رفتن به مطلب

MSI Geforce GTX 760 TwinFrozr

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام :|

می خواستم بدونم کارت گفته شده دماش چه قدر باشه خوبه ؟ 

با Furmark میزارم زیر فشار با خمیر سیلیکون ترماررایت 80 درجه میشه 

کیس هم به نظرم تهویه خوبی داره X3 Plus Viper 

پاور هم برق به خوبی میده که بگیم ار پاوره و برقشو مثل ادم نمی رسونه GP685B

این همه از AMD بیچاره بدو بیرا میگید 

R9 270x که عمل کرد کاملا مشابه داخل بازی ها با این کارت داره دماش با همین شرایط ( خمیر سیلیکون - پاور - کیس Oraman که تهویه بد تری داره )  دماش با Furmark بالای 70 نمی رفت دور فن هم پایین تر بود ! اسیک کمتری هم داشت 72.6 ولی 760 نزدیک به 80 غه 

با وجود همه اختلاف دما باز هم میگین Nvidia از AMD خنک تره ؟

این همه تعریف کردین از NVidia منم عوض کردم الان مثل خر پشیمونم !!! عمل کرد هیچ فرقی نکرد ! حرارت بالا رفت بنده هم ضرر کردم ( توی اورامان جا نشد مجبور شدم کیس بزرگ بگیرم ) 

تا دوتا کارت رقیب از تیم سبز و قرمز رو از نزدیک ندیدید طرف داری بیخود نکنید توی اینترنت چند تا بنچمارک بازی دیدید که Nvidia براش درایور داده و عمل کرد بهتر داشته فکر می کنید Nvidia خدای گرافیکه که همش برای تبلیغه :| 

از دوستانی هم که اطلاعات زیادی ندارن و مشاوره می کنن گول تبلیغات الکی Nvidia رو نخورید !! بنده توی دوتا هم رده هیچ فرقی ندادم و حتی Nvidia عمل کرد افتظاح تری داشته اونم برند معتربی مثل MSI ! 

ویرایش شده توسط M4t1n
لینک به دیدگاه

طرفدارای NVIDIA که این همه تعریف کردید 

هی از AMD بد گفتید !

یکیتون بیاد پاسخ گوی این همه ضرر من بشه ! 

فقط یه خوبیه NVIDIA رو بگید من شاد بشم از این عصبانیت در بیام 

هیچی نداره 

یه آشغال به تمام معنا !

تا دما به 70 درجه برسه فریم دهی Furmark از 72 میاد روی 58 

اون سافایر R9 270x توی گرم ترین حالت ممکن کنار بخاری روشن ازش همچین چیزی ندیدم ! 

ویرایش شده توسط M4t1n
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش کار از کار گذشته ؛ حرص بیخود نخور ، من تاپیک مشاورتو ندیدم حتما توصیه میکردم این کارو نکنی 760 فوقش 10درصد از 270x قویتره!

لینک به دیدگاه

داداش کار از کار گذشته ؛ حرص بیخود نخور ، من تاپیک مشاورتو ندیدم حتما توصیه میکردم این کارو نکنی 760 فوقش 10درصد از 270x قویتره!

1 درصد هم قوی تر نیست 

توی ACS با ماکسیموم جزییات R9 270x خیلی بهتری عمل میکرد نیازی به Fraps هم نیست به چشم معلومه !! :@ 760 افت شدید فریم داره وقتی مموریش پر میشه

کار از کار گذشته این که معلومه 

من می خوام اون کسیو که میگه NVIDIA اصلا حرارت نداره به خاطر همین عمرش بیشتره رو پیدا کنم به من بگه که 80 درجه اگه حرارت نیست با دور فن 50 درصدی ؟

پس حتما 70 درجه با دور فن 15 درصد کولاکه برفه دیگ !

واسه منی که 16 سالمه و پدر ندارم هزار تومن هم هزار تومنه 

واسه ریال به ریال این کیس خودم کار کردم و در اوردم من هم وسواس شدید دارم و اینکه می خواستم قطعات طول عمر بیشتری کنه رفتم 760 گرفتم اول واسه فروش R9 270x ضرر کردم بعد واسه تعویض کیس 

البته بگم تاپیک مشاوره من نبود 

مشاوره یه نفر دیگ بود همه از اول تا اخر میگفتن Nvidia بگیر خنک تره قطعات طول عمرش بیشتر میشه 

ویرایش شده توسط M4t1n
لینک به دیدگاه

من خودم طرف دار nvidia بودم تا زمانی که یک کارت amd گرفتم اون زمان کارت قبلی تو حالت بیکار دما همیشه روی 35 تا 38 گردش داشت الان این کارت که دارم مدل 7870 دما حالت بیکار بین 24 تا 26 است حالت بازی هم نهایت تا 48 تا 50 دیدم خلاص کارت های قبلی منم مدل های 460 و 465 و 560ti  بودن همگی زیر بار ضعف دما داشتن.همیشه احساس میکردم خوب طبیعی است.دما تا 87 هم تجربه کردم دیگه اینقدر صدا فن زیاد  بود مجبور به تعویض شدم.

post-7805-0-49737100-1459886733_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

کاری با کارت شما ندارم

نرم افزار furmark کارت رو تحت استرس فوق العاده شدید میذاره و توصیه نمیشه زیاد تست کنید

شما هر کارتی رو اعم از nvidia و amd با furemark تست کنید طبیعتا دمای بالایی رو تجربه میکنید

داخل بازی دمای متفاوتی رو خواهید دید

موفق باشید

ویرایش شده توسط Operator
لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما باید با نرم افزار Msi afterburner در حین بازی دمای کارت گرافیک رو ببینین.

