رفتن به مطلب

واقعیت مجازی چیست؟(VR)

ATER
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید

باز هم من و باز هم سوال هایی که شاید عجیب به نظر برسه.

دوستان توی این دوسال اخیر این تکنولوژی VR یا همون واقعیت مجازی خیلی سر و صدا کرده.

امروز دادشم سرچ میداد ولی  اصلا جواب  سوال هایی دنبالش بودم رو پیدا نکردم (یا انقدر گیج هستم که متوجه نشدم) :wacko:

تا اون جایی که من میدونم یه عیکن بزرگی هست که میدا پخش میکنه.

اما سوال های من.

این عینک ها خودشون توشون گرافیک ، LED(صفحه نمایش) CPU و.. دارن که بازی که طرف میخواد انجام بده رو اجرا کنن یا باید با یه کابل وصل به به کامپیوتر و اجرا به وسیله کامپیوتر انجام میشه؟

شنیدم بعضی هاشون فقط و فقط یه قاب هشت که شما گوشیت رو مثلا S6 رو میگذاری توش درش رو میبندی و و..

دوستان این عینک ها هر کدوم سیستم عامل خودشون رو داره؟

توی سایت ها دیدم  که یکی برای سامی هست یکی HTC یکی دیگه برای oculus و...(کدوم بهتر هست)؟

بنظر شما این عینک ها وارد ایران میشن؟

فقط یه نوع بازی های خاص رو اجرا میکنن یا فقط اون یه صفحه نمایشه و میشه همه بازی ها روش نمایش داد؟

یک دنیا ممنون میشم راهنماییم کنید.

لینک به دیدگاه

این هدست ها یک سریشون با موبایل کار می کنن مثل google cardboard و gear VR که گوشیتو میزاری توش و استفاده می کنه و دراقع هدست ها یه قاب و چنتا لنز هستن....

ولی درس و حسابیاش که بشه باهاش روی pc بازی کرد میشه oculus rift و htc vive که این دوتا آخری دوتا صفحه نمایش دارند (یدونه برای هر چشم) و یک سری لنز و سنسور (البته vive دسته هاشم باهاش هست موقع خرید) که با کابل به pc وصل میشه و استفاده می کنی در واقع کار پردازش بر عهده ی pc هست...

یدونه sulon Q هم معرفی شده که کلا سیستم پردازشی همچی روی هدست که فعلا باید ببینیم چی میشه تا آینده.....

در آخر هم play station vr هست که اون مخصوص ps4 هست و کلا بحثش جداست.....

+

هدستا سیستم عامل ندارن رو خودشون در واقع یه وسیله هست که می خری و به pc اضافه می کنی ....فقط باید نرم افزارشو نصب کنی روی pc هالا vive با oculus .....

در مورد بهتر بودن موبایلی ها که هیچی ps vr هم که هنوز نیومده vive هم تازه ریلیز شده یکم فیدبک بیشتر باید جمع بشه ولی در کل هردو ازشون به شدت استقبال شده.....

وارد ایران چرا نشن؟؟ گوگل گلس که خارج ایران هم به این راحتی ها نمی شد بخری اومد ایران اینا چرا نیاد؟؟؟ 

در مورد بازی ها یکه سری بازی های خاص خودشونو دارن  یک سری بازی ها هستند که پچ vr دارن ... ولی تا جایی که من دیدم  بازی های دیگه رو هم میشه  تو یه حالت سینما مانند روش اجرا کرد....(یعنی ان که یه جا نشستی و رو صفحه ی بزرگ داری بازیو اجرا می کنی که به پای بازی هایی که برای این هدست ها ساخته شده نمی رسه)  این مورد آخرو میدونم برای فیلما هست ولی بازیارو دقیق مطمئن نیستم .....

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

این هدست ها یک سریشون با موبایل کار می کنن مثل google cardboard و gear VR که گوشیتو میزاری توش و استفاده می کنه و دراقع هدست ها یه قاب و چنتا لنز هستن....

ولی درس و حسابیاش که بشه باهاش روی pc بازی کرد میشه oculus rift و htc vive که این دوتا آخری دوتا صفحه نمایش دارند (یدونه برای هر چشم) و یک سری لنز و سنسور (البته vive دسته هاشم باهاش هست موقع خرید) که با کابل به pc وصل میشه و استفاده می کنی در واقع کار پردازش بر عهده ی pc هست...

یدونه sulon Q هم معرفی شده که کلا سیستم پردازشی همچی روی هدست که فعلا باید ببینیم چی میشه تا آینده.....

در آخر هم play station vr هست که اون مخصوص ps4 هست و کلا بحثش جداست.....

+

هدستا سیستم عامل ندارن رو خودشون در واقع یه وسیله هست که می خری و به pc اضافه می کنی ....فقط باید نرم افزارشو نصب کنی روی pc هالا vive با oculus .....

در مورد بهتر بودن موبایلی ها که هیچی ps vr هم که هنوز نیومده vive هم تازه ریلیز شده یکم فیدبک بیشتر باید جمع بشه ولی در کل هردو ازشون به شدت استقبال شده.....

وارد ایران چرا نشن؟؟ گوگل گلس که خارج ایران هم به این راحتی ها نمی شد بخری اومد ایران اینا چرا نیاد؟؟؟ 

در مورد بازی ها یکه سری بازی های خاص خودشونو دارن  یک سری بازی ها هستند که پچ vr دارن ... ولی تا جایی که من دیدم  بازی های دیگه رو هم میشه  تو یه حالت سینما مانند روش اجرا کرد....(یعنی ان که یه جا نشستی و رو صفحه ی بزرگ داری بازیو اجرا می کنی که به پای بازی هایی که برای این هدست ها ساخته شده نمی رسه)  این مورد آخرو میدونم برای فیلما هست ولی بازیارو دقیق مطمئن نیستم .....

