رفتن به مطلب

راهنمای خرید هارد اکسترنال

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام 

همانطور که از نام تایپیک مشخص است قصد خرید یک هارد اکسترنال را دارم .بودجه ام هم 300 تومنه .هارد قراره برای ذخیره سازی استفاده بشه .لطفا یه هارد خوب معرفی کنید ترجیها 2 ترا باشه و عمر خوبی هم داشته باشه

نظر خودم مدل WD My Passport Ultra Premium - 2TB است .

ویرایش شده توسط amin 0079
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام

هارد 2 ترابایت واسه ذخیره سازی که کوچیک و شیک و سبک باشه و ضد خش باشه و usb 3 د سرعت انتقالش بالا باشه. چی پیشنهاد میدین ؟ سرعتش میخوام بالا باشه و اینکه توی جیب به راحتی بره .

کاربردم هم ذخیره سازی فیلم و موسیقی بیشتر هستش

یه هارد 4 ترا هم معرفی کنید که قابلیت های هارد 2 ترا رو داشته باشه .

بودجم هم 1 تومنه البته اگه میشه کمتر بشه

ویرایش شده توسط Crystal
لینک به دیدگاه

سلام

هارد 2 ترابایت واسه ذخیره سازی که کوچیک و شیک و سبک باشه و ضد خش باشه و usb 3 د سرعت انتقالش بالا باشه. چی پیشنهاد میدین ؟ سرعتش میخوام بالا باشه و اینکه توی جیب به راحتی بره .

کاربردم هم ذخیره سازی فیلم و موسیقی بیشتر هستش

یه هارد 4 ترا هم معرفی کنید که قابلیت های هارد 2 ترا رو داشته باشه .

بودجم هم 1 تومنه البته اگه میشه کمتر بشه

سلام دوست عزیز اگر میخواهید کوچیک باشه و تو جیب جا بشه هاردهای وسترن سری My Pass گزینه ی خوبیه. در مورد هارد 4 هم اگر جابجایی دارید همین سری مدل 4 ترابایت هم داره اگر هم جابجایی نداری میتونید سری My Book این هاردها رو بگیرید.

لینک به دیدگاه

به صورت تجربی من مشکل کمتری با هاردهای سیگیت داشتم...همینطور که دوستمون گفتن هارد آداپتوری 3.5 اگر قصد جابجایی زیاد ندارید ارزان تر و مناسب تره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...