رفتن به مطلب

یک سوال در رابطه با مانیتور LG 22MP57HQ 22Inch IPS LED

Recommended Posts

سلام بچه ها

یک سوال بنده این مانیتور رو تازه خریدم و با کابل hdmi به گرافیک وصل کردم ولی نور صفحه باید رو حالت اتومات باشه؟

یعنی هی نور صفحه کم و زیاد میشه و بیشتر تو هنگام فیلم دیدن تو kmplayer ببیشتر دیده میشه یا رو صفحه می خواستم بدونم مال خودشه یا تنظیم چیزی داره؟

ممنون

موفق باشین :x :x

لینک به دیدگاه

با تنظیمات مانیتور شما آشنا نیستم اما تو این سامسونگی که دارم، یه بخشی داره برای کنتراست وقتی رو حالت Dynamic باشه، با توجه به چیزی که داره پخش میشه، نور صفحه کم و زیاد میشه...
احتمالا برای شما هم همین باشه.

لینک به دیدگاه

با تنظیمات مانیتور شما آشنا نیستم اما تو این سامسونگی که دارم، یه بخشی داره برای کنتراست وقتی رو حالت Dynamic باشه، با توجه به چیزی که داره پخش میشه، نور صفحه کم و زیاد میشه...

احتمالا برای شما هم همین باشه.

سلام ممنون داداش از بین تنظیمات گشتم ولی نبود همچین چیزی :(

موفق باشی داداش :x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هم همین مشکلو داشتم یه تاپیک زدم سال 93 اونجا دوستان راهنمایی کردن حل شد فقط تاپیکو باید بگردی پیدا کنی :) چون یادم نیست چیکار کردم

ولی فکر کنم روشنایی یه کم زیاد کردم با گزینه مصرف بهینه خاموش کردم

لینک به دیدگاه

من هم همین مشکلو داشتم یه تاپیک زدم سال 93 اونجا دوستان راهنمایی کردن حل شد فقط تاپیکو باید بگردی پیدا کنی :) چون یادم نیست چیکار کردم

سلام داداش

از تو کدوم بخش بگردم تا پیدا کنم؟

ممنون :x

لینک به دیدگاه

دوست گرامی در صورت امکان با کابل VGA یا DVI تست کنید. مانیتور ال جی من با کابل HDMI کلاً حالت تصویرش تغییر می کرد و تیره تر میشد. به نظرم با VGA و DVI تصویر بهتر بود.

با آرزوی موفقیت  @};-

لینک به دیدگاه

طبق تایپک ایشون با غیرفعال سازی گزینه: SMART ENEGY SAVING که رو حالت LOW بود و رو حالت OFF گذاشتم مشکل حل شد

ممنونم داداش

فقط بچه ها به گزینه های دیگه اش دست نزم؟یعنی بزارم رو حالت معمولی باشه؟

این SMART ENEGY SAVING هم یک چیزی شبیه حالت اتومات صفحه نمایش گوشی است حالا چرا این حالت وجود داره؟

آدرس تایپک:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=38570

ممنون

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

طبق تایپک ایشون با غیرفعال سازی گزینه: SMART ENEGY SAVING که رو حالت LOW بود و رو حالت OFF گذاشتم مشکل حل شد

ممنونم داداش

فقط بچه ها به گزینه های دیگه اش دست نزم؟یعنی بزارم رو حالت معمولی باشه؟

این SMART ENEGY SAVING هم یک چیزی شبیه حالت اتومات صفحه نمایش گوشی است حالا چرا این حالت وجود داره؟

آدرس تایپک:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=38570

ممنون

درود

در حالتی که گزینه ی مصرف بهینه فعال باشه، صحنه های روشن رو متناسب با درخشندگی صحنه تاریک می کنه.همان طوری که در وسیله های دیگری مانند گوشی و تبلت هست.

لینک به دیدگاه

درود

در حالتی که گزینه ی مصرف بهینه فعال باشه، صحنه های روشن رو متناسب با درخشندگی صحنه تاریک می کنه.همان طوری که در وسیله های دیگری مانند گوشی و تبلت هست.

سلام اقا سعید عزیز ممنون

گزینه های دیگه رو دست نزم درسته اقا سعید رو همین حالت باشه بهتره؟

موفق باشی :x :x :x :x

لینک به دیدگاه

سلام اقا سعید عزیز ممنون

گزینه های دیگه رو دست نزم درسته اقا سعید رو همین حالت باشه بهتره؟

موفق باشی :x :x :x :x

اگر برای این مورد مشکل داری نیازی به دستکاری دیگر گزینه ها نیست.

پاینده باشی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...