رفتن به مطلب

بهترین تلویزیون 2K برای گیمینگ - بالای 50 اینچ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

میخوام یه تی وی برای گیمینگ بگیرم

چون گرافیک خیلی قوی ندارم میخوام 2K بگیرم

بودجه هم حدود 2 تا 3 تومن

متشکر از همه

لینک به دیدگاه

معملا هرچی سری بالاتر برداری بهتره الان سریه 8 و 9 کیفیت خوبی داره کارت گرافیکت رو میتونم بپرسم چیه؟تازه عزیزانی که از تلوزیون استفاده میکنن یک سری مشکلات کوچیکی مثل اینکه مثلا بعضی برنامه ها کاملا فول اسکرین نمیشن منظور حاشیه های تلوزیون ممکنه خالی بمونه به اندازه یک سانت.

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

درود

متشکر از همه

سلام

تلویزیون ال ای دی LG43UF680V ال جی الترا اچ دی (4K) اسمارت 43 اینچ

تلویزیون ال ای دی LG 49UF670V ال جی اولترا اچ دی فورکی ( 4K ULTRA HD ) ال جی 49 اینچ

تلویزیون ال ای دی LG 49UF850T ال جی اولترا اچ دی فورکی ( 4K ULTRA HD ) سه بعدی اسمارت 49 اینچ

اگه امکان افزایش بودجه بود،سومی رو بگیرید.وب او اس و 3d داره.

لینک به دیدگاه

http://www.banehplus.com/category-13/product-1279.html

4k

با قیمت دو تومن :|

مگه میشه مگه داریم :دی

لینک به دیدگاه

معملا هرچی سری بالاتر برداری بهتره الان سریه 8 و 9 کیفیت خوبی داره کارت گرافیکت رو میتونم بپرسم چیه؟تازه عزیزانی که از تلوزیون استفاده میکنن یک سری مشکلات کوچیکی مثل اینکه مثلا بعضی برنامه ها کاملا فول اسکرین نمیشن منظور حاشیه های تلوزیون ممکنه خالی بمونه به اندازه یک سانت.

http://www.banehplus.com/category-13/product-1279.html

4k

با قیمت دو تومن :|

مگه میشه مگه داریم :دی

ممنون از نظراتتون

گرافیک 980 هستش و سی پی یو ای سون 4790 کا

البته سیستم برای خودم نیست

تلویزیونو فقط و فقط برای گیمینگ میخوام و امکاناتی مثل وب او اس و تری دی و غیره برام مهم نیست

فقط اون مواردی که به گیمینگ مربوط میشه مثل کنتراست و Refresh Rate و زاویه دید خوب که برای بازی فوتبال خیلی واجبه و کلا بازیهای 4 نفره

فقط کیفیت تصویر برام مهمه نه امکانات جانبی

یه سوال تلویزیون های منحنی برای بازیهای چهار نفره بهتره یا تخت ؟ کلا منحنی ها در صورتی خوبه که از روبرو ببینی یا از بقل هم خوبه ؟

چون سیستم توان رزولوشن فور کا رو نداره میخوام 2 کا بگیرم . بیخودی پول 4 کا ندیم بعد رزولوشنو بزاریم رو 2 کا

راستی اگر کیسو وصل میکنید به تی وی و میبینید که بعضی برنامه ها فول اسکرین نمیشه یا بزرگتر از صفحه نمایش میشه به خاطر اینه که شما رزولوشنو روی حداکثری که تلویزیون میتونه پشتیبانی کنه نمیزارید . یا بیشتر میزارید یا کمتر . دقیقا باید روی ماسیموم خودش باشه . مثلا تلویزیون خودم 43 اینچه که ماکسیمم رزولوشنش 1280 در 728 هستش و موقعی که میزارم روی این رزولوشن تمام صفحه میشه ولی وقتی میزارم روی فول اچ دی بزرگتر اط صفحه نمایش میشه

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

دوستان این تلوزیون ها چند فریم هستن؟

زمان پاسخ گوییشون چی؟ GTG 5ms یا بیشتر؟

لینک به دیدگاه

منم شاید کار شما رو بکنم تا دو سال دیگه اینجوری یک تلوزیون با کیفیت هم برای خودت گرفتی

ممنون از نظراتتون

تلویزیونو فقط و فقط برای گیمینگ میخوام و امکاناتی مثل وب او اس و تری دی و غیره برام مهم نیست

