رفتن به مطلب

مشاوره در انتخاب بهترین آموزشگاه برنامه نویسی تحت وب در تهران

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و عرض ادب خدمت همه شما دوستان و اساتید محترم
لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید من ساکن شهرستان هستم و برای شرکت در دوره های برنامه نویسی تحت وب قصد دارم به تهران بیام ولی هیچ اطلاعاتی از کیفیت و اعتبار آموزشی و کیفیت مدارک آموزشگاه های تهران ندارم.در اینترنت سرچ کردم چند تا اسم بیشتر به چشم میخوره : موسسه کهکشان نور ، موسسه کندو ، موسسه سماتک و مجتمع فنی و ...... من قصد دارم از صفر شروع کنم هرچند قبلا کمی کارکرده ام ولی در حد مبتدی بوده.
مثلا موسسه کهکشان نور یک دوره200 ساعته تحت عنوان "پک ویژه تولید و توسعه نرم افزار SQL Design, SQL Admin, MCSD Web Pack 2012 " که کل دوره حدود 2 تومن میشه.البته هر کدام از این سه تا رو هم میشه جدا جدا ثبت نام کرد.
یا سماتک یک دوره 90 ساعته با عنوان "دوره جامع طراحی سایت HTML CSS Dreamweaver Fireworks Flash JavaScript jQuery "حدود یک تومن.

حالا اساسا من گیج شدم و نمیدوم فرق اینها چی هست کدام کامل تره کدام معتبر تره و مهمتر از همه اینکه من از کجا شروع کنم که آینده شغلی بهتری داشته باشد؟هزینه هم مهم نیست فقط اینکه حالا که میخوام بیام تهران حداقل موسسه و اساتید خوب برم.

لطفا راهنمایی کنید برای فرد مبتدی مثل من باید از کدام موسسه و از کدام دوره باید کنم.

خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

دوست عزیز, شما به هیچ عنوان نیاز ندارید تا پولتون رو با ثبت نام کردن در این کلاس ها هدر بدین

تمامی این آموزش ها در اینترنت به صورت ویدئو و text به صورت کامل موجوده...

شما برای اینکه برنامه نویس خوبی باشی مهمترین چیزی که نیاز داری اینکهبه زبان انگلیسی مسلط باشی, چون اکثر اموزش ها و منابع به زبان انگلیسی هست, اکثر سوالاتی که برای شما پیش میاد در Stackoverflow جواب داده شده و... ولی در این حدی که شما میخوای یادبگیری تماما به فارسی در گوگل هست.

لینک به دیدگاه

اگه میخوای چیزی یاد بگیری کلاس که حتما باید بری...با آنلاین تمرین کردن نه اینکه نمیشه ولی زمانی که میبره حداقل 2برابره کلاس رفتنه...یه سر برو سایت سازمان مدیریت صنعتی ببین برنامه هاش چیه و کی هست...بهترین جا برای آموزش تو هر رشته ای که فکر کنی همین سازمان مدیریت صنعتی هستش.سطح کلاسا فوق العاده بالا مدرک فوق العاده معتبر.مجتمع فنی که انقد اسم در کرده زیر مجموعه همین مدیریت صنعتی هستش.

لینک به دیدگاه

درود

بنده آموزشگاه کهکشان رو معرفی میکنم , من اینجا دوره های mcsa و ccna رو خوندم واقعا no1 هستش

http://www.kahkeshan.com/

لینک به دیدگاه

سلام

بنده هم پیشنهاد میکنم قسمت های مقدماتی مثل HTML ، CSS ، Java script و JQuery رو خودتون بخونید میتونید از سایت هایی مثل w3schools و youtube هم کمک بگیرید

ما یه موسسه داریم که فعلا به صورت رایگان برنامه نویسی وب رو آموزش میدیم (فعلا یعنی تا الان که دوره ی دومه رایگان بوده و دوره های بعدی هم انشاءالله قراره به همین صورت بمونه)

اگه تا Java script بلد باشید می تونید از همین چهار شنبه ادامه کلاس ها رو بیاید و اگر نه یکم صبر کنید می تونید در دوره ی بعد شرکت کنید.

