رفتن به مطلب

سوال در مورد هارد لپتاب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با  سلام

هارد لپتاب رو میشه به سیستم desktop وصل کرد؟کابل ساتای پاور رو باید برای تامین برقش به اون متصل کنی یا کابل دیگه ای داره؟

لینک به دیدگاه

فرقی نمیکنه سوکتش یکیه فقط وقتی وصل کردی هارد جایی باشه تکون نخوره
669hdd-laptop-HGST-500gb-itbazar.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون بابت ‍‍باسخ

لینک به دیدگاه

برق بره هارد می سوزه، نکن.

فرستاده شده از D6633ِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

برق بره هارد می سوزه، نکن.

هرگز همچین اتفاقی نمی افته.اصولا هیچ تفاوتی بین هارد لپ تاپ و دسکتاپ وجود نداره غیر از اولا سایزشون و ثانیا سرعت چرخش موتور که تو اغلب هارد های لپ تاپ ۵۲۰۰ دور و اغلب هاردهای دسکتاپ ۷۲۰۰ دوره و در کل هارد لپ تاپ به نسبت pc در اغلب موارد کندتره

Sent from my HTC Desire 816 dual sim using Tapatalk

لینک به دیدگاه

من یک هارد لپتاپی توشیبا ۵۰۰ گیگ ۳ ۴ سال پیش داخل یک سیستم مطب گذاشتم چند روز استفاده کردن ، یک روز به من گفتن ویندوز بالا نمی آد، رفتم گفتم چی شده؟ گفتن برق رفت دیگه ویندوز بالا نیومد. این جوری شد که هارد خراب شده بود و خر خر می کرد. چیز دیگه ای دور از ذهنه.

دلیلش هم این می تونه باشه که هارد لپ تاپ انتظار می ره با باتری کار کنه پس به فکر نوسان برقش نمی خواد باشن در بد ترین حالت هم که باتری تموم شه باز ملایم خاموش می شه.

لینک به دیدگاه

من یک هارد لپتاپی توشیبا ۵۰۰ گیگ ۳ ۴ سال پیش داخل یک سیستم مطب گذاشتم چند روز استفاده کردن ، یک روز به من گفتن ویندوز بالا نمی آد، رفتم گفتم چی شده؟ گفتن برق رفت دیگه ویندوز بالا نیومد. این جوری شد که هارد خراب شده بود و خر خر می کرد. چیز دیگه ای دور از ذهنه.

دلیلش هم این می تونه باشه که هارد لپ تاپ انتظار می ره با باتری کار کنه پس به فکر نوسان برقش نمی خواد باشن در بد ترین حالت هم که باتری تموم شه باز ملایم خاموش می شه.

عزیز مدار تغذیه هارد چه تو لپ تاپ و چه تو pc از رگولاتور هایی استفاده میکنه که برق رو بدون کوچکترین نوسانی به هارد برسونن.تو pc این رگولاتور ها در عمل تو پاور وجود دارن و کیفیت پاور در نهایت موجب افزایش یا کاهش عمر قطعات منجمله هارد میشن.

این گفته شما مبنی بر اینکه برق باطری کم کم افت پیدا میکنه کلا اشتباهه چون تراشه های cmos بکار رفته تو هارد و سایر قطعات کامپیوتر که از این تراشه ها استفاده میکنند با سطح ولتاژ ۰ و ۱ منطقی یا در عمل ۰ و ۵ ولت کار میکنند و کاهش این سطوح ولتاژ ( بیش از حد توان این المانها که اگه اشتباه نکنم از ۴.۷ تا ۵.۳ ولته ) موجب خاموش شدن این تراشه ها میشه.

واسه آسیبی که به هارد شما رسیده میشه دنبال عیب تو کیفیت پاور یا کانکتور تغذیه بود.

و در نهایت اینکه اون اتفاق میتونست واسه هارد معمولی هم بیفته.

ولی در کل هارد لپ تاپ به نسبت هارد pc یخورده حساس تر هستش.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim using Tapatalk

ویرایش شده توسط hepta_pc
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...