فقط اون مواردی که به گیمینگ مربوط میشه مثل کنتراست و Refresh Rate و زاویه دید خوب که برای بازی فوتبال خیلی واجبه و کلا بازیهای 4 نفره

یه سوال تلویزیون های منحنی برای بازیهای چهار نفره بهتره یا تخت ؟ کلا منحنی ها در صورتی خوبه که از روبرو ببینی یا از بقل هم خوبه ؟

چون سیستم توان رزولوشن فور کا رو نداره میخوام 2 کا بگیرم . بیخودی پول 4 کا ندیم بعد رزولوشنو بزاریم رو 2 کا

راستی اگر کیسو وصل میکنید به تی وی و میبینید که بعضی برنامه ها فول اسکرین نمیشه یا بزرگتر از صفحه نمایش میشه به خاطر اینه که شما رزولوشنو روی حداکثری که تلویزیون میتونه پشتیبانی کنه نمیزارید . یا بیشتر میزارید یا کمتر . دقیقا باید روی ماسیموم خودش باشه . مثلا تلویزیون خودم 43 اینچه که ماکسیمم رزولوشنش 1280 در 728 هستش و موقعی که میزارم روی این رزولوشن تمام صفحه میشه ولی وقتی میزارم روی فول اچ دی بزرگتر اط صفحه نمایش میشه

یعنی اونایی که این ایراد رو میگرفتن خودشون اینو نمی فهمیدن که رزولیشن باید درست اندازه تلوزیون باشه؟

دوستان این تلوزیون ها چند فریم هستن؟

زمان پاسخ گوییشون چی؟ GTG 5ms یا بیشتر؟

شما وارد ترین از من ولی مگه با همین تلوزیون ها با ps4 یا xbox on بازی نمیکنن

درود

متشکر از همه

درضمن دوست عزیز به نظرم 4k بگیری بهتره کارت گرافیک های پاسکال با قدرت 2 برابر فعلیها در راه اند بعد پشیمون میشی چرا 4k نخریدی.فوقش اگه گرافیک الان نمیکشه فعلا با 2k برو بعدا که گرافیک شد پاسکال اونجا رزولیشن رو دوبرابر میکنی.تلوزیون چیزی نیست که همش بخوای تغییر بدی یک بار یک چیزی بگیر که تا چند سال راحت بشی

ویرایش شده توسط غلامی
لینک به دیدگاه

ممنون از نظراتتون

تلویزیونو فقط و فقط برای گیمینگ میخوام و امکاناتی مثل وب او اس و تری دی و غیره برام مهم نیست(200ت اضافه ارزش این همه امکانات رو داره)

درود

پس این مدل رو بگیرید:

تلویزیون ال ای دی LG 49UF670V ال جی اولترا اچ دی فورکی ( 4K ULTRA HD ) ال جی 49 اینچ

2k وجود نداره.فول اچ دی هستند یا 4k.رو هر رزولوشنی بزاری خودش اسکیل میکنه.

لینک به دیدگاه

یه نگاه به اینجا بندازید

http://www.rtings.com/tv/reviews/by-usage/video-gaming/best

لینک به دیدگاه

یعنی اونایی که این ایراد رو میگرفتن خودشون اینو نمی فهمیدن که رزولیشن باید درست اندازه تلوزیون باشه؟

درضمن دوست عزیز به نظرم 4k بگیری بهتره کارت گرافیک های پاسکال با قدرت 2 برابر فعلیها در راه اند بعد پشیمون میشی چرا 4k نخریدی.فوقش اگه گرافیک الان نمیکشه فعلا با 2k برو بعدا که گرافیک شد پاسکال اونجا رزولیشن رو دوبرابر میکنی.تلوزیون چیزی نیست که همش بخوای تغییر بدی یک بار یک چیزی بگیر که تا چند سال راحت بشی

نه نمیدونستن که رزولوشن تنظیم شده از بخش Advance Setting دقیقا باید با Native Resolution یکی باشه تا تصویر با تلویزین فیت بشه و بوسیله AntiAliasing از داخل بازی کیفیتو ببرن بالا نه با افزایش رزولوشن در داخل ویندوز که تقریبا موجب بی تاثیر شدن AntiAliasing میشه

در صورتی که رزولوشن بیشتر از حد Native باشه یه جاهایی تو تصویر ثابت هم یه ردیف هایی از پیکسلهارو میبینی که دارن بندری میرقصن و نمیدونن الان چه رنگیو باید نشون بدن