آموزش گروه ما full stack  هست و در نهایت پروژه ها روی پلتفورم Meteor بالا میاد

این سایت هم یکی از افراد دوره ی اول برای گروه طراحی کرد البته صرفا یکی از تمرین های کلاس بود و صرفا برا این میذارم که ببینید در پایان دوره ی مقدماتی در چه حد میتونید طراحی انجام بدید

www.jahadgah.com

این رو هم بگم که عکس های سایت اصلا بهینه سازی نشدن و یکم سایتش سنگینه

اگه سوالی بود در خدمتم

ویرایش شده توسط seyed1991
لینک به دیدگاه

دوست عزیز, شما به هیچ عنوان نیاز ندارید تا پولتون رو با ثبت نام کردن در این کلاس ها هدر بدین

تمامی این آموزش ها در اینترنت به صورت ویدئو و text به صورت کامل موجوده...

شما برای اینکه برنامه نویس خوبی باشی مهمترین چیزی که نیاز داری اینکهبه زبان انگلیسی مسلط باشی, چون اکثر اموزش ها و منابع به زبان انگلیسی هست, اکثر سوالاتی که برای شما پیش میاد در Stackoverflow جواب داده شده و... ولی در این حدی که شما میخوای یادبگیری تماما به فارسی در گوگل هست.

سلام و ممنون بابت راهنمایی دلسوزانه شما.یکم مشکل زبان دارم ولی ختما از منابع اینترنت استفاده میکنم.بازم ممنون

اگه میخوای چیزی یاد بگیری کلاس که حتما باید بری...با آنلاین تمرین کردن نه اینکه نمیشه ولی زمانی که میبره حداقل 2برابره کلاس رفتنه...یه سر برو سایت سازمان مدیریت صنعتی ببین برنامه هاش چیه و کی هست...بهترین جا برای آموزش تو هر رشته ای که فکر کنی همین سازمان مدیریت صنعتی هستش.سطح کلاسا فوق العاده بالا مدرک فوق العاده معتبر.مجتمع فنی که انقد اسم در کرده زیر مجموعه همین مدیریت صنعتی هستش.

سلام و ممنون از پاسختون.

من به این سایت مراحعه کردم http://www.imi.ir/ ولی نمیدونم شاید من پیدا نکردم ولی در مورد طراحی وب دوره ای پیدا نکردم.در رابطه با مدیریت و حسابداری یه دوره هایی داشت..ممنون بابت جواب و راهنمایی شما.

لینک به دیدگاه

با سلام بنده کلاس مجتمع فنی رفتم ولی برنامه نویسیش رو نه

کلاس 3dmax رفتم و حدودا چند ماه دیگه قصد رفتن به کلاس zbrush این موسسه رو دارم ولی خیلی کیفیت درس دادن توی این موسسه بالا بود

و مدرک معتبر هم ارائه میدن

لینک به دیدگاه

درود

بنده آموزشگاه کهکشان رو معرفی میکنم , من اینجا دوره های mcsa و ccna رو خوندم واقعا no1 هستش

http://www.kahkeshan.com/

سلام.

خیلی ممنون از اینکه جواب دادید.

من سایت کهکشان رو بررسی کردم ظاهرا که کارشون خوبه و حالا هم شما تعریفشون رو کردید.

فقط یه سوال حالا که این دوره ها رو گذروندید برای بازار کار آمادگی لازم رو بدست آوردید . کلا میپرسم بین شبکه و برنامه نویسی به نظر شما کدام آینده روشنتری داره؟

ممنون از راهنمایی شما.

