رفتن به مطلب

فرمت فایل setup بازی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من DVD بازی gta v رو خریدم و در DVD 1 فایل  setup بازی با فرمت exe وجود داره و بقیه فایل ها فرمت نداره یعنی فرمتشون عدده مثل setup.2

حالا من اگر بخوام یکی از این فایل هارو که فرمتشون عددرو استخراج کنم باید چیکار کنم؟

لینک به دیدگاه

سلام، نیازی به استخراج نیست بر روی ستاپ اصلی کلیک کنید و خود بازی شروع به نصب میکنه.

لینک به دیدگاه

سلام، نیازی به استخراج نیست بر روی ستاپ اصلی کلیک کنید و خود بازی شروع به نصب میکنه.

نه برای نصب مشکلی ندارم  فقط می خوام بدونم هیچ راهی برای استخراجشون نیست؟

لینک به دیدگاه

دلیلش چیه؟ وقتی که نصب بشه همه استخراج شدن دیگه...

یکی از DVD ها اسم هاش تکراریه  و من مجبور شدم اون فایل هارو ignore  کنم به همین دلیل نصب نمیشه حالا من می خوام اون فایل ها رو استخراج کنم و بریزم داخل فولدر بازی

لینک به دیدگاه

بهترین کار اینه که از نو نصب کنید و فایل های داخل دیسک مذکور رو تو یکی از درایو ها کپی کنید و وقتی نوبت اون دیسک شد ادرس محلی که کپی کردید رو بدید.

لینک به دیدگاه

یکی از DVD ها اسم هاش تکراریه  و من مجبور شدم اون فایل هارو ignore  کنم به همین دلیل نصب نمیشه حالا من می خوام اون فایل ها رو استخراج کنم و بریزم داخل فولدر بازی

اگر این فایلها با پسوند اصلی bin باشن، سخته باز کردنشون، چون هر جور فرمتی رو میتونن اعمال کنن براش.

در ضمن معلوم نیست که این فایلها بصورت Directory چیده شده باشن یا نه. احتمال داره فایل خالص باشن.

همونطور که دوستمون در بالا گفتن، تمام محتویات همه دیسک ها رو کپی کنید تو یه پوشه روی هارد، بعد از روی هارد نصب کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...