نمیدونم به این داستانا چی میگن Up Scale میگن یا Down Scale  اما این کار چیزی جز گول زدن خودمون نیست

گرافیک های پاسکال هم با این قدرت فضایی برای کاربر خانگی نمیاد اگرم بیاد قیمتش حداقل پنج برابره  یعنی 10 ملیون بدی برای یه کارت گرافیک ؟ شما میدی ؟

همین 970 و 980 رو خیلی ها زورشون نمیرسه بخرن حالا گرافیکی که قراره پنج برابر اینا قدرت داشته باشه رو فقط کسی میخره که باباش نماینده مجلسه

من قبلا هم گفتم مثل همه گرافیکهایی که کمپانی ها تولید کردن این گرافیکام یه درصدی قویتر و بهینه تر از نسل قبلی خواهند بود و به همون نسبت هم گرونتر

از این فکر که با همون قیمت گرافیک GTX970 یه کارت پاسکال میخرم و همه بازیهارو تو رزولوشن 4K بالای 100 فریم میگیرم بیایید بیرون . فقط موقعی انویدیا این کارو انجام میده که مغذ خر خورده باشه . باید حداقل 5 برابر کارت 970 هزینه کنی تا یه همچین کارتی بخری

با توجه به نظر دوستمون فکر کنم تلویزیون دوکا نداشته باشیم و فقط تلویزیون 4 کا موجود باشه

مانیتورام خیلی کوچیک هستن و به درد اینکه بری فاصله دور بشینی چهارنفره بازی کنی نمیخوره

من گفتم حتما دوکا ارزونتره ولی مثل اینکه حتما باید فورکا بگیریم و رزولوشنو بیاریم پایین

پس یه تلویزین فورکا خوب برای گیم پیشنهاد بدین

لطفا نگردین تو دی جی کالا ارزونترین مدلو  بگین برای گیم میخوام . یه مقدار تخصصی تر لطفا

متشکر

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

چرا دوست عزیز گرافیک پاسکال هم میاد ارزون میشه بعد مدتی و منو تو راحت میخریم مثل همیشه فقط یک مدت زمان میبره.

تازه پیشنهادم فقط 4k هست

لینک به دیدگاه

یکم نزدیکتر حالا بشینین پلی کنین حالا نمیشه؟یکم خودمونی تر....2 متر فاصله کافی نیست؟

سالن چند متریه مگه؟ از پشته حیاط خلوت میخوایین تی وی رو دید بزنین پلی کنین؟:ی

حالا نمیشه 4K نباشه 2k باشه رزولوشنه بازیتـون؟

یه سوپـر مانیتور بگیر تمومش کن این دوکا موکا فوکاروو:ی ی پولتم نگر دار واسه یه گرافیکه بهترو جدیدتـر

ویرایش شده توسط Caipirinha
لینک به دیدگاه

یکم نزدیکتر حالا بشینین پلی کنین حالا نمیشه؟یکم خودمونی تر....2 متر فاصله کافی نیست؟

سالن چند متریه مگه؟ از پشته حیاط خلوت میخوایین تی وی رو دید بزنین پلی کنین؟:ی

حالا نمیشه 4K نباشه 2k باشه رزولوشنه بازیتـون؟

یه سوپـر مانیتور بگیر تمومش کن این دوکا موکا فوکاروو:ی ی پولتم نگر دار واسه یه گرافیکه بهترو جدیدتـر

فاصله که 2 متره نه بیشتر

اما همه حالش به اینه که 4 نفر با فاصله بشینیم نه از اون مدلای قدیمی که 11 نفر با یه پیکان میرفتیم شمال

بعد اینکه من یه بازیهای دیگم میکنم با سیستم که صفحه به 4 قسمت تقسیم میشه مثل ماریو پارتی یا ماریو کارت فقط فوتبال نیست که . همون ماریو پارتی دوتا مپ 30 دستش شیش هفت ساعت طول میکشه و اکثر مینی گیماش صفحه رو به 4 قسمت تقسیم میکنه

ماریو تنیسو ماریو استرایکرو ماریو المپیکو ماریو بیس بالم که دیگه جای خود داره

تلویزیون باید حتما حدود 50 اینچ باشه

من میخوام 2 کا بگیرم به دو دلیل یکی اینکه پول اضافی برای 4 کا ندم و دو اینکه گرافیک 4 کا نمیکشه

حالا اگه دوستان میگن 4 کا بگیر باشه چشم . حتما تلویزیون 2 کا اصلا ساخته نشده یا تو ایران نیست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...