سلام

بنده هم پیشنهاد میکنم قسمت های مقدماتی مثل HTML ، CSS ، Java script و JQuery رو خودتون بخونید میتونید از سایت هایی مثل w3schools و youtube هم کمک بگیرید

ما یه موسسه داریم که فعلا به صورت رایگان برنامه نویسی وب رو آموزش میدیم (فعلا یعنی تا الان که دوره ی دومه رایگان بوده و دوره های بعدی هم انشاءالله قراره به همین صورت بمونه)

اگه تا Java script بلد باشید می تونید از همین چهار شنبه ادامه کلاس ها رو بیاید و اگر نه یکم صبر کنید می تونید در دوره ی بعد شرکت کنید.

آموزش گروه ما full stack  هست و در نهایت پروژه ها روی پلتفورم Meteor بالا میاد

این سایت هم یکی از افراد دوره ی اول برای گروه طراحی کرد البته صرفا یکی از تمرین های کلاس بود و صرفا برا این میذارم که ببینید در پایان دوره ی مقدماتی در چه حد میتونید طراحی انجام بدید

www.jahadgah.com

این رو هم بگم که عکس های سایت اصلا بهینه سازی نشدن و یکم سایتش سنگینه

اگه سوالی بود در خدمتم

سلام خیلی لطف کردید.

سایت رو دیدم خیلی خوبه ..روی پیشنهاد شما فکر میکنم و سعی میکنم این سه مورد رومطالعه کنم.

مرسی از جوابتون

با سلام بنده کلاس مجتمع فنی رفتم ولی برنامه نویسیش رو نه

کلاس 3dmax رفتم و حدودا چند ماه دیگه قصد رفتن به کلاس zbrush این موسسه رو دارم ولی خیلی کیفیت درس دادن توی این موسسه بالا بود

و مدرک معتبر هم ارائه میدن

سلام و ممنون بابت پاسختون.

بله مجتمع فنی رو هم شنیدم کارشون خوبه ولی از جند نفر هم شنیدم قبلا بهتر بودن در آموزش.میگن شعبه های مختلف خیلی از لحاظ کیفت تفاوت دارن.

ممنون از راهنمایی شما

لینک به دیدگاه

سلام.

خیلی ممنون از اینکه جواب دادید.

من سایت کهکشان رو بررسی کردم ظاهرا که کارشون خوبه و حالا هم شما تعریفشون رو کردید.

فقط یه سوال حالا که این دوره ها رو گذروندید برای بازار کار آمادگی لازم رو بدست آوردید . کلا میپرسم بین شبکه و برنامه نویسی به نظر شما کدام آینده روشنتری داره؟

ممنون از راهنمایی شما.

واقعا توی ایران مخصوصا تو زمینه ی شبکه و امنیت حرف اول رو میزنی اصلا شک نکنید بابت این قضیه , من خودم شبکه رو خیلی دوست داشتم رفتم دنبالش , شمام بیشتر ببین اول به چی علاقه داری بعد برو سراغش , کلا توی طراحی سایت سه تا مبحث هست designer developer network  خیلی ساده بخوام بگم network ماها ارائه میدیم designer که طراحی میکنه developer هم توسعه میده ... مدیریت محنوا و.. که پیچیده و خشک برای من ,  ولی network عالیه  :D کلا هم میتونم راهنمایت کنم از کجا شروع کنی تا کجا , کارم هم خیلی کمکم کرده , بنده سرپرست IT یه شرکت صنعتی ام

لینک به دیدگاه

• 9 ماه بعد...

سلام دوست عزیز...واقعاً اینکه کجا بخوای بری به خودت مربوط میشه در نهایت...ولی خب خوب کاری کردی یه تاپیک ایجاد کردی براش چون سوال خیلیا هم هستش...

