رفتن به مطلب

نرم افزار IDM یک فایل دانلود رو خطا داده بود و فایل بعدی رو دانلود میکرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان همیشه یاور آدم میخوام ببینم چرا دیشب از سایت DOWNLOAD.IR با نرم افزار ذکر شده به صورت اتوماتیک (ساعت خود نم افزار) دانلود میکرد یکی از فایل ها رو خطا داده بود رفته بود بعدی رو دانلود میکرد ولی خودم به صورت دستی میتونم دوباره دانلودش کنم دلیلش چی میتونه باشه؟

لینک به دیدگاه

خیلی مشکوکه، خیلی، حتما فازبندی های سیستمو چک کنید، فازهای مادربرد، فازهای کارت گرافیک، حتما مشکل از فازه.

کلا ببینید فازش چیه؟!!

لینک به دیدگاه

دلیل خاصی نداره بعضی وقتا دستور دانلود به سمت سرور time out میشه

لینک به دیدگاه

از این قسمت اسکرین بدین :

mdfws4whq29bqojomre2.png

ممنون تیک های که روشن هستن به دین صورت هست .1.3.5.6و با turn of computer

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

دلیل خاصی نداره بعضی وقتا دستور دانلود به سمت سرور time out میشه

خوب فایل رو دوباره خواستم دانلود کنم ناقص دانلود نمیشه؟

لینک به دیدگاه

خوب فایل رو دوباره خواستم دانلود کنم ناقص دانلود نمیشه؟

در 99 در 100 مواقع مشکلی نداره و به درستی دانلود میشه .

لینک به دیدگاه

این سایت که سروراش واقعا مورد داره بعضی وقت اصلا سرعت مناسبی نداره . من یه بار ازش دانلود کردم اصلا از دانلود کردن سیر شدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این سایت که سروراش واقعا مورد داره بعضی وقت اصلا سرعت مناسبی نداره . من یه بار ازش دانلود کردم اصلا از دانلود کردن سیر شدم

موافقم واسه منم اینجوری شده و با top2download این مشکلو داشتم که قیدشونو زدم الان یا از دانلودها یا فایل نیکو

خیلی مشکوکه، خیلی، حتما فازبندی های سیستمو چک کنید، فازهای مادربرد، فازهای کارت گرافیک، حتما مشکل از فازه.

کلا ببینید فازش چیه؟!!

=))

به حق چیزهای نشنیده ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :clapping: :eek: :wacko:

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

کلا ببینید فازش چیه؟!!

=)) =)) =))

چرا منفی میدین بهش؟ بد نیس که یکم ادم فان باشه

خوب این دوستمون راست میگن دیگه تاپیک زدن نداره همچین چیزایی دادا ، نت ایرانه دیگه همه روزه همچین مشکلاتی هست نه فقط این جا خوب شاید سرور یک لحظه قطع شده یا هر دلیل دیگه ای

جای تاپیک میزدی دوباره دان شه دیگه :|

ویرایش شده توسط Mahdi D
لینک به دیدگاه

IDM چند تا مشکل داره:

1- اگر یک فایل زیاد استارت و استاپ بشه شک نکنید فایل دمیج دانلود خواهد شد.

2- اگر تعداد کانکشن ها معمولا بیشتر از 8 تا باشه اگاهی اوقات به علت عدم پاسخگویی سرور در زمان نامناسب آی دی ام قاط زده و فایل کلاً دمیج و آی دی ام دوباره اقدام به دانلود از ابتدا فایل میکند

3- بعضی از سرورها محدودیت تعداد کانکشن برای هر ip تعریف کرده‌اند لذا تعداد کانکشن‌های زیاد مثلا 4 تا فایل هر کدام 8 کانکشن جمعاً 32 کانکشن منجر عدم پاسخگویی سرور در زمان پاسخگویی به آی دی ام است.

لینک به دیدگاه

IDM چند تا مشکل داره:

2- اگر تعداد کانکشن ها معمولا بیشتر از 8 تا باشه اگاهی اوقات به علت عدم پاسخگویی سرور در زمان نامناسب آی دی ام قاط زده و فایل کلاً دمیج و آی دی ام دوباره اقدام به دانلود از ابتدا فایل میکند

3- بعضی از سرورها محدودیت تعداد کانکشن برای هر ip تعریف کرده‌اند لذا تعداد کانکشن‌های زیاد مثلا 4 تا فایل هر کدام 8 کانکشن جمعاً 32 کانکشن منجر عدم پاسخگویی سرور در زمان پاسخگویی به آی دی ام است.

نه من یکی یکی دانلود میکردم

IDM چند تا مشکل داره:

نه من یکی یکی دانلود میکردم

لینک به دیدگاه

عجیبه مشکل دوستمون چون رو ۱۰۰۰۰۰ گذاشته اون تکرار دانلود رو ولی باز رد کرده رفته دانلود بعدی..

والا مال من که باید مثل جغد تا صبح پای دانلودام بشینم که یوقت مشکلی پیش نیاد..الانم که دوستمون تاپیک نت چند خطه رو زد ۲ تا خطو یکی کردم و باید بیشتر مواظب باشم و همش چشام به اون مینی تسک dumeter باشه..هی چه دنیایی شده..

مردم نگران چه چیزایی هستن ما نگران اینیم دانلودمون خراب نشه..سرعت و کیفیت اینترنت شده مثل یه عقده برا ما ایرانیا..

به خاطر سیاست های کثیف خودشونه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...