مرسی  یک مثبت کافی نیست

پس با این حساب oculus rift و htc vive برای ما PC باز ها بهتر هست.

آخه دیدم قرار پچ مخصوص دوتا2 برای HTC Vive بیاد خیلی ذوق زده شدم

قیمتش چطور هست این HTC؟ 

و این که چطور میشه فهمید که LED چی هست IPS  یا TN یا oled و.. 

یا این که چند فریم پشتیبانی میکنه یا چه رزولیشنی ساپورت میکنه.

بعد اون وقت میشه کاری کرد که با موس و کیبورد هم بازی کرد؟

حتما که باید بشه چون دوتا2 بدون موس و کیبورد نمیشه

الان دیدم ولو  یه سیستم عامل برای HTC Vive داده بیرون جریان این چیه؟

لینک به دیدگاه

htc vive قمتش 800 دلاره و oculus هم 600 و ps vr هم 400 ...

هر سه ی اینها هم oled هستند... 

برای اینکه حالت هم بد نشه باید بتونی حداقل 90 فریم ثابت بگیری با سستمت....

وقتی از این هدست ها استفاده می کنی با هرچیزی میتونی از pc استفاده کنی فقط نکته ی مثبت vive اینه که اون دسته خفناش هم باهاشه oculus هم یه سری دسته ی مخصوص vr داره که هنوز عرضه نشده.....

رزولوشن vive و oclulus هردو 1200*2160 هست که بین دوتا چشم تقسیم میشه که در نهایت میشه 1200*1080 برای هر چشم.....سیستمت هم باید این رزولوشنو حداقل 90 فریم بکشه....

valve خودش یه سیستم عامل داره به اسم steam vr شاید چیزی که دیدی آپدیت steam vr برای steam os بوده....

لینک به دیدگاه

htc vive قمتش 800 دلاره و oculus هم 600 و ps vr هم 400 ...

هر سه ی اینها هم oled هستند... 

برای اینکه حالت هم بد نشه باید بتونی حداقل 90 فریم ثابت بگیری با سستمت....

وقتی از این هدست ها استفاده می کنی با هرچیزی میتونی از pc استفاده کنی فقط نکته ی مثبت vive اینه که اون دسته خفناش هم باهاشه oculus هم یه سری دسته ی مخصوص vr داره که هنوز عرضه نشده.....

رزولوشن vive و oclulus هردو 1200*2160 هست که بین دوتا چشم تقسیم میشه که در نهایت میشه 1200*1080 برای هر چشم.....سیستمت هم باید این رزولوشنو حداقل 90 فریم بکشه....

valve خودش یه سیستم عامل داره به اسم steam vr شاید چیزی که دیدی آپدیت steam vr برای steam os بوده....

یعنی یه جورایی HTC  دوتا  صفحه نمایش داره و برای پردازشش به گرافیک حسابی فشار میاد درسته؟

90 کم تر باشه حال آدم بد میشه ؟؟(فیزیکی منظورم هست) آخه یک سری شایعه شنیده بودم که این عینک ها باعث میشن به طرف حالت تهو دست میده(مثل زمانی که آدم توی ماشین میشینه)

آره دقیقا همین Steam vr هست.

کدوم نقد بهتری گرفته تاحالا؟

نظر شما رو کدومه بیشتر؟

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

من چندبار دیدم یوتوبرهای بزرگ از HTC Vive استفاده کردن و خیلی هم راضی بودن و کلی هم کیف میکردن! بیشترشون هم میگفتن HTC Vive و Oculus Rift بهتره و واقعیت مجازی رو بهتر به شخص وارد میکنه. شما در HTC Vive میتونی حرکت کنی و با محیط بیشتر ارتباط برقرار کنی.

من اگه شخصاََ پول + سیستم مورد نیازش رو داشتم، حتماََ میرفتم سمت HTC Vive. با اینکه گرون هست ولی کاملاََ ارزشش رو داره.

لینک به دیدگاه

یعنی یه جورایی HTC  دوتا  صفحه نمایش داره و برای پردازشش به گرافیک حسابی فشار میاد درسته؟

90 کم تر باشه حال آدم بد میشه ؟؟(فیزیکی منظورم هست) آخه یک سری شایعه شنیده بودم که این عینک ها باعث میشن به طرف حالت تهو دست میده(مثل زمانی که آدم توی ماشین میشینه)

آره دقیقا همین Steam vr هست.

کدوم نقد بهتری گرفته تاحالا؟

نظر شما رو کدومه بیشتر؟

برا پردازش گرافیکی شما باید تو گیم مورد نظر تو رزولوشن 1200*2160 بتونی 90 فریم ثابت بگیری.... oculus رو میدونم توی نسخه ی نهای به جای یدونه صفحه ی نمایش بزرگ دوتا کوچیک گزاشته vive رو آمار ندارم....

شایعه نیست حقیقت داره شما حتی 90 فریمم بگیری بسته به بازی دچار motion sickness یا همون قضیه حالت تهو میشی حالا هرفرد با فرد دیگه فرق داره که چقدر میتونه بازی کنه قبل از اینکه حالت تهو بهش دست بده ....

نظر من بیشتر روی vive هست تکنولوژی سطح بالاتری به نظر میاد ولی خب گرونتر هم هست....

هردو نقدای مثبتو و خوبی گرفتن و از هردو هم استقبال خیلی خوبی شده....

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...