کلاً همه جا این روزا بهتر و بهتر شده و داره میشه به نظرم..شاید یه جورایی بستگی به خودت داشته باشه که کجا و با کدوم استاد و نوع تدریس کردن راحت تر باشه...دقیقاً عین کتاب...خیلی وقتا یه کتاب رو که میخونی میبینی نمیتونی با متناش زیاد ارتباط برقرار کنی ولی یکی دیگه از دوستات همون رو با علاقه میخونه و خیلی هم دوست داره...یا حتی توی دانشگاه یا کلاسای خودمون هم به همین صورت هستش...یا حتی زندگی روزمره...با یه عده احساس راحتی بیشتری می کنیم و  حرفشون رو هم بهتر درک می کنیم...سبکشون باهامون بیشتر جفت و جور میشه به نوعی( هرچند که خیلی مهمه که استیله خود اون فرد هم چجوری هستش)...

نمیخوام زیاد صحبت کنم که اذیت بشی و حوصلت سر بره...خلاصه اش رو بخوام بگم اینه که برای یادگرفتن برنامه نویسی از همه راه ها میتونی اقدام کنی...کتاب برنامه نویسی هست...pdf های برنامه نویسی چه فارسی و چه انگلیسی به وفور هست...فیلم های برنامه نویسی هم رایگان و هم پولی هم تا دلت بخواد یافت میشه...کلاس هم هست...

نکته ای که هستش اینه که چه مقدار زمان میخوای و میتونی بذاری براش...به شخصه کلاس رو ترجیح میدم چون از تجارب و وقتی که استاد قبلاً گذاشته و یه چیزی رو یاد گرفته،  حالا میاد سریع و توی چند دقیقه یه آموزش شسته رفته رو میده...حالا همون رو توی کتاب یا فیلم بخوای بخونی و ببینی و یاد بگیری ممکنه کلی لازم باشه بزنی به اینور اونور تا اوکی بشی...

دقیقاً با حرف یکی از دوستان که بالاتر گفتش موافقم...کلاس باعث میشه توی زمان خیلی خیلی کوتاهتری راه بیفتی...مخصوصاً در ابتدای راه به نظرم واقعاً لازمه اصن با کلاس شروع کنی حتماً حتماً...چون بهت دید و ذهنیت میده و سرعت درک و فهمت رو چندین برابر بالاتر میبره و هزینه های آینده ات رو هم طبیعتاً خیلی خیلی پایین تر(منظورم هم هزینه مادی هست و هم زمان و انرژی)

سعی کردم هم به شما و هم به سایر دوستانی که سوال ها و نگرانی های این چنینی دارن یه توضیح اجمالی داده باشم که همه با توجه به شرایط خاص خودشون اقدام به تصمیم گیری و عمل کنند.(ببخشید اگه خیلی حرف زدم)

دوستان بالاتر آموزشگاه ها و کلاس های مختلفی رو گفتن که من دیگه تکرار نمیکنمشون برات، ولی برای اینکه لیست تصمیم گیری هات بتونه کامل تر و بهتر بشه آموزشگاه تحلیل داده رو هم پیشنهاد می کنم یه نگاهی بکنی بهش حتماً...سطح کلاساش خوب و مناسبه از نظر من..آموزش های رایگان برنامه نویسی ای هم که توس سایتش میذاره رو به شخصه می پسندم و خیلی خیلی کمک میکنه...

آدرس سایتش هم اینه: http://www.tahlildadeh.com

باز اگه سوالی چیزی داشتی تا جایی که بتونم و بدونم راهنمایی می کنم.

بازم ببخشید که طولانی شد حرفام...امیدوارم تونسته باشم کمکی هر چند کوچیک به شما و سایر دوستانی که اینجا رو میبینن کرده باشم.

