دیدگاه

خیلی پیشنهاد عالیه، اما دوتا از اینها کنار هم بصورت دوال عمل میکنند؟

بله، تو سایت اینتل مشخصات کامل سی پی یو نوشته که فقط از۱۳۳۳و۱۶۰۰هرتزپشتیبانی میکنه، اره کم کردم .

ممنون عزیز.

مادربرد آره، تا ۲۰۰۰هرتز پشتیبانی میکنه، اما سی پی یو نه.

Gskill jawrip (2x4) 1866MHz

ممنون که تجربه تون رو شِیر کردین، منم همین کارر رو میکنم اگه این رم که دوستمون پیشنهاد داد دوال بِشه، قیمتش هم به بودجم میخوره، ۲۵۰ بودجمه

سلام

بله به صورت دوال کار میکنند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...