رفتن به مطلب

راهنمایی برای انتخاب هارد با سرعت بیشتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

قصد خرید هارد 3ترا دارم دوستانی که  دو هارد وسترن بلو(غیر از 1ترا) وباراکودا رو دارن یا روی یک سیستم امکان تست داشتن لطفا بگن کدومش سرعت بیشتری در کپی پیست داره 

wd blue 5400 3tb   -   seagate barracuda 3tb 

باتوجه به دور بالاتر هارد سیگیت بنظر سرعتش بیشتر میاد اما چند روز پیش یکی از دوستان لیونی  که جفت هارد هارو روی سیستم داشت گفت که بلو سرعت رایت بیشتری داره 

اگه اینجوره که بلو بگیرم 

درضمن کاری هم به امار خرابی برندها ندارم لطفا فقط باتوجه به تجربه خودتون راهنمایی کنید 

باتشکر

ویرایش شده توسط sajad25
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز به نظر من Segeate ر. بردارید اون دوستتنوم منظروش احتمالا Blue های سری قدیم بوده که 7200 بودن بدن شک seagate خیلی سریعتره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سی گیت سریعتره حتی در مقایسه با وسترن 7200

پیشنهادم خرید هارد 4ترا هستش چون قبلا بررسیهارو دیده بودم بیشترین خرابی تو بین همه مدلها تو ظرفیت 3ترا بود

لینک به دیدگاه

ممنون از نظرات دوستان  نظر خودمم روی سیگیت هست اما خیلی شنیدم که سرعت بلو بیشتره!!!

خیلی از دوستان جفتشو دارن رو سیستم اگه چنتا شات بزار خیلی عالی میشه @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از نظرات دوستان  نظر خودمم روی سیگیت هست اما خیلی شنیدم که سرعت بلو بیشتره!!!

خیلی از دوستان جفتشو دارن رو سیستم اگه چنتا شات بزار خیلی عالی میشه @};-

طبق بررسی که تو سایتهای خارجی قبلا دیده بودم تو مدل 1 ترا که وسترن 7200 هستش سرعت سگیت بیشتر بوده البته یه کمی و فقط دوام وسترن بهتر از سگیت اونم نه زیاد

و بازیهایی که هم تو ssd نصب کردم و هم رو هارد فرق خاصی تو لود ندیدم که نشان از سرعت بالای سگیت هستش (برای مثال ویچر3 که جهان بازهستش)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این مال هارد خودمه 1 ترا مدل باراکودا

12_April_2016_12_06.jpg

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

این هم از من

gxec_13-april-2014_12-36.png

ویرایش شده توسط koorosh kabir
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...