به امید موفقیت همه دوستای عزیزم:)

لینک به دیدگاه

به NIIT شعبه تهران برو. مدرک بین المللی هم می ده

دوره دو ساله داره که اگه تموم کنی مدرک مهندسیش از هند میاد که این مدرک تو 44 کشور منجمله امریکا معتبره

این شرکت پارتنر مایکروسافته و کتاب هاش اکثرا مطالب خود مایکروسافته

لینک به دیدگاه

در در 1395/10/24, 04:33:28، SaeedEminem2 گفته است :

به NIIT شعبه تهران برو. مدرک بین المللی هم می ده

دوره دو ساله داره که اگه تموم کنی مدرک مهندسیش از هند میاد که این مدرک تو 44 کشور منجمله امریکا معتبره

این شرکت پارتنر مایکروسافته و کتاب هاش اکثرا مطالب خود مایکروسافته

شما خودت رفتی اینجا ؟؟ آدرسش تو تهران کجاست ؟؟

لینک به دیدگاه

بله من شعبه مشهدش رو رفتم و مدرکش هم به دیواره، اگه خواستی عکس می گیرم

تقریبا اکثر شاخه های کامپیوتری رو داره. سال 86 کلا دو شعبه تو ایران داشت ولی سال 90 تعداد شعبه ها دو رقمی شده بود

اگه تو سایت اصلیش بگردی احتمالش هست حتی تو شهر خودت هم شعبه زده باشن

موسسه بین المللی KAAO برگزارکننده دوره های بین المللی مهندسی شبکه و مهندسی نرم افزار NIIT

NIIT برنده جایزه بهترین موسسه آموزشی از شرکت مایکروسافت Microsoft
امکان ادامه تحصیل در دانشگاه های معتبر خارج از کشور

قابل توجه فارغ التحصیلان ، دانشجویان شاخه های کامپیوتر ، دیپلمه های کار و دانش ، فنی حرفه ای و علاقمندان و جویندگان کار در رشته های تخصصی IT

ثبت نام دوره های جدید تخصصی و فوق تخصصی NIITهمراه با ارائه مدارک معتبر بین المللی آغاز شد.

محل برگزاری کلاس ها و آزمون های بین المللی موسسه بین المللی KAAO

تهران - نیاوران - چهارراه کامرانیه- شماره 108
تلفن: 22286782 22293899 22801224

این لینک رو هم ببین

http://site.bit-team.ir/index.php/home-page/item/279-اطلاعات-تماس-مراکز-آموزشی-niit-در-ایران.html

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، SaeedEminem2 گفته است :

بله من شعبه مشهدش رو رفتم و مدرکش هم به دیواره، اگه خواستی عکس می گیرم

تقریبا اکثر شاخه های کامپیوتری رو داره. سال 86 کلا دو شعبه تو ایران داشت ولی سال 90 تعداد شعبه ها دو رقمی شده بود

اگه تو سایت اصلیش بگردی احتمالش هست حتی تو شهر خودت هم شعبه زده باشن

موسسه بین المللی KAAO برگزارکننده دوره های بین المللی مهندسی شبکه و مهندسی نرم افزار NIIT

NIIT برنده جایزه بهترین موسسه آموزشی از شرکت مایکروسافت Microsoft
امکان ادامه تحصیل در دانشگاه های معتبر خارج از کشور

قابل توجه فارغ التحصیلان ، دانشجویان شاخه های کامپیوتر ، دیپلمه های کار و دانش ، فنی حرفه ای و علاقمندان و جویندگان کار در رشته های تخصصی IT

ثبت نام دوره های جدید تخصصی و فوق تخصصی NIITهمراه با ارائه مدارک معتبر بین المللی آغاز شد.

محل برگزاری کلاس ها و آزمون های بین المللی موسسه بین المللی KAAO

تهران - نیاوران - چهارراه کامرانیه- شماره 108
تلفن: 22286782 22293899 22801224

این لینک رو هم ببین

http://site.bit-team.ir/index.php/home-page/item/279-اطلاعات-تماس-مراکز-آموزشی-niit-در-ایران.html

خیلی ممنون بابت توضیح،دوره  وب حرفه ای داره ؟؟اطلاع دارید چقدر درمیاد هزینش ؟؟؟

ویرایش شده توسط morteza pc
لینک به دیدگاه

تقریبا همه رشته ها رو داره. 

