رفتن به مطلب

مشاوره برای انتخاب مانیتور با کیفیت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان .

قبلا در انتخاب یک گوشیه باکیفیت از لحاظ تصویر سعی میکردم بهترین مدلشو انتخاب کنم بعد با خودم گفتم چطوری بفهمم که چه تصویری از همه بهتره که بعدا متوجه شدم هرچی تراکم پیکسلی بیشتر باشه نه تنها کیفیت خیلی خوب میشه بلکه قیمتش هم خیلی بیشتر بود .

الانم میخوام هر موقع مانیتور یا تلوزیون گرفتم ببینم آیا موردی هست توی ویژگی هاشون که انتخاب خوب داشته باشم یا میتونم تراکم پیکسلی اونا رو هم بدونم؟

جالب اینجایه که ظاهرا تراکم پیکسل با رزولیشن فرق داره چون جدا از هم میگن درسته؟ چی نیازیه وقتی رزولیشن گوشی رو میگن دیگه تراکم پیکسل رو هم بگن؟

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

ویرایش شده توسط غلامی
لینک به دیدگاه

یک مورد رو دیدم که انگار هرچی مانیتور گرونتره شدت روشنایی بیشتری داره مثلا 350 cdm.

مال یکی رو دیدم از شرکت دل بود بنظرم قیمتش 2 تومان بود جالب اینجا بود که با رزولیشن فول اچ دی که داشت اما یک روشنایی فوق العاده زیادی داشت برابر 500cd .

این نشون میده این مانیتور قیمتش به خاطر روشنایی که داره هست.

باز نه مثلا مانیتور میبینی روشنایش 250cd هست قیمت شو نگاه میکنی کمتر از 500 تومانه

ویرایش شده توسط غلامی
لینک به دیدگاه

تراکم در واقع ترکیب رزولوشن و سایز صفحه نمایشه یعنی تعداد پیکسل ها رو به ابعاد صفحه نمایش تقسیم میکنن و تراکم بدست میاد

مثال : صفحه نمایش 22 اینچ با نسبت 16:9 و فول اچ دی رو در نظر بگیرید:

22 اینج در واقع قطر صفحه نمایشه و با داشتن نسبت هاش خیلی راحت طول و عرضش محاسبه میشه : طول 19.2 و عرض 10.8 اینچ

در رزلوشون فول اچ دی تعداد پیکسل ها 1920 در طول و 1080 در عرض هست. اگه هر کدوم از این اعداد رو به اندازه مربوط به خودشون تقسیم کنیم تراکم پیکسل بدست میاد: 100 پیکسل در اینچ (ppi)

واضحه که برای سایز مشخص هرچی رزلوشن بالاتر باشه تراکم هم بیشتر میشه

تراکم خیلی معیار کاملی نیست چون فاصله کاربر از صفحه نمایش رو در نظر نمیگیره....هرچی فاصله شما از صفحه کمتر باشه تراکم بالاتری نیازه دارید تا چشم نتونه پیکسل ها رو تشخیص بده و تصویر رو صاف و شفاف ببینید برای تلوزیون ها تراکم 50 برای مانیتور دسکتاپ 100 و برای صفحه موبایل 250 تراکم ایده آله (البته به نظر من) وفکر نمیکنم توی فاصله هایی که با هرکدوم از اینا کار میکنیم تراکم بالا تر از این رو چشم تشخیص بده...

در نتیجه فکر میکنم تا سایز 22 اینچ رزلوشون فول اچدی کاملا کافیه و برای سایز ها بالاتر هم برای لذت بردن از تصویر مانیتور رزلوشن های بالاتر لازمه

شما اگه قصد خرید مانیتور دارید بهتره بودجه و کاربری رو مشخص کنید و مورد مناسب رو دوستان با تجربه پیشنهاد میدن

لینک به دیدگاه

تراکم در واقع ترکیب رزولوشن و سایز صفحه نمایشه یعنی تعداد پیکسل ها رو به ابعاد صفحه نمایش تقسیم میکنن و تراکم بدست میاد

مثال : صفحه نمایش 22 اینچ با نسبت 16:9 و فول اچ دی رو در نظر بگیرید:

22 اینج در واقع قطر صفحه نمایشه و با داشتن نسبت هاش خیلی راحت طول و عرضش محاسبه میشه : طول 19.2 و عرض 10.8 اینچ

در رزلوشون فول اچ دی تعداد پیکسل ها 1920 در طول و 1080 در عرض هست. اگه هر کدوم از این اعداد رو به اندازه مربوط به خودشون تقسیم کنیم تراکم پیکسل بدست میاد: 100 پیکسل در اینچ (ppi)

واضحه که برای سایز مشخص هرچی رزلوشن بالاتر باشه تراکم هم بیشتر میشه

تراکم خیلی معیار کاملی نیست چون فاصله کاربر از صفحه نمایش رو در نظر نمیگیره....هرچی فاصله شما از صفحه کمتر باشه تراکم بالاتری نیازه دارید تا چشم نتونه پیکسل ها رو تشخیص بده و تصویر رو صاف و شفاف ببینید برای تلوزیون ها تراکم 50 برای مانیتور دسکتاپ 100 و برای صفحه موبایل 250 تراکم ایده آله (البته به نظر من) وفکر نمیکنم توی فاصله هایی که با هرکدوم از اینا کار میکنیم تراکم بالا تر از این رو چشم تشخیص بده...

در نتیجه فکر میکنم تا سایز 22 اینچ رزلوشون فول اچدی کاملا کافیه و برای سایز ها بالاتر هم برای لذت بردن از تصویر مانیتور رزلوشن های بالاتر لازمه

شما اگه قصد خرید مانیتور دارید بهتره بودجه و کاربری رو مشخص کنید و مورد مناسب رو دوستان با تجربه پیشنهاد میدن

یعنی اگه من تصویرم 15 اینچ باشه بعد رزولیشن 4k داشته باشم تراکم پیکسلم از اونکه تصویرش 40 اینچه و رزولیشن 4k داره بیشتره؟

تازه اگه چشم تشخیص نمیده چطوریه که گوشیه z5 با 800 تراکم پیکسل ساخته شده بنظرم که تصویر فوق العاده ای داره این گوشی

الان مانیتور mp65hq رو میتونین تراکم پیکسل شو بگین

لینک به دیدگاه

یعنی اگه من تصویرم 15 اینچ باشه بعد رزولیشن 4k داشته باشم تراکم پیکسلم از اونکه تصویرش 40 اینچه و رزولیشن 4k داره بیشتره؟

بله

تازه اگه چشم تشخیص نمیده چطوریه که گوشیه z5 با 800 تراکم پیکسل ساخته شده بنظرم که تصویر فوق العاده ای داره این گوشی

من z5 رو از نزدیک ندیدم ولی lg g3 رو با تراکم 500 پیکسل هاش رو فقط با ذره بین تونستم ببینم!

همه چیز که رزولوشن و تراکم نیست...دقت رنگها و روشنایی صفحه خیلی مهمتره...

اینو هم در نظر بگیرید که توی صفحه موبایل رنگ ها رو ببیش از حد اشباع می کنن تا صفحه جذاب تر و شفاف تر بنظر بیاد

حساب نکردم ولی تراکم این مانیتور باید کمی کمتر از 100 باشه احتمالا 96 در بیاد

لینک به دیدگاه

حساب نکردم ولی تراکم این مانیتور باید کمی کمتر از 100 باشه احتمالا 96 در بیاد

عزیز میشه بگی چرا یکمی کمتره؟ ویرایش شده توسط غلامی
لینک به دیدگاه

عزیز من میشه بگی چرا یکمی کمتره؟

برای 22 اینچ بالا حساب کردم 100 شد واگه منظور شما این مانیتوره:  23MP65HQ  

چون 23 اینچه تراکمش کمتره

بازم میگم اصلا لازم نیست دنبال اینجور مشخصات باشید...توی تاپیک مشاوره بودجه و کاربری رو مشخص کنید و راهنمایی بگیرید

لینک به دیدگاه

بله دقیقا همینطوره اگه شما رزولوشن 4 کا رو روی مانیتور 15 اینچ داشته باشین از اونی که همون رزولوشن رو روی 40 اینچ داره می بینه تراکم پیکسلی بیشتری خواهید داشت. 