به هیچ وجه دوباره با Furemark تست نکنین ، چون فشارش 1.5 برابر بازی هست و ممکنه خدایی نکرده کارتتون بترکه. ( یکی از دوستان این اتفاق با گرافیک 590 براش افتاده)

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز
کاری با کارت شما ندارم
نرم افزار furmark کارت رو تحت استرس فوق العاده شدید میذاره و توصیه نمیشه زیاد تست کنید
شما هر کارتی رو اعم از nvidia و amd با furemark تست کنید طبیعتا دمای بالایی رو تجربه میکنید
داخل بازی دمای متفاوتی رو خواهید دید
موفق باشید

با R9 270x و دور فن 15 درصد دمای کارت بالای 70 نمی رفت

حرف من اینکه کجای Nvidia خنک تر کار می کنه ! xD

اگه از نظر شما 80 درجه با دور فن 50 درصد یعنی خنک دیگ هیچکس حق تیکه انداختن به AMD رو نداره xD

مقایسه 5970 با GTX 480 نیست که حرارت 5970 نابوووود کنه  

نسل جدید AMD واقعا فوق العاده است :|

cpu اشم پیشرفت کرده 

AMD Phenome II 840 با فن Deep Cool Gammaxx 200 با دور فن 40 درصد تقریبا بالای 39 درجه نمیره ( تست استرس با Prime95 )

اونوقت i3-6100 بنده با همین کولر دماش به 60 درجه میرسه ! اونم وثتی توی بازی ام prime95 که کلا نبود می کنه سی پی یو رو xD

من این تاپیک رو در اصل باز کردم که بگم AMD دیگ مثل قبل نیست 

خیلی خنک کار می کنه 

ارزون تر و به صرفه تر هم هست

برچسب زده شده روی AMD که حرارت بالا داره ولی اصلا اینطور نیست ( طبق چیزی که خودم به چشمم دیدم ) 

بزارید دوستم از مسافرت برگرده R9 270x رو ازش برای چند ساعت امانت بگیرم کامل تست هارو نشون میدم خودتون مقایسه کنید و نظر بدید xD

ویرایش شده توسط M4t1n
لینک به دیدگاه

سلام

والا در مورد مشکل شما خیلی تعجب می کنم ولی خودم 750 دارم رو حالت عادی دماش 29 است و تو بازی های سنگین مثل gta و غیره زور بزنه تا 38 یا کمتر یا یکم بیشتر بره و هیچ وقتم باهاش مشکلی نداشتم و ندارم بنده از انودیا راضی ام آپدیت سری و برطرف کردن مشکلات سری قبل سر درایوش مشکل بود که سریع فهمید و آپدیت برای برطرف سازی مشکلش داد

امیدوارم داداش مشکلت حل بشه هر چه سریعتر

با Msi afterburner هم حتما یک تست بکن چون نرم افزار خوبیه

موفق باشی داداش :x

لینک به دیدگاه

سلام

والا در مورد مشکل شما خیلی تعجب می کنم ولی خودم 750 دارم رو حالت عادی دماش 29 است و تو بازی های سنگین مثل gta و غیره زور بزنه تا 38 یا کمتر یا یکم بیشتر بره و هیچ وقتم باهاش مشکلی نداشتم و ندارم بنده از انودیا راضی ام آپدیت سری و برطرف کردن مشکلات سری قبل سر درایوش مشکل بود که سریع فهمید و آپدیت برای برطرف سازی مشکلش داد

امیدوارم داداش مشکلت حل بشه هر چه سریعتر

با Msi afterburner هم حتما یک تست بکن چون نرم افزار خوبیه

موفق باشی داداش  :x

درایور اخرین ورژنه !!!

MSI AfterBurner هم دارم xD

یه نسخه اش هم توی سی دی درایور MSI بود xD

دور فن رو روی 100 درصد میزارم به زور دماش میرسه به 75 درجه توی فول لود 

به خاطر 5 درجه ارزش نداره عمر فن رو کم کنم ! :(

حیف شد R9 270x :((

لینک به دیدگاه

برنامه فیورمارک عجیب به کارت فشار میاره با اینکه پردازنده زیاد کار نمی‌کنه (نتیجه اینکه داخل کیس خنک تر است نسبت به حالت گیم) ولی دمای گرافیک حداقل 10 درجه نسبت به حالت گیم بیشتره.

لینک به دیدگاه

درایور اخرین ورژنه !!!

MSI AfterBurner هم دارم xD

یه نسخه اش هم توی سی دی درایور MSI بود xD

دور فن رو روی 100 درصد میزارم به زور دماش میرسه به 75 درجه توی فول لود 

به خاطر 5 درجه ارزش نداره عمر فن رو کم کنم ! :(

حیف شد R9 270x :((

آره ارزش نداره ولی اینم از شانس بد شما نمی دونم چرا واسه شما اینطوزی می کنه چون الان خیلی ها انودیا دارنند و مشکلی نداردنند خودم هم دارم میگم خیلی دمای کارتم بالا نمیره تو بازی و نرم افزارهای سنگین

داداش امیدوارم هر چه سریعتر مشکلت حل بشه چون خودم کشیدم مشکلات pc رو و می دونم

موفق باشی داداش :x :x

لینک به دیدگاه

آره ارزش نداره ولی اینم از شانس بد شما نمی دونم چرا واسه شما اینطوزی می کنه چون الان خیلی ها انودیا دارنند و مشکلی نداردنند خودم هم دارم میگم خیلی دمای کارتم بالا نمیره تو بازی و نرم افزارهای سنگین

داداش امیدوارم هر چه سریعتر مشکلت حل بشه چون خودم کشیدم مشکلات pc رو و می دونم

موفق باشی داداش :x :x

مرسی ممنون بابت هم دردی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...