دو رشته اصلیش نرم افزار و شبکه بود که دو سال طول می کشید

دوره هایی مثل فتوشاپ و اس کیو ال هم دیده بودم که یک ماهه و سه ماهه بود

قیمت متفاوته، زمان ما ترمی 375 بود، یعنی کل دوره 3 میلیون شد. الان بیشتر شده

در مورد دوره های کوتاه مدت قطعا ارزون تره چون دوره دو ساله فقط هر ترمی 8 تا 12 کتاب داشت که مستقیم از هند میومد

لینک به دیدگاه

البته قیمتش از مراکز دیگه بیشتره به دلایل مختلف

مثلا تعداد کتبی که داده می شه، مدرک معتبری که می ده،

کلاس زبان هم واسه افرادی که نیاز داشته باشن می ذاره (اون موقع ترمی 10 تومن واسه کلاس زبان گرفته می شد. تقریبا مفت)

شعبه مشهد اساتید عجیب کاربلدی هم داشت

تا قبل از ورود به اونجا فکر می کردم خدای کامپیوترم، اونارو که دیدم فهمیدم بی سواد مطلقم !

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز به نظر من اگر بودجه کمی داری یا اینکه میتونی خودت داخل خونه تمرین کنی اصلا نیاز به کلاس نداری البته کلاسم جای خودش خیلی خوبه و یک مدرک خوبم میتونی داشته باشی که بعدا واسه کار کردن داخل شرکت خوبه.

ولی بجز این چیزا کلا برای برنامه نویس شدن خودم به شخصه میتونم بگم تقریبا تمام اموزش های ویدیو داخل سطح اینترنت رو دیدم از لرن فایلز بگیر تا 7 لرن همه رو.

برای اینکه برنامه نویس بشی هم زمان میبره و هم باید تجربه کسب کنی و بهترین وبسایت فارسی که میتونه بهت یاد بده برنامه نویس بشی تاکید می کنم برنامه نویس بشی این سایت هست : uncox.com . وقتی برنامه نویس بشی میتونی خودت بدون کمک هیچ آموزشی زبان برنامه نویسی دیگه ای رو هم یاد بگیری .

و اینو هم بگم که هیچ کلاس یا اموزشی به شما کامل یاد نمیده و باید خودتون دنبال بقیش باشین که این سایتی که معرفی کردم اینو هم به خوبی به شما یاد میده.راستش گفتنی ها راجب این سایت و استاد عزیزش زیاده که خودتون می تونید برید ببنید و نظرات دیگرانم بخونید.

یا علی

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

سلام دوستان

سایت 7 لرن هم آموزشهای خوبی داره بنده چند تا از دوره هاشو خریداری کردم خدایی کارشون خیلی درسته

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

بنظر من یادگیری طراحی سایت و برنامه نویسی نیاز به گذروندن دوره در یک آموزشگاه تخصصی داره چون توی یک کلاس گروهی خوب می تونید از راه حل های بچه های دیگه استفاده کنید و با مشکلاتی که اونا توی پروژه شون برخورد کردن و راه حل انجام اونا آشنا بشید که همین باعث پیشرفت شما میشه

من دوره های طراحی سایت و توی آموزشگاه طراحی سایت پرتو گذروندم و از تدریس استاد موسوی خیلی راضی بودم چون دوره کاملا پروژه محور بود.

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

سلام ، وقت همگی بخیر 

من کاملاً صفر هستم ، و مبتدی ، میخوام شروع کنم به برنامه نویسی ، یعنی میخوام آموزش ببینم ، کدوم آموزشگاه خوبه برای مبتدی که صفره !؟؟ 

یا اصلأ اگه قرار نیست آموزشگاه بریم چه کتابی بخونیم ؟؟ چی کار کنیم !؟

کسی می‌تونه کمکم کنه !؟!! 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...