به علاوه برای کیفیت مانیتور علاوه بر رزولوشن فناوری ساخت و نوع پنل هم بسیار موثره 

گوشی زد 5 تراکم پیکسلیش 428 هست نه 800

لینک به دیدگاه

بله دقیقا همینطوره اگه شما رزولوشن 4 کا رو روی مانیتور 15 اینچ داشته باشین از اونی که همون رزولوشن رو روی 40 اینچ داره می بینه تراکم پیکسلی بیشتری خواهید داشت.

به علاوه برای کیفیت مانیتور علاوه بر رزولوشن فناوری ساخت و نوع پنل هم بسیار موثره

گوشی زد 5 تراکم پیکسلیش 428 هست نه 800

برید یک نگاه بندازید 806 تراکم شه

برای 22 اینچ بالا حساب کردم 100 شد واگه منظور شما این مانیتوره: 23MP65HQ

بازم میگم اصلا لازم نیست دنبال اینجور مشخصات باشید...توی تاپیک مشاوره بودجه و کاربری رو مشخص کنید و راهنمایی بگیرید

ترس دارم تویه مشاوره تا حالا ضربه های زیادی از مشاوره خوردم تصمیم گرفتم i3 رو با 970 دوباره بندازم[emoji3]

به هر حال سعی میکنم اول تجربه رو استفاده کنم بعد مشورت رو

لینک به دیدگاه

برید یک نگاه بندازید 806 تراکم شه

ترس دارم تویه مشاوره تا حالا ضربه های زیادی از مشاوره خوردم تصمیم گرفتم i3 رو با 970 دوباره بندازم[emoji3]

به هر حال سعی میکنم اول تجربه رو استفاده کنم بعد مشورت رو

مگه منظور شما از ایکسپریا زد 5 سونی این مدل نیست ؟ 

خب تراکم پیسکلی این مدل 428 عنوان شده 

لینک به دیدگاه

مگه منظور شما از ایکسپریا زد 5 سونی این مدل نیست ؟

خب تراکم پیسکلی این مدل 428 عنوان شده

الان که من میبینم رزولیشن 4k هست و جلوش نوشته تراکم 806

تو اینترنت سرچ کن گوشیه z5

لینک به دیدگاه

الان که من میبینم رزولیشن 4k هست و جلوش نوشته تراکم 806

تو اینترنت سرچ کن گوشیه z5

تراکم پیکسل گوشی z5 معمولی برابر 428 و گوشی z5 premium برابر 806 است
لینک به دیدگاه

تراکم پیکسل گوشی z5 معمولی برابر 428 و گوشی z5 premium برابر 806 است

آره میشه لطف کنی بگی چرا mp65hq تراکمش کمتر از 100 هست

برای 22 اینچ بالا حساب کردم 100 شد واگه منظور شما این مانیتوره: 23MP65HQ

خوب ممنون از پاسخ حالا در حال حاضر داریم مثلا تو 23 اینچ ها که تراکمش 200 باشه؟

لینک به دیدگاه

آره میشه لطف کنی بگی چرا mp65hq تراکمش کمتر از 100 هست

خوب ممنون از پاسخ حالا در حال حاضر داریم مثلا تو 23 اینچ ها که تراکمش 200 باشه؟

این جا رو بخونید موضوع رو متوجه میشین

http://www.elmefarda.com/تراکم-پیکسلی-چگالی-پیکسل-ppi/

این هم یه سایت برای محاسبه تراکم پیکسلی مانیتور ها

http://pixeldensitycalculator.com

لینک به دیدگاه

این جا رو بخونید موضوع رو متوجه میشین

http://www.elmefarda.com/تراکم-پیکسلی-چگالی-پیکسل-ppi/

این هم یه سایت برای محاسبه تراکم پیکسلی مانیتور ها

http://pixeldensitycalculator.com

مثل که یکمی تراکم تغییر کنه کیفیت خیلی تغییر میکنه چون یک مانیتور 4k 27 inch در برابر یک فول اچ دیه 23 اینچ فقط 67 تا تراکمش بیشتر میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...