رفتن به مطلب

مشکل GTA V

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من دیروزDVD بازی gta رو برای کامپیوتر گرفتم که  یکی از DVD هاش تکراری بود و من مجبور شدم اون فایل هایی که باید تو این DVD بود رو موقع نصب Ignore کنم که نصب ادامه پیدا کنه. بازی نصب شد ولی رو PlayGtav میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته. اون فایل هایی رو که ندارم پوشه ی x64/sfx و فایل های داخل اونه.خیلی گیرم  هر کاری کردم درست نشد کسی راه حلی داره؟  یا لینک اون پوشه sfx. باتشکر.

ویرایش شده توسط Mahbod.E
لینک به دیدگاه

درود

تو اون پوشه audio هست که حجمش 16 گیگ هست باید از یکی که این بازی رو داره اون پوشه رو بگیری

ویرایش شده توسط mahdise7en
لینک به دیدگاه

درود عزیز پوشه sfx  16 گیگ اگه دقیق تر بگید کدوم پوشه رو ندارید و حدود 4 گیگ باشه براتون اپ میکنم و اون دیسک رو هم هر جا گرفتید باید ببرید اگر از دیسک باشه نه rom شما باید براتون عوض کنه

ویرایش شده توسط saha19
لینک به دیدگاه

درود عزیز پوشه sfx  16 گیگ و gta روی cd نیست روی dvd هست اگه دقیق تر بگید کدوم پوشه رو ندارید و حدود 4 گیگ باشه براتون اپ میکنم و اون دیسک رو هم هر جا گرفتید باید ببرید اگر از دیسک باشه نه rom شما باید براتون عوض کنه

با نصب آپدیت ها درست نمیشه؟

لینک به دیدگاه

با نصب آپدیت ها درست نمیشه؟

درود نه عزیز شما باید موقع نصب اسم پوشه ها یا فایل هایی که ایگنور زدید رو به من بگید من براتون اپلود میکنم اگر بتونم

لینک به دیدگاه

درود نه عزیز شما باید موقع نصب اسم پوشه ها یا فایل هایی که ایگنور زدید رو به من بگید من براتون اپلود میکنم اگر بتونم

RADIO_16_silverlake - Radio_17_funk - Radio_18_90s_rock - RADIO_ADVERTS - RADIO_NEWS - RESIDENT.rpf - SCRIPT.rpf - SS_AC.rpf - SS_DE - SS_FF - SS_GM.rpf - SS_NP.rpf - SS_QR - SS_ST.rpf - SS_UZ - Streamed_AMbience.rpf - Streamed_vehicles_granular - Streamed_Vehicles_Granular_NPC - Streamed_Vehicles_low_Latency - Streams.rpf - S_Full_AMB_F - S_Full_AMB_M - S_Full_Gan - S_full_Ser - S_Mini_AMB - S_MINI_Gan - S_mini_Ser - S_Misc

لینک به دیدگاه

اقا ببر پس بده به یارو که خریدی

این چه کاری بشینی 4 گیگو دانلود کنی

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

عزیز حجم فایل هایی که دادین 8 گیگ هست که زیاده خب این دوستمون هم راست میگن ببرین دیسک رو براتون عوض کنن

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

سلام ببخشید من میخاستم بازی نصب کنم که setup 129 بازی که حدودا ۱۰۰ مگابایت هست خراب هست اگه میشه برای من بفرستین در ضمن بازی من ۱۴ dvd هست و این setup 129 در dvd 3 قرار داره

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...
در در 1395/01/20, 15:13:20، Mahbod.E گفته است :

RADIO_16_silverlake - Radio_17_funk - Radio_18_90s_rock - RADIO_ADVERTS - RADIO_NEWS - RESIDENT.rpf - SCRIPT.rpf - SS_AC.rpf - SS_DE - SS_FF - SS_GM.rpf - SS_NP.rpf - SS_QR - SS_ST.rpf - SS_UZ - Streamed_AMbience.rpf - Streamed_vehicles_granular - Streamed_Vehicles_Granular_NPC - Streamed_Vehicles_low_Latency - Streams.rpf - S_Full_AMB_F - S_Full_AMB_M - S_Full_Gan - S_full_Ser - S_Mini_AMB - S_MINI_Gan - S_mini_Ser - S_Misc

سلام من فایل های  RESIDENT.rpf و WEAPONS_PLAYER.rpf رو از دست دادم میشه برام بفرستید

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، avmt گفته است :

سلام من فایل های  RESIDENT.rpf و WEAPONS_PLAYER.rpf رو از دست دادم میشه برام بفرستید

درود 

ایشون بعد از دوسال نیستن دیگر 

بعد هم ورژن تا ورژن فرق میکنه 

شما ورژن بازیتون رو ذکر کنید ببینم دارم یا خیر؟

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

درود 

ایشون بعد از دوسال نیستن دیگر 

بعد هم ورژن تا ورژن فرق میکنه 

شما ورژن بازیتون رو ذکر کنید ببینم دارم یا خیر؟

1.36

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، avmt گفته است :

1.36

خوشبختانه دارم ورژنتون را 

جایگزین میکنم فایل ها را آپلود میکنم براتون توی همین پست 

فایلهای خواسته شده :

WEAPON_PLAYER.rpf

RESIDENT.rpf

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

خوشبختانه دارم ورژنتون را 

جایگزین میکنم فایل ها را آپلود مسکنم براتون توی همین پست 

مرسی اگه می شه زود تر این کارو بکنید

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، avmt گفته است :

مرسی اگه می شه زود تر این کارو بکنید

وقتی این پست رو ارسال کردید توی پست قبلی براتون آپلود کرده بودم مشاهده بفرمایید

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
  • 4 ماه بعد...

سلام من جی تی ای خریدم دی وی دیشو ۵ تا سی بود بعدش بازی استخراجش 4 ساعت طول کشید استخراج اپدیتم 9 ساعت الانم میزنی چک کردن فایل ها میگه x64wفایل  خرابه ک اونو دارم وی انگار مشکل داره اگه میشه یکی اونو برام بفرسته و بگید اپدیت و پوشه رو چیکار کنم

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • 3 ماه بعد...

سلام ببخشید من دوتا فایل x64g.rpf  و x64s.rpf رو ندارم یکی برام اپلود میکنه اگه میشه؟

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام می خواستم بدونم میشه فایل radio_news .rpf برام بفرستین خیلی دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم با تشکر بازیمم ورژن 1.36 هست خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...