رفتن به مطلب

تمامی مباحث مربوط به کارتهای 6950 و 6970

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

آقایون با شنیدن خبر ورود این 2 کارت لازم دیدم که این موضوع رو به انجمن تقدیم کنم تا به اطلاعات دوستان در مورد این سری کارتها افزوده بشه.

برای شروع ابتدا توی این عکسی که گذاشتم یه سری مشخصات کلی از این کارت و یه سری کارتهای دیگه که میشه گفت رقیبان این کارت هستن وجود داره دوستان

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

و در ادامه دوستان

contents.jpg

package2.jpg

package1.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب دوستان دیگه کم کم میرم سر اصل مطلب و تستهایی که از این کارتها شده

البته برای دیدن عکسهای بیشتر به این آدرس مراجعه کنید دوستان

http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/Radeon_HD_6970/4.html

avp_1920_1200.gif

bfbc2_1920_1200.gif

cod4_1920_1200.gif

crysis_1920_1200.gif

dirt2_1920_1200.gif

این قسمت که مربوط به تست بازی فرمول 1 هست باید بگم که این بازی از آخرین تکنولوژی دایرکتیس 11 استفاده شده دوستان

f1_1920_1200.gif

farcry2_1920_1200.gif

و این هم آخرین تست بازیها بعدش براتون یه چارت کلی میزارم

metro_2033_1920_1200.gif

power_maximum.gif

ببخشید زیاد شد دوستان . اینم آخرین و به نظر من بهترین تست که واقعی نشون میده کارتها با چه تفاوتی پشت سر هم هستن البته تو رزولیشن HD

perfrel_1920.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من که اصلا به این بنچمارکها اعتقادی ندارم هر سایتی که کارتای هر کدوم از دوشرکتو رو به سلیقه شخصیش که دوست داره نفع قضیه رو به طرف همون شرکت میگیره خلاصه نتیجه ها همه یه چیزو نشون نمیده تا این کارتا وارد بازار ایران نشه و کسی نخره وتست نکنه هیچی معلوم نمیشه I%20Do%20not%20Know.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من که اصلا به این بنچمارکها اعتقادی ندارم هر سایتی که کارتای هر کدوم از دوشرکتو رو به سلیقه شخصیش که دوست داره نفع قضیه رو به طرف همون شرکت میگیره خلاصه نتیجه ها همه یه چیزو نشون نمیده تا این کارتا وارد بازار ایران نشه و کسی نخره وتست نکنه هیچی معلوم نمیشه I%20Do%20not%20Know.gif

تا حدودی با شما دوست گرامی موافقم اما خب اینو دیگه الان همه میدونن که 6970 جزو 4 تا از قویترین کارتهای موجود است شما تو این موضوع هم فکر کنم شک داشته باشی نه دوست گرامی ؟؟( وا چقدر مشکوک.........)

لینک به دیدگاه

کلا ای تی ای مشکل فریم داره من یه 5870 داشتم بازی زیاد تیک می زد فروختن 470 اس ال ای کردم راضییییی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کلا ای تی ای مشکل فریم داره من یه 5870 داشتم بازی زیاد تیک می زد فروختن 470 اس ال ای کردم راضییییی

دوست عزیز شما هیچوقت نباید چینش مولتی جی پی یو رو با این کارتها مقایسه کنی شما الان 2 تا کارت 470 رو با یه 6970 مقایسه می کنی بعد میگی که این کارتها ضعیف هستن و اصولاً باید اینجوری باشه دیگه مگه باید غیر این باشه در ضمن شما تو کدوم بازی و چه رزولیشنی بازی رو انجام دادی که 5870 جواب نداده؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تا حدودی با شما دوست گرامی موافقم اما خب اینو دیگه الان همه میدونن که 6970 جزو 4 تا از قویترین کارتهای موجود است شما تو این موضوع هم فکر کنم شک داشته باشی نه دوست گرامی ؟؟( وا چقدر مشکوک.........)

من در قدرت کارت 6970 هیچ شکی ندارم چون خودم یه 5870 دارم ( الان هم همین5870 نسبت به خیلی کارت ها غوله) شما ببین 6970 تو خیلی تستا از 570 و480 قویتر بوده من منظورم تستایی هست که سایتای خارجی میگیرن چون اونا اکثرا سیستمهای تستشون همه یکی هست مثلا سی پی یو اینتل 980 مادر برد با چیپست x58 رمها همه با فرکانس 2000 به بالا با هارد ssd ( همینا در نشون دادن قدرت نهایی کارت دخیلند) بازیها و نرم افزارهای تست هم همه یکی درایورهای کارت هم همه جدیدترین نسخه حالا چرا نتیجه ها با هم فرق داره خدا عالم است پس معلوم میشه هر سایتی از هر کارتی خوشش میاد نفع قضیه رو به طرف همون میگیره:eek:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کی میگه مشکل فریم داره من خودم 5870 ساپفایر دارم هر بازی رو که نصب کردم با رزولوشن 1920*1080 با تمام جزئیات حتی بالاترین فیلتر بالای 35 فریم میگیرم تازه من سی پی یوم955 amd هست که میگن نسبت به اینتل ضعیفتره اون گرافیک شما اگه مشکل فریم داشتی شک نکن از درایور هات بوده نه از کارت :eek:

لینک به دیدگاه

سلام با 1920 بازی کردن حتی 5970 تیک میزد بازیو به طور کامل و مدت طولانی خوب اجرا نمی کرد

لینک به دیدگاه

من به تستها اصلا اکتفا نمی کنم و یه تبللیغم هست اینا بهر حال ضد حالی خوردم از ati ببعدشم نکته ی اصلی که مشکل انالیز تصویر داشتم با ati 5870 تصویر از دور شترنجی بود هر کاری کردم نشد هر کاری اخر فروخم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام با 1920 بازی کردن حتی 5970 تیک میزد بازیو به طور کامل و مدت طولانی خوب اجرا نمی کرد

شما بالاخره کارتت 5870بوده یا 5970 ؟ چرا ماله من تیک نداره اون دیگه حالا از بد شانسی شما شاید کارتت مشکل داشته شاید اور کردی به مشکل خورده شاید قطعات دیگت مشکل داشته همه رو نمیشه که به گردن کارت انداخت که ( بیچاره amd درایورهاش مشکل داره همه خیال میکنن سخت افزاریه )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...